|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgust-September 2009 IVF/ICSI
16.9.2009 18:42:54   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

a bo tkole v redu

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa dobro kaj je dečve danes z vami....

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1951
16.9.2009 18:51:39   
mismis
Lanči, delamo limonado  user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 1952
16.9.2009 18:52:37   
pika74

Lanči, delamo limonado  user posted image user posted image user posted image

s cukrom user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1953
16.9.2009 19:01:50   
gigi1
Oki pupike šibam na telovadbo. Me je prijateljica naplahtalauser posted image . Grem probat. Upam, da ne bo isto k z laufanjem user posted image

Glejte, da se mi namnožite medtem ko me ne bo user posted image  user posted image  user posted image . Stimulacijo že mate user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1954
16.9.2009 19:07:33   
ledenka
wooohoooo, kaka stimulacija user posted image user posted image user posted image bi dala smajlija, ki se slini, pa sem prelena user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1955
16.9.2009 19:09:29   
ledenka

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

gigi1 a nisi ti prej neki ene terence omenjala.. ker je že bil? BTW men so toyote LC všeč user posted image

sam moraš probat, če ti je fajn za vožnjo - meni je bla všeč, ampak vozila pa se je za moje pojme obup.

prisegam na X-traila user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu pika74)
Neposredna povezava do sporočila: 1956
16.9.2009 19:43:14   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: metuljci

IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity
metuljček - še kaj letaš tukaj? Kk si?

ja te dni sem bolj malo tu gor. mam neke probleme v službi user posted image

včeraj sem bila v mb, me je pričakal moj dr., jajčniki so še malo povečani. moram počakati 2 mentruaciji in pri drugi poklicati, ker bom šla direkt v postopek. postopek bo drugačen, kjer je manj možnosti, da bi prišlo do hiperce. če pa bi prišlo, pa bomo šli na riziko. user posted image

Ma nede več hiperce na spregled! Ji ne dovolim! user posted image
Se mi je zdelo, ka vrag  mlade ma v službi (po FB-ki) - vupan, ka so se že kaj zmanjšale...

(odgovor članu metuljci)
Neposredna povezava do sporočila: 1957
16.9.2009 19:44:12   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran.

Lep dan vam želim

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! ČEEESTIIIITKEEEEEEE! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Lep pozdrav vsem skupaj!!!

Danes zjutraj sem uradno postala drogerašica.

He he he - aquina - zdaj se je pa začelo! You go girl!

Tak - pa navijam za vse špikarce pa za vse trepetalke - držim in stiskam pestke, da boste kmalu morale večje hlače nosit zaradi večjega in brcajočega buškija!

BTW - uh, ob samo hitrem pregledu sporočilc sem se od vseh teh sladkarij (od Lovra do tortic in sexy seeexy čokolad) zredila za vsaj 3 kg... user posted image

< Sporočilo je popravil Serendipity -- 16.9.2009 19:48:29 >

(odgovor članu sapi)
Neposredna povezava do sporočila: 1958
16.9.2009 20:19:21   
loremi
Oooooooo kera debata se je razvila tuki in kolk stimulacije user posted image , ma to bi jst mogla prej videt, ko sem bla prlimana dans v službi čist v delo, pa še dva dni bom, tako gužvo mam user posted image , ja pismo no, tle pa taka stimulacija šiba user posted image  pa same lepe novičke!

Biba, oooooo kera Beta, se jo že komi da izmerit, a ti dva sončka čuvaš, kaj user posted image !

Gigi, pazi se muskenfibra user posted image !

Sam zdej pa ne bom več seznamčka delala, da kere ne izpustim, ko se je tolk nabral user posted image . Vsem na igli - nej vam doza dobr prime user posted image ! Nosečkam pa čimveč brcik in kaučanja user posted image ! Ostale pa mejmo se fajn, a ne user posted image !

Zdaj pa še nekaj, česar že dolgo ni bilo, malo za stimulacijo rasti foliklov, poleg pira je to udarna kombinacija user posted image user posted image user posted image  

user posted image  

Ooooooooooooooooooooo ta jepa zame tuuuuuuuud!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
no pa tale tuuuud ni slab user posted image  user posted image  user posted image
user posted image

Eh, ja, zdele so očke počile, upam, da danes boljš spim user posted image !

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 1959
16.9.2009 20:48:31   
gigi1
Jaoooo tole pa ni blo nič penzionistično user posted image . Bomo vidli kaj bo jutri. Upam, da me ne bo preveč matralo.

Grem fuzbal gledat.

Lupčke in nočka

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1960
16.9.2009 21:42:33   
S*
Punce, hvala ker ste poskrbele za tolk stimulacije. Sej me bo pobralo od testosterona user posted image   user posted image   user posted image , pa še košarko in nogomet spremljam po TV. Aja pa da ne pozabim, pivo imam v rokah, zgledam ko ta hujši športni fanatik user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1961
16.9.2009 23:47:54   
Rakica_80
Eeej pa vi niste normalne........user posted image
Grem spat, nemorem gledat tegauser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 1962
17.9.2009 0:55:49   
gloria
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: sapi

Jaz sem počasi prišla k sebi, prejšnji teden pa sem doživela veliko naravno presenečenje - plusek na testu. Kaj naj rečem veliko veselje in pričakovanj ter malo strahu, ki ga uspešno odganjam stran.

