|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
19.9.2009 20:38:10   
arneja
Biba, vidiš, da te nisem ignorirala, cel ljubi dan sem noge v luft držala user posted image . Tako da nama skupno vozičkanje ne uide user posted image .

V ponedeljek in torek imam čisto malo za delat, tako da bom večino časa lahko preležala. Pa jutri tudi, edino kakšen sprehod po sončku bo padel user posted image . In celo levi bok sem dejansko nekajkrat drajsala danes user posted image . Te ubogam kot otrok user posted image .

Dysan, sem pikeca še na sončku grela user posted image . Je bilo kljub grdim napovedim danes prav lepo vreme user posted image . In še bo, kako to meni paše user posted image .

Pika
, hudo lep dan je bil danes user posted image . In kako si ti, te že kaj živčki dajejo? Ah, brez zveze, da te, ker ti je plusek usojen user posted image .

Rebika, hvala za čestitke, mi pa čestitamo malemu Tomiju ob dopolnjenem tretjem tednu user posted image user posted image user posted image .

Bilka, hvala za močne pestke user posted image . Ti pa kar pogumno v novo borbo. Glavno je, da ne odnehamo user posted image .

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
19.9.2009 21:17:14   
S*
arnejči user posted image  user posted image  user posted image . Sem delala do sedaj, ko pa sem prišla domov sem najprej letela preverit kako je s tabo in tvojimi pikicami.
Naj ti čas do začetka oktobra hitro mine, pikice pa naj ostanejo pri tebi na toplem vsaj še naslednjih 8 mesecev.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
19.9.2009 21:54:05   
bit
arnječka...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

saj vešuser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
20.9.2009 0:27:22   
ledenka
arneja user posted image user posted image user posted image zdaj pa držimo vse pestke in tačke pri bajti!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
20.9.2009 7:30:36   
Reby
A sem prva? Jeeeee, prva user posted image

user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
20.9.2009 7:37:50   
biba007
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Biba, vidiš, da te nisem ignorirala, cel ljubi dan sem noge v luft držala user posted image . Tako da nama skupno vozičkanje ne uide user posted image .

V ponedeljek in torek imam čisto malo za delat, tako da bom večino časa lahko preležala. Pa jutri tudi, edino kakšen sprehod po sončku bo padel user posted image . In celo levi bok sem dejansko nekajkrat drajsala danes user posted image . Te ubogam kot otrok user posted image .

Arnejči, pridnauser posted image . Viš, tole s tvojim uboganjem bi pa znalo biti že prva posledica mojih zgodnjih zametkov pojava materinske avtoritete....še par mesecev, pa bomo še našega v red spraviliuser posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
20.9.2009 7:44:05   
biba007
Pa, drage pupike, da ne boste mislile, da je Bibon pozabil na jutranjo tortico...evo, po Rebykini inspiracijo bo danes mokačinouser posted image

user posted image  

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
20.9.2009 8:31:09   
loremi
Jutro!

Ooooo Reby, hvala za kavico. Sej ti si nas vse prehitela že prej, zdej pa sploh ne dvomimo v to user posted image !

Biba, hvala, moj cuker je na kr fajn nivoju user posted image !

Arneja navijam!

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
20.9.2009 8:32:09   
arneja
Dobro jutro user posted image .

Mi smo včeraj spet že ob 9.30 zaspali, pa spali do polnoči, ko nas je ena mularija, ki se je zunaj drla, zbudila, in smo šli očija vprašat, če so Slovenci namahali Srbe. Potem pa spanje do jutra, ob 6-h hop Prometriumček notri in zaspali nazaj do 8-h user posted image . Zdaj sem pa res vse za nazaj notri prinesla user posted image .

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
20.9.2009 8:35:30   
arneja
S*, kako lepo je slišati, da je nekdo zaradi tebe domov šibal user posted image .

Bit, vem, vem, si zaslužim aplauz user posted image .

Ledenka, glej da bo tvoj mali Maks tudi držal pestke zame user posted image .

Rebi, pa tvoj Tomi tudi user posted image . Takšne male pestke bodo sigurno najbolj pomagale user posted image .

Biba, ti pa da z obema pikcema pestke držiš za nas user posted image . Itak, da boste očija hitro v red spravile, sploh, če boste tri pupe user posted image .

Loremi, zadnje čase samo navijamo: košarka, potem pa še naši pikeci user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
20.9.2009 9:24:16   
S*
Jutro!

Bibek, ti nas boš pa razvadila in zredila user posted image   user posted image   user posted image
No še kavica, pa bo treba delat.

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
20.9.2009 9:45:19   
bit
Jutro,

kakšno trapasto vreme je zunajuser posted image user posted image user posted image

upam da bo popoldan bolje....hočem na sprehot po sončkuuser posted image user posted image

špikarce....naj ne bo pretežko..... nežno roko vam želim

grelke pikic  lepo jih grejte ......jst bom prva,,....s testom..brrrrrr 

študiram da bom šla kr krvnega delat v torek...pa bo miruser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 20.9.2009 9:46:22 >

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
20.9.2009 10:04:29   
S*
bit samo zate malo user posted image    , pri nas ga je dovolj za vse.

