|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrke 2009 2.del
19.9.2009 15:58:25   
Februarka08
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19

IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

Talika, dobrodošlauser posted image
Morva bit pa nekje blizu doma, sem tudi jaz med Kranjem in Tržičem nekjeuser posted image

Hudo, očitno res, da ne bova nazadnje ugotovili, da sva sosedi.user posted image Me pa prav zsnima kateri kraj, jaz sem ŽV.user posted image

no, sosedi ravno nisva, sva pa dokaj blizu. Jaz sem iz Golnikauser posted image

Majcy, hvalauser posted image saj počivam. Pa mi je tok hudo. Zunaj tak lep sonček, jaz pa notriuser posted image user posted image mojadva gresta potem sama v šoping, jaz kar ne upamuser posted image mah. Upam da bom šla drug teden kaj, bomo videli.
Sem pa zdele prav na uro začela gledat kolikokrat mi bo trebuh otrdel v 1 uri...

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu Talika19)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 16:49:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Februarka08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3052
19.9.2009 16:57:29   
Anonimen
A ni tko da Mg po 37 tednu ni več dobr pit?
Februarka ... Kaj pa da bi zuni na ležalniku počivala, na sončku?

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3053
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 17:00:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3054
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 17:19:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3055
19.9.2009 17:59:41   
Februarka08
Glede Mg - jaz sem ga zdaj ful manj pila tale teden in mam očitno tud zarad tega več otrdevanjauser posted image ker prej mi je otrdel npr. 2x/uro, zdaj je pa ene 7x. Sem pa pozabla ta teden prašat G kako je s tem in sem klicala nasl. dan v ambulanto, je rekla sestra, da je ravno zdaj ful več krčev v mečih ipd. in da ga lahko komot pijem do nasl. pregleda, potem se bova pa z G zmenile. Sem pa prej s kolegico govorila, je rekla da je na ta način 1 mesec ustavljala popadke. Saj še dober teden, pa bom bolj mirna. Zdaj pa res ne bi šeuser posted image na sončku nisem bla ničuser posted image zdaj sta šla pa moja2 v trgovino, jaz pa samevam. Ma kako bi se sprehajala po trgovinah... 

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

Neposredna povezava do sporočila: 3056
   [Brisano sporočilo]
19.9.2009 18:01:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3057
19.9.2009 18:30:40   
štefy
Lep pozdrav kako fino tudi jaz bi bila na trgatviuser posted image user posted image user posted image pa nimam kam iti nima nobeden grozdja.Vedno sem imela željo da bi šla nekam.Drugače sem kolko tolko vredu sam krče še vedno mam malo se pač pazim kolko se da.Ima pa danes tamlajša hčerka Martina 6 rojstni dan ima nekaj otrok pol pa tak veste kako je to.Hvalabogu za mojega sina Tadeja in mojega dragega že ves dan mi pomagata okrog malih razgrajačev.Tadej se je skoraj mal preveč vživel v to vlogo saj je tak kot bi bil star 3leta.user posted image Dobrodošle vse nove čveke pa le hiter na čvek dokler nas ne kaj polovi da se neki časa pol ne slišimo.Čestitam tudi mamici za prvo oktoberko da ne bodo sami fantekiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3058
19.9.2009 18:48:44   
Februarka08
Štefy, super, samo da ti pomagajo in da si ti boljeuser posted image user posted image

jaz pa nimam kaj počet, sem šla pa mal trebuh slikatuser posted image se mi zdi, da je vsak dan večjiuser posted image user posted image
Evo ga...
user posted image

Tukaj pa je še ena majčka, ki sem jo kupila pri Larisi, user posted image pa sem jo zdaj kar mal pozabila nosit...
user posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
19.9.2009 18:54:42   
rakica 2
talika19-dobrodošla med namiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                                   pupa-iskrene čestitke in veliko veselja s tvojo malo čebelico majouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je pa to ime tudi v mojem ožjem izboruuser posted image

