|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski Krofki in Jagode 2009/2.del
17.9.2009 19:12:12   
Blueeyes
IZVIRNO SPOROČILO: veronikab

Prosila bi, da tista, ki bo ažurirala podatke, spremeni tudi slikco:

user posted image

Hvala!

Lp,

veronikab

user posted image  user posted image  user posted image  si vidla.. sem te tud na FB sprejela user posted image

drgač pa da se javim z današnejga kardiološkega pregleda... Gaja je bila full pridna, nič ni jokala... tm se je smejala in pela, prava dobrovoljčica je bla... še zdravniki so rekl da je res full pridna in da take že dolg niso mel na pregledu user posted image  user posted image  je pa s srčkom vse ok, nobenih težav, tko da ni treba niti na nobene nadaljne preizkave user posted image user posted image

(odgovor članu veronikab)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
17.9.2009 20:19:46   
malcekvita
user posted image user posted image user posted image  trikrat hura za Gajo! Kok je fajn, ko je vse ok! Jst tud komaj čakam, da se naš mali sonček pozdravi, naj že enkrat zgine tista kri iz blata!

Vprašujem ljudi, če vedo, kaj je na svetu najsvetlejše. Nihče ne ve, samo jaz: oči mojega otroka. (N. Maurer)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
17.9.2009 21:04:40   
veronikab
BE - user posted image user posted image user posted image za Gajo. Super da je vse OK.

malcekvita - upam, da se bo tudi pri vas kmalu vse poštimalo

štorkljica, brigita 23 in klavdyk - hvala za nasvete glede GH, ste mi zelo pomagale. Vsak dodaten nasvet pa še kako prav pride.

Miška2006 - tudi z moje strani vse naj za tvojega sončekauser posted image user posted image

tinaaja - hvala za post, kako ravnati ob poškodbi glave

nmagk - super, da je hrbtenica bolje. Držim pesti, da se čimprej porihta do konca.

Naš sonček pa že pančka. Zaenkrat ni bilo nobene reakcije na 2. cepljenje. Upam, da tako tudi ostane.

Želim vam lepo, predvsem pa mirno noč!
veronikab

Najina sreča Jakob Bela se je rodil 27. 4. 2009.

(odgovor članu malcekvita)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
17.9.2009 21:44:57   
detelja
miska2006 no, lepo ce me pogresas..trenutno smo se na dunaju na dopustu...v soboto se vracamo domov...prva dva tri dni smo imeli ful probleme  z majo...sam je jokala pa ni mogla spat itd...mislim, da je problem v tem, da ni navajena, da nas je vec doma, da je vse drugace,...ni htela spat, ne jest,...sam je jokala...vceraj je bilo ze boljse...danes pa je popoldan prespala kar 3 h skup...kaj dosti ne morem pohajkovat, ker maja ne pusti...oz noce in noce bit v vozicku...nosit pa je tudi ne moremo skoz, ker je prava babnca...na zalost sem pozabila kengurujcka doma, ceprav ji tudi to ne ustreza...doma je vsaj ok, ce je na rokah...tu pa se sam neki dere in cvili in skoz jo moras nosit okrog...glih sva se z dragim menila do sobote se bo glih privadila tukaj pol pa bo spet problem doma, ker v pon. bova spet sami doma...tako zdaj pa grem pocasi v posteljo sem ful utrujena, ker se maja ponoci pogosto zbuja in po 1x je lacna, drugic rabi samo cartanje...in potem ji spet pade slepa duda iz ust in se dere...user posted image user posted image user posted image  ta dopust je kar naporen...pa se zobki nam delajo probleme...slini se tako, da se bomo kmalu utopiliuser posted image user posted image  roke in vsi predmeti katere lahko prime so v ustih..aja, pa na zacetku, ko smo prisli na dunaj nama je od stresa sam bruhala...saj vmes si porine tako globoko rokico, da bruha tudi od tega....sem ji kupila ono verizico pa mislim, da je to bolj v glavi kot pa da bi to kaj pomagalouser posted image user posted image user posted image  no, kot stars naredis in probas vse sam, da otroku pomagas...mislim, da je se najboljasa svecka proti bolecinam...sicer ji dam samo ko je res hudo...

v torek smo dopolnili 5 user posted image user posted image user posted image

fajn pancajte pa pa

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 1279
18.9.2009 10:42:30   
štorkljica
Halo ženske, pa kje ste?
Kako smo se lahko tako zapustile, da nas najdem komaj na drugi straniuser posted image user posted image user posted image .

No jaz sem posesala, Sofija spi v vozičku v rastlinjaku, sme prejle malo vozičkale zunaj, ko pa vstane pa jo počim v kengurujčka pa še malo na luft.

