|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
18.9.2009 8:33:23   
birdy
Mlea, o tej pšenični zadevi mi mal več povej, a je že primerna za naše tamale, kva sploh nardi d dalj časa spijo, kok daš, kje kupš, skratka vse kar veš in kar opažaš pri svoji odkar si ji dala... Plosimuser posted image

Aja, jutro!!!
Mi še vedno ne spimo ponoč, prvič se zbudi že okol enajstih tko da najbolj porazne nočke mamo ziher mi. Pol se pa itak skoz zbuja tko da spi pri meni. Smo mal bolančkani, Kristi je smrkava, mene pa grlo boli, smrkava sem, glih tak je pa tud moj. Mislm da se najbolj drži Neli k je pa skor čist zdrava in ji minimalno teče iz noskauser posted image  Prnese iz vrtca, ona ostane zdrava, mi pa vsi najebemouser posted image
Kristi že spi prvo dopoldansko spanje, jst bi mogla pa mal pospravt pa se mi ne da.
Ajvy, joj, božci, vi pa tud nimate sreče, glih tko k mi neuser posted image  Naj se Tisa čimhitreje pozdravi, držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Na žalost vem kako je, smo skoz tkole nekak...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3551
18.9.2009 8:38:33   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Aja... sem v Hoferju zasledila reklamo za nogavice z ABS podplati in nekimi dekliškimi kompleti z brezrokavi...

Abs vam priporočam ko se bojo vaši malčki začeli postavljat na noge... takrat vam bojo oz malčkom raznorazni copati (razen tistih first fit in ciciban) zihr ene 100 x dol padl ali bojo pa sami dol zvlekli.... tako, da jaz toplo priporočam... VAM GOVORIM IZ IZKUŠENJ.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Sem ji kupla u HM štunfe z usnjenimi podplati ali copati nogavice in so user posted image user posted image user posted image user posted image  no pa še vedno pogrunta, da se jih da zvlečt dol in dat u usta.... mi dostikrat prinese to v ustih kot kak pes.....user posted image user posted image user posted image user posted image

Men so bli najboljši štumfki, tile ABS. Copate mi je Neli obvezno dol spravla, štumfki so pa celo mal dalj časa gor ostaluser posted image user posted image
Tole nošenje v ustih mi je pa tud znano, Neli je bla tok dobra, je isto delala, ma ne moreš da se ne režiš k utrganuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3552
18.9.2009 8:39:38   
claud
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

GAJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
user posted image

in od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3553
18.9.2009 8:45:25   
claud
Drugač pa dobro jutro!

4.nočka ko spimo odlično.....od 21-4.....hrnjenje....in pol spet spanje do 8h ali 9huser posted image user posted image .......

mihailo upam da more čimprej minejouser posted image user posted image

ABS štumfi za vas, nasuser posted image ........v Kiku 2 para 3 ojre......in to take ful mehke, topleuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3554
18.9.2009 9:05:22   
Čebel@
jutro!
Gaji in Zarji vse najlepše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nočka prespana.......Hana zaspala ob 21.00 in še spiuser posted image user posted image user posted image

boma2........slikica mizice je par strani nazaj(včeraj sem jo  prilimala)

lep dan

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3555
18.9.2009 9:49:40   
baki
niku predr dlesni prvi zobek.koj na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3556
18.9.2009 10:02:32   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: baki

niku predr dlesni prvi zobek.koj na seznamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3557
18.9.2009 10:10:49   
tanci29
dan

se na hitrco javim, da me ne boste pogrešaleuser posted image

sploh nimam cajta za rač....nisem vas niti prebrala, grda jest

danes greva s hano do moje službe mal se pokazat
erik ful uživa v vrtcu, danes ga je vzgojiteljica ful pohvalilauser posted image user posted image

upam da ste vse ok....da ste zdrave in prav tako vaši sončki za vse en kup objemčkov

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3558
18.9.2009 10:11:30   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

Gaji in Zarji vse najlepše za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tudi od nas poljubčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3559
18.9.2009 10:11:58   
tanci29

supercauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3560
18.9.2009 10:12:57   
Onasiss

ZDAJ PA ZARESuser posted image
user posted image

Se podpišem....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3561
18.9.2009 10:14:49   
tanci29
drugače pa sva sedaj spet na dveh obrokih.sadna malica in kosilo..zajtrk in večerjo je ukinla...ne odpre ust za nč na svetu...user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 3562
18.9.2009 10:40:42   

ZDAJ PA ZARESuser posted image
user posted image

čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3563
18.9.2009 11:30:23   
Čebel@
cita......a so ugotovili od česa so flekci?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3564
18.9.2009 11:30:52   
BarbaraGS
ojla punce!

