Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:21:32
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: baki men je nik 15 min. nazaj iz povijalne padu.sekunda.sam plenico sem pobrala ker je bil pokakan in čumf.še dobro da sem imela tam po tleh kovter na pol prepognjen da je padu nanj.se je bol vstrašo mal ga je pa bučka bolela.jst sem bla v trenutku mokra tk sem se ustrašla.vedla sem da se bo to nardilo enkrat ker je živ ko strela ubožček, samo da ni kaj hujšega bogiiiiiiiiiiiii, opazuj ga vsaj eno uro po padcu ne sme zaspati..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:24:23
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Michailo, tvoj mali škrat je res pravi uživač IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO nase cofotanje ja to sem pozabila napisat, da je res pravi uživač
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:25:44
|
|
|
|
boma2
|
wito.... za čimprejšnje okrevanje tvojega sončka... katjuša... za vse tvoje moške.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:26:17
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAA Ne boš verjela...Jst mam iste! MOja hčerka bi za te nogavice se kr zjokala od veselja.. :)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:29:18
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 vsem hvala za čestitke ..........še 4 mesece in grem v službo se je Hana zdele igrala na poselji z eno tako mizico ki je za finomotoriko in jo raztura že na tisti strani ki je za 9m no a lahko prosim za slikico te mizice.. Ja tudi jaz sem danes , ko se spomnim, da moj še 11 mesecev ne bo star pa moram v službo..Sej dobr da jo imam.. Ampak full bi rada tega škrata vidla hodit.. ;)
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:30:47
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita Takole zgledajo naši flekci pridejo pa gredo po nekaj minutah ni mi jasno... pa še ena ko naša miss sedi v novem stolčku...hvala mela bravo za nov stolček.. :) za flekce pa nimam pojma kaj bi to bilo
< Sporočilo je popravil boma2 -- 17.9.2009 21:31:55 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:34:32
|
|
|
|
Maksi1
|
Kolumbo - lušna sobica. Jaz moram nujno kupit novo obrobo za okorg posteljce. Tisto, ki jo imam, je preozka in zdej, ko smo posteljo spustili, je prekratka. Any advice? Boma - ne se sekirat. Sigurno boš vidla tvojega škratka shodit. Saj boš vadla z njim, ko boš prišla iz službe. Ayvi - uboščke. Držim pesti za vas na rokah in nogah. Mihajlo - tvoj mali je pa en tak čofotavček.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:35:52
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr Jutro kako ste punce? Zdele gledam ta nov katalog od Ikee in ugotavljam da imam absolutno premajhno plačo Evo dons samo ta hitra kavica Grem mal nazaj brat k včeri cel dan nism pa da mal pokomentiram Mlea naša tud zna TV prižgat - je dalinc blazno zanimiv , pa zlate ogrlice pa mobiteli pa vse kar se svet - modona že zdej se vid da je ženska Jest tud nism vedla da je soja alergena , glede borovnic pa naši sm dala mal polizat marmelado od borovnic, pa ni blo nč Sm ugotovila da našo riž zapira - mlečne kašce, sama riževa kašca brez mleka ( k sm jo dala mal v juhco da sm jo zagostila), riž kuhan No se ga bomo mal izogibal; No če sm kej pozabla se bom pa še spomnla baje korenje full zapira.... tudi..