Da se še malo pohvalim, danes bomo pa mi jedli oradouser posted image njami, njami. So meli akcijo v Šparu in sma res take velike dobila, da stoji i gledaj. Jih je moj zjutraj v pac dal, zdaj pa čakajo v hladilniku, da jih mami speče in jih potem popapcamo mmmmmmmmmmm....

Detelja en prav lep pozdrav tebi in tvojima na Dunaj. user posted image

Bluejes bravo za Gajo in še bolj bravo za to, da je z njenim srčekov vse v reduuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
18.9.2009 12:51:44   
klavdyk
halo m..tina-se vidimo jutri?!?

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
18.9.2009 13:29:51   
m..tina
Ja itak! 

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
18.9.2009 13:37:51   
klavdyk
IZVIRNO SPOROČILO: m..tina

Ja itak! 

sm misla, da te ni več- da si mi pobegnalauser posted image user posted image user posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
18.9.2009 13:38:52   
klavdyk
m..tina
in kk drugač? ste že zdravi? mi mamo še kr mal zabasan nosek. ne gre in ne gre na bolje. upam, da se nam bo poštimalo, da bomo lahk šle korošice z bebiji na eno kavicouser posted image

GREGOR 05.03.2007
GAŠPER 11.04.2009
JAKOB 18.04.2013

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
18.9.2009 16:04:30   
m..tina
Klavdyk...a vidiš, js pridem, pa že grem. user posted image Ja, naš še tud ni vredu. Nosek je še zdej zažnodran, pa kašlja.

Menda nam bo pa ja uspelo na kako kavico skočit. Če ne bomo mogle pa tamele atijem pustit, pa še kak šoping dol udarimo! user posted image user posted image user posted image Joke!

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
18.9.2009 17:12:14   
pikaro
pozdravljene!
Javljam mere iz včerajšnje posvetovalnice  7380g in 66,5cm user posted image user posted image user posted image
pikeca pa smo tudi dobro prestali
ker se se vedno večinoma dojima me zanima, če se lahko kaj naleze od mene,ker sem prehlajena in imam neko trebušno virozo???user posted image

(odgovor članu m..tina)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
18.9.2009 17:38:09   
veronikab

IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

ker se se vedno večinoma dojima me zanima, če se lahko kaj naleze od mene,ker sem prehlajena in imam neko trebušno virozo???user posted image

pikaro jaz sem bila ful prehlajena pa se ni nalezel od mene, pa mi je res fino teklo z nosa, tako da sem se včasih ponoči zalotila, da ko sem se vsedla, se je kar vlilo iz nosa (fuj vem). Se pa tudi polno dojiva. Pravijo, da načeloma je dojenček zaščiten, če se pa že naleze pa v dosti milejši obliki, kot jo doživljaš sama.

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
18.9.2009 17:38:43   
veronikab
.... pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za mere.

Neposredna povezava do sporočila: 1288
18.9.2009 18:18:23   
pikaro
upam,da mu res ne bo nič. jaz sem pa čist fertik user posted image . sicer ima tudi Teo zamašen nosek,ampak je že boljše...mogoče sem se jaz nalezla od njegauser posted image . oh, to vreme
mi pa odd včeraj po cepljenju zelo veliko spi. včeraj je zaspal ob 18 in je spal zjutraj do 9 (vmes se je samo malo podojil dvakrat),zdaj pa spet spi že 4 ure user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1289
18.9.2009 18:19:09   
pikaro
rastemo in redimo pa se res zeloooo user posted image user posted image

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
18.9.2009 20:10:40   
matcar
No,pa da še jaz pripopam eno slikico Saš-a,ko je špinačo in pire!

user posted image

Pa kr treso se je zraven,reveš!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
18.9.2009 20:11:29   
matcar
Pikaro,čestitke za mere!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
18.9.2009 20:19:01   
Anonimen
Drage moje babuške user posted image !

Evo me spet pri vas. Me par dni ni bilo, ker je cele dneve gužva user posted image . Hodimo namreč na oglede stanovanj, pa na banke, pa računamo na veliko ... nimamo še namreč rešenega stanovanjskega problema. Tista, ki je dala že to čez, gotovo ve, o kakšni gužvi je govora user posted image user posted image user posted image .