Jaz sem neki bolna... noc porazna. Do 4-ih sem dezurala. Namrec, da bi se malo razvedrila me je moj peljal v kino in dal sestri (ki obozuje otrocke in je bila nestetokrat ze babysiter) nalogo, da ta vecer poskrbi za tamalo ce se kaj predrami ko naju ni. Ni bilo niti pol filma, ko dobimo sms, da se mala joce histericno ze 30min in da je ne more umirit.  Sva prisla v rekordnem casu iz koloseja in mala se je kar stegovala proti nama v joku. Boscek mali, pa je zdaj bila par dni z njo cez dan....tak da je nisva pustila z neznancem. No pol se je celo noc seveda zbujala, verjetno ker je preverjala, ce jo bova midva nazaj uspavala. In to je to... Upam, da ne bodo sedaj noci spet unicene zaradi tega.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3565
18.9.2009 11:40:55   
birdy
Punce, k pravte da sta si Neli in Kristi ful podobne, a je očitna razlika?user posted image  A veste kera je kera?user posted image
user posted image

user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3566
18.9.2009 11:55:32   
BarbaraGS
jaaaaaaaa :) Kristi je zgornja slikica. Ima full bol oranzne laske kot Neli?

upam, da nisem falila heheheuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3567
18.9.2009 11:55:56   

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

cita......a so ugotovili od česa so flekci?

Dan,

hvala vam za skrb ampak jaz sem totalno sesuta res tole našo zdravstvo sedaj pa naj jaz ugotavlajm od česa flekci haloo...je rekla da je to neka mehanska alergija za katero moremo sami najdit vzrok vse kar je sedaj jedla moremo omaknat in vsak dan dajat samo po en sadež kuhan razumela bi da sem ji kdaj dala kaj surovo ali pa ne vem ko tko ni hotela nič jest sedaj ko se nama je pa GH mal oodprla pa ona ne sme nič zdele bi mogla pojest kašo pa seveda ji je nisem dala ker ponavadi jeva jogort sem ji dala mleko ni šans probala pa ven kaj naj...po mojem bo nekaj zbolela sej ni čudno včeraj tam noter 10 otrok bolanih pa sem prosila če naju dajo v uno čakalnico za zdrave otroke pa je rekla da ne je rekla sej je vaša tud bolana sem rekla bolana ni če ima flekce...halooouser posted image user posted image user posted image no takole rečeno ne vemo nič sedaj sem zaprla tisti grisolino ko ga je imela in včeraj kupila novega rekla je da je možno da je v tej hrani oz.v tej seriji...tako dsa ni kaj pametnega...smo šli pa potem raje v šopinguser posted image user posted image user posted image user posted image da sem si mal živce spihalauser posted image user posted image user posted image sem najdla fulll lepe majćke za takos mešno ceno...pa mal trenerkic pa take stvari fulll lepo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3568
18.9.2009 12:06:27   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS

jaaaaaaaa :) Kristi je zgornja slikica. Ima full bol oranzne laske kot Neli?

upam, da nisem falila heheheuser posted image

Nisi falila, nisiuser posted image
Ma Kristi res oranžnemal laske ja, men glavna razlika pa je težauser posted image  Ker od Neli slika je ko je bila stara pet mescov, od Kristi je pa današnja. Pa kakšen bacek je Neli proti Kristiuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu BarbaraGS)
Neposredna povezava do sporočila: 3569
18.9.2009 12:14:24   

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Punce, k pravte da sta si Neli in Kristi ful podobne, a je očitna razlika?user posted image  A veste kera je kera?user posted image
user posted image

user posted image

sam so pa obedvi tak cuker...user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3570
18.9.2009 13:09:28   
baki
tk mi smo po kosilu.nik je jedu krompir+cvetačo+korenček mi pa smo imeli rižev narastek+kompot.

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3571
18.9.2009 13:20:24   
baki
no dons je moj šel v kika in kupil niku dva kompleta eno trenerkico pa ene hlače z majčko.

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3572
18.9.2009 13:35:57   
MIHAILO
ZARJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
user posted image

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3573
18.9.2009 13:37:57   
MIHAILO

no dons je moj šel v kika in kupil niku dva kompleta eno trenerkico pa ene hlače z majčko.

kik je zakon k je tok poceni pa lepe cotke...itak tko hitro prerastejo...

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3574
18.9.2009 13:47:39   
Onasiss

ZARJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
user posted image

Tudi od nas...

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  141 142 [143] 144 145   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?