|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
20.9.2009 18:32:10   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

no tamala ze spi 2 uri in cakam da odpre svoje okice....soncek moj

OMG, kaj ji pa daješ za jest, da čez dan tolk spi?? user posted image Naš več kot pol ure v kosu ne spravi skupej...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
20.9.2009 19:07:41   
KatMat
evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekecuser posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
20.9.2009 19:08:58   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Mi smo bli pa na sprehodu s kengurujem, k mam voziček na servisu.Je Hana kar zaspala notri, ne vem kako je uspela glavo držat?

mama11 bravo za zobke!In to brez večjega joka, če prav razumem?

kati takoj sem za mehiški večer!!!!!!Sej ti greš tud plavat z nami, a ne?
zal sem mislila da sem vam bom pridruzila ampak nimam dinarckov....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
20.9.2009 19:16:53   
Anonimen

cveki se nis nc probala????

ne, k nikol ni bilo priložnostiuser posted image user posted image user posted image

jz sem pa zdele pršla od babjega čveka sem bla dve uri in pol brez otrok mi je možek mirkal obauser posted image user posted image user posted image user posted image   priden možek, me je klicala ful dobra kolegica k se nisve vidle že 1000let in nisem mogla rečt ne pa sam dons je bla v logatcu, je blo ful fajnuser posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4729
20.9.2009 19:30:15   
KatMat
super za kofetkanje cveki!¨!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

priden mozek!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
20.9.2009 19:33:52   
Anonimen

super za kofetkanje cveki!¨!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

priden mozek!!!

ja to naredi bolj malokrat, sam takrat jaz res rabim in se sprostimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4731
20.9.2009 19:51:26   
majana79

evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekecuser posted image

Bog ve kaj pol ti tazga poješ, da je zaspana. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
20.9.2009 19:55:21   
KatMat
http://www.youtube.com/watch?v=sNSnSbH05qo

kaj sta dobrauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
20.9.2009 19:57:16   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Bog ve kaj pol ti tazga poješ, da je zaspana. user posted image user posted image

A nima mehiška ful fižola?Pa v istem prostoru s Tijo-sej ni čudn da spiuser posted image Hec...
Vidiš kati, vse lahko ješ, ker ji po današnjem kosilu nič niuser posted image user posted image

Hana je pa danes ugotovila,da se lahko fejst na glas dere.In zdej že cel dan vriska ultra naglas.Nas bojo sosedje ven vrgli, k je že ob 7ih zjutrej začela.

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
20.9.2009 20:00:30   
KatMat
http://www.youtube.com/watch?v=CoTob4mng5c

morte vidt nasmesek tega tipcka!!!!!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
20.9.2009 20:00:56   
majana79
Tanja user posted image  user posted image  user posted image

Kar naj vriska, naj se navadijo. Se mi zdi da so v današnjih časih ljudje velik bolj nestrpni do dojenčkov kot včasih. Bog ne daj, da se ti na ulici oglasi, te vsi gledajo ko deveto čudo... user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
20.9.2009 20:03:03   
KatMat

A nima mehiška ful fižola?Pa v istem prostoru s Tijo-sej ni čudn da spiuser posted image Hec...
Vidiš kati, vse lahko ješ, ker ji po današnjem kosilu nič niuser posted image user posted image

Hana je pa danes ugotovila,da se lahko fejst na glas dere.In zdej že cel dan vriska ultra naglas.Nas bojo sosedje ven vrgli, k je že ob 7ih zjutrej začela.
evo dve urci spet...pocasi se bo zbudila pomoje....tanja...pri odprtem oknu sedim...hudo je hudo

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
20.9.2009 20:15:39   
Dudica1
I am back user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
20.9.2009 20:17:52   
majana79
Dobrodošla user posted image

Ste se imeli lepo na RD?

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
20.9.2009 20:18:54   
KatMat
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
20.9.2009 20:51:08   
Dudica1

Dobrodošla user posted image

Ste se imeli lepo na RD?

