|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Z-majčki 2009 - 3.del
20.9.2009 12:01:09   
Dudica1
poki uživajte popoldne,dobro se najejte user posted image

Mi smo pa že pokosilu...že pospravljeno...večji že v postelji,Maja pa ati daja ravno spat...tako da bo kakšno urica ali pa dve miru user posted image user posted image user posted image
Pol pa tudi mi gremo na lepše...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 4676
20.9.2009 12:04:11   
Dudica1
Aja za sušilni stroj bi ti itak najprej rekla da vsakega posebej če pa to ni možno jih maš pa na izbiri res veliko...odvisno kolk hočeš dat za njega...jaz mam gorenjevega,z njim sem ful zadovoljna.če bi pa kdaj menjala bi pa whirpoolovega.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4677
20.9.2009 12:06:00   
Dudica1
poki poglej tukaj imaš enega candy-jevega v akciji

http://nakup.merkur.si/

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4678
20.9.2009 12:20:48   
Tanja_
Hej!
Smo vstali že ob 6.30, pa ponoči sem jo dvakrat futralauser posted image in zdej mam podočnjake do kolen. Je pa komej zaspala pred 20 minutami. Upam, da bo dolgo spala...

pokica midva imava tudi majhno kopalnico, pa kar porecej prostora v kuhinji. Tako da bova zdaj,ko bova naročila novo, dala v eno oamrico sušilni stroj. sva se ravno včeraj pozanimala in se to da naredit. A imaš to možnost?Drugače pa bova kupila Boschevega, tistega ki je energijski razred A in deluje po principu toplotne črpalke.Je sicer malo dražji, ampak imam zelo dobre izkušnje z Boschevimi aparati.

Vreme je pa spet kr neki....Sploh se mi nič ne da, bom šla kr mal pred TV.

flaska obvezno moraš slike s krsta pokazat.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4679
20.9.2009 12:20:50   
Dudica1
Petrazg      Extra special wishes
                  For an extra special day,
                  May you have much
                  Happiness in every
                  Single way!

user posted image

< Sporočilo je popravil Dudica1 -- 20.9.2009 12:22:31 >

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4680
20.9.2009 12:21:46   
Leela
lake, katmat fajn kofetkejte.

dudi tudi ti se fajn imej.

poki jaz sem kupila tegale: http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/bela-tehnika/pralno-susilni-stroji/439475-candy-gow496d-pral-sus-stroj.

zaenkrat BP. 9kg opere, 6 posuši, vse energetski razred A, enostaven za uporabo.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4681
20.9.2009 12:23:20   
Tanja_
PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!!

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4682
20.9.2009 12:24:39   
Dudica1
ZMAJAMA user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4683
20.9.2009 12:26:59   
Dudica1
IZVIRNO SPOROČILO: Leela

poki jaz sem kupila tegale: http://www.bigbang.si/gospodinjski-aparati/bela-tehnika/pralno-susilni-stroji/439475-candy-gow496d-pral-sus-stroj.

no sej en tak je pa v merkurju v akciji zdaj tudi energijski razred A

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4684
20.9.2009 12:30:57   
Anonimen

no jz sem bla pa pridna sem bla pr mašiuser posted image

jz pa še ne vem kaj bomo danes popovdneuser posted image

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4685
20.9.2009 12:37:13   
Leela
SLAVLJENKI  VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4686
20.9.2009 12:46:16   
Tanja_
Punce, dejte mi še kako idejo kje naj kupim žabice ali pajacke za malo?Sem že bla v CA, HM, BC, Leclercu, Kanz-u, S.oliver...Kam naj še grem?Jih rabim, k je stare že skor prerasla.Lahko v Lj. ali izven....

(odgovor članu Leela)
Neposredna povezava do sporočila: 4687
20.9.2009 13:08:54   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Punce, dejte mi še kako idejo kje naj kupim žabice ali pajacke za malo?Sem že bla v CA, HM, BC, Leclercu, Kanz-u, S.oliver...Kam naj še grem?Jih rabim, k je stare že skor prerasla.Lahko v Lj. ali izven....

jz sem jih vidla v tušu  BTC in mercatorju ( supernova rudnik) KIK,

(odgovor članu Tanja_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4688
20.9.2009 13:41:27   
Dudica1
tanja žabice maš tud v interšparu pa v bc-ju majo lepe nevem kako da jih nisi nč dobila...pa v H&M-u sm vidla da majo po dvoje skupi tud lepe...

