|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
19.9.2009 7:39:46   
*bubi*
Vsem današnjim slavljencem:

user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
19.9.2009 8:30:40   
ključek

user posted image

LARA, ANA, LENA...............

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
19.9.2009 9:10:08   
gold fish

ANA - čestitke ob 1. rojstnem dnevu .......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

Mamica in ati ....tudi vama......user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
19.9.2009 10:14:23   
pf
Lara, Ana in Lena vse najboljše za prvo svečko. Čestitke tudi staršem. 

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
19.9.2009 10:15:59   
pf
Lara Croft meni je pa lepo, da se trudiš za svojo hčerko in ji pečeš sama. Pohvalno. Jaz sem ji za polovičko in mi je bilo fino. Ceni se domače, je pa res da je bolj ajnfoh kupiti.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
19.9.2009 13:05:24   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Lara Croft meni je pa lepo, da se trudiš za svojo hčerko in ji pečeš sama. Pohvalno. Jaz sem ji za polovičko in mi je bilo fino. Ceni se domače, je pa res da je bolj ajnfoh kupiti.

res je. In zelo lepo tortico je naredila user posted image . Kaj tortico, torto. Ne dvomim, da tudi dobro user posted image  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
19.9.2009 13:10:31   
Lara Croft
res je. In zelo lepo tortico je naredila user posted image . Kaj tortico, torto. Ne dvomim, da tudi dobro user posted image

Kaj torta.. tortača... hahaha.... je ful težka.... Nismo je še pokusili.... jo bom na tak način zrezala, da bomo ribico obrezali... haha... sem se tok hecala z risanjem, da se mi ni več dalo okoli jo pedenat....
AJa, fotke so na FB..

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
19.9.2009 13:12:37   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Kaj torta.. tortača... hahaha.... je ful težka.... Nismo je še pokusili.... jo bom na tak način zrezala, da bomo ribico obrezali... haha... sem se tok hecala z risanjem, da se mi ni več dalo okoli jo pedenat....
AJa, fotke so na FB..

sem glih hotla napisat, da moram it na Fb pogledat, če so tam fotke...pol pa vidim konec tega postauser posted image

...šibam gledat...

Neposredna povezava do sporočila: 1683
19.9.2009 13:12:51   
Lara Croft
Hvala vsem za čestitke... Madonca kok živo se sponmem lanskega 19.9..... pogledam na uro in rečem... aha, zdej se ravnokar prišla na oddelek... user posted image user posted image

Madonca, kok veselja že v enem letu.... kaj še bo... user posted image user posted image user posted image

Danes sem srečna...

Neposredna povezava do sporočila: 1684
19.9.2009 13:16:01   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

user posted image

LARA, ANA, LENA...............

VSE NAJBOLJŠE!!!!!!!

...jaz tudi želim user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
19.9.2009 13:18:38   
gloria
...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
19.9.2009 13:28:20   
Čarli08

http://copatki.homeip.net/

jaz sem naročila tukaj. si mislila to???

Super - tole tud jaz rabim

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
19.9.2009 13:32:47   
Čarli08
Čestitke vsem današnjim slavljenčkom za prvi rojstni dan !!!

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
19.9.2009 13:58:37   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...dan...poroka uspela če prav je mami mogla prej domov ker je Nik bolan...zdejle smo pršli od zdravnika....vnetje dihalnih poti tak da so ga inhaliral....kisika ima še dovolj,puls je pa mal povišan...zraven vsega smo pa še fasal plenični ispuščaj tak da sem dobila canesten za mazat....tolk od nas,grem kuhat...lep dan...

