Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 7:50:32
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ojla nosečkice! Ja kam ste pa padle? Bo treba mal temo gor dvignit. Danes me je klicala mikla in ji je cerklaža čisto popustila, je malo odprta, vidi se mehur. Sedaj molijo, da zdrži še 3 tedne 2 v 1, potem jo bodo pa kar pošibali rodit, najverjetneje bo šla v Maribor. Je čist na tleh. Drži se punca Jaz pa tud čist povožena, 38 vročine - mastitis, sem danes bla v P, dobila antibiotike. Upam, da čimprej mine. Vsem en lep pozdravček! Rebika, pupek ubogi, pa te tale mastitis res baše... HB za antibiotike, zdaj naj se pa samo še hitro zrihta...recimo še tekom dneva. Pa da bo jutri superca vreme, da mladeniča malo pokažete svetu Za Miklco pa res držim pesti. Jah nič, bomo pa malce prej dihale, če bo že ravno sila, a ne?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 9:02:15
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 IZVIRNO SPOROČILO: lana70 no no, kot kaže, se bom zaradi mojega bušija kdaj zvrnila na nos...ne vem kam štrli, pa vsi sprašujejo, če imam okrog novega leta rok...me je že prav sram.... Lančica, koliko tednov pa si že? V katerem se že dela nuhalna? A pa da je buši tako velik? Ja, kdaj pa je zrasel? Evo, naš je že tudi kot v četrtem mesecu...je prav nerodno, ker mi še ni ravno javno za razlagat .... Btw, kosilca imate pa fantastična....bi prišla kar malo vasovat ne boš verjela.....začelo se je s tistimi injekcijami in finiš je bil punkcija, rezultat: 6 kg+ in trebuh kot v tretjem mesecu......sedaj pa kar raste in raste, halo, me vsi sprašujejo, če bom imela dvojčke oz. jaja, to bo pa novoletno dete, aneda.... tako da sem v 13 t kot bi imela za seboj 5 mesecev..... ...ja kar okrog prit...s tiste postelje je pa tudi že čas da se ven zvlečeš in začneš obnašat kot srečka nosečka
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 9:03:11
|
|
|
|
lana70
|
ja, pa za miklo držim mučo mučo pesti !!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 12:55:07
|
|
|
|
kimsy
|
Reby - upam, da bodo antibiotiki pomagali in boš kmalu spet ok! mikla - držim pesti! lana70 - jst sm se po 2. IUI-ju zredila ene 6-7 kg , pa mi je vse ostalo, zdaj sm jih v 5m pridelala še dodatnih 5 in sm prilezla na celih 70 kg, kap, moja idealno-normalna teža pa je bila 57-59! Mislim pa, da lahko na to kilažo kar pozabim. Se mi pa lepo razporeja, nisem ena tistih, ki bi nosila samo v trebuhu, ampak po celem telesu. a.jard1 - ja, zgleda da imava PDP zelo blizu, jst imam 16.01.2010. Mogoče pa se srečava oz. bova cimri? oktavija - upam, da kmal svojo kepico dobiš v naročje! Vsem ostalim pa želim lep, oblačen dan!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 13:39:41
|
|
|
|
Rakica_80
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ja, pa za miklo držim mučo mučo pesti !!!! Tudi jaz držim pesti, da bo čim več zdržala Reby, ma boga, kot sem čula, zelo boli Naj čim prej zgine! Lana70, res je, trebuh imaš res že okrogel Nosečke in mamice uživajteeee
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 16:18:13
|
|
|
|
Reby
|
Oj punce, hvala za dobre misli, danes sem že dosti bolje, tale antibiotik je kr zagrabil. Vsaj vročine nimam več. Boli pa res ko , ko tamali ziza. Aha, še novička od mikle - danes je imela UZ in ima otroček že vredu težo, skoraj 600 g, tako da jo bodo že čez en teden transportirali v LJ.
