Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:12:50
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 No, Majchy ....si vidla, da ni vse v seznamih.... Hecam se. Pridno skrbiš zanje. Pa zdej se mi zdi, da boš še neki novega uštimala, ane? Tomi - mu paše ime. Samo verjetno ga ni dobu po unmu pevcu od sidarte? zakaj pa misliš da bo kaj novega?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:13:03
|
|
|
|
Maksi1
|
Majchy - lepo spi. Sej tudi jaz bom počasi šla. Moj gleda košarko, pa se moram it stuširat, prej ko konča.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:16:51
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 No, Majchy ....si vidla, da ni vse v seznamih.... Hecam se. Pridno skrbiš zanje. Pa zdej se mi zdi, da boš še neki novega uštimala, ane? Tomi - mu paše ime. Samo verjetno ga ni dobu po unmu pevcu od sidarte? Tole me je pa nasmejalo ne, Tomi je postal kar tako, ker mi je bilo ime všeč, res pa je, da so me ljudje fuuul spraševali, če je po Tomiju od Siddharte
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:19:25
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Majchy - lepo spi. Sej tudi jaz bom počasi šla. Moj gleda košarko, pa se moram it stuširat, prej ko konča. Maksi, Majchy lepo pančkajta. Maksi hvala za recepte, Majchy tvoji seznamčki so res super in potrebno te je večkrat pohvaliti, ne pa da te jemljemo samoumevno Jaz grem tudi spat, sem že kar pošteno utrujena. Lepe sanje vam in vašim sončkom!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:24:45
|
|
|
|
Maksi1
|
No, zgleda, da vse razen Sunny gremo. A boš še malček tuki, al boš šla na fb?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:26:41
|
|
|
|
Maksi1
|
No, zdej pa res šibam. Nočko vsem. Čau.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:26:58
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 No, zgleda, da vse razen Sunny gremo. A boš še malček tuki, al boš šla na fb? Sm še tuki oz malo skačem okoli... Še TV gledam vmes-film na italjo...
|
|
[Brisano sporočilo] 16.9.2009 23:07:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 0:15:42
|
|
|
|
Balonchy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci... Balonchy - ON LINE... Večer se je komaj dobro začel... Pa nobene tuki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 6:00:48
|
|
|
|
baki
|
dobro jutro...vidim da ste kr čvekale.sam ne tolk ko ponavadi.spet ste mele debato o prehrani.no nik je vse razen svinjskega mesa.če delam za vse pač niku prej stran oddevam pa potem za nas nardim do konca.preveč moke mu ne paše za želodec.dons bom mela krompirjev golaž,pa dam zraven še mal zelenjave.pa bo nik z nami jedu.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 6:11:31
|
|
|
|
baki
|
meni je rekla p.da se alergije pojavijo takoj,ali pa k daš drugič tisto hrano.je rekla da se nimam kaj bat da nik že mora jest mešano prehrano.tudi meso in rumenjak pije tudi navadno mleko 3.5
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:22:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: baki meni je rekla p.da se alergije pojavijo takoj,ali pa k daš drugič tisto hrano.je rekla da se nimam kaj bat da nik že mora jest mešano prehrano.tudi meso in rumenjak pije tudi navadno mleko 3.5 bravo da ze vse je...a km pije kaj pa am...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:23:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
Jutro...midva sva vstala ob 7h,sem kar naspana...zdaj bova zajtrkovala in potem okrog 10h sibava ven...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:25:02
|
|
|
|
MIHAILO
|
kje pa ste vse URSA,TAMIKA,MAJCHY te se ponavadi zjutraj oglasijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:25:56
|
|
|
|
simonakr
|
Jutro kako ste punce? Zdele gledam ta nov katalog od Ikee in ugotavljam da imam absolutno premajhno plačo Evo dons samo ta hitra kavica Grem mal nazaj brat k včeri cel dan nism pa da mal pokomentiram Mlea naša tud zna TV prižgat - je dalinc blazno zanimiv , pa zlate ogrlice pa mobiteli pa vse kar se svet - modona že zdej se vid da je ženska Jest tud nism vedla da je soja alergena , glede borovnic pa naši sm dala mal polizat marmelado od borovnic, pa ni blo nč Sm ugotovila da našo riž zapira - mlečne kašce, sama riževa kašca brez mleka ( k sm jo dala mal v juhco da sm jo zagostila), riž kuhan No se ga bomo mal izogibal; No če sm kej pozabla se bom pa še spomnla
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:26:19
|
|
|
|
Čebel@
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:29:31
|
|
|
|
MIHAILO
|
HANI (OD MAJCHY) IN GAJI (OD SUNY) VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 8:33:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:36:11
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo......hvala.......Gaja pa jutri praznuje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:41:05
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 mihailo......hvala.......Gaja pa jutri praznuje OJEJ se vidi da je se jutro in da sem narobe vidla se opravicujem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:41:57
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO HANI (OD MAJCHY) IN GAJI (OD SUNY) VSE NAJ ZA 7.OBMESECNICO... Še od nas!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:42:53
|
|
|
|
MIHAILO
|
HANI (OD MAJCHY) vse naj za 7. obmesecnico...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:43:33
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Jutro! Naša dva sta spala celo noč, oba ful vesela da sta skupi, v "novi" sobi....jst sm v nizkem štartu d grem u KRANJ Qlandia....ČRTICA AL PA KERA....če boste kej mim hodile me pokličte....bom visela do ene 11h tm. Tastarga že 2 dni nč ne vidm....je mel zdele zarad krompirja kr po 4 urce dopusta, no upam, d ga bo mel za ženo jutr, da ga zvlečem po lampe in po zavese, če ne bom šla sama.....za sobo ni niti pisnu . Na tistem linku ne vidim slik???
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:49:18
|
|
|
|
sunny24
|
Jutro! Nočka prespana, Gaja je edino neki po 5h jedla in pol spala do zdej. Jst pa bi še spala tko kake 2-3 urce... mihailo, hvala za prehitre čestitke za Gajo... majchy, HANI vse naj za 7. obmesecnico... kolumbo, fajn šopingiri! simonakr, ja, jst tudi ugotavljam, da je plača prenizka...Le zakaj? Nč, grem Gaji nardit zajtrk. Se tipkamo pole!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 8:57:16
|
|
|
|
MIHAILO
|
mihailo, hvala za prehitre čestitke za Gajo..
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?