|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
7.9.2009 8:09:29   
ključek
user posted image

RONJA............user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 476
7.9.2009 8:11:34   
KAHLO
hvala MTY...................sem vidla na fb fotke vašega praznovanja in so user posted image ......user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 477
7.9.2009 8:44:49   
Čarli08
Vse naj naj današnjima slavljenčkoma!!!!

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 478
7.9.2009 8:54:34   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: KAHLO

hvala MTY...................sem vidla na fb fotke vašega praznovanja in so user posted image ......user posted image user posted image

hvala.sej to je bilo praznovanje samo nas treh v petek. tapravo je bilo včeraj. te fotke še sledijo.user posted image

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 479
7.9.2009 9:18:44   
ključek
joj, kok ima pikic princeska...........user posted image user posted image user posted image user posted image ............in se hoče skoz praskati po ušesku.....ne vem, ji dam rokavičke gor??ob 11.45 sem naročena pri P, no, tok da se mi bolniška odpre, pa da dobimo recept za zdravilo.

< Sporočilo je popravil Me to you -- 7.9.2009 9:20:09 >

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 480
7.9.2009 9:19:37   
ključek
pf, živijo!! si kaj boljše?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 481
7.9.2009 9:19:52   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

mi imamo pa vodene koze, punce.....user posted image user posted image user posted image

Aj. Kaj to tak naenkrat pride?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 482
7.9.2009 9:20:40   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: pf

mi imamo pa vodene koze, punce.....user posted image user posted image user posted image

Aj. Kaj to tak naenkrat pride?

ja. v vrtcu jih je dobila.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 483
7.9.2009 9:23:43   
pf

joj, ne govori. naša se dere, kot da jo reževa.

Enako. Ko je bila manjša ne, sedaj pa dretje v nulo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 484
7.9.2009 9:26:33   
gloria
user posted image

RONJA VSE NAJBOLJŠE.MAMI IN ATI ČESTITKE.

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 485
7.9.2009 9:27:46   
gloria

joj, kok ima pikic princeska...........user posted image user posted image user posted image user posted image ............in se hoče skoz praskati po ušesku.....ne vem, ji dam rokavičke gor??ob 11.45 sem naročena pri P, no, tok da se mi bolniška odpre, pa da dobimo recept za zdravilo.

...user posted image ...DEJ JI ROKAVIČKE...BOGA MALA...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 486
7.9.2009 9:28:26   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

so bli tud cajti, ko sem vse pospravila , pa je bilo drug dan še isto pospravljeno.....so bli cajtiuser posted image
.

user posted image user posted image user posted image Pa še res je.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 487
7.9.2009 9:29:09   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: amor real

jutri je moj prvi delovni dan, po 14 mesecih premora user posted image

nočkooooooooo

Naj ti mine in naj ti hkrati bo lepo.

(odgovor članu amor real)
Neposredna povezava do sporočila: 488
7.9.2009 9:29:51   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

Ronja in Kristjan vse najlepše in najboljše za 1. rojstni dan
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Čestitke tudi od mene. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 489
7.9.2009 9:30:44   
gloria
...babe se nisem včeraj nič javila ker me je kot strela presenetil klic šefice da bi me nujno rabili ta tedenuser posted image ...no in danes grem zvečer za dve uri,ju3 in v četrtek pa za  6 ur....za sredo sem prosila da ne ko imamo rojstnidan,v petek pa spet kontrolo na infekcijski...
...a mi verjamete da me kr stiskauser posted image ...ah enkrat je treba začetuser posted image ...

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 490
7.9.2009 9:31:16   
pf

Daj ji raje rokavičke gor, če imaš kake pri roki, da ne bo preveč pokrampana revica.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 491
7.9.2009 9:32:17   
pf

pf, živijo!! si kaj boljše?

Ni omembe vredno. Malo bolje je, ampak daleč od tega, da bi bila zdrava. Morala bi ležat, ampak zraven malega otročka težko, pa še moj je istočasno tudi bolan.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 492
7.9.2009 9:33:48   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gloria

...babe se nisem včeraj nič javila ker me je kot strela presenetil klic šefice da bi me nujno rabili ta tedenuser posted image ...no in danes grem zvečer za dve uri,ju3 in v četrtek pa za  6 ur....za sredo sem prosila da ne ko imamo rojstnidan,v petek pa spet kontrolo na infekcijski...
...a mi verjamete da me kr stiskauser posted image ...ah enkrat je treba začetuser posted image ...

Kdaj pa drugače prav štartaš? Mislim z vsakim dnem? Jaz že delam mesec in teden dni. Kak je minilo.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 493
7.9.2009 9:36:43   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Kdaj pa drugače prav štartaš? Mislim z vsakim dnem? Jaz že delam mesec in teden dni. Kak je minilo.

...nekje 25.09.....saj ni panike sam te pa taka stvar kr zmede....nisi pripravljen...pa vem da bi že lahko bila...pol ti Pf že dobiš prvo plačouser posted image ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 494
7.9.2009 9:51:16   
KAHLO
Punce hvala za čestitke!!!