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:41:45
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Kolumbo - lušna sobica. Jaz moram nujno kupit novo obrobo za okorg posteljce. Tisto, ki jo imam, je preozka in zdej, ko smo posteljo spustili, je prekratka. Any advice? Boma - ne se sekirat. Sigurno boš vidla tvojega škratka shodit. Saj boš vadla z njim, ko boš prišla iz službe. Ayvi - uboščke. Držim pesti za vas na rokah in nogah. Mihajlo - tvoj mali je pa en tak čofotavček. ja Maksi, ampak bilo bi lepše če bi jaz to vidla.. Sej veš kako je najbrž... Priletiš iz službe kuhinja ura 6, da vse pojeste potem pa že kopalnica in spat.. :( Bojim se da bo premalo časa.. :( Pa še drugo leto imamo prvošolčka, tega me je pa še bolj strah... :
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:43:42
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Evo dam se jst 2 frishne fotke čudovite fotke.... :) lepa princeska...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:43:55
|
|
|
|
boma2
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......tadruga je full huda z mehurčki se kr podpišem
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 21:51:11
|
|
|
|
boma2
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 22:26:13
|
|
|
|
Jutta
|
Ajvy - naj bo s Tiso čimprej boljše Boma - na žalost nimam nobene pametne ideje, da bi Žiga bolj spal. Tudi Vid se še zmeraj zbuja, včasih prvič že pred polnočjo, ko greva midva komaj spat... Sploh si ne znam predstavljat, da nekateri februarčki spijo že celo noč. Pri nas tudi obilnejši obroki ne pomagajo, ker Vid pač noče pojesti toliko kot bi jaz hotela, prisilit ga pa ne morem Kolumbo - super lepa soba. Si mojstrica dekoriranja Mihailo - pri nas kopanje podobno izgleda Baki in Witto - Cita - kaj pravi pediatrinja na flekce?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 22:29:18
|
|
|
|
claud
|
Čer! Boma2 razturaš s komentarji Vse ki rabite vam želim da bo kmalu bolje!!!!!! Jutta na shrani.si daj pomanjšano na 400 pixlov pa bo Kolumbo....great job tole s sobico ....in seveda štumfi .... majchy super nakup .....jst mam eno gobo ogledano k ma tud gor svašta.... barbara..... super za črvička Hvala za pohvale za fotke.... Zdj se pa pardonam vsem ki vas nisem pokomentirala, ampak grem spat...... Lepo, mirno in prespano nočko želim
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 22:30:16
|
|
|
|
Jutta
|
Tudi jaz grem , ker jutri bo treba še vse spakirat. Gremo čez vikend v Logarsko. Nočko.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 22:31:23
|
|
|
|
Jutta
|
Claud hvala za info.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 5:40:15
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro....spet smo meli šov ponoči zaradi katje.ma tako domišlijo da dol padeš.z nikom je vse vredu,je dons spal v svoji posteljici do 3.30 pol sem ga dala k sebipa ob 4.30 flašo.zdaj se spi.kdaj bom spala celo noč..............................................
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 5:41:38
|
|
|
|
baki
|
jih bom rajtam mogla dati bici da bo noč prespana
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 6:32:13
|
|
|
|
baki
|
vsi še spijo jst budalo pa pokonci.ne morem zaspat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 7:31:18
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki dobro jutro....spet smo meli šov ponoči zaradi katje.ma tako domišlijo da dol padeš.z nikom je vse vredu,je dons spal v svoji posteljici do 3.30 pol sem ga dala k sebipa ob 4.30 flašo.zdaj se spi.kdaj bom spala celo noč.............................................. Ne ga devat k seb v posteljo,d TI NE bo padel kot je meni
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 7:33:22
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...nocka ok ob23:30h sem dala dudo,ob 4h je jedel in nato sem ga na roki morala uspavat,ker se je v posteljici zacel pogovarjat in brcat...in ob 7h sva vstala... Mleaaaaa prav si imela ,vceraj je spet bila prisotna mora (da je pri naju v postelji in da bo padel)...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 7:36:35
|
|
|
|
MIHAILO
|
ZDAJ PA ZARES GAJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 7:42:03
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO ZDAJ PA ZARES GAJI VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO... Tud od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 7:47:01
|
|
|
|
simonakr
|
Drugač pa dobro jutro! Evo za vse kofetkarje: pa še za vse ki ste na dieti No grem kofetkat
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 18.9.2009 8:25:28
|
|
|
|
simonakr
|
A ni nobene? No pol grem pa mal pospravlat!
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?