Ja res je blo lepo tud ful lep dan je bil- sonček user posted image ...mal smo čvekal pa jedli pa jedli pa jedli...tko da bo treba zdej ta teden mal pazit na hrano...pol smo šli pa peš do ene skale ogromne ki je kot miza (naravno) in se jo da z enim prstom zagugat,premaknit...ne moreš verjet res zanimivo,pa vpisali smo se v knjigo gostov...to mi je blo najbolj smešno ker je tam nekje v gozdu pa knjiga gostov user posted image .
Pol smo pa še tortico in smo šli domov...pa še oba skopat zdej pa že oba spita user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
20.9.2009 20:58:40   
lake
Dudica kje ste pa to bli.

Majana, nisem kriva user posted image , nisem gledala.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
20.9.2009 21:00:16   
Anonimen
petrazg, čestitke za rojstni dan!!! upam, da si ga lepo preživela!!!

imam še mokre lase... dan je minil prehitro! ob 15h se je moj vrnil z delovnega popotovanja in ob 16h smo bili že v Atlantisu. vsi štirje. sem dobila dve karti in smo ju morali kar hitro pokoristiti.

Urban "zaplaval" in neskončno užival (glede na to, da se je doma več ali manj drl drl drl... kaj se je tako razburjal, ker mu je bilo dolgčas? pa kaj je zdaj s to mladino, da jo moramo non stop zabavati? namesto, da bi oni nas zabavali,...),... smo sprobali neoprenske kopalkice št 80 in zadovoljno ugotovili, da so mu kot ulite! za plavalni tečaj poskrbljeno.... da se je Oskarju dogajalo pa sploh ne bom omenjala.
tobogan zakon!! sem ugotovila, da gre v enodelnih kopalkah hitreje!

skratka, minilo je hitro, jutri je že ponedeljek.
zdaj pa hitim... saj veste, tudi moj pričakuje zabavo,...

(odgovor članu Dudica1)
  Neposredna povezava do sporočila: 4743
20.9.2009 21:04:09   
majana79
IZVIRNO SPOROČILO: lake

Majana, nisem kriva user posted image , nisem gledala.

Sej vem, sodniki so krivi user posted image Bo naslednje leto boljše na SP. user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
20.9.2009 21:05:48   
Dudica1
lake sm ti poslala kar zs user posted image

katja hitro pojdi da si ne premisli (za zabavo mislim) user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
20.9.2009 21:40:51   
KatMat

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lake)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
20.9.2009 21:56:16   
pokica_

PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!

Se pridružujem tem lepim željam!!!user posted image user posted image user posted image

Čveki, škoda da še nisi nič pokusla,...jst sem ogromen fan kitajske hrane,...mehiške pa nekok ne maram, razen tist buritos in nachos...ostalo pa mi ni. Kitajsko pa jst ogromnokrat tud doma nardim....za časa študija sem bla ziher v MB 1-2x tedensko tam. Stalni gost! user posted image
KatMat pridna tvoja pupa,...naš Anej je danes tud spal kr 2h na sprehodu pr mojih.
mama11, ČESTITKE ZA 1. ZOBEK!!! jst bi bla tud happy, da Anej dobi prvi zobek,..mi tud čakamo, ko so poplave že od slin. user posted image
k.tjauser posted image user posted image user posted image  obilo užitkov! Moj se tud neki dolgo pedena v kopalniciuser posted image .
Dudi user posted image za lep dan!
Tanja_, Anej je vriskal zdaj 1 teden, zdaj je pa prešaltal na brunganje...in ceeeeeeel dan brunda kot kočevski medved! user posted image user posted image user posted image  Ggggggggggg....in to globoki G,...mislim da bo tenorist! Hahauser posted image  Po atiju!

Grem še kmetijo obiskat, gledat kako moja plantaža riža raste! user posted image

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
20.9.2009 21:56:22   
Dudica1

kaj a tud tebe zanima user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
20.9.2009 21:57:45   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

kaj a tud tebe zanima user posted image

ja ddddduser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
20.9.2009 21:59:34   
Dudica1
mmmmm jaz sm tud kitajc user posted image user posted image user posted image ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?