|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
21.9.2009 9:09:42   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

na seznam od Talike bi dodala še blazinice za dojenje... to je pa tut vse, kar imam js s sabo.
no, pa dvoje mrežaste hlače imam za vsak slučaj, če bi jih res primanjkovalo. spalne srajce, plašče in brisače uporabljam njihove, copate pa svoje.
aja, od dokumentov pa poročni list (poleg materinske knjižice, zdravstvene izkaznice, osebnega dokumenta in potrdila za moža)

Točno, saj blazinice imam tudi jaz, sem pozabila.
Za poročni list se pa ne spomnim, da bi ga prejšnjič imela s seboj.user posted image A ga moraš imet?
mislim, da je to zaradi potrditve očetovstva al neki takega...

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
21.9.2009 9:23:48   
Crystall
Hvala punce ... res ste mi pomagale ... danes si vse spakiram. Itak bi pol stvari pozabla doma user posted image . Meni bo tudi dragi za malega kasneje prinesel.

Se hitim zrihtat in v službo. Odštevam še zadnej 3 dneve. Jupiiii.

Papa user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
21.9.2009 9:29:59   
rozilu
Maj2009 - user posted image user posted image user posted image za hčerkico s prekrasnim imenom user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.9.2009 9:35:49   
Nea_teja_
MAJ 2009 ČESTITKE ZA PUPO JULIJO.
Tudi mi smo še vedno 2v1. Me je pa včeraj na morju zagrabil en popadek ,ki pa se je potem umirilo.Torba je kr skoz z menoj kamr gremo za vsak slučaj.Pižamo in haljo bom uporabljala kr njihovo.Sem pa opazila čez vikend da imam veliko belega izcedka ampak ne takega kot ponavadi .A ga ima še kera.Ponavadi ga je komaj opazno na vložku sedaj pa ga je kr veliko kr v komadih oz se full vleče.

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.9.2009 9:46:28   
Anonimen
Nea_teja tudi jaz opazim zadnje čase ( cca. 3 dni ) čisto drugačen izcedek. Belkast, bolj gost pa tudi prav čutim na hlačkah. Sem tudi jaz hotla povprašati za mnenje tukaj na forumu.user posted image

(odgovor članu Nea_teja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 3180
21.9.2009 9:46:30   
skačica
maj2009- čestitke za punčko s prekrasnim imenomuser posted image user posted image user posted image

Grem iskat, če imam kje še kakšno kopijo poročnega lista in potrdilo za očeta. A ve imate to še od prvega poroda ali ste šle zdej na novo iskat? Jaz pojma nimam kam sem vse to vtaknila.

(odgovor članu Nea_teja_)
Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.9.2009 9:47:59   
rozilu
Boob - upam da je vse OK s tabo, pa veš da te bo G pogledal/a, če imaš težave, tudi če je napovedan samo CTG. user posted image user posted image

Sicer pa sem tudi jaz imela včeraj tak čuden izcedek, malce je bil obarvan...user posted image Pa prejšnji večer sem imela kar trd trebuh in slabo sem se počutila, tako da sem mislila, da se mi tudi kaj dogaja. Samo potem se je vse skupaj umirilo, na srečo...
Aja, da ne rečem kako me simfiza že kak teden boli, tako da komaj ustanem in težko hodim - ampak vsaj vem, da je to z dobrim namenom, da se medenica lepo raztegne. user posted image

Vstajanje ponoči - meni je 1x čisto dovolj, hvala! user posted image Pa še malo se pretegnem takrat, ker me že vse boli od levega boka... Probam malo na desnega, ampak user posted image ne pusti in ne pusti...

Drugače pa so nam prišli v soboto pa včeraj parket v eni sobi zbrusit pa polakirat user posted image user posted image user posted image . To je tako ubijalsko smrdelo, da sva morala it malce naokoli po obiskih, h tašči sva se povabila na kosilo, pa pol še k enim prijateljem. Aja, pa jogi sva si preselila v najbolj oddaljeni kot hiše. Danes je na srečo veliiiiko boljše, voha pa se še - se pa trudim izogibat tistemu delu hiše (kopalnica in vsa garderoba je tam user posted image ). 

