|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:28:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4801
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:31:42   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4802
   RE: Julijske čvjeke 2008, 1.del :)
18.9.2009 20:33:32   
glugluglu
Zdaj sem pa še izvedela kdo točno ima gripo, v našem kraju se take informacije širijo s svetlobno hitrostjo, najprej mi Nina pove, ker je iz enih virov zvedela, potem pa še Mark, ki je pa po drugi poti izvedel.
Vsaj nekaj pozitivnega: informacije se še vedno širijo hitreje ko gripauser posted image .

Grem pečt kokice, da mi ne bo dolgčas v času pred tekmo. Tian je omagal, ta večja dva mi bosta pa še nekaj časa delala družbo. neboglasnica a tudi Sara gre že zdaj spat?

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4803
18.9.2009 20:35:20   
glugluglu
u vidim, da pa le imam družbo za navijanje - na RR-ju!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 4804
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:50:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4805
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:53:26   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4806
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:53:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4807
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:56:30   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4808
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 20:59:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4809
18.9.2009 21:19:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Hehe, očitno bom danes edina, ki NE bom gledala košarke. Jaz grem pa sedaj pred TV na Kanal A gledat film - Ljubezen na drsalkah (romantični). Končno nekaj po moji izbiri, od kar je ta košarka na TVju sploh ne pridem do daljinca...

Pa-pa...

Mislim, da je ta film 1x že bil ... lušten je user posted image

Ekola, mi smo imeli pestro popoldne. Dragi si je šel od kolega sposodit nekaj foto opreme, jutri gremo namreč na eno poroko in je zadolžen za fotkanje. Midva z Aleksandrom bova pa gosta user posted image

Potlej pa še kosilo in šoping, pa darilo zavit ... ko smo prišli domov, je šel Aleksander le še pod tuš, večerjat in spat user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 4810
18.9.2009 21:19:50   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: **mirjam**

user posted image

še ena rožica v tem deževnem dnevu za vse julijke od moje miške:)

lep dan vsem!

oooo, kaka lepotička! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 4811
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 21:20:21   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4812
18.9.2009 21:20:29   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Majuška - ja, tako okvirno si res namignila na naših mitingih, ne pa prav konkretno - vidim, da sedaj konkretno konkretizirata reči - hi, hi. Pridna, pridna, keep up the good work!

ma nič ne konkretiziramo, sem huda na dragega user posted image

08.08.2008

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4813
18.9.2009 21:21:14   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: ksenci

user posted image

kolk je luštkan - pravi cukr! user posted image

08.08.2008

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 4814
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 21:25:28   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4815
18.9.2009 21:27:30   
metuljcek321
Evening!

Bajta pospravljena, dete spi, možek se pripravlja za morje, glih sem mu spakirala hrano in pijačo za sabo, prižgan TV, navijamo, ... dajmo, fantje!

Je bla pa mala danes jokava celo popoldne, da sem resno pomisnla, da je zbolela - sem ji šla merit vročino, namerila 37. Sumim zobe, da rinejo ven. We'll see. Jedla je ulala dosti, v vrtcu spet vse, doma vse in še večuser posted image

Aja, smo imeli pa spet "incident" z oblačilci - že zadnjič je ena deklica odšla domov v Anjinih hlačah, dobili smo jih naslednji dan. No, včeraj pa jo pridem iskat & ni nikjer njene jopice. Danes zjutraj je v njej prišla druga Anja iz skupineuser posted image  Sem si jo mogla skoraj priborit nazaj. Ja, strange things happening ... menda se bo kmalu normaliziralo.

zimska, roditeljca imamo v torek ob 17.00. Že komaj čakam - me prav firbec matra, kaj nam bojo povedali. Too bad, da mojega ne bo doma & bom morala it by myself.

ksenči - iiii, kolk je že zrastel Aljaž, saj ne morem verjet. Abstract ti zrihtam over the weekend.

nova gripa - tudi mi na šoli imamo že pripravljen protokol, pravila, navodila, kako ravnati, poseben tim, ki bo vse vodil (če le ne bo zbolel). Srčno upam, da ne bo nič hujšega!

Ljubezen na drsalkah že gledala - kar OK. Uživajta z malečkim, zimska.

IZVIRNO SPOROČILO: rovar_ka

Katherine Heigl posvojila punčkouser posted image

http://www.starpulse.com/news/index.php/2009/09/17/katherine_heigl_aamp_josh_kelley_s_new_d

Aha, njena sestra je tudi posvojenka iz J. Koreje, njuna hčerkica pa bo zdaj prav tako. Je pa punčka s posebnimi potrebami, kot sem brala. Slikce so prekrasne, res:

KLIKNI

popravila link ... je blo prej čudno ... hope it works now:)

< Sporočilo je popravil metuljcek321 -- 18.9.2009 21:29:36 >

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4816
18.9.2009 21:27:42   
ksenci
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

Mi smo danes uradno zaključili bolniško, vpo nedeljek štartamo spet po starem (služba, vrtec...). Upam, da bo zdravje zdržalo nekaj časa.

