|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
19.9.2009 20:38:09   
Anonimen
rakica user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty6)
  Neposredna povezava do sporočila: 3076
19.9.2009 20:51:13   
maj2009
ojla! punce!!! a je to touser posted image user posted image

ful krči v spodnjem delu trebuha kot pri menstri, otredevanje trebuha ampak trebuh ne boli???

a so to popadki???

20.09.2009 se nama je pridružila sončica JULIJA!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
19.9.2009 20:59:08   
stuhica
majci ja to so midlim da lahko popadki.... poglej časovno kako ti kaj držijo oz na kolk časa se pojavljajo...

Alvin in Lejla cel moj svet..

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3078
19.9.2009 21:07:01   
maj2009
ma to me kr konstantno boli se mi pa zdi kukr da mi voda po kaplcah odteka!
to zdej traja že 1 uro!user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
19.9.2009 21:09:31   
karmen b
Čer, sem hotla slikco v avatarju zamenjat, pa noče, pa bom eno umetniško sem prlimala.
user posted image

No pa še eno...

user posted image

< Sporočilo je popravil karmen b -- 19.9.2009 21:17:33 >

Špela je naše največje veselje :)

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
19.9.2009 21:15:42   
rakica 2
maj2009-ja po opisu sodeč bi lahko šlo za popadke,če so se ti bo tole stopnjevalouser posted image user posted image Pa kaj noben "oktobrček"ne bo dočakal oktobra???user posted image user posted image                                           majcy-m-hvala,je pomagalo,še tebi engauser posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
19.9.2009 21:18:39   
maj2009
zdej sm si tud uložk vn uzela da bom vidla če mi tud voda odteka. ja zdele bom do konca 2četrtine košarke vidla, če se bo to nadaljeval in če je to to pol gremouser posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
19.9.2009 21:21:50   
september25
ojla, punce!
karmen b sej vem, da mora met moj user posted image  čas zase - ga tud ma, ampak nek dogovor je pa le dogovor. dans sva mela bolj tihi dan, je hodil okrog mene čist lepo, cel pozoren. ..  Sn se mu nagrozila in tolk me že pozna, da mislim resno kar rečem. Itak gre vsak teden na fuzbal, v tem ni problem, ne prenesem pa tega nažiranja potem.

Drgač sem pa danes pomagala trgati! Super sem se počutla, cel dan na svežem zraku in edin kar me zdej boli - so noge! Tak da je mnde tud našemu user posted image  mal pasalo. Je bil pa danes ful miren, bo spetr žurka ponoč!

lep večer vsem

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
19.9.2009 21:23:59   
rakica 2
hhhmmm,to pa je slišat da gre zares,če je tko,vso srečo in držim pesti da čimprej postaneš mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maj2009)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
19.9.2009 21:50:47   
majakla

Rakica: user posted image , pa saj veš, ne,
vse se vrača, milo za žajfo user posted image .

Maj2009: če je prozorno in ne moreš kontrolirat,
hmm, pol je to to user posted image .
Javi!

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
19.9.2009 21:51:06   
tea85
maj2009- upsam da se ti vse lepo izteče...seveda sporoči nam kako kaj user posted image user posted image

rakica2- midve boma ziher dočakale oktober user posted image user posted image

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
19.9.2009 21:52:38   
majakla

Aja, Karmen b: dobre fotke, ni kaj. user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
19.9.2009 21:57:14   
Februarka08
Karmen in majakla kako lepi bušijiuser posted image user posted image
Maj srečno!!! Mislim, da se ti dogaja, upam da boš čimhitreje lahko že cartalauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tisto moje špikanje se je nehalo (vsaj za zdaj), otrdevanje je pa itak skoz prisotno, ampak dobro, važno da drugega niuser posted image Sem pa danes 1. opazila da sem začela zatekat v nogeuser posted image uf, se je zdaj začelo, pri tamali sem mela gležnje kot krofeuser posted image

Mirno nočko vam želimuser posted image
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
19.9.2009 21:59:28   
karmen b
Maj ne se no hecat, sej včeraj si bla še čist ok. Upam, da se dobro izide, držim pestiuser posted image user posted image .

Držim pa pesti tudi za naše košarkaše, ker se mi zdi, da presegajo same sebe....upam, da zdržijo do konca user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
19.9.2009 22:04:33   
malaMravljica
Maj, ej bejba, a gres po dojencka al kaj????? Ce ja, pol SRECNO, hitro rodit, sporoci nam ce je bejbika in brez bolecin ti zelim. Pa itak ni ok da si me prehitela, to pa itak ze ves a ne.