< Sporočilo je popravil rakica 2 -- 19.9.2009 18:56:03 >

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
19.9.2009 19:07:00   
rakica 2
ahaha-tile bodočki očki se očitno bojijo za svojo svobodo,vsaj moj ki ga veselo sračka ob vsakem možnem dogodkuuser posted image ,snoč zarad košarke,pa saj se ni končala ob pol treh ponočuser posted image user posted image ,dans majo tekmovane v frikiuser posted image user posted image pa ja in spet je treba žlampat,jutr kravji bal u bohinju in to se vleče že od avgusta,pa to ni res,sploh me ne praša če sva z user posted image uredu,če ni že pozabu da sploh kaj pričakujemouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .jst sm pa besna nanj!!!!in če me kaj prime pol grem sama rodit...RES JE FULLL ODGOVOREN...PA JA..user posted image user posted image .drgač mam pa podobne težave kot večina,v sredo preglad,jutr pa si privoščim kopanje v bohinju,saj vem da ne bi smelauser posted image ,pa tamalima sm oblubla in lažje zdaj kot po poroduuser posted image ,pa tam majo jakuzzi,bom pa v vodi rodila,menda je lažje hahauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
19.9.2009 19:15:26   
Crystall
Februarka ... super majčka user posted image

Michelle ... mi nismo še nič pobirali. Čakam, da bo pri bratrancu trgatev ter pri stricu. Kake feštice so to. Sploh pri stricu ... peka mesa na žaru, harmonika, citre ... ma, res, krasno se imamo. Mislim, da bo drug teden pri bratrancu. Bom šla sam mal pogledat jih, ker naslednjo soboto zvečer greva potem še na eno 60-letnico user posted image user posted image .

Danes pa z dragim hitiva po pico ... potem pa navijava za naše dečkote user posted image user posted image user posted image

Talika ... dobrodošla med nami. Krasno se boš imela z nami. Smo res prave klepetulje user posted image

Štefy ... sem vesela, da si bolje. Danes pa uživaj ob sreči svoje hčerkice. Mene takšni zadovoljni in veseli obrzaki še čakajo. Komaj čakam user posted image

Od 4.11.2009 najino življenje bogati BLAŽ :)

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
19.9.2009 19:17:20   
Anonimen
Punce ejjjjjjj... bote vidle kok mal časa je.., ko beba pride.
Z veseljem sem delila z vami svojo izkušnjo... Ma ne pozabim je nikoli in še bolj pozitivno me je naredila... user posted image
Polupčka vsem vam... grem, detece joka...
Mislim na vas...

(odgovor članu Crystall)
  Neposredna povezava do sporočila: 3063
19.9.2009 19:18:39   
rakica 2
user posted image

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
19.9.2009 19:21:36   
Crystall
Rakica 2 ... jaz pa moram mojemu prav reči, da naj gre kam. Sva ogromno skupaj. Tudi tekmo greva danes skupaj gledat. Je pa res, da ima enega smotanega kolega, ki ga nonstop nekam vabi (tip brez punce in mu ni nič jasno) in zdaj mu je rekel, da bi šla za vikend na morje. Pa je moj rekel, da to pa ne. Tudi meni ne bi pasalo, da bi šel, ker lahko se zgodi kadarkoli, da je treba pohiteti v porodnišnico. Pa če bi mu povedala, misliš, da ne bi razumel??? Midva sva se z mojim prav lepo pogovorila, da bo treba potem čas malce drugače splanirati. Da ne  bo fitnesa 3x na teden, 2x na teden nogomet, pa vmes še tenis in badminton ... Pač bo nekam hodil 2x na teden. Problem je pri teh športnih aktivnostih samo v tem, da se dogajajo 20 km od kraja, kjer živiva, vse aktivnosti se začnejo po 4. uri in potem bi k nama hodil šele okoli 7h zvečer. Tak, da bova mogla mal splanirati, pa doma fitness narediti.
Pa svojega malce iz hlač stresi.