ČESTITKE DRAGAAAAAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

super novica čestitke user posted image user posted image user posted image

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1963
17.9.2009 1:02:30   
gloria
Arneja user posted image za ju3
Mismis drugo leto šibamo po še enega sončka....
Gigi pozdravček tebi...sem te kr mal zapostavilauser posted image
Lana že 20 T user posted image

...babe kake dece limateuser posted image user posted image user posted image .....

NIK:mami ti si moja ljubica :)

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 1964
17.9.2009 4:35:05   
arneja
Dobro jutro, no, v bistvu še noč user posted image . Ne morem spati že od pol štirih user posted image . Čeprav spat sem šla pa res že ob pol 10-h. Zdaj pa kavico cuzam, da me ne WC prime, da me ne bo pri atu kam gnalo user posted image .

Torba pripravljena že od včeraj, upam, da nisem česa pozabila: nogavičke (da jih spet ne slišim user posted image ), ščitniki perila (upam, da jih ne bom potrebovala), mapca (da jih ne slišim še enkrat user posted image ), pa kartica (da me ata ucuri še za en postopek user posted image ). Pa lonček mešaj čaka na polnenje user posted image . Bo naš še malo ročnih spretnosti zdajle izkazal user posted image . Aja, pa Ketonal za vsak slučaj, če bi me kasneje bolelo. Bom tokrat Miss Pogumnica in pred punkcijo ne bom ničesar vzela user posted image . Če je Pika zdržala, ki je imela toliko foliklov, pa ni vrag, da ne bi tudi jaz user posted image . Čeprav kasnejše jamranje nad tem, zakaj hudiča nisem vzela kakšne tabletke, ni izključeno user posted image .

Sem se prejle spomnila, da sem enkrat na MON-u prebrala, da je ena punca, ki ga prej na GK hodila, k atu prišla v šlafroku (kopalnem plašču), pa jo je ata nahrulil ata rekel: Ja, a greste plavat user posted image ? Za polulat, kaj user posted image ?

Tako, naše celice se gredo muckat s plavalčki user posted image . In to v Postojno user posted image . Že v teh letih se naokoli potepajo, kaj šele bo user posted image .

Oglasim se šele okoli 11-h ali 12-h, da ne bo panike user posted image . Veste, kaj??? Zdaj bo uspelo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!Takšna bebika na zeleni kahlici (glej levo user posted image ) kooooončno prihaja v naše življenje user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 4:39:52 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1965
17.9.2009 4:42:37   
arneja
Gloria, hvala, sem ravnokar še tvojo user posted image v torbo vrgla user posted image . Evo, punce, dolge luči gorijo, še gasa in mi šiiiiiibaaaamooo user posted image (pod tuš, čez slabo uro pa še v PO user posted image ). Akcija kakanje že uspela, upam, da me ne bo tam od strahu še kaj zvijalo. Ma, ne bo, sem že prava veteranka user posted image .

< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 4:43:59 >

Veš, kaj? Enkrat bo uspelo!!!

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1966
17.9.2009 6:29:30   
loremi
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu arneja)
Neposredna povezava do sporočila: 1967
17.9.2009 7:03:30   
loremi
Arneja, drži se, naj bo čimmanj boleče in da bi bilo veliko celic user posted image !

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1968
17.9.2009 7:14:30   
gasilka
Pozdravljene pupe!!!!

Tako jaz  grem 7.10. po inekcije na SIII oddelek! user posted image

Lepo se imejte !! 

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 1969
17.9.2009 7:32:58   
biba007
Arnejček dragi, drži se, pupika. Naj bodo celice najlepšejšeuser posted image .

(odgovor članu gasilka)
Neposredna povezava do sporočila: 1970
17.9.2009 7:35:51   
biba007
Loremi, hvala za kofi. A čem it še kakšno tortico potauhat?

Gasilka user posted image

Žižetka, a antipenzionistični muskelfibr danes že rula? A imaš kje bu-buja?....in nope, zobka ti tokrat ne štejemo med partizanske rane, sorčiuser posted image

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1971
17.9.2009 7:50:48   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: biba007

Arnejček dragi, drži se, pupika. Naj bodo celice najlepšejšeuser posted image .

Se pridružujem. Srečno arnejči user posted image  user posted image  user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1972
17.9.2009 7:54:34   
Reby
Vidim, da spet laufa stimulacija na polno.

Žižetka - a zdej si se pa še na telovadbo vrgla, pridna, pridna  pupa. Pa upam, da zrihtaš zobek čimprej.
mismisu - kdaj pa maš izpit? Za konc meseca pa zmenjeno user posted image

http://www.sladkinasmehi.si
S tortami (pri)čaramo sladke nasmehe in ustvarjamo spomine. Naše poslanstvo je otrokom v težkih trenutkih (bolni, revni in otročki s posebnimi potrebami) pričarati sladek nasmeh.

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1973
17.9.2009 7:54:51   
biba007
Pa naj bo danes sadna...
user posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 1974
17.9.2009 8:09:34   
loremi
Biba user posted image user posted image
ooooooooooo tole pa je neki, njaaaaamiiiii, hvala.
Bo dans spet prav prišlo, gužva v službi, da ponoč cifre sanjam, cuker pa itak pade dol v poden.

< Sporočilo je popravil loremi -- 17.9.2009 8:10:11 >

(odgovor članu biba007)
Neposredna povezava do sporočila: 1975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  77 78 [79] 80 81   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?