Podatki za tabelo: 5. mesec - 5.920 g in 66 cm. Še malo, pa bo mamica prenašala naokrog že 6 kg, mater bom postala prava bodybilderka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Trenutno stanje pri nas: Že 14 dni veselo jemo riževo in proseno kašico, jutri začnemo s korenčkom, nadaljujemo z bučkami in mogoče kakšno zelenjavo. Potem pa najprej kuhano sadje, potem pa surovo, zmiksano seveda. Potem bodo pridružili še pirino kašico, mesek in vse ostalo po seznamu. Potrudili se bomo, da se do prvega leta izognemo pšenici (predvsem beli), mleku in mlečnim izlelkom (razen AM seveda, ki je zakon user posted image ), svinjini, jajcam, paradižniku, pomarančam, kiviju, arašidom in belemu sladkorju. Gotovo sem še kaj pozabila. Naša muca ima tako rada kašice, da zraven prav gode od užitka, jo je tako lepo gledat, ko tako uživa user posted image . Še vedno smo brezzobi, tudi slinjenje se je malo umirilo, tako da zobki očitno še ne prihajajo. Ponoči se zadnji mesec po novem zbujamo enkrat ponoči (okrog 3h), saj je lakota huda reč user posted image , se najemo in takoj zaspimo nazaj. Ko jemo, še očk ne moremo odpreti, tako smo zaspani user posted image user posted image user posted image . Po novem se vstajamo okrog 7h, tako da je konec jutranjega spanja do 9h user posted image . Se pa ponavadi še kakšno urco, tam nekje do 8h, svaljkama po postelji, se je Ela navadila, da se mamica ne more tako zgodaj vstati user posted image user posted image user posted image . Tako da se na veliko pogovarjamo in tako dolgo rogovilimo, da se mami sprijazni, da pač nič ne bo več od spanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Čez dan še vedno spimo vsake 3 ure, uspavamo se na rokah, malo jamramo, toda ne jokamo, medtem ko je večerno uspavanje postalo čisto prava rutina. Jupi! user posted image user posted image user posted image Pidžamica, posteljica, pitje vode, obračanje na bok in v roku 20 minut zaspimo brez joka. Pri nas se torej ne jokamo več, le včasih začnemo z jokom, ko ni takoj po naše user posted image user posted image user posted image . Fina motorika rokic se veselo razvija, obračamo se iz trebuščka na hrbet in obratno še ne user posted image , bomo videli, kaj bodo rekli na fizioterapiji, ki jo imamo oktobra. Itak bo vse slej ko prej osvojila, samo malo več časa rabimo.
user posted image Kako pogosto kakajo vaši malčki? Mi smo prej kakali enkrat na dan, odkar pa smo na GH, pa po trikrat, včasih samo nekaj malega, kot za okras user posted image . Najbrž je to normalno, glede na to, da je sprememba v prehrani, kar gotovo vpliva na črevesje.

Vas grem še malo prebrat user posted image .

(odgovor članu pikaro)
  Neposredna povezava do sporočila: 1293
18.9.2009 21:02:27   
Anonimen
nmagk - Vem, da sem pozna, ampak super za piknik in tako pridno Karolinco user posted image .

m..tina - Joj, upam da ste že ok user posted image .
sonček85 - Super za krst in tako pridnega Aleksa! user posted image user posted image user posted image
akina - Pozdravljena! Pa super za hiško! user posted image Mi bi tudi, samo ne vemo, če nam bo finančno zneslo user posted image . Ni kaj, važno, da smo skupaj in se imamo radi. user posted image
janja* - Bravo za akrobata! Da že kar sedi sam?! Pa plazi se že?! user posted image Bravo! user posted image user posted image user posted image Očitno bo res nek atletičar user posted image user posted image user posted image .

klavdyk - Kolikor jaz vem materina dušica od Justa ni premočna za dojenčka. Smo jo sami preizkusili ob virozi in je bila super. Samo namažeš jo po prsih, pa je to to. Poleg materine dušice imamo mi še Tea tree kremo, ki je super za vse ranice, pike ... vnetna stanja. Toda seveda spet v minimalnih dozicah.

jernejav - Upam, da ste že zdravi user posted image .
pikaro - Super za krst! user posted image Pa Teo ima tak malo aziatski look user posted image user posted image user posted image .

zanchy - Joj, upam da ste tudi vi ok user posted image . Pa kaj je zdaj to, sami neki prehladi user posted image . HB nas ni še nič doletelo. user posted image Sem pa tudi jaz opazila, da gre Ela s kurami spat user posted image user posted image user posted image . Dokler se ne začne mračit, ne bo zaspala, ko se začne mračit, pa se začne mračit tudi njej pred očkami user posted image user posted image user posted image . A to pol pomeni, da bomo pozimi hodili spat ob 16h? user posted image user posted image user posted image

štorkljica - Si me fajn nasmejala s svojim opisom noči user posted image user posted image user posted image . Pa še rimalo se je user posted image user posted image user posted image . Pa super za fajn napredovanje urejanja gnezdeca user posted image user posted image user posted image .
lili82 - Hvala za link na pesmice! user posted image user posted image user posted image Jaz sem namreč karastrofa za besedila, melodije si pa vse zapomnim user posted image user posted image user posted image , tako da mi bodo prišle zelooooo prav. user posted image