Držim pesti, da boste hitro dobri. A poroke je že konec? Uradnega dela misliš verjetno, festival se bo šele začel in boš jutri enkrat rekla še enkrat, da je poroke konec. user posted image user posted image user posted image Pri nas traja to do jutra naslednjega dne, čez dan pa se nadaljuje spet, tak da suma sumarum dva dni.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
19.9.2009 14:01:02   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Kak so lepi copatki, pa ugodno. L jih sicer ima, čeprav me mika. Samo ima dvoje še od r.d. večje številke, tak da v bistvu jih ne rabimo. Samo so res slatki. user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
19.9.2009 15:44:30   
gloria

IZVIRNO SPOROČILO: gloria

Držim pesti, da boste hitro dobri. A poroke je že konec? Uradnega dela misliš verjetno, festival se bo šele začel in boš jutri enkrat rekla še enkrat, da je poroke konec. user posted image user posted image user posted image Pri nas traja to do jutra naslednjega dne, čez dan pa se nadaljuje spet, tak da suma sumarum dva dni.

..veš kok je bilo pri nijh...v soboto dekliščina pol pa od torka vsak večer fešta pri nam doma(ansambel,pojedina,ples).....danes imajo pa ponovitev,seveda tudi ju3....žau meni ni zneslo feštat zaradi službe,danes bom pa še šla za kakšno urco.....morem pohvalit user posted image  da je brez problema prevzel brigo o malem...no saj nisem tudi dvomilauser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
19.9.2009 16:58:54   
RAČKAPK

Lara, Ana in Lena vse najboljše za prvo svečko. Čestitke tudi staršem. 

tudi jaz čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
19.9.2009 17:36:00   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

jaz sem naročila tukaj. si mislila to???

Super - tole tud jaz rabim

Jst sem za 18 € dobila 4 pare s poštnino vred.

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
19.9.2009 17:44:07   
Lara Croft
Njamsi, njamsi, je dobra torta.... sicer bolj sladka, kot ponavadi, ma fina, fina.... user posted image

Eno vprašanje....

Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... user posted image

Pa je jedla jabolko in sem hotela, da poje za mizo..... in je kr vstajala in hotla v dnevno..... ej, ma kako je čakala, da se bom kej zamotla in je potem hotela skliznit... če je nisem ene 7x rekla, da gre za mizo.... đizus, verjetno se mami ne da vztrajat, al kaj? 3 leta ima.

Aja.... Lara ima danes rojstni dan, jaz pa sem se večino časa ukvarjala z drugimi, namesto z njo.... hm...

< Sporočilo je popravil Lara Croft -- 19.9.2009 17:45:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 1694
19.9.2009 18:02:53   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image za Nika

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
19.9.2009 18:03:59   
*bubi*

Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite?

Ne. Pri treh letih otrok zelo dobro ve, kaj pomeni NE. Potem pa je samo od vzgoje odvisno kako se bo na to odzval.

Danes je Larika št. 1!!! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1696
19.9.2009 18:45:21   
pf

Do dobite na obisk otroke in ti bi radi stvari, ki jih imate na omari, a jim dovolite? Ma jst sem punčki kar rekla, da kar ne dovilim Lari, tudi njen ne..... madonca se je takoj vrgla v jok in da hoče domov... ne vem, al je navajna, da to pali, al kaj.... ma pri meni ni pardona... user posted image

Kar ne dovolim Lani, tudi drugim ne bom. Zgleda da ji pustijo več oz. preveč. Kaj češ naj imajo takle doma, ko pa so na obisku so pa drugi pogoji. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1697
19.9.2009 18:46:53   
pf
Jaz pa jurčke, dedece in lisičke čistim. Mi jih je mami dala in jih spravljam za v skrinjo. Za tri gobove juhe bo. user posted image Obožujem gobovo juho, tudi instant kremna je dobra, ampak mora biti malo neke vsebine tudi v piskru. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
19.9.2009 19:31:36   
Lara Croft

Jaz pa jurčke, dedece in lisičke čistim. Mi jih je mami dala in jih spravljam za v skrinjo. Za tri gobove juhe bo. user posted image Obožujem gobovo juho, tudi instant kremna je dobra, ampak mora biti malo neke vsebine tudi v piskru. user posted image

Oooooooooooooooooooooooooooooooo... jst bi tudiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii........ user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
19.9.2009 19:46:34   
pf
Lara pokaži slikco torte. Jaz nisem na FB, pa bi vseeno rada videla kakšno si spekla. Please. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?