Aja, pa še to: očitno je še prav malo malo časa za naša srečanja, zato kar predlagam da bi se spet dobile pri Žabarju. Karmen, nekaj si omenjala jutri - torek ob 10h ali 11h? V sredo jaz ne morem ob taki uri, lahko pa kasneje (npr. 13h); v čatrtek pa spet lahko dopoldan. Javite se interesentke klepetulje in sladkosnede user posted image

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.9.2009 9:53:01   
frrrr
žabar jutri može... določite uro... dopoldnevi in opoldnevi mi ustrezajo

(odgovor članu rozilu)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.9.2009 9:55:29   
skačica
no, sej se mi je zdelo, da ne bom našla ničesar. Če bi bilo, bi bil v stari materinski, ampak ga ni- potrdila namreč. Bomo šli pa brez, mislim, da v CE pri drugem porodu ne zahtevajo tega potrdila.

Sicer sem imela pa tud jaz včeraj en bolj jjokast dan. Sem se že dopoldne zjokala, ker nisem mogla obut tenisk k trenirki. So full ozke in me je bolelo, ko sem jih navlekla na noge. Pol je še Iza mal po glavi mi skakala in sem se še zvečer enkrat zjokala. No, danes je bolje, upam, da mine tale nejevolja. Mi je pa moj obljubil 100% pomoč, potem ko pride iz službe. Sej že zdaj veliko pomaga, zdej bo še bolj.

Grem nekaj iskat za jest, sploh ne vem kaj bi.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.9.2009 10:13:17   
Talika19
Glede potrdila za očeta: v prvo v Kranjski porodnišnici sploh niso pogledali tega lista. Ga pa imam še vedno od prvič. Zdej itak nisva hodila v MŠ.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.9.2009 10:19:41   
malaMravljica
Maj, se enkrat  user posted image user posted image user posted image  za malo Julijo. Mamiiiiii si!

Drugace vas pa berem o nocnem vstajanju. Bejbe, jaz delam rekorde verjetn, ker grem vedno vec kot 5x, lahko pa tudi 10x na noc na WC. Cez dan ni taka panika, sam ko se ulezem v posteljo pa ocitno dojencek zleze v tak polozaj, da morem v sekundi it lulat. Spim pa drugace lepo, sam to vstajanje in romanje na wc je pa ze sitno pocasi.

Ja, jaz imam tudi pdp na 2.10, moj g mi je obljubil, da bo akcija enkrat ta vikend sedaj, ki prihaja. Bomo videli, vem,da se vse pocasi stopnjuje, sam kdaj pa bo pa ne morem sama odlocit, upam,da ne bom docakala ravno zadnjega oktobra se vedno 2v1, ceprav morem pa cakati vsaj do srede se mi zdi, ker bi rajsi imela tehtnico kot devico.

Ojoj, imam pa se en dosezek. V soboto smo sli zvecer vn in ker nimam nekih dolgih hlac, sem rekla da oblecem kavbojke, dam elastiko cez gumb in pol tuniko cez. Naredim tako, pol pa poskusim do kje sploh gre zadrga gor. Punce, V 39 tednu sem zaprla zadrgo in gumb na mojih navadnih jeans hlacah. Ok, so z nizkim pasom, pa vseeeno. Sem pol takoj zamenejal hlace za iz porodnisnice, sem vzela ene bolj sportne, ki imajo tak elasticen pos in tiste mi bodo brez vsakega problema sle gor in ne bo treba skrbet, ce zaprem gumb al ne.

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.9.2009 10:20:27   
Emilly
Jutro!!!

Danes sem pa tako enkratno spala kot že dolgo ne..... Spala od 11. zvečer do pol osmih zjutraj, pol pa še mal poležala do devetih, ja super je blouser posted image

Včeraj pa naši niso prišli do bronauser posted image user posted image , ampak kapo dol res so super, letos smo prišli do polfinala, naslednjič pa do medalje, a ne!!!!

