Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:06:56
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek Aha: košarka ( jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy Hide and seek je na PopTv Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale , jaz sem ga gledala ziher že 20x Ga moram "spalit" z neta, da si ga tudi jaz še 1x pogledam, glasba v filmu je krasna, sploh She's like the wind...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:09:02
|
|
|
|
nia5
|
Tako zdaj pa grem v horizontalo. Špelin@ mislim da bom le tebi zaželela mirno nočko, ker druga rr-ja tak ne bo več povohala Torej mirno nočko in pridnega Gregija ti želim
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:09:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled. Jaz sem pa te dni gor zato, ker zija košarko, jaz je pa ne maram Zato pa imama midva 2 tv-ja. čeprav ponavadi gledama skupaj. Sicer je en ultra stara škatla, laufa pa Midva z že dobro leto kupujeva nov TV, ker stari nagaja - beri: je vremensko blazno občutljiv: ob pretirani vlagi mu poide barva (gledamo ČB), v hladnem vremenu pa ga jebčka glas Serviser nima pojma, kaj bi še lahko bilo, je vse popravil Pa se potem vsakič premisliva, ker tik pred nakupom vedno čudežno b.p. dela nia5, posluš, a bi midve 1 pir delili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:10:04
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek Aha: košarka ( jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy Hide and seek je na PopTv Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale , jaz sem ga gledala ziher že 20x Ga moram "spalit" z neta, da si ga tudi jaz še 1x pogledam, glasba v filmu je krasna, sploh She's like the wind... Pa veš da to poje Patrick ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:10:38
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako zdaj pa grem v horizontalo. Špelin@ mislim da bom le tebi zaželela mirno nočko, ker druga rr-ja tak ne bo več povohala Torej mirno nočko in pridnega Gregija ti želim Eh, bom pa pol pira nesla Mirno nočko tudi tebi in Nii
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:13:03
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Špelin@ se mi zdi, da sma edine, ki skoz dežurama tu zvečer . Jaz pa še posebaj veliko zdaj gor visim, ker sem sama, drug teden je zvečer doma in me verjetno ne bo toliko na spregled. Jaz sem pa te dni gor zato, ker zija košarko, jaz je pa ne maram Zato pa imama midva 2 tv-ja. čeprav ponavadi gledama skupaj. Sicer je en ultra stara škatla, laufa pa Midva z že dobro leto kupujeva nov TV, ker stari nagaja - beri: je vremensko blazno občutljiv: ob pretirani vlagi mu poide barva (gledamo ČB), v hladnem vremenu pa ga jebčka glas Serviser nima pojma, kaj bi še lahko bilo, je vse popravil Pa se potem vsakič premisliva, ker tik pred nakupom vedno čudežno b.p. dela nia5, posluš, a bi midve 1 pir delili? Sem glih gledala, da so zdaj že ful poceni (navadni), pa tudi LCD-ji normalne velikosti tudi niso neke hude cene. A pir praviš? Si prepozna, sem že spila kozarec, jaz pijem en pir dva dni , razen ko je vroče, gutnem celega.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:13:51
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Tako zdaj pa grem v horizontalo. Špelin@ mislim da bom le tebi zaželela mirno nočko, ker druga rr-ja tak ne bo več povohala Torej mirno nočko in pridnega Gregija ti želim Eh, bom pa pol pira nesla Mirno nočko tudi tebi in Nii Mislim da se ne bo pritoževal Zdaj pa res nočko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 19.9.2009 22:15:19
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Grem gledat na program, kaj je tako zanimivega na TV, da ni nobene za čvek Aha: košarka ( jo gleda, meni je pa dolgčas) ali Eddie Murphy Hide and seek je na PopTv Ali pa so gledale Dirty dancing in so zdaj omagale , jaz sem ga gledala ziher že 20x Ga moram "spalit" z neta, da si ga tudi jaz še 1x pogledam, glasba v filmu je krasna, sploh She's like the wind... Pa veš da to poje Patrick ne? Aha. Za lahko noč: http://www.youtube.com/watch?v=AVi4PUx8bXk Ma mi je res hudo, ker je kolegica ob obletnici moževe smrti za to zahrbtno boleznijo spet potrta, se ji bere na obrazu
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 7:02:48
|
|
|
|
Anonimen
|
JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 9:54:05
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja Dobro jutro Mi smo danes tudi bili bolj zgodnji, me je pokonci vrgla že ob sedmih, jaz pa šla spat ob dveh , sem bulila en film, ki pa je itak bil brezvezen. Zdaj pa je že sitna za spat, ne vem kako bo zdržala do dvanajstih. za avto in propadel vikend.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 9:55:29
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Moram dat še tale link gor, ker je noro lepo... http://www.youtube.com/watch?v=7Y0TWOttkVo&feature=related Res zelo lepo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:02:03
