Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 8:30:40
|
|
|
|
ključek
|
LARA, ANA, LENA............... VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 9:10:08
|
|
|
|
gold fish
|
ANA - čestitke ob 1. rojstnem dnevu ....... Mamica in ati ....tudi vama...... ....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 10:14:23
|
|
|
|
pf
|
Lara, Ana in Lena vse najboljše za prvo svečko. Čestitke tudi staršem.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 10:15:59
|
|
|
|
pf
|
Lara Croft meni je pa lepo, da se trudiš za svojo hčerko in ji pečeš sama. Pohvalno. Jaz sem ji za polovičko in mi je bilo fino. Ceni se domače, je pa res da je bolj ajnfoh kupiti.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:05:24
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara Croft meni je pa lepo, da se trudiš za svojo hčerko in ji pečeš sama. Pohvalno. Jaz sem ji za polovičko in mi je bilo fino. Ceni se domače, je pa res da je bolj ajnfoh kupiti. res je. In zelo lepo tortico je naredila . Kaj tortico, torto. Ne dvomim, da tudi dobro
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:10:31
|
|
|
|
Lara Croft
|
res je. In zelo lepo tortico je naredila user posted image . Kaj tortico, torto. Ne dvomim, da tudi dobro user posted image Kaj torta.. tortača... hahaha.... je ful težka.... Nismo je še pokusili.... jo bom na tak način zrezala, da bomo ribico obrezali... haha... sem se tok hecala z risanjem, da se mi ni več dalo okoli jo pedenat.... AJa, fotke so na FB..
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:12:37
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft res je. In zelo lepo tortico je naredila user posted image . Kaj tortico, torto. Ne dvomim, da tudi dobro user posted image Kaj torta.. tortača... hahaha.... je ful težka.... Nismo je še pokusili.... jo bom na tak način zrezala, da bomo ribico obrezali... haha... sem se tok hecala z risanjem, da se mi ni več dalo okoli jo pedenat.... AJa, fotke so na FB.. sem glih hotla napisat, da moram it na Fb pogledat, če so tam fotke...pol pa vidim konec tega posta ...šibam gledat...
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:12:51
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hvala vsem za čestitke... Madonca kok živo se sponmem lanskega 19.9..... pogledam na uro in rečem... aha, zdej se ravnokar prišla na oddelek... Madonca, kok veselja že v enem letu.... kaj še bo... Danes sem srečna...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:16:01
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you LARA, ANA, LENA............... VSE NAJBOLJŠE!!!!!!! ...jaz tudi želim
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:18:38
|
|
|
|
gloria
|
...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:28:20
|
|
|
|
Čarli08
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://copatki.homeip.net/ jaz sem naročila tukaj. si mislila to??? Super - tole tud jaz rabim
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:32:47
|
|
|
|
Čarli08
|
Čestitke vsem današnjim slavljenčkom za prvi rojstni dan !!!
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 13:58:37
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan... Držim pesti, da boste hitro dobri. A poroke je že konec? Uradnega dela misliš verjetno, festival se bo šele začel in boš jutri enkrat rekla še enkrat, da je poroke konec. Pri nas traja to do jutra naslednjega dne, čez dan pa se nadaljuje spet, tak da suma sumarum dva dni.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 14:01:02
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 http://copatki.homeip.net/ Kak so lepi copatki, pa ugodno. L jih sicer ima, čeprav me mika. Samo ima dvoje še od r.d. večje številke, tak da v bistvu jih ne rabimo. Samo so res slatki.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 15:44:30
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf IZVIRNO SPOROČILO: gloria ...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan... Držim pesti, da boste hitro dobri. A poroke je že konec? Uradnega dela misliš verjetno, festival se bo šele začel in boš jutri enkrat rekla še enkrat, da je poroke konec. Pri nas traja to do jutra naslednjega dne, čez dan pa se nadaljuje spet, tak da suma sumarum dva dni. ..veš kok je bilo pri nijh...v soboto dekliščina pol pa od torka vsak večer fešta pri nam doma(ansambel,pojedina,ples).....danes imajo pa ponovitev,seveda tudi ju3....žau meni ni zneslo feštat zaradi službe,danes bom pa še šla za kakšno urco.....morem pohvalit da je brez problema prevzel brigo o malem...no saj nisem tudi dvomila ...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 16:58:54
|
|
|
|
RAČKAPK
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Lara, Ana in Lena vse najboljše za prvo svečko. Čestitke tudi staršem. tudi jaz čestitam
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 17:36:00
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08 IZVIRNO SPOROČILO: Me to you http://copatki.homeip.net/ jaz sem naročila tukaj. si mislila to??? Super - tole tud jaz rabim Jst sem za 18 € dobila 4 pare s poštnino vred.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 17:44:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Njamsi, njamsi, je dobra torta.... sicer bolj sladka, kot ponavadi, ma fina, fina.... Eno vprašanje.... Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... Pa je jedla jabolko in sem hotela, da poje za mizo..... in je kr vstajala in hotla v dnevno..... ej, ma kako je čakala, da se bom kej zamotla in je potem hotela skliznit... če je nisem ene 7x rekla, da gre za mizo.... đizus, verjetno se mami ne da vztrajat, al kaj? 3 leta ima. Aja.... Lara ima danes rojstni dan, jaz pa sem se večino časa ukvarjala z drugimi, namesto z njo.... hm...
< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.9.2009 17:45:18 >
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 18:02:53
|
|
|
|
*bubi*
|
za Nika
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 18:03:59
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ne. Pri treh letih otrok zelo dobro ve, kaj pomeni NE. Potem pa je samo od vzgoje odvisno kako se bo na to odzval. Danes je Larika št. 1!!!
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 18:45:21
|
|
|
|
pf
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... Kar ne dovolim Lani, tudi drugim ne bom. Zgleda da ji pustijo več oz. preveč. Kaj češ naj imajo takle doma, ko pa so na obisku so pa drugi pogoji.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 18:46:53
|
|
|
|
pf
|
Jaz pa jurčke, dedece in lisičke čistim. Mi jih je mami dala in jih spravljam za v skrinjo. Za tri gobove juhe bo. Obožujem gobovo juho, tudi instant kremna je dobra, ampak mora biti malo neke vsebine tudi v piskru.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 19:31:36
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: pf Jaz pa jurčke, dedece in lisičke čistim. Mi jih je mami dala in jih spravljam za v skrinjo. Za tri gobove juhe bo. Obožujem gobovo juho, tudi instant kremna je dobra, ampak mora biti malo neke vsebine tudi v piskru. Oooooooooooooooooooooooooooooooo... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 19.9.2009 19:46:34
|
|
|
|
pf
|
Lara pokaži slikco torte. Jaz nisem na FB, pa bi vseeno rada videla kakšno si spekla. Please.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?