Mam pa danes pregled, že komi čakam, upam da je vse tko ka mora bit...

Maj2009 - čestitke za deklico Julijouser posted image user posted image user posted image  Uživajte  in veliko cartanja in spanja..

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.9.2009 10:38:45   
Februarka08
Maj2009 čestitkeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ob rojstvu vajine Julijeuser posted image user posted image user posted image
user posted image

se mi je zdelo, da bo ona naslednja mamica, ker se ni nič javilauser posted image

Drugače pa dobro jutro!
Do zdele sem skoz nekaj pospravljala po bajti, itak ni skor nič za pokazat, ampak sem mogla. Zdaj je šla pa princesa na zrak, jaz pa počivat, ker me trebuh boli. Je ful tak na otip boleč, prav neprijetno je. user posted image No, saj bo minilo, upam...

Torba za v P - se strinjam z vsem kar ste napisale... jaz imam tudi tiste osnovne stvari, ker itak vse dobiš tam, imam pa sabo poročni list, moj ga je lani rabil potem nekaj, pa ne vem a samo za na CSDuser posted image tako da ga lahko tudi mož potem prinese, potrdilo o MŠ imam pa kar lanskega sabo, že lani ga niso rabili, tako da ga letos tudi verjetno ne bojouser posted image itak rabijo samo tisti dobrih 20€user posted image

Izcedek - uf, ja... sem tudi v tem klubu. Ga je se mi zdi skoz več, G mi drugega ne daje kot tele Canesten pa Vagisan, pa ene čudne glicerinske svečke sem že mela, skratkauser posted image ampak saj bo kmalu za nami, ne? Potem bo pa en drug izcedekuser posted image

Lulanje - jaz grem tudi 1x ponoči, pa še to komaj vstanemuser posted image sem imela pa tudi obdobje, ko sem šla zvečer npr. 2x, pa potem šele ob 6h zjutraj ali še kasneje. No, zdaj se je to očitno nehalouser posted image

Boob držim pesti za dober CTG in pregled! user posted image user posted image user posted image

Tako, zdaj grem pa še kaj pogledat naokoli, pa pridem še kaj nazajuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.9.2009 10:44:52   
katrin***
Pozdravljene punce,

evo nas končno doma, kjer samo jemo in spimo. Vendar je naša pupa rahlo lena za sesanje mojega mleka, vendar jo bomo počasi tudi to nahecali, do takrat pa malo pri meni ostalo po flaški, če se le da mojega mleka, drugače pa dodamo Aptamil1.

Slikice vam obljubim, ko dobim fotoaparat nazaj. Ste tolk naklofale, da vas nimam nobene šanse, da vas preberem za nazaj. Edino kar sem ujela, da ima Maj2009 hčerkico Julijo - ČESTITKE!!!!!!

boob...pojma nimam kaj se dogaja s tabo, ampak držim pesti da bo vse o.k!

se slišimo punce

15.09.2009 se nama je pridružil najih sonček Alina!
rojstvo: 2325gr, 45cm
1.mesec: 3500gr, 51,5cm
2.mesec: 4500gr, 57cm
3.mesec: 5300gr, 58cm
4.mesec in pol:6500gr, 62,5cm

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
21.9.2009 11:06:30   
Anonimen
maj ... častitam user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3190
21.9.2009 11:08:00   
Februarka08
Katrin dobrodošli domauser posted image user posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
21.9.2009 11:11:36   
Anonimen
Naša pozitivka Katrin je doma...jupiiiuser posted image user posted image Upam, da bo hčerkica kmalu v elementu za mlekouser posted image Lepo se cartajte!!