MTY..........jaz bi ji tud dala rokaviče, baje se eni popraskajo do krastic, pa da enim rade pol brazgotine obstajajo?!?!user posted image user posted image user posted image pa čim prej po kremico da ne bo revice preveč srbelo

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 495
7.9.2009 12:08:14   
Alenka_
dan punce!

evo... danes je Sara že cel dan v vrtcu... zjutraj ni nič jokala, ko sva se poslovili in mi je še celo takooo prisrčno pomahala, da so se mi ulile solze... zdaj sem do 14.00 doma pol pa po našo malo princesko... mi je tkoooo čudn tu v stanovanju... pa kar skos mam občutek, da Sara spi in morm mal bolj potiho hodt okoli...pol se pa spomnim, da je v vrtcu in se mi spet solze vrnejo... matematika pa samo čaka in čaka... user posted image

Gloria: oprosti, da sem pozna s vzpodbudnimi besedami... ampak naj vseeno velja: saj bo šlo mami! seveda ti bo hudo in kar vse skupaj je na kupu...pa služba malo, pa varstvo... ampak verjemi, da otroci znajo zelooo presenetiti!... Saro so v petek celo dali spat in to brez problemov... položila jo je v posteljico, Sara se je samo obrnila na trebušček in zaspala... kar doma NIKOLI! in je spala četudi so bili nekateri otročki še pokonci... pri nas jih dajo tudi kar prej spat, če so preveč utrujeni... otroci točno vedo da niso doma in se drugje v varstvu zelo dobro znajdejo in se zamotijo...doma že vse poznajo, v novem okolju pa je treba še vse prebrskat in raziskat!
meni je še vedno hudo in verjemi, da je vsem mamicam takole na začetku... pol se pa navadiš in je še lepše... ko ti pripoveduje vzgojiteljica/varuška kaj vse so počeli, da je bil otrok priden... in ti kar srce zapoje! saj bo šlo mami! user posted image

RONJA VSEEEE NAJBOLJŠE ZA PRVI ROJSTNI DAN! user posted image user posted image VELIIIKO ZDRAVJA IN VESELIH TRENUTKOV ŠE NAPREJ! ČESTITKE PA GREDO SEVEDA ŠE MAMICI IN ATIJU! user posted image

in pa vsi vaši mali bolniki: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čimprej se pozdravite! bodite pogumni in močni!!! in pa za mamice user posted image , ker vam je še huje kot vašim sončkom! držite se!

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 7.9.2009 12:11:31 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 496
7.9.2009 12:34:23   
KAHLO
Alenka hvaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image

Gloria......se čist stirnjam z Alenko.......naša ROnja se tud do zdaj še ni nikoli jokala, sicer ni v vrtcu ima varuško......ampak se imata prav čudovito...ko pridem jaz po njo niti ne kaže kakšnega interesa da bi si želela it k meni, dokler ji varuška ne reče....ROnja a greš k mamici!!! no pol pa v tej svojo kitajščini čeblja vso pod domov....verjetno mi razlaga kaj sta počeli..........in tako kot alenka pravi....to je nekaj najlepšega ko ti nekdo govori kaj tvoj otroček v času tvoje odsotnosti vse počne........takrat pa mene stiska pr srcu....k mi razlaga kako pestro se imajo ob kosilih.....kako ob glasbo plešeta in ronja rokice vzrak in pol se na ritki pozibava (in zdaj res to zmeraj dela ko zasliši glasbo), kako gresta spat in se crklata!!!!!!!!!!!!!......nevem....jaz sem celo ugotovila da smo dobili zdaj babico v lj....namreč varuška je ronji za roj. dan spekla en kup piškotov in peciva, tako da smo se včeraj sladkali na ROnjin računuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , zdaj se je ponudila da še ji par hlač zakrpa......mislim.........ti boš pa tud ugotovila, da si kr malo pogrešala to službeno vzdušje.......user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 497
7.9.2009 13:10:15   
Čarli08
Evo, še update od mene: naš R je bil danes eno uro sam v vrtcu - in seveda užival user posted image user posted image ; ko sem prišla ponj, me je objel in polubčkal, potem, ko je pa ugotovil, da odhajava, pa kar ni bil najbolj zadovoljen ... vzgojiteljica mi je povedala, da je že navezal prijateljstva, užival na toboganu in se očitno veliko valjal po travi, ker sva se v garderobi kar dolgo otresala user posted image user posted image
Jutri greva že ob osmih in naj bi ostal do spanja.
In ja, prijetno je poslušat, da je tvoj otrok družaben, da uživa ... samo da mu tisti čas čim manj stresno mine.

(odgovor članu KAHLO)
Neposredna povezava do sporočila: 498
7.9.2009 13:45:56   
gloria
Alenka in Kahlo 100 krat hval...le kaj bi jaz brez vasuser posted image ...ste me potolažile v nulo ker jaz butelj že od včeraj jočemuser posted image .....bo pa to res preziskušnja za naju ker nikoli nisva bila narazen več kot tri urce.....

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 499
7.9.2009 14:33:02   
pf

...nekje 25.09.....saj ni panike sam te pa taka stvar kr zmede....nisi pripravljen...pa vem da bi že lahko bila...pol ti Pf že dobiš prvo plačouser posted image ...

Prvo plačo sem dobila prejšnji petek že, vprašaj raje koliko jo je še kaj ostalo. user posted image user posted image user posted image Ena betvička. user posted image Tudi ni omembe vredno.

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nagajivi, živi in zasanjani: to so otroci ...
Motnja ADHD (v dobesednem prevodu ta kratica pomeni, da gre za motnje pozornosti in nemirnosti) je med ljudmi pogosto na...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?