Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 18:32:10
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat no tamala ze spi 2 uri in cakam da odpre svoje okice....soncek moj OMG, kaj ji pa daješ za jest, da čez dan tolk spi?? Naš več kot pol ure v kosu ne spravi skupej...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:07:41
|
|
|
|
KatMat
|
evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekec
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:08:58
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mi smo bli pa na sprehodu s kengurujem, k mam voziček na servisu.Je Hana kar zaspala notri, ne vem kako je uspela glavo držat? mama11 bravo za zobke!In to brez večjega joka, če prav razumem? kati takoj sem za mehiški večer!!!!!!Sej ti greš tud plavat z nami, a ne? zal sem mislila da sem vam bom pridruzila ampak nimam dinarckov....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:16:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat cveki se nis nc probala???? ne, k nikol ni bilo priložnosti jz sem pa zdele pršla od babjega čveka sem bla dve uri in pol brez otrok mi je možek mirkal oba priden možek, me je klicala ful dobra kolegica k se nisve vidle že 1000let in nisem mogla rečt ne pa sam dons je bla v logatcu, je blo ful fajn
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:30:15
|
|
|
|
KatMat
|
super za kofetkanje cveki!¨!!!! priden mozek!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:33:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat super za kofetkanje cveki!¨!!!! priden mozek!!! ja to naredi bolj malokrat, sam takrat jaz res rabim in se sprostim
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:51:26
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekec Bog ve kaj pol ti tazga poješ, da je zaspana.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 19:57:16
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekec Bog ve kaj pol ti tazga poješ, da je zaspana. A nima mehiška ful fižola?Pa v istem prostoru s Tijo-sej ni čudn da spi Hec... Vidiš kati, vse lahko ješ, ker ji po današnjem kosilu nič ni Hana je pa danes ugotovila,da se lahko fejst na glas dere.In zdej že cel dan vriska ultra naglas.Nas bojo sosedje ven vrgli, k je že ob 7ih zjutrej začela.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:00:56
|
|
|
|
majana79
|
Tanja Kar naj vriska, naj se navadijo. Se mi zdi da so v današnjih časih ljudje velik bolj nestrpni do dojenčkov kot včasih. Bog ne daj, da se ti na ulici oglasi, te vsi gledajo ko deveto čudo...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:03:03
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat evo nasa se prej spala 3 ure...pol sve jedle in spi spet eno uro...in stejem....ja kaj ji dajem....svoj mlekec Bog ve kaj pol ti tazga poješ, da je zaspana. A nima mehiška ful fižola?Pa v istem prostoru s Tijo-sej ni čudn da spi Hec... Vidiš kati, vse lahko ješ, ker ji po današnjem kosilu nič ni Hana je pa danes ugotovila,da se lahko fejst na glas dere.In zdej že cel dan vriska ultra naglas.Nas bojo sosedje ven vrgli, k je že ob 7ih zjutrej začela. evo dve urci spet...pocasi se bo zbudila pomoje....tanja...pri odprtem oknu sedim...hudo je hudo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:15:39
|
|
|
|
Dudica1
|
I am back
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:17:52
|
|
|
|
majana79
|
Dobrodošla Ste se imeli lepo na RD?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:18:54
|
|
|
|
KatMat
|
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:51:08
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Dobrodošla Ste se imeli lepo na RD? Ja res je blo lepo tud ful lep dan je bil- sonček ...mal smo čvekal pa jedli pa jedli pa jedli...tko da bo treba zdej ta teden mal pazit na hrano...pol smo šli pa peš do ene skale ogromne ki je kot miza (naravno) in se jo da z enim prstom zagugat,premaknit...ne moreš verjet res zanimivo,pa vpisali smo se v knjigo gostov...to mi je blo najbolj smešno ker je tam nekje v gozdu pa knjiga gostov . Pol smo pa še tortico in smo šli domov...pa še oba skopat zdej pa že oba spita
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 20:58:40
|
|
|
|
lake
|
Dudica kje ste pa to bli. Majana, nisem kriva , nisem gledala.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:00:16
|
|
|
|
Anonimen
|
petrazg, čestitke za rojstni dan!!! upam, da si ga lepo preživela!!! imam še mokre lase... dan je minil prehitro! ob 15h se je moj vrnil z delovnega popotovanja in ob 16h smo bili že v Atlantisu. vsi štirje. sem dobila dve karti in smo ju morali kar hitro pokoristiti. Urban "zaplaval" in neskončno užival (glede na to, da se je doma več ali manj drl drl drl... kaj se je tako razburjal, ker mu je bilo dolgčas? pa kaj je zdaj s to mladino, da jo moramo non stop zabavati? namesto, da bi oni nas zabavali,...),... smo sprobali neoprenske kopalkice št 80 in zadovoljno ugotovili, da so mu kot ulite! za plavalni tečaj poskrbljeno.... da se je Oskarju dogajalo pa sploh ne bom omenjala. tobogan zakon!! sem ugotovila, da gre v enodelnih kopalkah hitreje! skratka, minilo je hitro, jutri je že ponedeljek. zdaj pa hitim... saj veste, tudi moj pričakuje zabavo,...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:04:09
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana, nisem kriva , nisem gledala. Sej vem, sodniki so krivi Bo naslednje leto boljše na SP.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:05:48
|
|
|
|
Dudica1
|
lake sm ti poslala kar zs katja hitro pojdi da si ne premisli (za zabavo mislim)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:40:51
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica kje ste pa to bli.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:56:16
|
|
|
|
pokica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!! Se pridružujem tem lepim željam!!! Čveki, škoda da še nisi nič pokusla,...jst sem ogromen fan kitajske hrane,...mehiške pa nekok ne maram, razen tist buritos in nachos...ostalo pa mi ni. Kitajsko pa jst ogromnokrat tud doma nardim....za časa študija sem bla ziher v MB 1-2x tedensko tam. Stalni gost! KatMat pridna tvoja pupa,...naš Anej je danes tud spal kr 2h na sprehodu pr mojih. mama11, ČESTITKE ZA 1. ZOBEK!!! jst bi bla tud happy, da Anej dobi prvi zobek,..mi tud čakamo, ko so poplave že od slin. k.tja obilo užitkov! Moj se tud neki dolgo pedena v kopalnici . Dudi za lep dan! Tanja_, Anej je vriskal zdaj 1 teden, zdaj je pa prešaltal na brunganje...in ceeeeeeel dan brunda kot kočevski medved! Ggggggggggg....in to globoki G,...mislim da bo tenorist! Haha Po atiju! Grem še kmetijo obiskat, gledat kako moja plantaža riža raste!
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:56:22
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica kje ste pa to bli. kaj a tud tebe zanima
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:57:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: lake Dudica kje ste pa to bli. kaj a tud tebe zanima ja ddddd
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 21:59:34
|
|
|
|
Dudica1
|
mmmmm jaz sm tud kitajc ...kitajska hrana...dej dobimo se enkrat na večerji samo mamice
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?