Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:13:23
|
|
|
|
sunny24
|
baki, sam da bo vse v redu z Nikom!!!! Pa dobro da je padu na mehko! Joj, sej padec s postle je nizek, ampak s previjalne...Mene je tega najbolj strah...Sicer pa mam okoli previjalne vse na dosegu roke, tako, da jo z drugo roko lepo držim da mi ne pade dol... katjusa, naj se tvoji fantje čimprej pozdravijo!!! witto, bošček Matija... kolumbo, fajn si urihtala sobico!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:24:30
|
|
|
|
MIHAILO
|
nimam albuma MAJCHY KOLUMBO nora sobica...ful je lepa
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:36:49
|
|
|
|
Čebel@
|
cita......dober zrihtajte-upam da bojo povedali od česa so flekci
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 15:05:59
|
|
|
|
sunny24
|
Punce, kaj mi lahko kira prosim prlima link od une strani k so copatki, tisti usnjeni k ste jih naročavale? cita, fajn zrihti pri P in upam, da ni nič hujšega. Jst sumim na kako alergijo...A si kej opazovala kdaj se ji pojavljajo flekci? Po kaki hrani? Mogoče tudi kak prašek za cote, mehčalc, milo...Sej ne vem, sam razmišljam kej bi lahko blo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 15:10:34
|
|
|
|
simonakr
|
www.copatki.si
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 15:14:05
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr www.copatki.si Hvala
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 15:34:54
|
|
|
|
BarbaraGS
|
majchy danes je stara tocno 6m in 14 dni, pa ze en teden takole plazi....sam da vsak dan boljse. Tak da okvirno 6m in 1 teden :) Mi smo pa danes kupili preprogo. Eno kar tako (160x230) v veletekstil in je bila 66€. Se mi zdi kar ugodna cena in upam, da se ne bom tolkla po glavi, da bi blo v Ikei ceneje in lepse. Imajo pa 30% znizanje, tak da se splaca it pogledat. Vceraj sem pa sla pogledat v Mimi Momo trgovino za otrocke in imajo takooooooooooooooooo lepe stvari, da se kar stopis. Malo je drago, ampak ce oci pases te nic ne stane :). Kolumbo uau imata veliko sobico, srecneza hehe... nasa ima cist miceno. Kje si pa te lepe zokncke kupila?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 16:34:38
|
|
|
|
črticaa
|
kolumb sori šele zdj sm vidla zs mi net neki ne dela,..pa grem sam 1x na dan na mail škoda k me nisi poklicala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 16:37:08
|
|
|
|
črticaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAA Ne boš verjela...Jst mam iste! h&m ?? jz mam podobne končno najdla službo,.... zavidanja vredno
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 17:32:35
|
|
|
|
simonakr
|
Črtica za službo! Kdaj naj bi pa začela? Sunny ni za kej!
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 18:17:21
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 19:18:28
|
|
|
|
Čebel@
|
kakšno zatišje ......mi smo bili še na spehodu,dele bo Hanči še jedla,potem pa umit in spat
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 19:28:54
|
|
|
|
Ajvy
|
samo na hitro, ker se švercam na očijevem računalniku, Tarja je v vrtcu...mal ji še z noska teče...Tisa pa ni dobro, gremo jutri k zdravniku, k kašlja kot kak pljučni bolnik...spali nisva popolnoma nič....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 19:40:56
|
|
|
|
BarbaraGS
|
mlea kaksen skrob ti to das v mleko zvecer?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 19:42:17
|
|
|
|
BarbaraGS
|
joj ajvy sam da se cimprej ustima in da ste koncno zdravi!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 19:45:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy samo na hitro, ker se švercam na očijevem računalniku, Tarja je v vrtcu...mal ji še z noska teče...Tisa pa ni dobro, gremo jutri k zdravniku, k kašlja kot kak pljučni bolnik...spali nisva popolnoma nič....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 20:21:23
|
|
|
|
simonakr
|
Ajvy in da boste čim prej zdravi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 20:27:06
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraGS mlea kaksen skrob ti to das v mleko zvecer? Koruzni škrob od Podravke...ampak samo zvečer, da ima malo večji občutek sitosti čez noč....Mi pa pri večernem obroku poje cca 240 ml.... Samo smo se pa to noč zbudili oz se je zbudila ampak to zaradi zob.... Drugače pa odkar ji dam škrob je mir oz je samo ob 4 ih lačna oz žejna in potem spi do 7,30....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 20:28:33
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ajvy samo na hitro, ker se švercam na očijevem računalniku, Tarja je v vrtcu...mal ji še z noska teče...Tisa pa ni dobro, gremo jutri k zdravniku, k kašlja kot kak pljučni bolnik...spali nisva popolnoma nič.... x vsaj 1000.... upam, da ni kaka pljučnica.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 20:37:07
|
|
|
|
Onasiss
|
Aja... sem v Hoferju zasledila reklamo za nogavice z ABS podplati in nekimi dekliškimi kompleti z brezrokavi... Abs vam priporočam ko se bojo vaši malčki začeli postavljat na noge... takrat vam bojo oz malčkom raznorazni copati (razen tistih first fit in ciciban) zihr ene 100 x dol padl ali bojo pa sami dol zvlekli.... tako, da jaz toplo priporočam... VAM GOVORIM IZ IZKUŠENJ....... Sem ji kupla u HM štunfe z usnjenimi podplati ali copati nogavice in so no pa še vedno pogrunta, da se jih da zvlečt dol in dat u usta.... mi dostikrat prinese to v ustih kot kak pes.....
< Sporočilo je popravil mlea -- 17.9.2009 20:38:44 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 20:39:48
|
|
|
|
Onasiss
|
Nič, grem Vitu brat pravljico, potem pa se grem spet učit..... Lahko noč.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:16:27
|
|
|
|
boma2
|
čeeeeeeeeeeer.. :) Upam, da ste ok.. NO jaz moram ma .. Moj Žigec kr neče spat ponoči se kr neki zbudi ob 2 zjutraj pa mu dam dudo, pa zaspi do 2.30 potem ponovim pa spi do 4.00. Mudam čaj in dvakrat potegne in zaspi do 6.30.. Kaj naj naredim a mi katera svetuje a naj ga pustim jokat, ker nimam jaz nič od noči že kr neki časa.. :( kolumbo........................... sobica Kje si kupila omare in vse te lepe nalepke.. :) Jaz imam tako čudno razporeditev, da še zdej z Možem ne veva kako bova uredila sobico za naše otročičke.. ali v spalnico al pa v majhno sobico... ..:)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:17:10
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo........za 3m:oranžna žogica piska,zelen je vrtiljak,črno-bela žogiva se vrti in ropita,pri kladivu mora potegnit za ročaj da ga dvigne,rumen obrazek pa poje pesmico;9m:4 gumbi z glasbili pojejo,moder kolo mora vrteti,rdečega se premakne z ročko pod njim,iz srednjega kvadratka skoči en vesoljček in se zasmeje,spodni gombi grejo pa levo,desno,gor,dol kaj pa slikica.. za tako igračo.. :) a jo je vesela Hana?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:19:01
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO nase cofotanje imate pa nekaj malo vodice... .. :9 Mi damo mal več vode kot polovice bane pol je pa vsa kopalnica mokra.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:19:15
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje... tudi od nas poljubčki se podpišem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?