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 18:40:05
|
|
|
|
zarja1
|
IZVIRNO SPOROČILO: gloria IZVIRNO SPOROČILO: Reby Ojla nosečkice! Ja kam ste pa padle? Bo treba mal temo gor dvignit. Danes me je klicala mikla in ji je cerklaža čisto popustila, je malo odprta, vidi se mehur. Sedaj molijo, da zdrži še 3 tedne 2 v 1, potem jo bodo pa kar pošibali rodit, najverjetneje bo šla v Maribor. Je čist na tleh. Drži se punca Jaz pa tud čist povožena, 38 vročine - mastitis, sem danes bla v P, dobila antibiotike. Upam, da čimprej mine. Vsem en lep pozdravček! ...oj Rebač drži se...pa za miklo še pikapoke od mene!!!!!!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 19:00:41
|
|
|
|
Bumo
|
ojej, že mi je bilo hudo na "IVF upajmo skupaj" temi, ko so ble slabe novičke..zdaj pa Mikla moja, srčece.....s tabo smo punca!!! rebi, naj ti antibiotiki čimprej primejo...pa da so kapljice še zmeraj kul Tomčiju Se, Lučka, Oktavija, Lana, Kimsi, Bebika, biba, ajrad, špelka, krucek,goldy, dlorija, anci banci, zarjica...joj..ma vse...... ...pozdravček
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 19:09:49
|
|
|
|
Goldy
|
bumek - kako, pozdravčke in poljubčke nazaj! mikla - drži se!!! oktavija - še en otroček, ki obožuje all inclusive! kimsy, biba, bebii, a.jrad, spelka... cmokec vsem!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 14.9.2009 23:23:29
|
|
|
|
Kruce Fiks
|
A ona sanja.... veliko čokolado z lešniki
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 8:04:09
|
|
|
|
biba007
|
Dobro jutro, drage moje. Evo, danes iz zdravih razlogov nič kave za nosečke, ampak tale dvojni layer čokolade bo zihr učinkoval blagodejno, a?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 8:05:40
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A ona sanja.... veliko čokolado z lešniki Iii, imate pa pri vas lepo-lepo princesko ! A je rdečelaskica?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 8:09:37
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ...ja kar okrog prit...s tiste postelje je pa tudi že čas da se ven zvlečeš in začneš obnašat kot srečka nosečka Akhem, kakšen postelje neki!? Je Bibon je že cel teden super naokrog bezljajoč . Pa komaj čaka, da bo ponedeljek in da gremo deco pogledat. Daj povej, kako pa je po zadnjem UZju pri atu? A se prešaflaš h Gju? Kdaj? Pa kako potem naprej?
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 10:20:07
|
|
|
|
Goldy
|
biba - potem pršaltaš k svojem G in hodiš k njemu/njej na pregled do konca....
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 10:27:44
|
|
|
|
biba007
|
Goldy, ma ja, Biba to že ve . Ampak me zanima, kako hitro...Pa kakšen je prvi pregled (kri?, UZ?)...
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 10:36:43
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Goldy, ma ja, Biba to že ve . Ampak me zanima, kako hitro...Pa kakšen je prvi pregled (kri?, UZ?)... JA BIBEK, A SE ŠE NISI NAROČIL!!!!!! Takoj poklič svojo G in se naroči na pregled...ponavadi je tam okrog 8 tedna...pripada slikica, pa gledanje otročka kako mu bije srček, pa kri, pa voda..........
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 10:37:35
|
|
|
|
lana70
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kruce Fiks A ona sanja.... veliko čokolado z lešniki kruce - krasna je!!!!!
