Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:39:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen Ja, da izpadema ko dva trotla ko bodo okol vsi v kopalkah. se izgovoriva, da nama vera prepoveduje nošenje kopalk Pol si morva še rute na glavo namotat. Sploh pa ČM ima prav, ti se nimaš kaj pritoževat. lepo prosim sem MČ in ne ČM pa OBE se nimata kaj pritoževat !!!!!
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:39:38
|
|
|
|
yania
|
Samo a vam povem, da tudi pokašlja ne več, pa iz nosa mu nič ne teče več, čisto nič...očitno je res rabil AB, ko se mu je tako dolgo vleklo in sama fiziološka ni nič pomagala...še dobro, da je res prijelo.... Sej res, se spomnim, da sem Naji tudi po neki brizgi dajala...ma so smotani...zakaj mi ni tega rekla včeraj na urgenci?.... jaz sem čist pozabila na to...samo sej je logično da 7 mesečnik ni vedno, oz.ni nikoli razpoložen, da bi pogoltnil to sranje...čeprav verjetno odprl usta bi, samo ko se zave da je bolj hladno in ni čaj, pa še sladko je, ko on tega ne mara...hitro ven iz ust...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:40:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? ne bi vedla...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:41:37
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden Ja, da se mu desni uhec pozdravi....... aja, kje se pa une pleničke za v vodo kupjo? A se to posamezno kupujejo? mislim da ne moreš posamezno kupit. vsaj nisem še vidla, da bi blo kje pakirano. jaz sem kar v DM. kar njihove. se mi zdi da jih je enih 12 notri.
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:41:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden Ja, da se mu desni uhec pozdravi....... aja, kje se pa une pleničke za v vodo kupjo? A se to posamezno kupujejo? Ne, komplet po 10 jih je. V dm-ju, BC, mullerju... Sam počaki! Jaz jih imam še ful, pa ti jih komot dam. Ker ponavad se ni pokakala in sem uporabla celo poletje sam ene 3, ker sem jih posušila. Tak da jih imam ziher ene 7, pa še kolegica mi jih je nekaj dala. Resno, ti jih bom prinesla, sam spomni me.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:41:45
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje.. dobra ideja. pa zdi se mi da je surova še bolj sladka in gre bolj v slast To je res, sam Niki ne gre v slast in ji bom probala dat najprej kuhano.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:41:55
|
|
|
|
yania
|
ja itak da so mali oglasi...pejdi na osnovno stran RR, pa na levi poglej... Pleničke za v vodo- v milerju, a ne Najaa?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:42:20
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen eh dajta no. sta čisto lepi mamici in se nič ne pritoževat prosim. al bom pa zavila z očmi Hvala za komliment, sam nos ti raste, pa ne vem zakaj. ne ne. nos pa nimam velik. če mam že vse ostalo, nosa pa nimam O ja, nos se veča. In ptička sedi na njem. a zdaj pa še to ni ptičke, ni ni
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:43:44
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica lepo prosim sem MČ in ne ČM pa OBE se nimata kaj pritoževat !!!!! Pa že ko sem napisala, mi nekaj ni blo všeč. Oprosti, ma mam probleme s tem tvojim nickom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:44:05
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Samo a vam povem, da tudi pokašlja ne več, pa iz nosa mu nič ne teče več, čisto nič...očitno je res rabil AB, ko se mu je tako dolgo vleklo in sama fiziološka ni nič pomagala...še dobro, da je res prijelo.... Sej res, se spomnim, da sem Naji tudi po neki brizgi dajala...ma so smotani...zakaj mi ni tega rekla včeraj na urgenci?.... jaz sem čist pozabila na to...samo sej je logično da 7 mesečnik ni vedno, oz.ni nikoli razpoložen, da bi pogoltnil to sranje...čeprav verjetno odprl usta bi, samo ko se zave da je bolj hladno in ni čaj, pa še sladko je, ko on tega ne mara...hitro ven iz ust... za uheca res škoda ja da ti ni rekla na urgenci za brizgo. meni je tudi takrat sestra rekla, ko smo rabli. al mi je celo eno dala.... jaz se ziher ne bi še na to spomnila. ko ti itak gre tisoč stvari po glavi ko je otrok bolan
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:44:21
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje.. dobra ideja. pa zdi se mi da je surova še bolj sladka in gre bolj v slast To je res, sam Niki ne gre v slast in ji bom probala dat najprej kuhano. Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:44:58
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:45:33
|
|
|
|
Najaa
|
Nika se je pravkar na povšter privlekla in ima glavo na njem. Včeri je pa 2x skor v lukno med posteljo in zidom padla. No, past ne more, ker je sam ene 10cm lufta, se je pa kr noter zabubila. Danes sem dala deko tja, evo je pa povšter najdla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:46:42
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel... Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:47:10
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden Ja, da se mu desni uhec pozdravi....... aja, kje se pa une pleničke za v vodo kupjo? A se to posamezno kupujejo? Ne, komplet po 10 jih je. V dm-ju, BC, mullerju... Sam počaki! Jaz jih imam še ful, pa ti jih komot dam. Ker ponavad se ni pokakala in sem uporabla celo poletje sam ene 3, ker sem jih posušila. Tak da jih imam ziher ene 7, pa še kolegica mi jih je nekaj dala. Resno, ti jih bom prinesla, sam spomni me. no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo
|
|
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala Male oglase si našla?
