Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:06:03
|
|
|
|
Emilly
|
Joj kakšna škoda za naše košarkarje!!!!! Res so super in res so sami najboljši poškodovani Danes pa še navijat za bronasto, jim jo prov privoščim Ja z mojim pa zaenkrat nimava težav, ven na pirčke s kolegi hodiva vedno kar skupaj (no, jst zdej pijem vodo, seveda...)in bi tud jst to prov pogrešala če tega ne bi blo.... HB sva si v tem ful podobna Jaz sem zaenkrat še OK, še ne bi šla v P in upam da tako še nekaj tednov ostane.... Gremo navijat..........
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:23:03
|
|
|
|
Emilly
|
Joj saj res eno vprašanje mam. Čez dva, tri dni se bo pri nas drugič belilo, pa sprašujem za vaše mnenje, kakšne barve sobico naj nardiva za sicer je tolk mala, pa vseen... Jst bi tolk nekaj bolj živega, ala rumena, oranžna, moj pa pravi temno modra A ma katera barvasto , pa kakšno?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:24:54
|
|
|
|
boob
|
mi imamo, dve steni svetlo modri eno belo, eno pa šekasto modro par strani nazaj so pa slikce
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:35:19
|
|
|
|
Emilly
|
Ja saj res, bom takoj še enkrat pogledala, pa se ti zdi modra vredu, ni pretemna?
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:43:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm ne vem kje prebrala, da za otroke so najbolš bl pastelne barve. Na netu si mal preber
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 17:45:28
|
|
|
|
september25
|
hej, punce! js sn bla pa dans spet v vinogradu! tak rada to delam, ampak dans je blo očitn mal prevč, ker me tako križ boli pa vse me špika kot me do zdej še ni. zdej pa že cel popoldan poležavam in sam jamram, ko se je treba obrnit na drugi bok. mnde še ja ne bo kej. vsaj en teden naj naš še počaka, zdej sn 37t . pa js bi tud kr naprej jedla!!! po možnosti same sladkarije cukr mi je pa zadnjič 7,9 namerla, me je skor kap!!! To je fulll!!! Babnice uživajte v nosečnosti!!! Sam mal še....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 18:16:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 19:22:19
|
|
|
|
boob
|
hmmmm . . . pomoč rabim tiste ki ki imate že otročke doma in vam je voda odtekla a to je taka prozorna tekočina pa mejčkn mejčkn bol gosta kot urin, pa brez vonja ??? Se opravičujem za tako uprašanje, sam sm to zdej že trikrat opazla v roku slabe ure. . pa kr neki me hoče spodi bolet oz . .nevem kako naj opišem. . uglavnem drgač je kot ponavadi.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 19:25:54
|
|
|
|
muca*maca
|
Živjo, bejbe! Se vidi, da nisem več v službi, kar ne najdem časa, da bi pogledala na računalnik Zadnje dni sva bila z dragim zeloooooo pridna, delala sva previjalno, končala posteljico, pucala stanovanje, vmes pa še gledala košarko Škoda, da jim včeraj ni šlo, držim pesti, da se danes poberejo in domov prinesejo kolajno. Če pa ne, pa tud v redu, fantje so se krasno odrezali!!! Lep nedeljski večer, pa malo še raje bušije božajte. Jaz imam še točno 4 tedne do PDP-ja!!!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 20:01:34
|
|
|
|
najčka
|
Ojla bejbe. No pa sem imela spet en kup dela da sem vas prebrala. Sva bla z mojim na enem pikniku pa sva kar tam prespala, no jaz sem bol mal spala, sm se bolj valila z leve na desno. PUPA čestitke in dobrodošla TALIKA Vidim da se začenjajo "popadki". No upam da zdržite do oktobra, sej mene tud vse neki tišči ampak mislim da to še ni to. BOOB upam da si ti je ustavlo tole ker ne vem kaj bi to blo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 20:29:29
|
|
|
|
Februarka08
|
No, pa nimamo brona in to za 1 piko ah, vseeno so dobri Boob, oprosti, jaz ti ne znam pomagat, ker meni je babca predrla mehur na porodni mizi in pojma nimam kako to izgleda Joj, če se je začelo, ti želim le srečno!!! Sem imela pa generalno - pri sebi sem si povoskala noge (auč ) pa spodnje sobane pobrila, tako da sem za nekaj časa prav lepa Nedelja je bla luštna, popoldne sem šla na sprehod, potem smo bli zunaj skratka prav fletno je blo. Tale teden, ki prihaja, bo pa nor upam da čimprej mine in bom konec tedna še vedno 2v1 da potem začnemo (končno) mal uživat v moji
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 20:34:04
|
|
|
|
karmen b
|
Škoda, za piko no!!! Vseeno so carji
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 20:34:48
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob hmmmm . . . pomoč rabim tiste ki ki imate že otročke doma in vam je voda odtekla a to je taka prozorna tekočina pa mejčkn mejčkn bol gosta kot urin, pa brez vonja ??? Se opravičujem za tako uprašanje, sam sm to zdej že trikrat opazla v roku slabe ure. . pa kr neki me hoče spodi bolet oz . .nevem kako naj opišem. . uglavnem drgač je kot ponavadi. Žal nimam pojma, ker mi v prvo ni odtekla voda. Kaj pa če pokličeš v P in vprašaš, kaj se njim zdi in če se prideš pokazat.
