arneja
|
Dobro jutro, no, v bistvu še noč . Ne morem spati že od pol štirih . Čeprav spat sem šla pa res že ob pol 10-h. Zdaj pa kavico cuzam, da me ne WC prime, da me ne bo pri atu kam gnalo . Torba pripravljena že od včeraj, upam, da nisem česa pozabila: nogavičke (da jih spet ne slišim ), ščitniki perila (upam, da jih ne bom potrebovala), mapca (da jih ne slišim še enkrat ), pa kartica (da me ata ucuri še za en postopek ). Pa lonček mešaj čaka na polnenje . Bo naš še malo ročnih spretnosti zdajle izkazal . Aja, pa Ketonal za vsak slučaj, če bi me kasneje bolelo. Bom tokrat Miss Pogumnica in pred punkcijo ne bom ničesar vzela . Če je Pika zdržala, ki je imela toliko foliklov, pa ni vrag, da ne bi tudi jaz . Čeprav kasnejše jamranje nad tem, zakaj hudiča nisem vzela kakšne tabletke, ni izključeno . Sem se prejle spomnila, da sem enkrat na MON-u prebrala, da je ena punca, ki ga prej na GK hodila, k atu prišla v šlafroku (kopalnem plašču), pa jo je ata nahrulil ata rekel: Ja, a greste plavat ? Za polulat, kaj ? Tako, naše celice se gredo muckat s plavalčki . In to v Postojno . Že v teh letih se naokoli potepajo, kaj šele bo . Oglasim se šele okoli 11-h ali 12-h, da ne bo panike . Veste, kaj??? Zdaj bo uspelo !!!Takšna bebika na zeleni kahlici (glej levo ) kooooončno prihaja v naše življenje .
< Sporočilo je popravil arneja -- 17.9.2009 4:39:52 >