Cveta28 - Mislim, da smo vse na istem: naši dojenčki so vedno manj dojenčki in čez kakšno leto bo povprečen obisk rr enkrat na mesec user posted image user posted image user posted image . Super za plazenje user posted image (mater ste eni hitri, mi se še obračamo ne user posted image ). Pa seveda jeah za dopust! user posted image user posted image user posted image

Tukaj končam, pa več v drugem postu, da ne bo doooolg kot črevo user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1294
18.9.2009 22:03:13   
Anonimen
Blancica - Jeah za zobka in nočno spanje! user posted image  user posted image  user posted image
Blueeyes - Bravo za pregled in mere! user posted image Nas tudi čaka še kardiološki, so nam ga prestavili na 14. oktober. Najbrž bo spet EKG srčka, me prav zanima, kako bo Ela sprejela vse tiste kable na sebi user posted image user posted image user posted image .
brigita23 - Ooo, končno te spet slišimo! user posted image Držim pesti, da bo Niku vročina čim prej padla user posted image . Pri nas je bilo isto: dva dni je imela vročino, smo jo zbijali s svečkami, so vse pregledali, vse ok, očitno so bili krivi le zobki, ki prodirajo. Tudi jedla je Ela pol manj kot drugače, tako da je to očitno normalno. Pa ne mislit, da že imamo kakšen zobek, to so očitno bile le priprave user posted image user posted image  user posted image .
Super za morje in zalivanje rožice user posted image . Ni kaj, otročki nam kar poberejo časa, energije in priložnosti. Važno da poskrbimo za neko normalno dozo, je pa takrat stokrat lepše, a ne? user posted image Glede gripe pa se jaz ne sekiram, saj vem, da bolj ko se zavijaš v vato, slabše je. Mi se v glavnem obnašamo kot da je ni. user posted image
matcar - Uf, ti pa si imela pestro. Evo, ena torta zate user posted image ! Samo, da so sedaj vsi zdravi user posted image . Pa vsak dan fitnes? user posted image Zaupaj mi recept, kako ti to uspe časovno, organizacijsko in kondicijsko. user posted image  user posted image  user posted image Saj res, kaj pa naše jesenko srečanje? Da ne bo slučajno zimsko? user posted image user posted image user posted image Špinača pa je očitno zakon! user posted image user posted image user posted image
nmagk - Vse najboljše Gregu za 3. rojstni dan user posted image ! Res je faca, ko bo Karolinci kar zobe kupil user posted image  user posted image  user posted image
ninica23 - Jeah za krst, morje in mere! user posted image  user posted image  user posted image

malcekvita - Joj glede padca, objemček za Jakoba user posted image . Pri nas se to še ne more zgoditi, ker se še niti obračamo ne, kaj šele, da bi lezli user posted image user posted image user posted image . Celo na previjalni jo lahko pustim za 20 sekund, da odhitim po vodico, saj nikamor ne leze, samo na bok se obrne. Toda nekako čutim, da bom te dni morala s tem nehati, saj je vedno bolj živahna in bi me najbrž kar kap, če bi mi padla s previjalne.

veronikab
- Glede uvajanja GH, smo mi začeli takole: Dopoldan sem od AM (smo na dozi 120 ml) odlila kakšnih 30 ml in jih zmešala z riževimi kosmiči. Pri teh riževih kosmičih je potrebno biti zelo previden, da se ne naredi pregosta kašica, saj se kar sproti gosti, ko se hladi. Ela je prav godla od veselja, ko jo je jedla, tako da smo potem naslednji dan zmešali kar pol doze mleka z kašo. Ostalo mleko je potem popila. Zelo hitro smo prešli na to, da je dobila en obrok riževe kašice zjutraj, en popoldan oz. zvečer, nekako po občutku glede na kakanje. Ob uvajanju GH se nam je namreč takoj spremenil ritem kakanja: naenkrat nič več enkrat na dan, ampak trikrat, pa tudi večkrat nekaj malega. Zelo hitro sem ji tudi zmešala cel obrok (120 ml) s kašico, tako da sedaj jemo dvakrat na dan kašico iz 120 ml AM. Smo pa po enem tednu uvedli še proseno kašico, tako da malo menjam riževo in proseno. Jutri bova dopoldan poskusili kuhan korenček in ga bova jedli par dni, popoldan pa riževo oz. proseno kašico. Potem še malo ostalo zelenjavo, ki je ok: bučke, špinačo ..., potem pa gremo uvajat še najprej kuhano sadje, potem pa surovo. In po seznamu naprej. Sem pa opazila, da je bolje, da ji drugo kašico dam raje pozno popoldan in je večerni obrok mleko, saj je zvečer okrog 7h že tako utrujena, da ji hranjenje na žlico ne gre tako super od rok kot zjutraj. Naša miška namreč tako zelo lepo je: pridno odpira usta, sploh se kaj veliko ne popacava, pa tudi rokic si ne tišči v usta, ji kar povem, da ne in me uboga user posted image user posted image user posted image . Mi v glavnem vso GH jemo na žličko, ji ne mislim dajati redkih kašic v flaško, saj se mora slej ko prej navaditi na hranjenje po žlici, po flaški pa samo voda, kmalu pa bomo itak začeli že z začetnim kozarčkom. Včasih ji dava za pit tudi iz najinega kozarca, ko pijeva vodo in naju z dragim tako gleda zraven, da morava dati še njej user posted image . No, tako to gre pri nas, upam da sem ti kaj pomagala. Aja, imamo pa bio kašice od Holle, so super, še jaz bi jih z užitkom jedla user posted image . Imajo ful vrst žitnih kašic, pa pirine piškote, pa potem tudi sadne in zelenjavne kašice, toda zaenkrat bomo te delali kar doma. user posted image
Joj, pa kakšen lepotec je Jakob Bela! user posted image Ga bom pokazala Eli user posted image .