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3192
21.9.2009 11:20:13   
boob
no jst pa iz pregleda oz CTGja. . spet sm tam ležala več kot 45min. . na začetku sploh ni in ni imela hotela sodelovat, skoz je brcala direkt v tisto sondo(al kar je že), pol sm se mogla na hrbet vležt no pol je nekak ratal. . .je pa na začetku G pršla ene 5x pogledat pa sam neki pisano gledala - joooj kok sovražim to k ti noben nč ne pove. . HB je pol se moje dete mal umirilo cca10min, sam da smo zmerli utrip in da je vse ok. Glede izcedka oz kar koli je že blo, mi je pa rekla da se mi že tok dol spustila in pa še unetje imam pa ta antibiotik si morem not dajet. . tako da je od tega.
Mi je pa rekla da lahko kr kmal pričakujemo akcijo. .

No sam da je vse ok. user posted image user posted image user posted image

Glede lulanja pa, izpod 5x na noč mi ne rata. . . tako kot MM

Žabar jst sm tudi za jutri. . ura pa- čim prej :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3193
21.9.2009 11:26:25   
Februarka08
No, boob, super, samo da je vse kot mora bituser posted image user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
21.9.2009 11:28:49   
skačica
katrin- dobrodošla doma. Uživajte!

boob- super, da je vse ok.

Jaz sem mal počivala, mala je v tem času razturila dnevno. No, zdele sva mal za silo pospravili pol greva pa k moji mami. Jaz energije totalno nič, samo počivala bi. Evo, je prišlo za mano, sem prej preveč okol ga sračkala.

Iza ima drisko, očitno je pobrala virus od svojega bratrančka. Fino, se mi je že 2x pokakala, ker valda plenice noče več imet, pove pa prepozno. Eh, bo že. Grem...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
21.9.2009 12:12:19   
Anonimen
Boob čestitke, kar pripravi se na akcijo user posted image user posted image

Punce ( tiste, ki ste se odločila za darovanje matičnih celic v javno banko ) ali je res brezplačno to darovanje ali ne ? Ker sedaj sem izvedela že toliko različnih informacij, da res ne vemuser posted image

(odgovor članu skačica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3196
21.9.2009 12:14:00   
emaa
Če misliš na Zavod za transfuzijo, je zastonj, jaz sem ravno danes dvignila paket za odvzem popkovne krvi. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3197
21.9.2009 12:16:06   
Anonimen
Ja mislila sem z oddajo na Zavod za transufzijo. Hvala za podatek, Se vas je veliko prijavilo ??

(odgovor članu emaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
21.9.2009 12:18:20   
tea85
dan.

hmm, bolj ko berem vse te vaše izkušnje in pol ene kr le rodit...jaz še ja mam 5 tednov do konca, pa se mi zdi da se je tudi kar dol mala spusla, ker čutim jo nekje spodaj, pa vsemi nekam pritiska. da ne govorim o krčih, pa ti rahli izsedki. no, saj bomo vidli kaj se dogaja in to jutri user posted image user posted image , me že res firbec mantra in da še nebo ki meni rekel gin. da bo počasi akcija.

o wcju- ajoj, enih 5x na noč ziher, da ne govorim o sanjah ki jih imam že 4 dni zapored, skoz o moji bebiki, če ne o tem kak sem rodila in nisem ničesar doma imela zanjo, prav ne naspana sem že te dni, pol pa še moj tak spi ponoči, da sem stišnjena v kot in ga morem rivat na svojo stran user posted image user posted image .

da ne govorim o sladkarijah, danes sem si nakupla pudinge, kekse, čokoladke,jogurte user posted image user posted image ..upam le da me jutri nebo kap zadela ko bom na tehnico stopla user posted image user posted image user posted image

MAJ09- ČESTITKE ZA TVOJO PUPIKO !!

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu skačica)
Neposredna povezava do sporočila: 3199
21.9.2009 12:38:57   
emaa
Pravoda ne vem, ampak po moje se nas kar nekaj odloči za to možnost, če le-ta obstaja. Meni se zdi lepo, da je možnost nekomu pomagati.
WC ma rajši ne štejem, 5x tudi jaz sigurno, pri dvojčkih sem šla pa 1x največ 2x na noč.

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?