Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 11:34:25
|
|
|
|
Čebel@
|
mihailo........za 3m:oranžna žogica piska,zelen je vrtiljak,črno-bela žogiva se vrti in ropita,pri kladivu mora potegnit za ročaj da ga dvigne,rumen obrazek pa poje pesmico;9m:4 gumbi z glasbili pojejo,moder kolo mora vrteti,rdečega se premakne z ročko pod njim,iz srednjega kvadratka skoči en vesoljček in se zasmeje,spodni gombi grejo pa levo,desno,gor,dol
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 11:35:30
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 majchy... cena 55€ v BC uuuuuuuuu veliko men je vreden svojega denarja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 11:54:51
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: cita IZVIRNO SPOROČILO: mlea Živjo....in adijo.... naša noč valjda zobje.... grem se učit. čao... si dobila??? Sem...hvala.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 11:57:31
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO Vceraj ponoci kadar koli se je MIHAILO premaknil sem ga cula in zacela sanjat,da je pri nama v postelji in da bo padel...potem sem se zbudila in vsa prestrasena gledala,ce je v posteljici To se ti bo še nekaj časa dogajalo....na žalost....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 11:58:03
|
|
|
|
Onasiss
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta pardon, ker vpadam... Cita, poslala sem ti ZS Nič pardon...z besedo na dan....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 12:19:10
|
|
|
|
MIHAILO
|
MLEA a ti si tut mela taksne sanje...ojej,saj bo...AEvita pa kr piči s poganjalckom...dej en posnetek gor ona je taka carica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 12:31:41
|
|
|
|
BarbaraGS
|
ojla punce Jaz sem neki bolna, nasa mala pa je prava tecnobica. Zobki brstijo iz vseh strani ven in verjetno jo zelo boli. Kar naprej sitnari in jokca. V roku dveh tednov pricakujem se ene 4 zobke. Mihailo joj sej bo...jaz sem tudi naso z glavo v podboje udarila in sem imela more dva dni. majchy nasa ima tudi to, pa ji ni kaj prevec zanimivo. Sej vrti pa strka, pa udarja....sam to 5 minut, pol pa konec Nasa plazi ze nekaj casa ampak samo ce ima stimulacijo (beri: pred sabo kaksno pivo, kremo, telekomando v glavnem vse kar je za dojencke ne-ne) ali ce je jaz ne gledam in se zeli priplazit do kaksnih kablov. Jaz ne vem al je to ze za crvicka, al ne...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 12:43:46
|
|
|
|
Čebel@
|
barbara......lahko ji damo črvička......od kdaj pa plazi(meseci)?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 12:54:58
|
|
|
|
MIHAILO
|
nase cofotanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:04:18
|
|
|
|
tanci29
|
HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje... tudi od nas poljubčki
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 13:30:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:31:19
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3 IZVIRNO SPOROČILO: baki men je nik 15 min. nazaj iz povijalne padu.sekunda.sam plenico sem pobrala ker je bil pokakan in čumf.še dobro da sem imela tam po tleh kovter na pol prepognjen da je padu nanj.se je bol vstrašo mal ga je pa bučka bolela.jst sem bla v trenutku mokra tk sem se ustrašla.vedla sem da se bo to nardilo enkrat ker je živ ko strela ubožček, samo da ni kaj hujšega
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:33:29
|
|
|
|
witto
|
Dober dan čveke ,kako ste v tem deževnem dnevu? Mi smo imeli včeraj zeloo pestro,Matija mi je popoldan zakuhal, in čez cel dan po malem bruhal. Vrhunec je bil,ko mi je ob 17h,izbruhal celo kosilo, na pladenj od stolčka. V sekundi je bil bled in tako je jokal ,se mi srce trgalo. Danes je malo boljši,čeprav je ful siten in tak cmerav,pa tudi po kosilu mi je spet bruhal,pa je jedel bolj malo. Je pa danes pokukal ven 5 zobek,tako da upam, da se bo zdaj stanje umirilo. Majchy za seznam, imamo 5 zobkov.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:34:07
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo Dan! Nobena me ni poklicala pa sm bla do pol enih v KR..sej prav ......sm clo "neki" najdla...sm bla že čist vn iz ritma, no pol k je zlaufal sm komi šla dam....kupila sm vse od spodnih gat, nogavic, majc...za vse 4....zdej rabm zase sam še kakšno prehodno jakno pa čeule čeule....sploh se ne morm spravit kupovat čeule ..mam ene u Humanicu ugledane, pa se zdi neumno, ker je isti model, ista barva samo brez petke (men so uni s peto bl šminkerski) POL cenejši Ajde lepo se mejte! MLea lepo se uči BAKI en pa eno , za tvojega akrobata. MIHAILO pejt u moj album pa poglej slike soba Majcy TINY love so zame najtaboljše igrače za najmlajše KATJUŠA ZA VSE 3 TVOJE TIPE CITA: en poljubček za princesko, pa d fleki hitr zginejo V albumu jaz vidim samo ROK in Poroka
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:35:09
|
|
|
|
witto
|
tudi od nas IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje... tudi od nas poljubčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:35:43
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: witto Dober dan čveke ,kako ste v tem deževnem dnevu? Mi smo imeli včeraj zeloo pestro,Matija mi je popoldan zakuhal, in čez cel dan po malem bruhal. Vrhunec je bil,ko mi je ob 17h,izbruhal celo kosilo, na pladenj od stolčka. V sekundi je bil bled in tako je jokal ,se mi srce trgalo. Danes je malo boljši,čeprav je ful siten in tak cmerav,pa tudi po kosilu mi je spet bruhal,pa je jedel bolj malo. Je pa danes pokukal ven 5 zobek,tako da upam, da se bo zdaj stanje umirilo. Majchy za seznam, imamo 5 zobkov. Boscek...a mislis ,da je to zaradi zobekov?A si klicala p da vprasas?Pri nas je sonce
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:36:01
|
|
|
|
witto
|
Michailo, tvoj mali škrat je res pravi uživač IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO nase cofotanje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:37:22
|
|
|
|
witto
|
Sem klicala ja, pa mi je rekla, da je od zobekov. Če pa do jutri nebo nič bolje,da naj kar tja pridem Danes zaenkrat še ni zakuhal ,upam, da niti nebo
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 13:45:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 17.9.2009 13:54:43
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 13:57:59
|
|
|
|
simonakr
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAA Kolk so dobre!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:03:47
|
|
|
|
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAA ful dobri štumfi
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:05:13
|
|
|
|
Čebel@
|
kolumbo......svetovni štumfi in huda sobica witto......bogi tvoj škratek .......evo veliko za Matijo mihailo...ja mene tudi zanima kako da nimaš ničesar v avatarju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:09:40
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo TELE ŠTUMFE SM SI PA DONS KUPILAAAA Ne boš verjela...Jst mam iste!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 17.9.2009 14:12:22
|
|
|
|
|
Ko se Lia zbudi se gremo pokazat tole našo zdravstvo kok jim bom danes kej lepega povedala pa tak odnos haloooo...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?