Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 19:48:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Oooooooooooooooooooooooooooooooo... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ njami ami..............
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 19:49:37
|
|
|
|
arabela*
|
ČESTITKE DANAŠNJIM SLAVLJENCEM
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 19:58:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Da še tu vprašam...a je katera vpisana v univerzitetno knjižnico? Jaz še imam izkaznico, ampak nisem že dolgo članarine plačala. Saj menda ni toliko? ma ne za to...samo zanimalo me je..kako poteka tam..če si sam iščeš al ti dajo kaj zahtevaš... sem bila danes..pa nisem nič vzela,ker si nisem znala poiskat...eh
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:10:41
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... Pa je jedla jabolko in sem hotela, da poje za mizo..... in je kr vstajala in hotla v dnevno..... ej, ma kako je čakala, da se bom kej zamotla in je potem hotela skliznit... če je nisem ene 7x rekla, da gre za mizo.... đizus, verjetno se mami ne da vztrajat, al kaj? 3 leta ima. Jaz rečem, da ne dovolim. Kar se pa jabolka tiče, pa: po mojem je tako, kot otroka navajaš od začetka. Našega dam doma vedno za mizo, tudi s piškotom ali kruhom (itak se piškotov in kruha za vmes izogibamo). In tudi midva jeva za mizo.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:20:33
|
|
|
|
Olivija*
|
hvala za vse čestitke!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:32:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* za Nika se podpišem...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:36:59
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* hvala za vse čestitke! .....lepo ....... ma si ti tud malo umetnice...tako kot croftova ......svaka čast....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:37:28
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* hvala za vse čestitke! Super, bravooooooooooooooo... Vse naj, naj, naj, naj, naj, še tukaj.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:39:55
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem bila danes..pa nisem nič vzela,ker si nisem znala poiskat...eh zakaj pa nisi koga vprašala ...saj so tam.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:42:05
|
|
|
|
gold fish
|
croftova - tvojo torto sem tud vidla....ma znaš...ni kaj
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:43:21
|
|
|
|
Olivija*
|
takole pa naš lumpi stika tam, kjer se ne sme... (še dobro, da imamo vgrajeno zaščito v vtičnicah):
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:48:49
|
|
|
|
Olivija*
|
uf...pred enim letom takle čas je bilo pa hudo...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:51:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* takole pa naš lumpi stika tam, kjer se ne sme... (še dobro, da imamo vgrajeno zaščito v vtičnicah): jaz poznam še enega takega lumpa.... ... pa niti tako visoko se ne rabi stegovat....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:53:17
|
|
|
|
gold fish
|
olivija - jutri dobim obisk iz tvojga konca ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 20:59:36
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija - jutri dobim obisk iz tvojga konca .... a res? tej se bote pa gvišno fajn meli. korošci smo pa ja tak fajn ledi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:07:03
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish IZVIRNO SPOROČILO: Saraya sem bila danes..pa nisem nič vzela,ker si nisem znala poiskat...eh zakaj pa nisi koga vprašala ...saj so tam..... sem,pa so mi dali samo številko police...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:08:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma si ti tud malo umetnice...tako kot croftova malo? jaz bi rekla kar fulll dost
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:14:14
|
|
|
|
Olivija*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma si ti tud malo umetnice...tako kot croftova malo? jaz bi rekla kar fulll dost ah, punce (in fant, če bere), hvala. sem imela dobra navodila od petre, motive sem na guglu našla, tak da ni bil to nek hud kreativni napor. sicer pa fajn, če vam je všeč...mam še 6 kil mase, ki jo bo treba ponucat...zbiram naročila...haha
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:22:56
|
|
|
|
Lara Croft
|
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.9.2009 21:25:50 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:26:28
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:29:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
mam še 6 kil mase, ki jo bo treba ponucat...zbiram naročila...haha Ma kaj ta vrabec se lohk poje? Se da komot rezat? Nisem s tem še nikoli delala.. To bi meni fajn prišlo za obrobo, ker se mi nikoli ne da okoli torte pedenat...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:30:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Dober večer...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:53:01
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish olivija - jutri dobim obisk iz tvojga konca .... a res? tej se bote pa gvišno fajn meli. korošci smo pa ja tak fajn ledi.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:54:43
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ma si ti tud malo umetnice...tako kot croftova malo? jaz bi rekla kar fulll dost saj tak je bilo mišljeno, da ful...... poleg njenega foha mislim, da še tu raztura....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 21:54:56
|
|
|
|
petra1978
|
Čer! Saj vas nimam časa brat za nazaj. V glavnem VSE VSE VSE NAJLEPŠE VSEM SLAVLJENCEM IN SLAVLJENKAM!!! Mi smo pa imeli danes eno malo nesrečo. Pojma nimam kako, ampak Gal je padel ven iz kinderpeta. Še sedaj se cela trosim, da se samo spomnim. HB mu nič ni (vsaj upam da ne). Zdaj sem pa jogi dala na tla, tako da nižje ga pa ne morem spustit.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?