Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 11:18:47
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči aja,ko smo že ravno pri tašči: po eni strani jamra,da nima denarja,po drugi strani si je pa včeraj kupila čevlje za 200 eur Pa čez 14 dni gre za en teden na izlet z avtobusom v Albanijo saj zaradi mene naj kupuje in gre,kamor če,samo naj ne jamra,da nima saj tak je po navadi. tisti, ki imajo, najbolj jamrajo...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 12:20:05
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 za igranje pa ne govori ... sem bla brez interneta in tv-ja do danes do 10h...so nam izklopl siol (kljub plačanem računu), telefona ne... banda. In zakaj so ga potem izklopili? eh... plačali smo račun namesto 105, samo 15 (niso poslali nobenega opomina), ker se je nula zgrešila in tega nismo vedli dokler niso izklopli, valjda smo takoj plačali, in poslali potrdilo po mailu (ker je mail zjutraj delal, telefon pa ne)..potem so po 3 urah telefon vklopli, ob 16h pa izklopli internet in tv.. no zjutraj drug dan sva z mamo preklicale pol telekoma (ker valda nihče nič ne ve, ali se ne oglasijo), in na koncu smo ugotovili, da so zaj.... ker siol posebej izklaplja in rabijo 2 dni da nazaj vklopijo.. zmeda totalna Kako pa to, da niste bili prej opozorjeni?? Ž Nimam pojma, to se nam je zdej prvič naredilo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 12:20:08
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843 za količine ti ne znam povedat, ker delam po občutku, ga imam zelo rada...za 4 osebe dam recimo en kozarec (2,5 dl) riža kuhat, je pa odvisno kateri riž imaš, eden se zelo napihne v melku, drug pa ne.. Dajem pa vmes različno sadje, vsakič drugo..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 12:56:34
|
|
|
|
nia5
|
Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 12:58:02
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. o boga
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:04:03
|
|
|
|
jana81
|
moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:04:54
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. ojoj boga si .. pa kaj ti je na živo pulil, brez injekcije?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:47:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga: http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843 za količine ti ne znam povedat, ker delam po občutku, ga imam zelo rada...za 4 osebe dam recimo en kozarec (2,5 dl) riža kuhat, je pa odvisno kateri riž imaš, eden se zelo napihne v melku, drug pa ne.. Dajem pa vmes različno sadje, vsakič drugo.. Še ga nisem delala, imam pa ga rada. Bom mogla probat en dan
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:47:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala.. Je pa navdušena očitno , ja pol pa naj gre, če ji gre tako dobro od rok
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:50:28
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. ojoj boga si .. pa kaj ti je na živo pulil, brez injekcije? Ne, pol bi tak umrla , ampak ko je injekcija začela popuščat, ohjoj kaka bolečina. Zdaj pa mi je prijela tableta (neka ultra), tako da je boljše, pa upam da tako ostane ker to je kriminal.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:52:30
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala.. ooo superca ja, jaz sem kar klicala in so me potem nazaj poklicali, da je rezervirano
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:08
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? za Tajo, naj se revica čimprej pozdravi. Kako je bilo na pregledu? za prve gibe Joj, mala je Tak boga... nič noče jest, samp pila bi, jokca skoz, nič ji ne paše...na srečo danes ni več temperature... ...meni se pa prvič meša zraven nje, ker več ne vem kaj bi z njo...pa samo mami velja Na pregledu pa vse ok... smo slišali, težav itak nimam, odprta še nisem
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:12
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčke in Za obiske... Gibe? Hmm,... če so bile res so ble 24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisano o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t Jaz sem prve gibe v 1. nosečnosti začutila nekje po 20. tednu. V 2., 3.in 4. nosečnosti pa okrog 18. tedna. mi je rekel, da lahko da so... ker mam fejst spredaj vse, pri nuhalni je vidla da je na sprednji del posteljice bil priliman ampak.... po moje sem malo že fantazirala, pa si želela... danes še nič nisem čutla no upam, da bodo kmalu res pravi in ziher!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:17