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 10:39:20
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 IZVIRNO SPOROČILO: biba007 Goldy, ma ja, Biba to že ve . Ampak me zanima, kako hitro...Pa kakšen je prvi pregled (kri?, UZ?)... JA BIBEK, A SE ŠE NISI NAROČIL!!!!!! Takoj poklič svojo G in se naroči na pregled...ponavadi je tam okrog 8 tedna...pripada slikica, pa gledanje otročka kako mu bije srček, pa kri, pa voda.......... IIIiiiiiiiiiiiiiiii, viš, to bi Bibek . Grem takoj poklicat.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 15.9.2009 11:19:14
|
|
|
|
a.jrad1
|
Biba007 če ti še jaz povem, kako je z UZ pri Reškotu; prvega sem imela 14 dni po pozitivnem CB; ker so mi vstavili dva zamrznjenčka in je na prvem UZ atek videl samo enega utripajočega srčka, me je še naročil na en UZ spet čez dva tedna in tam pokomentiral, da je zelo lep plodek in da se sedaj lahko naročim na prvi pregled pri svoji ginekologinji ter me nato naročil na NS pri njegovi hčerki dr. Reš Muravec Uršuli. Evo moji UZ pri Reškotu... Ti držim pestke za v ponedeljek..... lp vsem
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 7:14:07
|
|
|
|
biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.jrad1 Biba007 če ti še jaz povem, kako je z UZ pri Reškotu; prvega sem imela 14 dni po pozitivnem CB; ker so mi vstavili dva zamrznjenčka in je na prvem UZ atek videl samo enega utripajočega srčka, me je še naročil na en UZ spet čez dva tedna in tam pokomentiral, da je zelo lep plodek in da se sedaj lahko naročim na prvi pregled pri svoji ginekologinji ter me nato naročil na NS pri njegovi hčerki dr. Reš Muravec Uršuli. Evo moji UZ pri Reškotu... Ti držim pestke za v ponedeljek..... lp vsem Hvala pupike moje. Jap, komaj čakam, da bo ponedeljek, pa kakšna pestka tudi vedno prav pride, draga a.jrad. Se mi pa reeeees vleče....ah nič, šibam pogledat, kako je danes z BetaHcg, za malo dušnega miru
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 7:15:00
|
|
|
|
biba007
|
No, pa še malo jutranje stimulacije....
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 8:40:45
|
|
|
|
BarbiG
|
Mikla, držim pesti, da se izteke najbolje kar se lahko. Reby, me veseli da je bolje. Vem pa, da ta čas dojenje zelo zelo boli. Naj se ti čim prej sprostijo tile mlečni vodi. . Lana, a pa maš kakšno slikco tvojga bušija, da še jaz vidm kolk je velik. A sine se že navaja na dejstvo, da bo starejši brat? Biba, ti verjamem, da si čist na trnih, ker se tale čas do prvega UZ-ja vleče kot jara kača. Ampak tortice so pa fenomenalne. Kruce, Karolinca je pa res pravi cukrček.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 12:50:50
|
|
|
|
Reby
|
Barbi - hvala za sporočilce. Mastitis je pa bolje, HB Oktavija - kej novičk? Kot vidim, zelo zanemarjate tole temo, vas morm mal kregat. Pa še seznamčka nič ne posodabljate, punce, punce...
http://www.sladkinasmehi.si S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 13:31:06
|
|
|
|
spelka12
|
Kruce mala je pravi cuker rebyka a je že kaj boljš? MAstitis še baše? mikla tebi pa pošiljam vse pikapoke na svetu. Res držim pesti, da mali še malo počaka. oktavija zdej nas pa že malo hecata. A res še ne bomo dihale? biba a si se že naročila pri svojem g? Komaj čakaš pon. ane? lana jest sem tud imela hudo hiperco in je bil buši v 6 tednu že tak kot kasneje v 18t. Tko da skrivat nisem mogla pred nikomur . Včeraj sem imela zadnji pregled v Lj. Naslednji je pa šele 4t po porodu. Sem dobila navodila za jemanje injekcij (na žalost skoraj vse pozabila). Je rekel da ni panike, samo bolj me bodo spremljal, malo več bom krvavela, pa kak dan več ostanem notri. To je pa vse, sem se kar oddahnila.
|
|
|
|
RE: Nosečke po IVF/ICSI 2. del 16.9.2009 13:37:02
|
|
|
|
kimsy
|
Reby - saj je ne zanemarjamo no... Sam še mal vreme izkoriščamo za zunanje aktivnosti. Oktavija - a je že kaj? Nas full zanima... Jst mam pa v petek kontrolo in se trudim, da ne bi jedla sladkega, da ne bi blo cukra v urinu, pa mi ne rata. Še dobro, da dr.D ne komplicira. Aja, tehtam se pa itak vedno samo tisti dan pred pregledom, da nisem skoz slbe volje! Drugače pa moj full brca! Ga ponosni očka že čuti in je čist raznežen. Sam fora k noče brcat ko bi on rad!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?