čeveljci za zimo - Jaz sem razmišljala, da bi Eli nabavila kakšne debele termo nogavičke ali kakšne debele copatke. Ne bi ji še dajala nekih trdih zadevščin (ala čevlji user posted image ), se mi zdi, da bi bilo še prehitro.
Miška2006 - Bravo za mere in Vse najboljše za petletnika! user posted image  user posted image  user posted image
tinaaja - Super za odspano uro! user posted image Jaz si jo vsak drugi dan kar privoščim, kar pustim vse delo, Elo spečo položim na najino posteljo, si vzamem deko in se fino namestim poleg nje user posted image . In potem spiva najmanj urco, ponavadi celo uro in pol. Sem opazila, da če čez dan zaspim poleg nje, gospodična dlje spijo. user posted image  user posted image  user posted image
Tudi jaz zelo uživam, ko spimo vsi trije skupaj, prav tako moj možek user posted image user posted image user posted image . Včasih, ko me pogreša, zjutraj Elo malo premakne in zleze za mano, da se še midva malo pocartava user posted image . Ponoči (oziroma ob 3h, ko pride Ela po hranjenju k nama v posteljo), jo dam namreč med naju, tako da se potem loviva z rokami in nogami čez Elo. user posted image user posted image user posted image

FB
- Ne vem, če vas imam vse na FB. Sem "prijateljica" od Junone in Sonček, tako da me dajte poiskat in me kliknite, da se še tam pokonektamo user posted image
Blueeyes - Yeah za kardiološki pregled in da je vse ok! user posted image user posted image user posted image Mi tudi upamo, da bo vse ok. user posted image
detelja - Čestitke za 5 mesecev! user posted image Glede Majinega težkega privajanja na novo okolje, pa je to po moje čisto normalno. Mi gremo samo za par ur na obisk, pa je čisto druga (noče jest, noče spat, je jokava), saj je vse drugače. Otroci sedaj že dobro vedo, kdaj so doma in kdaj ne in ker so bitja navade, jih vse novo zmoti. Zato je treba z novostmi počasi in postopoma.
pikaro - Bravo za mere! user posted image

Madonca, pa mi je uspelo user posted image user posted image user posted image .

Lepo in dooolgo noč, pa se tipkamo user posted image ,
NenaLena

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1295
18.9.2009 23:09:36   
sonček85
KROF(E)KI IN JAGODE 2009

user posted image                     
NICK     ROJEN      PDP     PODATKI

2soncek2   26.02.   09.04.2009   NINA (2200g-45cm)
user posted image
1. mesec:                                3200g -?
2. mesec:                                4130g-53cm
3. mesec:
6.mesecev                              6550g-63,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
sobra   05.03.   15.04.2009  TENEA (2155g-44 cm)
user posted image
1.mesec:                                     4100g-56cm
2.mesec:                                          ?

3.mesec                                           ?
4.mesec:                                     7100g-65cm
5.mesecev:                                 7955g-68cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Miška2006

11.03.
   01.04.2009  NINA (2500g-48 cm)
1. mesec:                                  3440g-48cm
2. mesec:                                  4725g-53cm
3. mesec:                                  5555g-58cm
4. mesec:                                 
6440g-61cm
6.mesecev:                              7420g-66,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image  

lili82   21.03.   04.04.2009   SAŠA (3530g-51,5cm)
user posted image user posted image
1. mesec:                                  4680g-54cm
2. mesec:                                  5710g-58,2cm
3. mesec:                                  6410g-62cm
5.mesecev:                               8040g-68cm
Naslednji pregled: 05.10.
Prvi koraki:

user posted image
janja*   23.03.   04.04.2009   NIK (3890g-54cm)
user posted image
1. mesec:                              4700g-56 cm
2. mesec:                              5700g-60 cm
3. mesec:                              6200g-61cm
4. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

simonaa

24.03.   06.04.2009   ANA (2700g-49 cm)
1. mesec:                                  3400g-53 cm
2. mesec:                                  4600g-57cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

nalini  

27.03.   04.04.2009  ALEKSEJ (2870g-50cm)
1. mesec:                                       3650g-52cm
2. mesec:                                       4840g-57cm
3. mesec:                                       5660g-60,5cm
4. mesec:                                      
6590g-63,5 cm

5. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

jernejav   28.03.   07.04.2009   ANŽE(3390g-50cm)
 user posted image   user posted image
1. mesec:                                          4290g-55 cm
2. mesec
:                                          5570g-57,5cm
3. mesec:                                          6210g-62 cm

5. mesec:                                          7620g-66 cm
Naslednji pregled: 23.10
Prvi koraki:

user posted image
malcekvita  30.03.    02.04.2009   JAKOB (3180g -51 cm)
user posted image
1-4.mesec                                                                    ?
5.mesec:                                                           8000kg-68cm     

Naslednji pregled
Prvi koraki

user posted image

matcar 
  02.04.   11.04.2009   SAŠ (3090g-49 cm)
user posted image
1. mesec:                                   4405g-53cm
2. mesec:                                   6190g-59cm
3. mesec:                                   7000g-? cm
4. mesec:                                   7370g-64 cm
Naslednji pregled: 21.9.2009,cepljenje
Prvi koraki:
user posted image

BrinaBa   03.04.   20.04.2009   ZALA (3030g-50cm)

user posted image
1. mesec:                                     4080g-54,5cm
2. mesec
:                                                         
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
tinaaja   03.04.   05.04.2009   DITA (3350g-51cm)
1. mesec:                                              4470g-54cm 
2. mesec
:                                    4840g-58cm
5.mesecev                                            6530g-63cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

m...tina   06.04.   22.04.2009   JURE (3140g-48cm)
user posted image
1. mesec:                           4170g-52cm
2. mesec:                           5490g-56cm
3. mesec:                           7030g-61,5cm
4. mesec:                           8000g-63cm
5. mesec:                           8450g-65cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

user posted image

nmagk   07.04.   17.04.2009   KAROLINA (4350g-54cm)
 user posted image
1. mesec:                             5300g-59cm
2. mesec:                             6200g-62cm
4.mesece:                            8300g-71cm
Naslednji pregled:30.9
Prvi koraki:

user posted image

krfjolca   08.04.   15.04.2009   SARA (3520g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                   4500g-55cm
2. mesec
:                                   5200g-57cm                                                            
3. mesec:                                   5805g-60cm
4. mesec
:                            6500g-62cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

frulica   08.04.    ?    ROK (3220g-51cm)
1. mesec:                            4750g-54cm                                                  
2. mesec:                           
5810g-57cm
3. mesec:                           
6730g-60cm 
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
frutolina   09.04.   20.04.2009   MIHAEL TAI (3300g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                       4380g-54cm
2. mesec:                                      
5500g-58cm

3. mesec:                                       6500g-61cm
4mesece3t                                     7350g-65cm

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

slutnja   09.04.    ?   KRISTINA (3200g-50cm)
1.5 meseca:                            4400g-54cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                5510g-61cm  
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
Ntaša
   10.04.   14.04.2009   MIHA (3760g-52cm)
 user posted image
1. mesec:                                 4700g-54cm
2. mesec:                                 5700g-56cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

klavdyk   
11.04.   17.04.2009   GAŠPER (2770g-47cm)
user posted image
1. mesec:                                          3610g-52cm
2. mesec:                                          4750g-58cm

3. mesec:                                          5790g-60cm
4,5.mesecev                                     6800g-65cm
Naslednji pregled: 9.10.
Prvi koraki:

user posted image
duda1   11.04.   24.04.2009   KLEMEN (2850g-48cm)
1. mesec:                                        3760g-52cm
2. mesec:                                        4960g-55cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
blančica   11.04.   18.04.2009   LAN TRISTAN (2600g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                4170g - 52cm
2. mesec:                               
5160g - 57cm
3. mesec:                                ni bilo pregleda
4. mesec:                                6870g - 66cm - cepljenje  
5. mesec:                                7400g - 68cm - cepljenje       
Naslednji pregled:23.10.2009 - tretje cepljenje

Prvi koraki:

user posted image

kpmk   12.04.   01.04.2009   IAN (3280g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                              4290g-54cm
2. mesec:                              5540g-59cm
3. mesec 3t:                         6300g-65cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Angelito   14.04.   11.04.2009   VITA (3400g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4165g-56,5cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
NinaMM   14.04.   15.04.2009   ZARJA (3020g-51cm)
 user posted image
1. mesec:                                       4300g-54,5cm             
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

L&L  
15.04.   17.04.2009   ORSON (3500g-51cm)

