|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
19.9.2009 21:55:52   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish
ma si ti tud malo umetnice...tako kot croftova

malo? jaz bi rekla kar fulll dostuser posted image

ah, punce (in fant, če bere), hvala. sem imela dobra navodila od petre, motive sem na guglu našla, tak da ni bil to nek hud kreativni napor.
sicer pa fajn, če vam je všeč...mam še 6 kil mase, ki jo bo treba ponucat...zbiram naročila...haha user posted image user posted image user posted image

kolko cajta pa to zdrži? ....jaz jo rabim sredi novembrauser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
19.9.2009 21:56:44   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

user posted image

user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
19.9.2009 21:56:56   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Da še tu vprašam...a je katera vpisana v univerzitetno knjižnico?

Jaz še imam izkaznico, ampak nisem že dolgo članarine plačala. Saj menda ni toliko?

ma ne za to...samo zanimalo me je..kako poteka tam..če si sam iščeš al ti dajo kaj zahtevaš...

sem bila danes..pa nisem nič vzela,ker si nisem znala poiskat...ehuser posted image

Aja, to pa bi ti lahko pomagala. Sem mislila, d aiščeš nekoga, ki bi ti vzel kako knjigo.

Poiščeš po računalniku (tam ali pa preko Cobbisa že doma), si napišeš mesto, kjer se nahaja. Potem pa greš iskat. Fora je v tem, da je lahko v zgornjem delu, med učbeniki ali pa v skladišču. Ampak če prosiš za pomoč, bi ti tudi pomagali.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
19.9.2009 22:00:04   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Čer!

Saj vas nimam časa brat za nazaj.

V glavnem  VSE VSE VSE NAJLEPŠE VSEM SLAVLJENCEM IN SLAVLJENKAM!!!

Mi smo pa imeli danes eno malo nesrečo. Pojma nimam kako, ampak Gal je padel ven iz kinderpeta. Še sedaj se cela trosim, da se samo spomnim. HB mu nič ni (vsaj upam da ne). Zdaj sem pa jogi dala na tla, tako da nižje ga pa ne morem spustit.

user posted image ..................................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image     samo, da se mu ni zgodilo  kaj hudega....

(odgovor članu petra1978)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
19.9.2009 22:00:49   
petra1978

IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*
...mam še 6 kil mase, ki jo bo treba ponucat...zbiram naročila...haha user posted image user posted image user posted image

jaz je rabim 2 kili. Dobiš naslov jutri.

< Sporočilo je popravil petra1978 -- 19.9.2009 22:02:59 >

Pa je le prišel - najin sonček Gal :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
19.9.2009 22:08:08   
Lara Croft
Pojma nimam kako, ampak Gal je padel ven iz kinderpeta.

Ojojojjjj...

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

Neposredna povezava do sporočila: 1731
19.9.2009 22:09:30   
gold fish
user posted image ...sem sedaj videla, da je baje rok uporabe 1 leto od izdelave......    olivija...daj poglej kdaj je bila narejena, ker če ni tik pred zdajci, bi jaz tudi imela 2kguser posted image ...   kak pa to sploh zgleda, ko je spakirano....zavito, v vedru al kako in koliko to sploh stane... si predstavljam to kot kako veliko kepo plastelina...

...aja pa koliko sploh rabim tega za 1 torto, če še imam nekaj za rezervouser posted image

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.9.2009 22:10:21 >

Neposredna povezava do sporočila: 1732
19.9.2009 22:11:39   
gold fish
..pa še nekaj me zanima..user posted image ....s čem pa jo obarvaš?

Neposredna povezava do sporočila: 1733
19.9.2009 22:15:39   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Aja, to pa bi ti lahko pomagala. Sem mislila, d aiščeš nekoga, ki bi ti vzel kako knjigo.

Poiščeš po računalniku (tam ali pa preko Cobbisa že doma), si napišeš mesto, kjer se nahaja. Potem pa greš iskat. Fora je v tem, da je lahko v zgornjem delu, med učbeniki ali pa v skladišču. Ampak če prosiš za pomoč, bi ti tudi pomagali.

Ma sem tak dvakrat letala sem in tja,ker sem morala sliko prinest...pa se mi je mudilo,pa še moj je spodaj z m čakal....sem rekla,da bi imela to in to...pa me je napotila k polici..Ma saj,tak je pač sistem....user posted image

Na cobbisu pa spet nimam gesla,ker piše,da mi ga morajo dat v knjižnici....Pa mi niso nič dali...grrrrrrrrrrruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
19.9.2009 22:15:42   
*bubi*
Gal user posted image user posted image user posted image  Pa še za mamico, da se čim prej pomiri user posted image

Jah, otroci so živahni, hitro se kaj zgodi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1735
19.9.2009 22:16:32   
petra1978
...aja pa koliko sploh rabim tega za 1 torto, če še imam nekaj za rezervouser posted image

Če ti lahko jaz pomagam - 1 kg imaš za 2 torti oz. odvisno kako na debelo jo razvaljaš. Pobarvaš pa jo prav z temi barvami za živila.

