|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
19.9.2009 22:06:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek user posted image

Aha: košarka (user posted image jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy user posted image

Hide and seek je na PopTv user posted image

Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale user posted image

user posted image user posted image user posted image , jaz sem ga gledala ziher že 20x user posted image

Ga moram "spalit" z neta, da si ga tudi jaz še 1x pogledam, glasba v filmu je krasna, sploh She's like the wind... user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
19.9.2009 22:09:02   
nia5
Tako zdaj pa grem v horizontalo. Špelin@ mislim da bom le tebi zaželela mirno nočko, ker druga rr-ja tak ne bo več povohala user posted image
Torej mirno nočko in pridnega Gregija ti želim user posted image user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
19.9.2009 22:09:54   
špelin@

Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer user posted image . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je user posted image zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled.

Jaz sem pa te dni gor zato, ker user posted image zija košarko, jaz je pa ne maram user posted image

Zato pa imama midva 2 tv-ja. čeprav ponavadi gledama skupaj. Sicer je en ultra stara škatla, laufa pa

Midva z user posted image že dobro leto kupujeva nov TV, ker stari nagaja - beri: je vremensko blazno občutljiv: ob pretirani vlagi mu poide barva (gledamo ČB), v hladnem vremenu pa ga jebčka glas user posted image Serviser nima pojma, kaj bi še lahko bilo, je vse popravil user posted image Pa se potem vsakič premisliva, ker tik pred nakupom vedno čudežno b.p. dela user posted image

nia5, posluš, a bi midve 1 pir delili? user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
19.9.2009 22:10:04   
nia5

Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek user posted image

Aha: košarka (user posted image jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy user posted image

user posted image user posted image user posted image , jaz sem ga gledala ziher že 20x user posted image

Ga moram "spalit" z neta, da si ga tudi jaz še 1x pogledam, glasba v filmu je krasna, sploh She's like the wind... user posted image

Pa veš da to poje Patrick ne?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
19.9.2009 22:10:38   
špelin@

Tako zdaj pa grem v horizontalo. Špelin@ mislim da bom le tebi zaželela mirno nočko, ker druga rr-ja tak ne bo več povohala user posted image
Torej mirno nočko in pridnega Gregija ti želim user posted image user posted image

Eh, bom pa pol pira user posted image nesla user posted image

Mirno nočko tudi tebi in Nii user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
19.9.2009 22:13:03   
nia5

Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer user posted image . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je user posted image zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled.

Jaz sem pa te dni gor zato, ker user posted image zija košarko, jaz je pa ne maram user posted image

Zato pa imama midva 2 tv-ja. čeprav ponavadi gledama skupaj. Sicer je en ultra stara škatla, laufa pa

Midva z user posted image že dobro leto kupujeva nov TV, ker stari nagaja - beri: je vremensko blazno občutljiv: ob pretirani vlagi mu poide barva (gledamo ČB), v hladnem vremenu pa ga jebčka glas user posted image Serviser nima pojma, kaj bi še lahko bilo, je vse popravil user posted image Pa se potem vsakič premisliva, ker tik pred nakupom vedno čudežno b.p. dela user posted image

nia5, posluš, a bi midve 1 pir delili? user posted image

Sem glih gledala, da so zdaj že ful poceni (navadni), pa tudi LCD-ji normalne velikosti tudi niso neke hude cene.

A pir praviš? Si prepozna, sem že spila kozarec, jaz pijem en pir dva dni user posted image , razen ko je vroče, gutnem celega.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
19.9.2009 22:13:51   
nia5

Eh, bom pa pol pira user posted image nesla user posted image

Mirno nočko tudi tebi in Nii user posted image

Mislim da se ne bo pritoževal user posted image
Zdaj pa res nočko user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
19.9.2009 22:15:19   
špelin@

Pa veš da to poje Patrick ne?

Aha. Za lahko noč:
http://www.youtube.com/watch?v=AVi4PUx8bXk

user posted image user posted image user posted image

Ma mi je res hudo, ker je kolegica ob obletnici moževe smrti za to zahrbtno boleznijo spet potrta, se ji bere na obrazu user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
19.9.2009 22:19:04   
špelin@
Moram dat še tale link gor, ker je noro lepo...

http://www.youtube.com/watch?v=7Y0TWOttkVo&feature=related

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
20.9.2009 7:02:48   
Anonimen
JUTROuser posted image

mi smo budni že od 5:30huser posted image , včeraj enakouser posted image , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuramuser posted image user posted image , tako da sve naspane, ati pa pa še spi.

Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šlauser posted image , o stroških popravila raje ne razmišljamuser posted image

da vidmo kaj se tu dogajauser posted image

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 1260
20.9.2009 9:54:05   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

JUTROuser posted image

mi smo budni že od 5:30huser posted image , včeraj enakouser posted image , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuramuser posted image user posted image , tako da sve naspane, ati pa pa še spi.

Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šlauser posted image , o stroških popravila raje ne razmišljamuser posted image

Dobro jutro user posted image
Mi smo danes tudi bili bolj zgodnji, me je pokonci vrgla že ob sedmih, jaz pa šla spat ob dveh user posted image , sem bulila en film, ki pa je itak bil brezvezen. Zdaj pa je že sitna za spat, ne vem kako bo zdržala do dvanajstih.

user posted image user posted image user posted image za avto in propadel vikend.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
20.9.2009 9:55:29   
nia5

Moram dat še tale link gor, ker je noro lepo...

http://www.youtube.com/watch?v=7Y0TWOttkVo&feature=related

Res zelo lepo user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
20.9.2009 11:02:03   
suzy85

Čer user posted image

Bil je pester in naporen, ampak po dolgem času res zelo zadovoljujoč in nasploh uspešen dan user posted image Mogoče kdaj drugič več o tem, zaenkrat me ne mika, da bi določeni obirali kosti - me nekateri, ki jim je hobi naslajati se nad problemi drugih, osebno poznajo. Saj če bi šlo zame, bi vseeno napisala, ker nimam česa skrivat ali zadrževat zase, ampak ker gre za druge ljudi, nimam pravice širiti njihovih osebnih zadev. V glavnem: stoprocentno mi je uspelo osrečiti 2 ljubljeni osebi, ki ju bolezen močno zdeluje, in jima podariti en fenomenalen dan user posted image Tako veliko mi to pomeni, mi kar srce razganja od sreče
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
20.9.2009 11:03:04   
suzy85

JUTROuser posted image

ojej, sam kopat se pa greste, ne? pa z avti je vedno problem. ko ga najbolj rabiš, najraje zataji

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
20.9.2009 11:05:43   
suzy85
no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala user posted image user posted image user posted image

zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko user posted image

zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
20.9.2009 11:52:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

JUTROuser posted image

ojej, sam kopat se pa greste, ne? pa z avti je vedno problem. ko ga najbolj rabiš, najraje zataji

JA ja kopat se pa gremo, nas bo že nekdo zapeljal dol :).

jutri že gremouser posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1266
20.9.2009 11:56:16   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala user posted image user posted image user posted image

zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko user posted image

zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image za potepanje

(odgovor članu suzy85)
  Neposredna povezava do sporočila: 1267
20.9.2009 11:57:05   
Anonimen
Tako nedeljsko kosilo se kuha, miška in ati spita, jaz pa likatuser posted image

lepo nedeljo vam želimuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1268
20.9.2009 20:44:04   
nia5
user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
20.9.2009 20:51:59   
nia5
Pa dober večer.
Danes pa je dan hitro minil, saj sem šla nepričakovano delat, malo pa sem za 4 urce kar bratu podturla user posted image , pa saj se moreta malo podružit user posted image .
Sem gledala prej vreme in bo naslednje dni še sončno in lepo user posted image user posted image user posted image , pa še le ni konec toplih dni, ker ne maram mraza user posted image

Upam pa da bi danes manj zbujanj pri moji pikici kot včeraj, se je do dveh zbudila mislim da 4x, no pol pa je do sedmih lepo spala.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
20.9.2009 20:53:55   
jana81
dober večer

Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino..
so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz...

nia5 ful je dobra tamala, sva se z mojim zdle ful nasmejala..

SG tud videk je luškan ko pančka.. pa še neki, koga si mi to predlagala  na FB za prijatelja?

špelin@ le da si ti in ostali dve osebi prijetno preživeli dan in ste srečni, za dolge jezike pa ne skrbi, vse se vrne!!

drugače pa smo danes dopoldne malo delali, popoldne pa se potepali..

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
20.9.2009 20:54:04   
jana81

JUTROuser posted image

sej vem da ni na mestu, ampak midva zarad takih nenadnih crkovanj, ne kupujeva rabljenih avtomobilov..
upam da prideta čimceneje skozi

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
20.9.2009 20:54:20   
jana81

user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
21.9.2009 8:38:58   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Bi kdo:

user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
21.9.2009 8:44:52   
tilči
Dobro jutro!user posted image

Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi straniuser posted image

Otroka sem oddala,jaz pa likatuser posted image .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljiciuser posted image ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka.
Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilouser posted image
Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?