|
|
|
|
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje.. dobra ideja. pa zdi se mi da je surova še bolj sladka in gre bolj v slast To je res, sam Niki ne gre v slast in ji bom probala dat najprej kuhano. jaz sem pa danes probala dat še malo banane zraven. pa ji je blo dosti bolj všeč. pa res ful sem zmiksala pa še malo z vodo razredčila. ji je blo dobro. samo še vedno ne zna požirat in ji kar gor dviguje, bogi revi. ampak ji je blo tak dobro, da je kljub temu hotla še....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:48:35
|
|
|
|
yania
|
Ok...grem slike posnet, če mi rata... sem pa danes na Picasi ful hude fotke oblikovala...ma super je...prej sem imela en ACDsee program...ma un je bil sam za učke popravt..ta ma pa vse...hudo..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:48:42
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne? sem obupala Male oglase si našla? ne še, čak
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:48:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika se je pravkar na povšter privlekla in ima glavo na njem. Včeri je pa 2x skor v lukno med posteljo in zidom padla. No, past ne more, ker je sam ene 10cm lufta, se je pa kr noter zabubila. Danes sem dala deko tja, evo je pa povšter najdla. hi hi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:49:10
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo V vsakem primeru ti jih nekaj prinesem, tud če jaz "ne bom mela časa" za atlantis. Pa Mamo revijo, veš sem jo pozabla zdej vzet... ne bit huda... Pa yaniji nosim že ful dolgo kapljice... Kdaj se spomin povrne v prejšnje stanje?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:49:15
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ok...grem slike posnet, če mi rata... sem pa danes na Picasi ful hude fotke oblikovala...ma super je...prej sem imela en ACDsee program...ma un je bil sam za učke popravt..ta ma pa vse...hudo.. yania, a si mozolje brišeš?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:50:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Timonu sem ene 3 tedne samo kuhala, da je bilo mlačno...npr.1 jabolko in pol nektarine, olupljene...al pa kej drugega zraven...no potem sem celo v kuhano zadevo zmiksala ohlajeno banano, in tako sva vedno bolj hladno jedla....in je pogruntal da ni slabo...sej no Najaa, samo vztrajaj...ma jaz sem bila tudi čisto zmedena, ko ni hotel hladno...čeprav se pa spomnim, da je jedel banano hladno, ko sem jo samo olupila in sem jo z žličko strgala....čeprav njegov obrazek...hm...je bil skremžen, je pa fulll jedel... Ja sej banano tud ona je, tak da mi ni čist jasno. kaj ve olupite jabolka al cela zmiksate? jaz sem lupila do zdaj...
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:50:23
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo V vsakem primeru ti jih nekaj prinesem, tud če jaz "ne bom mela časa" za atlantis. Pa Mamo revijo, veš sem jo pozabla zdej vzet... ne bit huda... Pa yaniji nosim že ful dolgo kapljice... Kdaj se spomin povrne v prejšnje stanje? ja, ful sem huda zdej... hecam se ni panike, boš že
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:51:28
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 no, super, ko bomo šle v Atlantis, pa jih lahko takrat prineseš, sej prej jih ne rabimo, za v banjo jih pa ne nucamo V vsakem primeru ti jih nekaj prinesem, tud če jaz "ne bom mela časa" za atlantis. Pa Mamo revijo, veš sem jo pozabla zdej vzet... ne bit huda... Pa yaniji nosim že ful dolgo kapljice... Kdaj se spomin povrne v prejšnje stanje? ko otroci odrastejo al pol že začne pešat iz drugih razlogov
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?