Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:24:53
|
|
|
|
majana79
|
kati, a maš kake dobre recepte za mehiško?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:35:52
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: mama11 Punce, velika novica - MI IMAMO PRVEGA ZOBKA Spodnja desna enka je pri Juliji zunaj, leva pa čisto blizu. In sem za štos preverila še usta od velike in ima pol ene petke že zunaj, druga se pa že vidi čez dlesen. Skratka, imamo pestro, prvi zobek še pred dopolnjenim 4. mesecem. IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ PETRAZG IN ZMAJAMA VSE NAJBOLJŠE!!!!! Podpišem. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat pol sem sla pa se u mehisko...in sem cist pozabla kaj ne smem jest...in sem jedla fizol,svezo zelenjavo rahlo pikantno hrano...jao jao...ce je dons ne bo zvijal pol jo ne bo nikol....tok mam rada mehisko res da sem sam narocila pa vase zmetala pol pa nabasana gledam v kroznik pa mal razmisljam....o sit...bomo vidl zvecer in ponoc kako bo...ce ji ne pride do zivega pol bom tud doma zacela jesti zelenjavo Ko je bila Julija stara okoli 1 mesec sem se spozabila in jedla pikanten golaž. Moj me gleda, potem pa ko končam vpraša, če to smem zaradi dojenja... sem ga nap***** kot žival, zakaj mi ni prej rekel. Jaz pa nič pomislila... pa ni bilo nič hudega za zobka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:36:18
|
|
|
|
KatMat
|
Otrok se zbudi okrog ene zjutraj in nikakor ne more zaspati. Prosi mamico, da mu pove kakšno pravljico. A mama mu reče:"Malo še počakaj sinko, ko pride očka domov, jo bo povedal obema".
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:37:53
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 kati, a maš kake dobre recepte za mehiško? razturam mehisko hrano!!!!!jo obozujem........... sem hotla se se azijske kuhinje lotit pa mi ni vsec....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:38:29
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Mmmmm kitajska in mehiška! Midva sva šla včeri na mehiško, pa je bla večinoma sveža zelenjava, mal ga je sicer napenjalo ampak ne več kot ponavadi. Sem pa pazila da ni blo lih ful pekoče. No, jst sem prvič jedla mehiško v Romeu, in zmeri ko greva tja, se moj norca dela, ker me je on tja pelou in vsakič znova pove, da mu ni jasno, kako je nisem prej jedla. Kaj naj nardim za kosilo? Aja, nimam poli, da bi jo spohala. pol je dons kitajska na vrsti
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:39:58
|
|
|
|
KatMat
|
Tri ženske se pogovarjajo o svojih moških: prva še ni poročena, druga je zaročena, tretja pa poročena. Po dolgih urah debate sklenejo, da bodo popestrile svoje spolno življenje. Odločijo se, da bodo najprej poizkusile s seksi oblačili: črne samostoječe nogavice, črn usnjen modrček, črni čevlji z visokimi petami in črna maska. Po nekaj dneh se spet dobijo. Zaročenka reče: moj zaročenec je prišel domov ves utrujen kot vedno, ampak ko me je videl v usnjenem modrčku, samostoječkah, petkah in maski, mi je rekel: »Ti si ljubezen mojega življenja!« in se nato ljubil z menoj vso noč. Še ne poročena potrdi: »Pri meni je bilo enako!« Ko me je fant zagledal tako oblečeno, me je brez besed zagrabil in takoj sva se začela noro ljubit. Po nekaj trenutkih tišine poročena ženska počasi le spregovori: »Otroke sem pustila pri starših, da bova lahko z možem sama. Ko je prišel iz službe, sem ga pričakala v črnem perilu, petkah, samostoječkah in maski. In ko me je zagledal, me je vprašal: »Batman, kaj je za večerjo??«
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:44:18
|
|
|
|
majana79
|
Ne bo kitajska, bodo testenine pa omaka. Ne da se mi kuhat, jbg. Grem, moj neki jamra da je lačen. Men pa noben nikul ne skuha... (razen mami doma)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 14:49:10
|
|
|
|
KatMat
|
pa naj on skuha spagete...ti dej gor sam vodo pa osol pol pa men tvojo strucko skoz po rokah pa k bo mem uletu sam rec...lubi dej,a bi dal sam spagete notr...ej lubi dej,sam omako stres u kastrolco pa plin przgi....lubi,lej ne morm k mam strucko v rokah....dej sam odcedi....en dva tri in vama je vsaj spagete on skuhal...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:03:32
|
|
|
|
majana79
|