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 20:35:20
|
|
|
|
muca*maca
|
Mah, 1 ušiva, smrdljiva pika... Naši fantje so d-best, mal so se mi pa smili, k so bli že toook zmatrani, pa privščla bi jim iz vsega srca, da bi dobil tole medaljo v zadnji sekundi, reeees... je blo pa napeto, sem komi zdržala do konca, moj bejbi pa je tok muvu zraven, je navijal/a, haha
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 21:40:53
|
|
|
|
emaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: boob hmmmm . . . pomoč rabim tiste ki ki imate že otročke doma in vam je voda odtekla a to je taka prozorna tekočina pa mejčkn mejčkn bol gosta kot urin, pa brez vonja ??? Se opravičujem za tako uprašanje, sam sm to zdej že trikrat opazla v roku slabe ure. . pa kr neki me hoče spodi bolet oz . .nevem kako naj opišem. . uglavnem drgač je kot ponavadi. Meni je odtekla voda, glede vonja se ne spomnim, samo je brezbarvna, malo je tudi krvava (ugotoviš kasneje po spodnjem perilu), da bi bila bolj gosta ne vem, samo pri meni je šlo za konkretno količino, popoln razpok mehurja. In ni bilo dileme za kaj gre, sem čutila kot mehurček med nogami, potem se je pa samo usulo.
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 21:56:41
|
|
|
|
stuhica
|
sej ne vem kaj je to ampak pomoje sem tud ena tistih ki so se jim začeli popadki... Danes me je ob 19 uri začel otrdevat trebuh in pa špikanje na vsakih nekaj minut drži in pol popusti.... no potem čez cca eno urco se je počas nehal, samo sem pa že res začela razmišljat hdirja pa ja ne bom vse oktobrke že septembra rodile... Glede vode pojma nima m isti priemr kot februarka - poslal so me rodit, umetni popadki, nimam pojma kako zgledajo sploh navadni oz naravni... vodo - mehurčk mi je predrl tud ginek ko sem bila v porodni tako da... nimam pojma... se pa meni isto dogaja kot ostalim k navajate to brez barvno tekočinco v majhnih količinah... tako da niamam pojma... v glavnem jaz srčno upam da ne grem še rodit ker morm še vse postorit doma, cunce sploh še nisem oprala, prštimat morm še posteljino, oprat zlikat, pleničke tud... oh to vse me še čakaše dobr da sem zadnč naši mami omenila kje imam stvari v omari če bi me slučajn kaj prehitelo..... Pa zgleda d aje dobr še da sem ji... Smo pa danes imeli lep dan smo praznovali praznik, pa še mami je imela 60 let, je bila prav vesela ko ji je naš mali alvin podaril Foto knjigico in zraven ji je vse povedal kdo vse je tam na slikicah.... njen oče in mamma in ona ko je bila še punca mladenka in vs e v glavnem so se ji kar učke zarosile.. sem bila prav vesela ker sem vidla d asem jo z darilom kar lepo presenietila in ganila... Sem se pa tud prvošla danes tortico in pila sem celo 2 dc cocote... čeprav ne bi smela... sem si dala duška... upam da sladkarije niso vzrok popadkov
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 22:27:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Sporočam vam čudovito novičkooooo... prejeto po sms-ju.. od maj2009 Srečna starša sva postala, saj je na svet mala JULIJA (3 kg, 49 cm) prijokala! Sedaj se že crkljamo vsi in vam sporočamo, da družinica postali smo mi! Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maj2009! Še ena mami.......... Jupiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 22:37:36
|
|
|
|
majakla
|
Maj2009: čestitam. Vso srečo mamici, atiju in mali Juliji. Zelo lepo ime.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 22:45:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 22:51:23
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 22:55:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 23:04:33
|
|
|
|
stuhica
|
ja michellee če misliš aje odvisn od mene no zdej se je vse umirilo, pa počas je začel migat tale moj ampak tako da me vse zaboli ko se obrača in telovaadi... me kr lulat včasih potišči k tkoo prbije glih na mehur pomoje... kriza... Sicer pa kolkr vidm da pše vse k so začele jamrat z temi popadki so kr počsi šle na pot v Rim.... no ja sej jaz bi rada vsaj še malo zdržala a roko na srce mi zarad tega butastga cukra bi pa res rada vidla kak dva tedna prej porod... tako da ja vasj še ene dva tedna da zdržim bi bilo fajn ane? Pa sej ne morem verjet.... a smo me tolk prej tele naše oktobrčke spedenale, pa so nam dohtarji mal narobe računal al kuga??? Maj 2009 iskrene čestitke ....
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 23:04:50
|
|
|
|
frrrr
|
boob, men odtekla voda... ampak to ni blo tolk mau tega, kot bi se konkretno polulala. vonj in gostota ne vem, je blo pa prozorno se mi zdi. če se dogaja, pol držim pesti, da bo hitro in lahko, pa na koncu zdravo dete!
|
|
|
|
RE: Oktobrke 2009 2.del 20.9.2009 23:06:55
|
|
|
|
frrrr
|
Maj2009 - čestitke ob rojstvu Julije! veliko zdravja in prespanih noči vam želim!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 20.9.2009 23:26:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?