1. mesec:                                    4935g-56,5cm
2. mesec:                                           ?
3. mesec:                                    6156g-62cm
Naslednji pregled: 19.10.
Prvi koraki:

detelja   15.04.   10.04.2009   MAJA (3920g-54cm)
 user posted image
1.mesec-3t                                4500g56,5cm
1.mesec -5t                               4970g-58,3cm
2.meseca                                    5760g-61cm
3.mesece                                    6670g-66,5cm

4. mesece                             7800g - 70cm        
Naslednji pregled:
Prvi koraki
:

user posted image
srečka82   15.04.   01.04.2009   MAKS (3350g-52cm) 

1. mesec:                                        5000g-57cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
kimmii   15.04.   10.04.2009   BRINA (3150g-49cm)
1. mesec:
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
*nana*   16.04.   17.04.2009   TIAN (3580g-51cm)
user posted image

1. mesec:                                    4200g-53cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica19   16.04.   08.04.2009   NAJA (3010g-49cm)
user posted image
1. mesec:                            3850 g, 51cm
2. mesec:                            4515 g, 55,5cm
3. mesec:                            4900 g, 59cm
4. mesec:                            5820 g, 61cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

NenaLena   17.04.   23.04.2009   ELA NORA (2850g-48cm)

user posted image
1. mesec:                                          3630g-56cm
2. mesec:                                          4430g-58cm
3. mesec:                                          5050g-61cm
4.mesec:                                           5470g-63cm
5.mesecev:                                       5920g-66cm
Naslednji pregled:20.10
Prvi koraki:

user posted image

cveta28   
18.04.   10.04.2009   LAURA (3555cm-52cm)
1. mesec:                                          4560g-56cm
2. mesec:                                          5400g-59cm
3. mesec:                                          6020g-61,5cm
4,5.mesec:                                        6600g-64cm
Naslednji pregled: 12.10 - cepljenje
Prvi koraki:

user posted image

rea27   20.04.   27.04.2009   EVA LANA (3270g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                              3800g-54cm
2. mesec:                                              4500g-57cm

3. mesec:                                              5300g-60cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
zanchy   21.04.   14.04.2009   SEBASTJAN (3780g-51cm)
1. mesec:                                                4800g-54,5cm
2. mesec:                                                6380g-57cm
3. mesec:                                                7600g-61cm
4.mesece:                                               9100g-67cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

Sonček85   23.04.   24.04.2009  ALEKSANDER (3700g-52cm)

user posted image
1. mesec:                                                         4780g-58cm
2. mesec 2t:                                                     5410g-61cm
3. mesec:                                                         5780g-63,5cm
4.mesece                                                          6570g-66cm
Naslednji pregled: posvetovalnica 14.10.
Prvi koraki:

user posted image
Junona   24.04.   30.04.2009   ZARA MARIE (3570g-51cm)
user posted image
1. mesec:                                            4470g-55,5cm
2. mesec:                                                        ?
3.mesec .                                            6140g-62 cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
veronikab
   27.04.   17.04.2009   JAKOB (3420g-53 cm)

user posted image
1. mesec:                                           3960g-53cm
2. mesec:                                           4465g-54,5cm
3. mesec:                                           5310g-59cm
4. mesec:
Naslednji pregled: 17.9.
Prvi koraki:

user posted image
barboom   27.04.   ALEKS (4070g-55cm)
1. mesec:                             5870g-58cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

anca   28.04.   25.04.2009   VERONIKA (3200g-49cm)
user posted image
1. mesec:                                   3960g-54cm
2. mesec:

Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
štorkljica  
29.04.   27.04.2009   SOFIJA (3590g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                               4730g-56cm
2. mesec:                                               5780g-60cm
3.mesec                                                 6510g-63cm
4.mesece                                               7480g-65,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
mišk   30.04.   29.04.2009   VITA (3560g-53cm)
user posted image
1. mesec:                                   4100g-56,5cm
2. mesec:                                   5070g-60,2cm

3. mesec:                                   5880g-62,7cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
ninica23 
  01.05.   24.04.2009   IAN (4090g-55cm)

1. mesec:                                       5170g-59cm
2. mesec:                                                
/
3. mesec:                                       7400g-67cm
4.mesece:                                      8500g-70cm
Naslednji pregled: posv.14.9.
Prvi koraki:

user posted image
blueeyes 
  03.05.   xx.04.2009   GAJA (3260g-51cm)

1. mesec:                                      4620g-55,5cm
2. mesec:                                      4910g-56,5cm