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Bil je pester in naporen, ampak po dolgem času res zelo zadovoljujoč in nasploh uspešen dan Mogoče kdaj drugič več o tem, zaenkrat me ne mika, da bi določeni obirali kosti - me nekateri, ki jim je hobi naslajati se nad problemi drugih, osebno poznajo. Saj če bi šlo zame, bi vseeno napisala, ker nimam česa skrivat ali zadrževat zase, ampak ker gre za druge ljudi, nimam pravice širiti njihovih osebnih zadev. V glavnem: stoprocentno mi je uspelo osrečiti 2 ljubljeni osebi, ki ju bolezen močno zdeluje, in jima podariti en fenomenalen dan Tako veliko mi to pomeni, mi kar srce razganja od sreče
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:03:04
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja ojej, sam kopat se pa greste, ne? pa z avti je vedno problem. ko ga najbolj rabiš, najraje zataji
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:05:43
|
|
|
|
suzy85
|
no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:52:51
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja ojej, sam kopat se pa greste, ne? pa z avti je vedno problem. ko ga najbolj rabiš, najraje zataji JA ja kopat se pa gremo, nas bo že nekdo zapeljal dol :). jutri že gremo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:56:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 no, midva sva včeraj oblaufala 2 abrahama in je blo super. sva pa šla že ob polnoči domov, ker je mene začela ful glava bolet. pa sma se vsaj do 8ih v miru naspala zjutraj pa smo šli z evo na razstavo pasemskih malih živali in je mala ful uživala. še ko smo šli, se je nazaj ozirala in govorila ko ko ko zdej že spi, pol pa gremo na kosilo in atiju voščit za rojstni dan. upam, da mu je včeraj uspelo tisto besedilo prebrat za potepanje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 11:57:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Tako nedeljsko kosilo se kuha, miška in ati spita, jaz pa likat lepo nedeljo vam želim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 20:44:04
|
|
|
|
nia5
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 20:51:59
|
|
|
|
nia5
|
Pa dober večer. Danes pa je dan hitro minil, saj sem šla nepričakovano delat, malo pa sem za 4 urce kar bratu podturla , pa saj se moreta malo podružit . Sem gledala prej vreme in bo naslednje dni še sončno in lepo , pa še le ni konec toplih dni, ker ne maram mraza Upam pa da bi danes manj zbujanj pri moji pikici kot včeraj, se je do dveh zbudila mislim da 4x, no pol pa je do sedmih lepo spala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 20:53:55
|
|
|
|
jana81
|
dober večer Špelin@ trgatev je uspela.. smo se imeli fino, Nejc je pojedel grozdja še pa še, tud lovili smo ga po celem hribu, no bolj je sam divjal okoli, jst sem vsake toliko vrgla oko na njega , da mi ne pobegne v dolino.. so me pa nažgali komarji ali rdečke, ne vem kaj je bilo ampak po nogah imam 37 pikov, srbi me za popiz... nia5 ful je dobra tamala, sva se z mojim zdle ful nasmejala.. SG tud videk je luškan ko pančka.. pa še neki, koga si mi to predlagala na FB za prijatelja? špelin@ le da si ti in ostali dve osebi prijetno preživeli dan in ste srečni, za dolge jezike pa ne skrbi, vse se vrne!! drugače pa smo danes dopoldne malo delali, popoldne pa se potepali..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 20:54:04
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos JUTRO mi smo budni že od 5:30h , včeraj enako , nič zato sve šle z miško že ob 20h spat, z kuram , tako da sve naspane, ati pa pa še spi. Naj vam povem, da je naš vikend probadel, nam je avto ceknu-sklopka je šla , o stroških popravila raje ne razmišljam da vidmo kaj se tu dogaja sej vem da ni na mestu, ampak midva zarad takih nenadnih crkovanj, ne kupujeva rabljenih avtomobilov.. upam da prideta čimceneje skozi
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 20.9.2009 20:54:20
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:38:58
|
|
|
|
špelin@
|
Dobro jutro Bi kdo:
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 21.9.2009 8:44:52
|
|
|
|
tilči
|
Dobro jutro! Kje ste,punce? Sem nas našla na drugi strani Otroka sem oddala,jaz pa likat .Kako je lepo videti,ko se Tilen že skoraj vrže k vzgojiteljici ,jo je lepo sprejel,nič več ne joka. Nejc ima pa ta teden tečaj rolanja,pa pravi,da on se ne bo,se bo rajši doma vozil s kolesom.Pa ta teden naj bi eno noč prespali v vrtcu,ker bi gledali zvezde,pa se še ni razjasnil,če je za.Za vsako stvar ga moram posebej pripraviti,Danes smo dobili obvestilo za prijavo za 3.dnevno letovanje,samo Nejc ne pride zraven,ker gredo letnik 2004.Ne vem,zakaj je potem dobil obvestilo Včeraj je imel Nejc čez dan rahlo povišano temperaturo,že v soboto ga je zvečer glava bolela,potem 1x je imel drisko,nato je bilo pa vse ok.Zgleda je kakšen virus spet staknil.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?