Neposredna povezava do sporočila: 1736
19.9.2009 22:17:31   
arabela*

Mi smo pa imeli danes eno malo nesrečo. Pojma nimam kako, ampak Gal je padel ven iz kinderpeta. Še sedaj se cela trosim, da se samo spomnim. HB mu nič ni (vsaj upam da ne). Zdaj sem pa jogi dala na tla, tako da nižje ga pa ne morem spustit.

ah joj.Vem,kako hitro se kaj takega zgodi.jaz sem pri M tud vedno skeptična...in takoj ko se vstane,jo ven vzamem,ker se nagiba.user posted image user posted image

A si imela jogi čist doli?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 1737
19.9.2009 22:21:06   
*bubi*

Ma sem tak dvakrat letala sem in tja,ker sem morala sliko prinest...pa se mi je mudilo,pa še moj je spodaj z m čakal....sem rekla,da bi imela to in to...pa me je napotila k polici..Ma saj,tak je pač sistem....user posted image

Na cobbisu pa spet nimam gesla,ker piše,da mi ga morajo dat v knjižnici....Pa mi niso nič dali...grrrrrrrrrrruser posted image

police so fajn označene.

za cobbis pa ne rabiš gesla, če si hočeš samo pogledat, ali je gradivo na voljo in kje se nahaja

za rezervacijo in podaljšanje pa rabiš, vprašaj naslednjič za geslo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
19.9.2009 22:25:36   
petra1978
A si imela jogi čist doli?

Ja, jogi je bil na tej najnižji točki, zdaj sem ga pa dala na tla.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
19.9.2009 22:28:43   
gold fish

Če ti lahko jaz pomagam - 1 kg imaš za 2 torti oz. odvisno kako na debelo jo razvaljaš. Pobarvaš pa jo prav z temi barvami za živila.

hvala, pol zgleda imam 1 kg dovoljuser posted image ....a bi kako kg za rezervo vzelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1740
19.9.2009 22:31:56   
petra1978
hvala, pol zgleda imam 1 kg dovoljuser posted image ....a bi kako kg za rezervo vzelauser posted image

Ko sem jaz prvič delala s to maso sem eno torto prej naredila za poskus. Drugače pa ni nobena umetnost. Maso pregneteš, pobarvaš in razvaljaš. Pred tem je pa super, če torto namažeš z masleno kremo - preveč pisarije, če te zanima kako se lahko slišima user posted image

< Sporočilo je popravil petra1978 -- 19.9.2009 22:32:26 >

Neposredna povezava do sporočila: 1741
19.9.2009 22:36:06   
gold fish

Ko sem jaz prvič delala s to maso sem eno torto prej naredila za poskus. Drugače pa ni nobena umetnost. Maso pregneteš, pobarvaš in razvaljaš. Pred tem je pa super, če torto namažeš z masleno kremo - preveč pisarije, če te zanima kako se lahko slišima user posted image

če se bom odločila za "pacanje" te ziher prej pokličemuser posted image ...saj veš...za ziher

Neposredna povezava do sporočila: 1742
19.9.2009 22:38:06   
gold fish
..ta barvila za živila...jaz tega ne uporabljam.....kje se to dobi?    za oranžno...korenčkov sok, za rdečo... pesauser posted image ...to mi je natur....   isto kot za jajce barvatuser posted image ....samo to ni to.......  

< Sporočilo je popravil gold fish -- 19.9.2009 22:43:12 >

Neposredna povezava do sporočila: 1743
19.9.2009 22:43:50   
ključek

Hvala vsem za čestitke... Madonca kok živo se sponmem lanskega 19.9..... pogledam na uro in rečem... aha, zdej se ravnokar prišla na oddelek... user posted image user posted image

Madonca, kok veselja že v enem letu.... kaj še bo... user posted image user posted image user posted image

Danes sem srečna...

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1744
19.9.2009 22:43:53   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
19.9.2009 22:43:56   
gold fish
vidim, da ni več nobene za čvek...grem spat.......

nočka....

Neposredna povezava do sporočila: 1746
19.9.2009 22:43:59   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

http://copatki.homeip.net/

jaz sem naročila tukaj. si mislila to???

Super - tole tud jaz rabim

Jst sem za 18 € dobila 4 pare s poštnino vred.

iz kje si to naročala??

Neposredna povezava do sporočila: 1747
19.9.2009 22:44:03   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... user posted image

Kar ne dovolim Lani, tudi drugim ne bom. Zgleda da ji pustijo več oz. preveč. Kaj češ naj imajo takle doma, ko pa so na obisku so pa drugi pogoji. user posted image

se strinjam!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
19.9.2009 22:44:06   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz pa jurčke, dedece in lisičke čistim. Mi jih je mami dala in jih spravljam za v skrinjo. Za tri gobove juhe bo. user posted image Obožujem gobovo juho, tudi instant kremna je dobra, ampak mora biti malo neke vsebine tudi v piskru. user posted image

Oooooooooooooooooooooooooooooooo... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ user posted image user posted image user posted image user posted image

js tudddddddddddd.........................user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1749
19.9.2009 22:44:33   
ključek
gal............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?