|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
20.9.2009 17:06:03   
Emilly
Joj kakšna škoda za naše košarkarje!!!!! Res so super in res so sami najboljši poškodovaniuser posted image
Danes pa še navijat za bronasto, jim jo prov privoščimuser posted image

Ja z mojim pa zaenkrat nimava težav, ven na pirčke s kolegi hodiva vedno kar skupaj (no, jst zdej pijem vodo, seveda...)in bi tud jst to prov pogrešala če tega ne bi blo.... HB sva si v tem ful podobnauser posted image user posted image

Jaz sem zaenkrat še OK, še ne bi šla v Puser posted image  in upam da tako še nekaj tednov ostane....

Gremo navijat..........

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3126
20.9.2009 17:23:03   
Emilly
Joj saj res eno vprašanje mam. Čez dva, tri dni se bo pri nas drugič belilo, pa sprašujem za vaše mnenje, kakšne barve sobico naj nardiva zauser posted image  sicer je tolk mala, pa vseen... Jst bi tolk nekaj bolj živega, ala rumena, oranžna, moj pa pravi temno modrauser posted image A ma katera barvasto , pa kakšno?

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3127
20.9.2009 17:24:54   
boob
mi imamo, dve steni svetlo modri eno belo, eno pa šekasto modro user posted image

par strani nazaj so pa slikce

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3128
20.9.2009 17:35:19   
Emilly
Ja saj res, bom takoj še enkrat pogledala, pa se ti zdi modra vredu, ni pretemna?

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3129
20.9.2009 17:43:04   
Anonimen
Jst sm ne vem kje prebrala, da za otroke so najbolš bl pastelne barve. Na netu si mal preber user posted image

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3130
20.9.2009 17:45:28   
september25
hej, punce!
js sn bla pa dans spet v vinogradu! tak rada to delam, ampak dans je blo očitn mal prevč, ker me tako križ boli
pa vse me špika kot me do zdej še ni. zdej pa že cel popoldan poležavam in sam jamram, ko se je treba obrnit
na drugi bok. mnde še ja ne bo kej. vsaj en teden naj naš user posted image še počaka, zdej sn 37t user posted image .

pa js bi tud kr naprej jedla!!! po možnosti same sladkarijeuser posted image cukr mi je pa zadnjič 7,9 namerla, me je skor kap!!!
To je fulll!!!

Babnice uživajte v nosečnosti!!! Sam mal še....

(odgovor članu Emilly)
Neposredna povezava do sporočila: 3131
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 18:16:22   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Emilly)
  Neposredna povezava do sporočila: 3132
20.9.2009 19:22:19   
boob
hmmmm . . . pomoč rabim

tiste ki ki imate že otročke doma in vam je voda odtekla

a to je taka prozorna tekočina pa mejčkn mejčkn bol gosta kot urin, pa brez vonja ???
Se opravičujem za tako uprašanje, sam sm to zdej že trikrat opazla v roku slabe ure. . pa kr neki me hoče spodi bolet oz . .nevem kako naj opišem. . uglavnem drgač je kot ponavadi.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3133
20.9.2009 19:25:54   
muca*maca
Živjo, bejbe!
Se vidi, da nisem več v službi, kar ne najdem časa, da bi pogledala na računalnik user posted image

Zadnje dni sva bila z dragim zeloooooo pridna, delala sva previjalno, končala posteljico, pucala stanovanje, vmes pa še gledala košarko user posted image user posted image user posted image user posted image

Škoda, da jim včeraj ni šlo, držim pesti, da se danes poberejo in domov prinesejo kolajno. Če pa ne, pa tud v redu, fantje so se krasno odrezali!!!

Lep nedeljski večer, pa malo še raje bušije božajte. Jaz imam še točno 4 tedne do PDP-ja!!!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3134
20.9.2009 20:01:34   
najčka
Ojla bejbe. No pa sem imela spet en kup dela da sem vas prebrala. Sva bla z mojim na enem pikniku pa sva kar tam prespala, no jaz sem bol mal spala, sm se bolj valila z leve na desno.  PUPA čestitkeuser posted image user posted image in dobrodošla TALIKA user posted image user posted image Vidim da se začenjajo "popadki". No upam da zdržite do oktobra, sej mene tud vse neki tišči ampak mislim da to še ni to. BOOB upam da si ti je ustavlo tole ker ne vem kaj bi to blo. 

(odgovor članu muca*maca)
Neposredna povezava do sporočila: 3135
20.9.2009 20:29:29   
Februarka08
No, pa nimamo brona in to za 1 pikouser posted image user posted image ah, vseeno so dobriuser posted image

Boob, oprosti, jaz ti ne znam pomagat, ker meni je babca predrla mehur na porodni mizi in pojma nimam kako to izgledauser posted image Joj, če se je začelo, ti želim le srečno!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem imela pa generalno - pri sebiuser posted image sem si povoskala noge (aučuser posted image ) pa spodnje sobane pobrila, tako da sem za nekaj časa prav lepauser posted image
Nedelja je bla luštna, popoldne sem šla na sprehod, potem smo bli zunajuser posted image skratka prav fletno je blo. Tale teden, ki prihaja, bo pa noruser posted image upam da čimprej mine in bom konec tedna še vedno 2v1 da potem začnemo (končno) mal uživat v moji user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu najčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3136
20.9.2009 20:34:04   
karmen b
Škoda, za piko no!!! Vseeno so carji user posted image

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3137
20.9.2009 20:34:48   
Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: boob

hmmmm . . . pomoč rabim

a to je taka prozorna tekočina pa mejčkn mejčkn bol gosta kot urin, pa brez vonja ???
Se opravičujem za tako uprašanje, sam sm to zdej že trikrat opazla v roku slabe ure. . pa kr neki me hoče spodi bolet oz . .nevem kako naj opišem. . uglavnem drgač je kot ponavadi.