Me tolk jezi to, ko eni svoje otroke na pol bolane nazaj pošibajo, da potem okužijo še ostale. Jaz sem pa lahko 2 tedna ostala doma. Sedaj pa slišim, da je bila skoraj cela skupina istočasno bolana kot Lan (viroza), baje sta samo 2 bila v varstvu prejšnji teden (od 14ih) in da so jih čez par dni že pripeljali vse kašljaste in šmrkaste nazaj v vrtec... user posted image  

Nova gripa - ne vem al se je naj bojim ali ne. Ksenci, Mirjam kako je s to gripo in nami (nosečkami), a res škoduje plodu?? Ko se bo pojavila na naši šoli grem jaz isto sekundo domov na bolniško in to preventivno!

ej, ne vem točn. mislim, da kaj hudga ne more bit, ampak bi jz na tvojem mestu tud takoj šla v bolniško, če bi slučajn kaj blo. jz sm sicer doma, Aljaž tudi, ampak če ti je usojen dobiš lahk kjerkoluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4817
18.9.2009 21:34:20   
ksenci
metuljček- ah tole z oblačili pa res ni fajnuser posted image kr bod pozorna in takoj opozori če se še slučajn kdaj ponovi. abstract pa bo glih superca gotovuser posted image a je zrastu naš fant a ne. najbolj hitro pa mu rastejo lasjeuser posted image

zimska-tud jz gledam basket samo z enim okom

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 4818
18.9.2009 21:35:46   
glugluglu
jaz se ne upam gledat, sem rekla, da bomo preklopil program ko bomo za pet pik zgubljal, evo samo, da se usedem za računalnik je že boljeuser posted image

almera, ja sem videla kako stalno navijašuser posted image

ljubezen na drsalkah sem pa že parkrat gledala,

zimska, naša pediatrinja ima tako prakso: ko je otrok cela dva dni in dve noči brez vročine, gre lahko v vrtec , in seveda, če je že brez AB. Istočasno pa pove, da se otrok lahko še 10 dni do 2 tedna po bolezni čisti s kašljanjem in smrkanjem.
Potem sem jo pa vprašala kdaj so potem kužni, ker pri nas v vrtcu je večni spor med starši glede tega. Povedala je, da so najbolj kužni ravno 1 dan pred izbruhom bolezni takrat ko mu neprenehoma teče ven prozoren šmrkelj in po možnosti to spremlja še suh kašelj, da ga kar ne moreš ustaviti in tisti dan ko se ugotovi, da ima vročino; potem pa, če se zdravi gre vedno na bolje.
Kar pomeni, da se zdravi otroci bolj okužijo od tistih, ki so ravnokar zboleli, kot pa od tistega, ki je že prebolel virus in se že izkašljuje.
In jaz sem tudi ena od tistih, ki ne hodim na bolniško za 2 tedna v primeru prehlada.

Potem ko so starejši, je pa zgleda drugače, šolska zdravnica pa je našega Marka tudi že po 1 tednu poslala v šolo, čeprav je še vedno jemal AB, ker kao on je bil že ozdravljen samo še do konca je moral jemati AB. Ampak je rekla, da moramo tako naštimati ure, da bo doma vzel AB. Saj meni se je zdelo to čudno, ker v vrtcu je bilo drugače, ampak ok, izkazalo se je, da je bilo potem res vse ok.

aha 5 pik zgubljamouser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4819
   [Brisano sporočilo]
18.9.2009 21:38:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4820
18.9.2009 21:43:57   
glugluglu
metuljcek, glede oblačil so nam rekli, da moramo vse označit, ker one ne morejo vedeti sploh na začetku kaj je od koga in hitro pride do zmešnjave, še celo naj bi vsako cunjo označili z imenom in priimkomuser posted image .
Meni se je zdelo malo blesavo, bolj zato, ker bodo obleke šle naprej pa ne more povsod biti potem ime in priimek in tudi zato, ker tega nisem počela pri Marku in Nini, pa je prišlo v celem času vrtca samo 1x do zamenjave pri Nini in 1x  pri Marku in se je vse uredilo.
Tako, da sem označila samo plenice, copate, dudo, flaško in vrečko z rezervnimi oblačili, ker jih imajo kar v sobi pri previjalni mizi, da ne rabi hodit iskat v garderobo.

Neposredna povezava do sporočila: 4821
18.9.2009 21:44:42   
glugluglu
IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Glu - kakih 5, 9 pik zgubljamouser posted image

a že user posted image user posted image user posted image no saj zato smo pa preklopili nazaj na Bonda

Neposredna povezava do sporočila: 4822
18.9.2009 21:46:04   
glugluglu
almera ko bo +5 pik mi pa sporoči, do takrat pa tle visim in tu morim

Neposredna povezava do sporočila: 4823
18.9.2009 21:49:01   
glugluglu
13user posted image user posted image user posted image ma pa saj sem vedla, to sem ravno razlagala danes v službi kako imajo ti Hrvati vedno tako srečo, ma naj grejo v rit

Neposredna povezava do sporočila: 4824
18.9.2009 21:50:16   
glugluglu
8

Neposredna povezava do sporočila: 4825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  191 192 [193] 194 195   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Heroji furajo v pižamah
8. sezona prinaša osredotočenost na odnose, zaupanje in odgovornost. S Krisom Guštinom in Guštijem odpirajo tematiko odn...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?