Februarka08
|
Maj2009 čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ob rojstvu vajine Julije se mi je zdelo, da bo ona naslednja mamica, ker se ni nič javila Drugače pa dobro jutro! Do zdele sem skoz nekaj pospravljala po bajti, itak ni skor nič za pokazat, ampak sem mogla. Zdaj je šla pa princesa na zrak, jaz pa počivat, ker me trebuh boli. Je ful tak na otip boleč, prav neprijetno je. No, saj bo minilo, upam... Torba za v P - se strinjam z vsem kar ste napisale... jaz imam tudi tiste osnovne stvari, ker itak vse dobiš tam, imam pa sabo poročni list, moj ga je lani rabil potem nekaj, pa ne vem a samo za na CSD tako da ga lahko tudi mož potem prinese, potrdilo o MŠ imam pa kar lanskega sabo, že lani ga niso rabili, tako da ga letos tudi verjetno ne bojo itak rabijo samo tisti dobrih 20€ Izcedek - uf, ja... sem tudi v tem klubu. Ga je se mi zdi skoz več, G mi drugega ne daje kot tele Canesten pa Vagisan, pa ene čudne glicerinske svečke sem že mela, skratka ampak saj bo kmalu za nami, ne? Potem bo pa en drug izcedek Lulanje - jaz grem tudi 1x ponoči, pa še to komaj vstanem sem imela pa tudi obdobje, ko sem šla zvečer npr. 2x, pa potem šele ob 6h zjutraj ali še kasneje. No, zdaj se je to očitno nehalo Boob držim pesti za dober CTG in pregled! Tako, zdaj grem pa še kaj pogledat naokoli, pa pridem še kaj nazaj