matcar
|
Pozdravček! Sem vas kar malo zanemarla v teh nekaj dneh,ki so za nami.Mi smo imeli pester teden.Najprej je zbolel Maks,je neko virozo dobil(najbrž v bolnici na kontroli),čez 2 dni je že Saš začel z vročino,kašljem in nahodom,dan za njim pa še Lea.Da pa je bila mera polna,pa še mož.Samo jaz nisem nič dobila-trkam. Pa za nameček sem bila 6 dni brez neta,tako da sem bila že čisto izmozgana od vsega direndaja,pa nikamor nisem mogla z takimi boščki,niti v štacuno. Sem bila ujetnik v lastni hiši! Zdaj pa so se že pocajtali,HB. Ja,jaz še zmeraj delam med vikendi,pa vsak dan se potim na fitnesu.Dan ima resnično premalo ur,da bi človek uspel vse poštimat. Zobekov še zmeraj nimamo,slinimo se sicer,ampak ni neke panike.Spimo celo noč brez zbujanja,tudi ko je bil taki bošček,je spal.Edino uro je prestavil za spanje,ko ga je vročina mučla.Je zaspal že ob 18.30,pa do jutra seveda. Maks pa je dobil datum za pregled pod narkozo,ker ga je nemogoče pregledat brez tega,saj očke ne odpre.Tako,da imama 29.9.sprejem v B,pol pa je še LJ na sporedu.Očka je super,po besedah Z,tudi vidi prilično dobro,zdaj je samo vprašanje,koliko. Nazaj vas nisem brala,zato bom kar vsem čestitala za obmesečnice,kateri ste jih imeli in seveda za RD vse najboljše tistm,ki so praznovale. 21.9. imama s Sašem posvetovalnico,tako,da vam javim nove podatke,pa seveda prestano cepljenje. Šibam zdaj po opravkih. Lepo se mejte,pa se še tipkamo!
< Sporočilo je popravil matcar -- 16.9.2009 7:54:55 >