Zdej so se pa zbudili in gremo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4689
20.9.2009 13:48:45   
KatMat
ekola,tija je spet bila super pridna...sve eno kavico z lake spile pol sem sla pa se u mehisko...in sem cist pozabla kaj ne smem jest...in sem jedla fizol,svezo zelenjavo rahlo pikantno hrano...jao jao...ce je dons ne bo zvijal pol jo ne bo nikol....tok mam rada mehisko res da sem sam narocila pa vase zmetala pol pa nabasana gledam v kroznik pa mal razmisljam....o sit...bomo vidl zvecer in ponoc kako bo...ce ji ne pride do zivega pol bom tud doma zacela jesti zelenjavo

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4690
20.9.2009 13:52:05   
KatMat
dudi fajn se mejte na roj.dnevu!

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4691
20.9.2009 13:59:54   
Anonimen
katmat sej ne bo tojk hudo user posted image

no mi smo pa po kosilu, in smo se odločili da bomo doma, jz grem pa pol z eno kolegico k je nisem vidla že 100let na eno pijačko možek bo pa otroke mirkaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4692
20.9.2009 14:01:20   
Tanja_

IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1

tanja žabice maš tud v interšparu pa v bc-ju majo lepe nevem kako da jih nisi nč dobila...pa v H&M-u sm vidla da majo po dvoje skupi tud lepe...

Zdej so se pa zbudili in gremo user posted image

V BC sm jih nekej dobila, ampak bi še kake druge barve kot imajo tam.Da nima vse isto.V Sparu bom še pogledala.V H&Mu sem bla pa včer pa je blo ful pobrano.Pa tud nočem da je vse roza, belo, bež...Te 3 barve so prevladovale.

kati če jo bo, jo bo edin po pekoči hrani.Nč se sekirat, kar je,je.Če mama ne je pestro se tud otrok ne more dobro redituser posted image .Jst pa čakam, da mož kitajca prnese. Se mi ni dal kuhat. Drgač mam pa tud jst mehiško ful rada.

(odgovor članu Dudica1)
Neposredna povezava do sporočila: 4693
20.9.2009 14:07:30   
KatMat
pol se mormo pa dobit kdaj pri meni,pa se kaksna ki ji je usec mehiska na gurmanskem veceru...pa bom jest pripravila super pojedino....

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4694
20.9.2009 14:11:29   
KatMat
tanja...moj je pa nor na kitajsko....cist...

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4695
20.9.2009 14:14:10   
Anonimen
jz bi tud kdaj probala kitajsko, mehiško..... hrano, k moj dec ne mara pol pa nikamer ne gremo in jz je še nisem probala user posted image

(odgovor članu KatMat)
  Neposredna povezava do sporočila: 4696
20.9.2009 14:15:08   
Anonimen
pa kaj hudiča mam narobe nastavlen da mi ne pokaže avatorja???

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4697
20.9.2009 14:19:30   
KatMat
cveki se nis nc probala????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4698
20.9.2009 14:21:42   
mama11
Punce, velika novica - MI IMAMO PRVEGA ZOBKA user posted image user posted image user posted image  Spodnja desna enka je pri Juliji zunaj, leva pa čisto blizu. In sem za štos preverila še usta od velike in ima pol ene petke že zunaj, druga se pa že vidi čez dlesen. Skratka, imamo pestro, prvi zobek še pred dopolnjenim 4. mesecem.

IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_

Podpišem.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat
pol sem sla pa se u mehisko...in sem cist pozabla kaj ne smem jest...in sem jedla fizol,svezo zelenjavo rahlo pikantno hrano...jao jao...ce je dons ne bo zvijal pol jo ne bo nikol....tok mam rada mehisko res da sem sam narocila pa vase zmetala pol pa nabasana gledam v kroznik pa mal razmisljam....o sit...bomo vidl zvecer in ponoc kako bo...ce ji ne pride do zivega pol bom tud doma zacela jesti zelenjavo

user posted image  Ko je bila Julija stara okoli 1 mesec sem se spozabila in jedla pikanten golaž. Moj me gleda, potem pa ko končam vpraša, če to smem zaradi dojenja... sem ga nap***** kot žival, zakaj mi ni prej rekel. Jaz pa nič pomislila... pa ni bilo nič hudega user posted image

(odgovor članu Tanja_)
Neposredna povezava do sporočila: 4699
20.9.2009 14:23:58   
majana79
Mmmmm kitajska in mehiška! Midva sva šla včeri na mehiško, pa je bla večinoma sveža zelenjava, mal ga je sicer napenjalo ampak ne več kot ponavadi. Sem pa pazila da ni blo lih ful pekoče. No, jst sem prvič jedla mehiško v Romeu, in zmeri ko greva tja, se moj norca dela, ker me je on tja pelou in vsakič znova pove, da mu ni jasno, kako je nisem prej jedla. user posted image user posted image

Kaj naj nardim za kosilo? Aja, nimam poli, da bi jo spohala. user posted image user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  186 187 [188] 189 190   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?