Žal nimam pojma, ker mi v prvo ni odtekla voda. Kaj pa če pokličeš v P in vprašaš, kaj se njim zdi in če se prideš pokazat.

25.8.2007 Mark
26.9.2009 Zala

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3138
20.9.2009 20:35:20   
muca*maca
Mah, 1 ušiva, smrdljiva pika...
Naši fantje so d-best, mal so se mi pa smili, k so bli že toook zmatrani, pa privščla bi jim iz vsega srca, da bi dobil tole medaljo v zadnji sekundi, reeees...

je blo pa napeto, sem komi zdržala do konca, moj bejbi pa je tok muvu zraven, je navijal/a, hahauser posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 3139
20.9.2009 21:40:53   
emaa
IZVIRNO SPOROČILO: boob

hmmmm . . . pomoč rabim

Meni je odtekla voda, glede vonja se ne spomnim, samo je brezbarvna, malo je tudi krvava (ugotoviš kasneje po spodnjem perilu), da bi bila bolj gosta ne vem, samo pri meni je šlo za konkretno količino,  popoln razpok mehurja. In ni bilo dileme za kaj gre, sem čutila kot mehurček med nogami, potem se je pa samo usulo.

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3140
20.9.2009 21:56:41   
stuhica
sej ne vem kaj je to ampak pomoje sem tud ena tistih ki so se jim začeli popadki...

Danes me je ob 19 uri začel otrdevat trebuh in pa špikanje  na vsakih nekaj minut drži in pol popusti.... no potem čez cca eno urco se je počas nehal, samo sem pa že res začela razmišljat hdirja pa ja ne bom vse oktobrke že septembra rodile... user posted image user posted image user posted image

Glede vode pojma nima m isti priemr kot februarka - poslal so me rodit, umetni popadki, nimam pojma kako zgledajo sploh navadni oz naravni...user posted image  vodo - mehurčk mi je predrl tud ginek ko sem bila v porodni tako da... nimam pojma... se pa meni isto dogaja kot ostalim  k navajate to brez barvno tekočinco  v majhnih količinah... tako da niamam pojma...

v glavnem jaz srčno upam da ne grem še rodit ker morm še vse postorit doma, cunce sploh še nisem oprala, prštimat morm še posteljino, oprat zlikat, pleničke tud... oh to vse me še čakaše dobr da sem zadnč naši mami omenila kje imam stvari v omari če bi me slučajn kaj prehitelo.....user posted image user posted image  Pa zgleda d aje dobr še da sem ji...

Smo pa danes imeli lep dan smo praznovali praznik, pa še mami je imela 60 let, je bila prav vesela ko ji je naš mali alvin podaril Foto knjigico in zraven ji je vse povedal kdo vse je tam na slikicah.... njen oče in mamma in ona ko je bila še punca mladenka in vs e v glavnem so se ji kar učke zarosile.. sem bila prav vesela ker sem vidla d asem jo z darilom kar lepo presenietila in ganila...
Sem se pa tud prvošla danes tortico in pila sem celo 2 dc cocote... čeprav ne bi smela... sem si dala duška... upam da sladkarije niso vzrok popadkovuser posted image user posted image user posted image

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 3141
20.9.2009 22:27:00   
Anonimen
Sporočam vam čudovito novičkooooo... prejeto po sms-ju.. od maj2009

Srečna starša sva postala, saj je na svet mala JULIJA (3 kg, 49 cm) prijokala!
Sedaj se že crkljamo vsi in vam sporočamo, da družinica postali smo mi!

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee maj2009! Še ena mami.......... Jupiiiiiiiii

(odgovor članu stuhica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3142
20.9.2009 22:37:36   
majakla

Maj2009: čestitam. user posted image user posted image user posted image
Vso srečo mamici, atiju in mali Juliji.
Zelo lepo ime.
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3143
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:45:24   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3144
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:51:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3145
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 22:55:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3146
20.9.2009 23:04:33   
stuhica
ja michellee če misliš  aje odvisn od meneuser posted image user posted image  no zdej se je vse umirilo, pa počas je začel migat tale moj user posted image  ampak tako da me vse zaboli ko se obrača in telovaadi... me kr lulat včasih potišči k tkoo prbije glih na mehur pomoje... kriza...

Sicer pa kolkr vidm da pše vse k so začele jamrat z temi popadki so kr počsi šle na pot v Rim.... no ja sej jaz bi rada vsaj še malo zdržala a roko na srce mi zarad tega butastga cukra bi pa res rada vidla kak dva tedna prej porod... tako da ja vasj še ene dva tedna da zdržim bi bilo fajn ane?

Pa sej ne morem verjet.... a smo me tolk prej tele naše oktobrčke spedenale, pa so nam dohtarji mal narobe računal al kuga???user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image Maj 2009 iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....

Alvin in Lejla cel moj svet..

Neposredna povezava do sporočila: 3147
20.9.2009 23:04:50   
frrrr
boob, men odtekla voda... ampak to ni blo tolk mau tega, kot bi se konkretno polulala. vonj in gostota ne vem, je blo pa prozorno se mi zdi. če se dogaja, pol držim pesti, da bo hitro in lahko, pa na koncu zdravo dete!

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3148
20.9.2009 23:06:55   
frrrr
Maj2009 - čestitke ob rojstvu Julije! veliko zdravja in prespanih noči vam želim!

user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3149
   [Brisano sporočilo]
20.9.2009 23:26:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frrrr)
  Neposredna povezava do sporočila: 3150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  124 125 [126] 127 128   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?