Kdaj pade test? Da boš ugledala en velik +, pa malo pomočiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
20.9.2009 10:15:11   
bit
kje imate sonček ..na primorskem .....spet me bo mama zaafrkavala...kaj sem rinla v Lj

v torek......me že sedaj zvija po črevesju kaj bouser posted image user posted image user posted image

me je kar strah....pa sej ne vem če strah...ena taka čudna čustva se pletejo v meni.... mogoče je pa strah pred ponovnim razočaranjem...mah.....bo treba ven na sončekuser posted image user posted image da dam to meglo iz glaveuser posted image user posted image user posted image

S....hvalaaaaauser posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
20.9.2009 10:23:55   
bit
Ponedeljek, 21.09.
BEBIII - ETZ
Aqua77 - UZ

za jutriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
20.9.2009 10:43:57   
metuljci
pozdravljene punce!

ma sem rabla nekaj cajta, da sem prebrala vse kar sem zamudila user posted image

arneja držim pestke za tvoji pikici, da se udomačita pri tebi do konca user posted image  iz tvojga pisanja se je prav čutilo kako si srečna, sem vesela zate user posted image

meni se končno menstra poslavlja, je blo že čas po enem tednu user posted image  zdaj pa veselo na delo - mogoče se bo kaj prijelo user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
20.9.2009 12:23:59   
cukica
Tako moje poročilo folikelčka ni bilo več,jutri grem dat kri predviden ETZ v petek ali v soboto.

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
20.9.2009 13:52:56   
zup2
Pozdravljene vse skupaj!

Kot sem že pisala, sem prejšnjo nedeljo delala test, ki je bil negativen. Ob ponovnem neuspehu seveda velika žalost, jok in s tem prenehanje jemanja prometriuma. Od ponedeljka imam že rjave izcedke, ki pa nikakor niso kot M. V vsej žalosti naredim plan za naprej, da grem na laparoskopijo, zamenjava klinike...
Danes pa vseeno ponovim test, ker se "čudno" počutim in zagledam user posted image . Punce, jaz sem čisto fertik, ali mislite, da je to to, ali sem jaz že čisto zmešana?!?

Kaj pa naj sedaj s temi izcedki, ki niso najmanjši? Ali naj zopet začnem jemati prometrium po 3x na dan? Reša se zdajle ne upam poklicati, bom rajši jutri zjutraj... Vem, da sem vse skupaj malo zmešano napisala, samo zdajle sem res čisto zmešana.

Hvala in lp.

(odgovor članu cukica)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
20.9.2009 13:54:02   
sonček33
zup držim pesti

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
20.9.2009 13:57:09   
arneja
S*, tudi jaz sem vam fouš za sončka, tukaj je pa taka bedna nizka oblačnost.

Bit, te kaj krčki matrajo pa joškice bolijo? Vem, kako je bati se še enega razočaranja, ampak pobožaj bušija in si reci, da sta se dva palčka notri usidrala user posted image .

Bebi, lepo prevzemi eskimčka jutri, Aqua, tebe bo pa itak kap zjutraj, ker boš imela ogrooomno foliklov user posted image .

Metuljci
, sreča še kar drži user posted image . Ko se takole namučiš, da do pikic prideš, je sreča zares velika user posted image . Ti pa kar veselo na delo, da se bo naturale kaj prijelo user posted image . Pri nas bo pa zdaj suša 14 dni, bo moj dragi še umrl user posted image .

Cukica, super da je foliklček počil user posted image .

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
20.9.2009 14:02:12   
arneja
Zup, na kateri dan si pa delala prvič test? Na koliko dni imaš sicer cikluse? Verjetno se je pa pikec pozno ugnezdil, pa zadnjič še ni pluska pokazalo. Prometrium pa kar nazaj začni jemati, ti nima kaj škoditi. Pa ata brez skrbi lahko pokličeš. Če bo tečen, pa čez eno uho notri, čez drugo pa ven user posted image . Pa jaz bi zvečer še en testek naredila, če ga imaš pri roki user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
20.9.2009 14:17:21   
zup2
Arneja hvala za odgovor. Test sem delala 11. dan po ET, cikluse imam pa na 26 dni. Res bom probala še z enim testom (ga bom že nekje dobila), pa jutri zjutraj grem takoj na krvnega.

Zdej pa ne vem, ali mii samo psiha dela, ali mi je res slabo user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
20.9.2009 14:24:57   
arneja
Zup, jaz močno držim pestke, da ni psiha user posted image user posted image user posted image . Sporoči zvečer, ko še kakšen test stauhaš user posted image .

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
20.9.2009 14:49:25   
bit
arnječka ....nič od naštetegauser posted image ... tečke tudi še ni.user posted image ..a estrofem zavira prihod tečke...

zup2 ...upam in želim ti da ti je ratalouser posted image pa le pokliči ata.... ali pa pojdi na krvni test....najbolj sigurna stvaruser posted image user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
20.9.2009 14:50:23   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: arneja

Juhu user posted image ,

mi smo že doma user posted image user posted image user posted image . Mi pomeni jaz plus dva pikeca, bratca/sestrico smo pa v PO pustili, da bomo videli, kako se bo razvijal user posted image .

Arneja, naj se ti oba lepo vgnezdijo. čez 14 dni pa en veliiiik plususer posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pika74, kako napredujeuser posted image , meni se zdi, da gre tako hitro čas upam da tudi tebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Dysan, špike si dajaj enkrat na eno, drugič na drugo stran, tako sem delala jazuser posted image

Reby, kako ste družina? Sem čula da že dobro spančkateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Škoda, ker te ni bilo včeraj, ampak računam, da boste prišli v novembru v Koperuser posted image
Bilka, super da si zrihtala za razgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sigurna sem, da ti bo tokrat uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Bit, držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Metuljci, nikoli ne reci nikoliuser posted image , ko človek najmanj pričakuje, takrat se zgodi marsi kaj, jaz ti želim, da ti uspe naravnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Cukica, juhuuuuu,če imaš jutri kri, mislim, da imaš po stopki en teden do ETZuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zup2, naj bo plusek, močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Aqua, lepo opravi jutri in naj foliklčki rastejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Joooj koliko nas jeuser posted image , če sem kakšno spustila, tudi lepo pozdravljamuser posted image
Tinkamiška, kako gre?
Nič grem jaz počivat-SPETuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?