Sam jaz bom pa za nase sedaj navijala naprej. Sem nasla kosarko na tv.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
19.9.2009 22:13:20   
rakica 2
tea85-midve bova rinle še v november he heuser posted image user posted image ,sm šla pri obeh čez,prvič 11 dni tko da u bistvu čakam 20-ga,ne 13-gauser posted image majakla-ja vse se vrača,vse se plača,jao meni bogi ta mojuser posted image ...hihihi,tebi pauser posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
19.9.2009 22:27:44   
tea85
veš kak pravijo  KOLIKO JIM PUSTIŠ TOLIKO SI VZAMEJO !! in še kak res je tole, bolj ko popuščamo bolj bojo po nas hodili ti presneti moški.
Je pa tudi nekaj na tem, bolj si hladen do njega rajši te ma, jaz vidim pri sebi..bolj se mi j**** za njega bolj je prijazn, pa se normalno obnaša, ampak to še ni dovolj user posted image jaz vem kaj hočemuser posted image user posted image

in ja, pri meni se zna zgodit da še v november rinem, saj sem tak na koncu meseca oktobra, saj mi je gin. reko da je bolj vrjetno 1.11...pa sem rekla..pa neeee user posted image user posted image pa sma se samo smejala, hehe
ampak kolko jaz čutim že te lažne popadke pa otrdevanje trebuha, mislim da bo kar oktobra, sicer pa pustimo se presenetituser posted image

aja, zanima me,če kateri še tudi dlesni bolijo, pa občasno krvavijo, meni se je to začelo pojavljat in me odspredaj ful dlesni bolijo, kaj naj bolj pomaga??

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
19.9.2009 22:45:11   
rakica 2
to ti pa ne bi znala povedat zakaj,se mi je to dogajalo bolj na začetku,vem pa da je normalno v nosečnosti kr je vse bolj občutljivo,kaj železa maš zadosti???uglavnem sm pokukala v knjigo in ni za skrbetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
19.9.2009 22:50:38   
tea85
ja možno je da mi železa kaj manjka..upam da me neha bolet, če ne pa si bom zobno pasto nabavla za dlesni. hvala ti user posted image

nič user posted image lepo spančkajte pa upam da z čim manj obiski wcja user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
19.9.2009 23:22:33   
karmen b
Ne morem verjet, da smo zgubil user posted image user posted image user posted image , pa tok dobr je kazal že tik pred koncem. Bomo mogli jutri fajn navijat za bronasto. grki tud niso od muh, bo težka. 

vseeno jim je za čestitat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
19.9.2009 23:48:07   
Nej@
wiiiiiii moj dragi me je pa zdaj presenetil z Swarovski obeskom za najino punčko user posted image

http://www.swarovski.com/Web_SI/en/891634/product/Fruity_Cherry_Mini_Pendant.html?CatalogCategoryName=0109

je rekel, da mi jo je hotel pokazati šele, ko bi rodila a je preveč neučakan user posted image baje bo bejbika vsako leto za rojstni dan dobila nekaj od swarovski kristalčkov. Moram priznati, da ma tale moj dober okus user posted image

ne vem s čim sem si ga zaslužila user posted image

tea85 probaj s to http://www2.flegis.si/curaprox/zobne_scetke_curaprox_s_posebnimi_vlakni_curen.php zobno ščetko, meni se je krvavljenje dlesni pojavila že takoj na začetku nosečnosti in so mi predlagali to ščetko in za zdaj krvavljenja več ni bilo.

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
20.9.2009 8:27:49   
karmen b
Dobro jutro zaspanke, kje pa ste vse...ne morem verjet, da od včeraj do danes ni nobenega novega čveka. Mogoče sem šla prepozno spat.

(odgovor članu Nej@)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
20.9.2009 9:21:09   
palegia30
Ojla čveke ste se načvekale komi dohajam.ja Februarka men tud noge zatekajo predvsem desna kot krofi, nimam več kaj za obut oz sedaj lahko obujem čevlje za 2 velikosti več, ne moreš verjet.

Drugače pa napredujemo joj še 4 tedne ojej, berem veliko o porodih hodim v šolo za staraše kr tlele v porodnišnico lj in tale sestra je res super dober razlaga in se mi zdi da mi daje občutek varnosti in miru. Prej sem šla enkrat v zdravstveni dom pa mi ni bilo všeč, saj je govorila stvari ki jih že vsak ve in ni izkušenj iz prve roke. Res me je strah poroda, zato želim čim več informacij in le tako bom zaupala in šla pozitivno rodit.

Drugače se mi je pa apetiti povečal 100 na uro, se še kateri to dogaja? Jedla bi in jedla... Se je treba malo ustavit..

Drugače pa komaj čakam svojo bejbiko in vse kar nas čaka..Lep dan vsem sonosečkam, papa

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
20.9.2009 9:32:28   
naty6
Ojla.

Pri nas bo pa očitno lep dan....sonce je že prikukalo na plan.
Očitno vsi še spite, kajti ponavadi že čvekate kaj po netu.
Danes ne bom kuhala, ker mi je včeraj mama poslala same dobrote iz trgatve..tako da sem spet eno nedeljo prosta. Mogoče bom pa kaj spekla...grem malo revijo Hrana in Vino pregledat.

Se berermo kaj.

Naty

(odgovor članu karmen b)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
20.9.2009 9:41:21   
frrrr
pupa - čestitke ob rojstvu Maje!
user posted image

(odgovor članu naty6)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?