Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:23:56
|
|
|
|
yania
|
Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:24:19
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen eh dajta no. sta čisto lepi mamici in se nič ne pritoževat prosim. al bom pa zavila z očmi
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:25:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? Jaz bi šla z veseljem. Sam drug teden... Ne ta teden zdej... sej veš. sej se nič ne mudi se moram še psihično pripravit, da se v kopalke spravim ja ti se boš oglašala, ja jest ja... bi lahko delala reklamo za pomaranče... ja ja. kaj pa te naj jaz rečem - jaz pa lahko delam reklamo za pomarančnega kita
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:26:26
|
|
|
|
felix7
|
yania, najbrž si spregledala moje vprašanje par postov nazaj...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:27:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 Najaa, fb spet šteka Sem opazla, ja. yania, ZS nazaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:27:33
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen Ja, da izpadema ko dva trotla ko bodo okol vsi v kopalkah.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:28:12
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? Jaz bi šla z veseljem. Sam drug teden... Ne ta teden zdej... sej veš. sej se nič ne mudi se moram še psihično pripravit, da se v kopalke spravim ja ti se boš oglašala, ja jest ja... bi lahko delala reklamo za pomaranče... ja ja. kaj pa te naj jaz rečem - jaz pa lahko delam reklamo za pomarančnega kita kit si samo, če si ležala na plaži in je prišel mimo Green Peace in vpil: Save the whale... samo ne vem, če GP pozna kita pomarančne sorte...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:28:40
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:29:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen Ja, da izpadema ko dva trotla ko bodo okol vsi v kopalkah. se izgovoriva, da nama vera prepoveduje nošenje kopalk
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:30:08
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen eh dajta no. sta čisto lepi mamici in se nič ne pritoževat prosim. al bom pa zavila z očmi Hvala za komliment, sam nos ti raste, pa ne vem zakaj.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:31:04
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje..
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:31:04
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 jutri pa dobim od ene sošolke fredov obroč a bi šla katera pol enkrat z nama v Atlantis, da ga sprobamo? Jaz bi šla z veseljem. Sam drug teden... Ne ta teden zdej... sej veš. sej se nič ne mudi se moram še psihično pripravit, da se v kopalke spravim ja ti se boš oglašala, ja jest ja... bi lahko delala reklamo za pomaranče... ja ja. kaj pa te naj jaz rečem - jaz pa lahko delam reklamo za pomarančnega kita kit si samo, če si ležala na plaži in je prišel mimo Green Peace in vpil: Save the whale... samo ne vem, če GP pozna kita pomarančne sorte... green peace ni prišel mimo. je pa v morju skoraj vode zmanjkalo , ko sem se jaz notri vrgla
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:31:22
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen Ja, da izpadema ko dva trotla ko bodo okol vsi v kopalkah. se izgovoriva, da nama vera prepoveduje nošenje kopalk Pol si morva še rute na glavo namotat. Sploh pa ČM ima prav, ti se nimaš kaj pritoževat.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:32:14
|
|
|
|
yania
|
Jaaaa....CD, dobr da si me spomnla...grem posnet...upam da tu ne bo težav... A veš da bi pozabila ....koklja jaz... aja, steklenička,,,sem ravno prej popoldan, ko sva z Najoo govorili, ji rekla, da te moram vprašati če še rabiš, da sem ti takrat pozabila dat...ti jo prinesem?...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:32:38
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje.. A res? Tako se več vitaminov ohrani?B om nardila tako. Pa zmiksala bom.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:33:00
|
|
|
|
yania
|
_Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:34:14
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Jaaaa....CD, dobr da si me spomnla...grem posnet...upam da tu ne bo težav... A veš da bi pozabila ....koklja jaz... aja, steklenička,,,sem ravno prej popoldan, ko sva z Najoo govorili, ji rekla, da te moram vprašati če še rabiš, da sem ti takrat pozabila dat...ti jo prinesem?... prosim, ja. Sicer zdej eno mam, samo brez cuclja mi nič ne nuca edino, če mi prineseš samo cucelj
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:35:39
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen eh dajta no. sta čisto lepi mamici in se nič ne pritoževat prosim. al bom pa zavila z očmi Hvala za komliment, sam nos ti raste, pa ne vem zakaj. ne ne. nos pa nimam velik. če mam že vse ostalo, nosa pa nimam
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:35:54
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:36:33
|
|
|
|
felix7
|
a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:36:59
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden Ja, da se mu desni uhec pozdravi.......
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:38:31
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: yania _Za Atlantis sem jaz takoj za....itak...samo povejte kdaj...Timon bi bil presrečen...mi celo poplavo naredi v kopalnici, ko se kopava... no, super, se pol res zmenimo enkrat naslednji teden Ja, da se mu desni uhec pozdravi....... aja, kje se pa une pleničke za v vodo kupjo? A se to posamezno kupujejo?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:38:34
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa ja to je od banane..tudi Timon je imel takega, ko sem mu samo banano dala, kot bi bil noter en peteršil...haha....kolk mi je to znano...no zdej mu vedno kaj zmešam zraven, pa je itak tako rjavkasto blato... Ja ja, ko peteršilj! Ok, jutri pa dobi jabolka iz kompota. Da bo miss imela toplo. Pa daj naredi tako, da daš vodo, ki vre ene 2 minutke, potem pa noter nareži eno jabolko...pa naj to vre le kako minutko in zmiksaj...da ohraniš vitamine...aja, ti ji tlačiš?...potem moraš malo dlje.. dobra ideja. pa zdi se mi da je surova še bolj sladka in gre bolj v slast
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:39:03
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 a katera ve, če so kje na RRju tudi mali oglasi? So ja. fb spet šteka, ne?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice 4.del 20.9.2009 22:39:09
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: felix7 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Aha po sadju... se ne spomnem, kako je pri Tiji blo. Vem sam, da so koščki normalni v blatu. Kopalke? Dobro da si omenla. Ne, ne bi šla. edin če greva v trenerki, pa otroke dava v tist bazenček, ko nama je voda do kolen eh dajta no. sta čisto lepi mamici in se nič ne pritoževat prosim. al bom pa zavila z očmi Hvala za komliment, sam nos ti raste, pa ne vem zakaj. ne ne. nos pa nimam velik. če mam že vse ostalo, nosa pa nimam O ja, nos se veča. In ptička sedi na njem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?