Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: arneja Juhu , mi smo že doma . Mi pomeni jaz plus dva pikeca, bratca/sestrico smo pa v PO pustili, da bomo videli, kako se bo razvijal . Arneja, naj se ti oba lepo vgnezdijo. čez 14 dni pa en veliiiik plus Pika74, kako napreduje , meni se zdi, da gre tako hitro čas upam da tudi tebi Dysan, špike si dajaj enkrat na eno, drugič na drugo stran, tako sem delala jaz Reby, kako ste družina? Sem čula da že dobro spančkate Škoda, ker te ni bilo včeraj, ampak računam, da boste prišli v novembru v Koper Bilka, super da si zrihtala za razgovor sigurna sem, da ti bo tokrat uspelo Bit, držim pesti za Metuljci, nikoli ne reci nikoli , ko človek najmanj pričakuje, takrat se zgodi marsi kaj, jaz ti želim, da ti uspe naravno Cukica, juhuuuuu,če imaš jutri kri, mislim, da imaš po stopki en teden do ETZ Zup2, naj bo plusek, močno držim pesti Aqua, lepo opravi jutri in naj foliklčki rastejo Joooj koliko nas je , če sem kakšno spustila, tudi lepo pozdravljam Tinkamiška, kako gre? Nič grem jaz počivat-SPET