tačas sem že sama dala na šporhet use. Sej se z Juretom ukvarja, tako da ni čist brez koristi. Nč noče spat tamau... Pa cvil skoz
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:35:03
|
|
|
|
KatMat
|
vidis...bilo bi idealno da mas izgovor da nimas casa....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:42:57
|
|
|
|
majana79
|
Ma ja, pa drugič. Smo že pojedli, omaka je bla mau pikantna, tako da bomo vidl kaj bo. A ti si še kr sama?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:44:08
|
|
|
|
KatMat
|
jup...prej je bla tija spet malo pokonc zdej pa spet spi....bo pa treba mal stanovanje pospravit....pa žametno mafijo gledam
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:48:00
|
|
|
|
majana79
|
O pridna, Jure bo mogoče zdej zaspal... Meni se ne da pospravljat. Smo misli it na sprehod pa pride ob 5 ena kolegica s punčko, pa bomo šli skupej. Uf, kaj se mi spi... Ponoči sem od 2 naprej vstajala non stop.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:52:31
|
|
|
|
KatMat
|
o sit...kolega je pravkar sporocu da je zjutraj ujel svoj rekord....14.900g velkega krapa....bravo felo!!!!!!kapo dol!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:53:18
|
|
|
|
lake
|
Mama za zobke. KatMat Je blo fajn na kavici, drugič jst plačam. A m prov prebrala, da vabiš na večerjo, pridem, samo povej kdaj. Zmajana, PetraZg Vse najboljše, kdaj pridemo na tortice?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:54:24
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 O pridna, Jure bo mogoče zdej zaspal... Meni se ne da pospravljat. Smo misli it na sprehod pa pride ob 5 ena kolegica s punčko, pa bomo šli skupej. Uf, kaj se mi spi... Ponoči sem od 2 naprej vstajala non stop. o boga...se kera javi za pospravljanje????majana pa jaz imava isto tezavo!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:55:06
|
|
|
|
KatMat
|
majana...mas facebook??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:55:09
|
|
|
|
lake
|
Na krape se nč ne spoznam, jo ja na splošno se ne spoznam na ribe, tko da pojma nimam a je to velik al mal Moj je šel na golf, Taja je spala dve uri, in sm bla tok pridna da sm pospravla večino bajte, mal mi je še ostal za jutr, dons se mi ne da več.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 15:55:57
|
|
|
|
majana79
|
u madona, to pa je riba! kati, po moje bo lake prišla k obema z veseljem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 16:01:35
|
|
|
|
KatMat
|
tale ma 15 ta pa mal cez 15
< Sporočilo je popravil KatMat -- 20.9.2009 16:03:16 >
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 16:03:40
|
|
|
|
lake
|
Sm glih kar napisala da se mi ne lub več pospravljat , tko da nič ne bo. Majana za včerišnjo zgubo nisem jst kriva , čeprov sm res prestavla na košarko glih takrat ko je Lakovič, al kaj je že, zgrešu tist tazadn prosti met. Mogoče sm pa vseen kriva .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 16:06:33
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm glih kar napisala da se mi ne lub več pospravljat , tko da nič ne bo. Majana za včerišnjo zgubo nisem jst kriva , čeprov sm res prestavla na košarko glih takrat ko je Lakovič, al kaj je že, zgrešu tist tazadn prosti met. Mogoče sm pa vseen kriva .
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 16:52:07
|
|
|
|
KatMat
|
no tamala ze spi 2 uri in cakam da odpre svoje okice....soncek moj
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 17:11:49
|
|
|
|
Tanja_
|
Mi smo bli pa na sprehodu s kengurujem, k mam voziček na servisu.Je Hana kar zaspala notri, ne vem kako je uspela glavo držat? mama11 bravo za zobke!In to brez večjega joka, če prav razumem? kati takoj sem za mehiški večer!!!!!!Sej ti greš tud plavat z nami, a ne?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 20.9.2009 18:31:15
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: lake Sm glih kar napisala da se mi ne lub več pospravljat , tko da nič ne bo. Sej lahko prideš jutri, ni panike. IZVIRNO SPOROČILO: lake Majana za včerišnjo zgubo nisem jst kriva , čeprov sm res prestavla na košarko glih takrat ko je Lakovič, al kaj je že, zgrešu tist tazadn prosti met. Mogoče sm pa vseen kriva . Ijoooo, pa si bla res ti!!! Dej, dons počaki da ti povem kdaj bo konc.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?