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne? Jst mu kr že dam z. pasto. Sm jo kupla v lekarni tako k jo lahko tud poje, sam kaj k vragec mali ne pusti spucat zobkov, ga morem kr mal na silo, da mu tiste obloge dol spravim. Pol je pa ok. midve še ne uporabljava paste. imava pa redne borbe, ker mi non stop ščetko z jezikom ven tišči midva jo uporabljava že kar nekaj časa insicer tako,da jo lahko poje.Tilen pa uživa pri čiščenju zobkov.Samo da zagleda krtačko,se ga ne znebiš,dokler je ne dobi .najprej sam malo podrgne,potem mu pa še jaz pomagam tudi varja isto uživa s ščetko, malo po zobkih, malo pa okrog puca , tudi v školjki sem jo že našla, tako da sem ji dala novo. Pokrov mora bit obvezno dol O ja, pri nas tudi, drugače je njena roka takoj not in vse ostalo tudi Nia mi načeloma hb pusti pucat, razen ko ji zobek rine ven, potem ni šans. Sem pa vprašala zobozdravnika, če ji že lahko umivam s pasto (prilagojeno seveda), pa je rekel da brez problema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:19
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči aja,ko smo že ravno pri tašči: po eni strani jamra,da nima denarja,po drugi strani si je pa včeraj kupila čevlje za 200 eur Pa čez 14 dni gre za en teden na izlet z avtobusom v Albanijo saj zaradi mene naj kupuje in gre,kamor če,samo naj ne jamra,da nima Prav maš, naj neha jamrat, jaz bi ji že rekla to v obraz
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:34
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne? Taja še ne, jaz pa , ampak me že tak truca pa kaže da njej tudi
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:53:42
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. vzami kaj proti bolečinam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:55:00
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? za Tajo, naj se revica čimprej pozdravi. Kako je bilo na pregledu? za prve gibe Joj, mala je Tak boga... nič noče jest, samp pila bi, jokca skoz, nič ji ne paše...na srečo danes ni več temperature... ...meni se pa prvič meša zraven nje, ker več ne vem kaj bi z njo...pa samo mami velja Na pregledu pa vse ok... smo slišali, težav itak nimam, odprta še nisem Revica boga Pa super da je vse vredu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:55:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. vzami kaj proti bolečinam Sem že in še definitivno bom, upam le da ne bom zadeta
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:56:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala.. ooo superca ja, jaz sem kar klicala in so me potem nazaj poklicali, da je rezervirano Gamblerke
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 13:58:43
|
|
|
|
Čmrlika
|
Aja, hvala vsem za pikapoke Tajici!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 14:00:13
|
|
|
|
Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. vzami kaj proti bolečinam Sem že in še definitivno bom, upam le da ne bom zadeta Ma boljše bit zadet, ...to vsaj ne boli, samo mala si je pol boga poleg take mame.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 14:00:24
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala.. Je pa navdušena očitno , ja pol pa naj gre, če ji gre tako dobro od rok eh ona to čist neobremenjeno, jst ko sem pa hotla da bi še en paket priigrala, pa mi ni šlo.. ni ona za kazinoje, ji je škoda denarja.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 14:05:27
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Sem bila pri zobozdravniku in mi je spipal zob, zdaj pa me tako boli da bom znorela, kr hodim po bajti gor in dol, da se zamotim , ne vem kako bom Nio cel dan animirala s tako bolečino, ker moj gre kmalu na šiht Pa lačna sem, ampak me kr groza ima, da bi kaj grizla s to ropetino v ustih. vzami kaj proti bolečinam Sem že in še definitivno bom, upam le da ne bom zadeta Ma boljše bit zadet, ...to vsaj ne boli, samo mala si je pol boga poleg take mame. To je bil hec, raje trpim bolečine, kot bi bila zadeta poleg male. Oh mi se lahko hecamo, na žalost pa je tudi v realnosti tako
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 17.9.2009 14:06:23
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: nia5 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 moja mami je ZAKON !!!! Je včeraj še mojmu pridobila vikend paket... bi mogla ona it v kazino igrat, ker jst nimam sreče Sem pa dala povpraševanje in je ful zasedeno, bom rajš kr poklicala.. Je pa navdušena očitno , ja pol pa naj gre, če ji gre tako dobro od rok eh ona to čist neobremenjeno, jst ko sem pa hotla da bi še en paket priigrala, pa mi ni šlo.. ni ona za kazinoje, ji je škoda denarja. Meni tudi
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?