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
19.9.2009 19:26:11   
tea85
rakica- ne se sekirat, pusti ga, škoda tvojih živčkov user posted image user posted image
vem pa da ko ga bi človek rabil, ga ni, a ne...boma preživele !

joj punce, jaz si včasih tak že zaželim svojiga bebija met vrokah user posted image . ta teden še zadnje priprave na bebija, bom lepo še prostor uredila kjer bo naša pupa ajala, morem še malo poštudirati kam kaj dati, ker je spalnica bolj mala kot velika, pa da bom lahko kinderpet kam sklačla user posted image user posted image zdaj že razmišljam da bi kupila košek al pa kako manjšo posetljico, pa mi je malo škoda dnara ven metat če že mam kinderpet..hmm user posted image

in jaaa, danes se mi je tako čokolada luštala, no saj se mi že par dni ampak danes sem si jo mogla privoščit user posted image , saj, ko pa zvečer skoz predvajajo to reklamo za milko user posted image user posted image in dobim lušte. prav strah me je v torek koliko bo tehnica pokazala, ojej..

prišla sem 30.10.09, težka 2.990 g, velika 48,5 cm...Taja

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
19.9.2009 19:29:46   
Crystall
Tea85 ... midva z mojim sva ravno danes sestavila posteljico. Jupiiiiii!!! Mava tudi čisto majhno stanovanje in imava vse stisnjeno ... ampak bomo že. Samo, da dobimo zdrave bebice v roke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tea85)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
19.9.2009 19:46:25   
majakla
Ku - ku ...

Ko vas berem, da že imate neke krče,
se kar bojim, kdaj bodo prišli še do
mene. user posted image
Zaenkrat še nič, počutim se super in
upam, da Nikec ne bo prehiteval. user posted image

Pupa_b: čestitke za Majo, super, da sta že doma!

Talika: dobrodošla. Več, ko nas je, boljše je!

Februarka: počivaj!

Evo moj trebuh danes, ko sem že 1. dan 39 tedna;

Ne gre ... !

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
19.9.2009 19:48:02   
Crystall
Majakla ... ti imaš še samo par dni in boš že mamica user posted image user posted image user posted image

Punce, veselo klepetajte. Midva greva po pico in gledat tekmo potem. Se jutri tipkamo. Papa

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
19.9.2009 19:52:58   
majakla

1. dan 39. tedna:
user posted image

Še sama ne morem verjet, da je že taaakooo veliki:
user posted image

(odgovor članu majakla)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
19.9.2009 19:54:26   
štefy
ejej imam geninija za računalnik mali obvlada vse da bi pa kakšno slikico pripopala pa ne gre.Naj gre vse skupaj nekamuser posted image .

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
19.9.2009 19:55:51   
štefy
Ful lep trebušček pa veellliiik tudiuser posted image

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
19.9.2009 19:56:49   
lenika83
Dober večer!
Se mi končno uspe malo javit. Zadnje dni se mi zdi, da moram nujno vse naredit in pospravit doma, pol pa itak nimam energije, da bi tu kaj napisala. Saj preberem pa. Danes sem dobila še posteljnino za user posted image . Tako da jo moram samo še oprati, potem sem pa skoraj že pripravljena. Čeprav se mi pa res ne mudi.

Štefy si dobila mojo telefonsko številko? Če ne ti pošljem sms.

Lep večer!

< Sporočilo je popravil lenika83 -- 19.9.2009 19:57:34 >

(odgovor članu štefy)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
19.9.2009 20:05:07   
rakica 2
moj user posted image user posted image ima vedno,ampak res vedno in samo on prav,ne da se mu nič dopovedat,če me je decembra ko sm mela spontan splav pelu v porodnišnco pijan kr je SLUČAJNO na šihtu edn praznoval roj dan,potem je jasno kok je pametn,jst pa doma čakala a bo obstalo al ne..pa takih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne deljo vč...user posted image

(odgovor članu Crystall)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
19.9.2009 20:15:05   
naty6
Ojla.

Oh trgatev....tudi jaz se ga letos nisem udeležila. Moji domači so ga namreč pobrali danes, brez mene. Šel je le moj user posted image -zdaj se je glih vrnil domov, prinesel pa same dobrote. Jaz sem s sinom ostala doma, ker je imel ponoči vročino.

Tako sedaj pa grem pod tuš in pred TV-mogoče bo pa kaj zanimivega.
Lepo se imejte in lahko noč.

Še 16 dni do PDP-ja.

Naty

(odgovor članu rakica 2)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?