3. mesec:                                      5330g-60cm
4.mesece                                      6250g-63cm
Naslednji pregled:17.9. kardiološki pregled,27.10
Prvi koraki
:
user posted image
brigita23   03.05.   27.04.2009   NIK (3980g-52cm)
user posted image
1. mesec:                                    4900g-57cm
2. mesec:                                            ?
3.mesece:                                           ?
4.mesece                                     6720g-64cm
Naslednji pregled: 29.9
Prvi koraki:

user posted image    
Pat74
   04.05.   25.04.2009   ANDREJ (4050g-54cm)
user posted image
user posted image
1. mesec:                                    5100g-58cm
2. mesec:                                    6100g-61cm
4.mesece                                    7120g-68,5cm
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image

pomarančica   05.05.   30.04.2009   OSKAR (3740g-53cm)
1. mesec:                                            4700g-59,5cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image
akina   05.05.   20.04.2009   SAMUEL (4070g-54cm)
1. mesec:                                4710g-56cm
2. mesec:
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

user posted image    
pikaro   08.05.   25.04.2009   TEO (3580g-53cm)

user posted image
1. mesec:                                  4070g-56cm
2. mesec:                                  5250g-59cm   
3.mesec                                    6420g-61cm
4.mesece                                 7380g-66,5cm                                           
Naslednji pregled
Prvi koraki:

user posted image
copka
   01.05.   13.05.2009   SEBASTJAN (4260g-56cm)
user posted image
1. mesec:                                 5100g-56,5cm
2. mesec:                             
Naslednji pregled:
Prvi koraki:

KADAR VPISUJETE SVOJE PODATKE PROSIM ČE ŠE LAHKO VPIŠETE OD DRUGIH, KI SO JIH NAVEDLE, DA SE POTEM NE CITIRAJO TOLIKO SEZNAMČKI. HVALA

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
18.9.2009 23:10:49   
sonček85
Na hiterco sem vas prebrala

vsem čestitke za uspešne preglede,pikice,mere in obmesečnice

Tko seznamček sem uredila zdaj pa šibam v ležeč položaj.

lp

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
18.9.2009 23:51:19   
matcar
IZVIRNO SPOROČILO: NenaLena
matcar - Uf, ti pa si imela pestro. Evo, ena torta zate user posted image ! Samo, da so sedaj vsi zdravi user posted image . Pa vsak dan fitnes? user posted image Zaupaj mi recept, kako ti to uspe časovno, organizacijsko in kondicijsko. user posted image  user posted image  user posted image Saj res, kaj pa naše jesenko srečanje? Da ne bo slučajno zimsko? user posted image user posted image user posted image Špinača pa je očitno zakon! user posted image user posted image user posted image

Ja,ne vprašaj,kako je blo to za videt.Za fitnes pa sem si vzela čas in se tudi s kolegico sproti dogovarjava,kdaj grema kateri dan.Za varstvo imam poskrbljeno,ker jih tašča čuva brez kakih ugovorov,enako takrat,ko grem delat.Kondicije pa imam za izvoz.user posted image user posted image user posted image
S srečanjem pa je tak,da še ZMERAJ nisem dobila od vseh podatkov.Sem pa razmišljala,da bi ena oz.tiste,ki so iz LJ in okolice,povedale,kje je kak tak prostor,kjer se lahko naredi piknik in je otrokom prijazno.Namreč,če se strinjate,bi naredili KOSTANJEV PIKNIK nekje na polovici oktobra.Mislim,da bodo tiste,ki so trenutno na dopustu,takrat imele čas.Sem pa razmišljala tako,da bi vsaka imela nalogo,da ko se kostanji začnejo,reskira par ur in gremo po kostanje,pa tiste,ki imate pripomočke za peko le-teh(imam tudi jaz),se dogovorimo in se 2 ali 3 te posode prinesejo,pa oglje in drva in seveda pijačo.
Upam,da se vse strinjate.

< Sporočilo je popravil matcar -- 18.9.2009 23:52:05 >

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
18.9.2009 23:53:27   
matcar
Zdaj pa šibam spat,ker ob 5-h vstanem.
Nočko in lepe sanje vsem!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
19.9.2009 5:42:05   
tinaaja
Nenelena - katero proseno kaso je Ela? Ta teden se ni izslo, te pingnem kaj naslednji, ce bos imela cas :)

Matcar - kostanjev piknik - morda je najlazje se prikljucit kaksni organizirani zadevi, kjer se bo pekel kostanj in bo tudi ostala postrezba - za jest in pit. Tako si lahko vsak vzane, je in pije, kar in kolikor zeli. Na Jančah vem, da imajo take zadeve.

Pikaro, naleze se lahko vedno, je pa tako, da ce dobi dovolj tvojih protiteles dovolj zgodaj, da se ponavadi izognejo boleznim ali so v mili obliki.

Detelja .. dunaj.. jaz bi tudi. Upam, da ste sli v ZOO :) Meni je dunaj ful vsec, sem bila sluzbeno dosti gor in sem ga kar malo posvojila. Ga kar malo pogresam. Znajo pa take poti otrocke malo zamest ja.

Evo, ze klice maleno dete... papa

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?