|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
16.9.2009 15:00:47   
Anonimen
o šit kako zaspano vremeuser posted image user posted image  se mi kar kinkauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1001
16.9.2009 15:05:34   
kodrana
dan.

mislim,da je skrajni čas, da se malo oglasim.
naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal.

kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala.. user posted image

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1002
16.9.2009 16:12:38   
kasso
kodrana, te spremljam user posted image

edinaos, ja tudi jaz bi šla spat user posted image to vreme.user posted image

V vrtcu pa je hčerka ta mesec malo prikrajšana in je celo vzgojiteljicama hudo, ker ti ki so ostali od lani (8 otrok)pravita, da se dobro držijo ob vsem joku in hrupu enajstih novincev. Danes je najbrž bil težek dan, ker sta bili obe izmozgani. Upam, da se bodo otročki kmalu navadili na to zanje pozitivno spremembo in bo skupina kmalu začela normalno funkcionirat.

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1003
16.9.2009 18:16:35   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla punce!

Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! user posted image user posted image

Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine...

Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil.user posted image  In sem že v tridesetkiuser posted image  user posted image

Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? user posted image

Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčkeuser posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Za obiske...
Gibe? Hmm,... če so bile res so ble  24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisanouser posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1004
16.9.2009 18:16:37   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana

dan.

naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal.

kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala.. user posted image

Helow!

Ja tebe pa res dolg ni blo.
Se bo že navadla. Pr nas se je takoj ulaufal, sam smo že 2x zbolel.
user posted image user posted image upam, da jo boš čimprej najdla, srečno.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1005
16.9.2009 18:48:05   
kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hojla punce!

Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! user posted image user posted image

Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine...

Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil.user posted image  In sem že v tridesetkiuser posted image  user posted image

Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? user posted image

Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčkeuser posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image
Gibe? Hmm,... če so bile res so ble  24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisanouser posted image

o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t user posted image user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1006
16.9.2009 21:15:43   
špelin@
Čer user posted image

Uf, sem ravno iskala en kuharski recept za jutri in se mi zdaj sline cedijo user posted image Napaka! Nikoli več zvečer ne fantaziraj o hrani!!! user posted image

Grem po sladoled user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1007
16.9.2009 21:24:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
špelin@ enakouser posted image , celo noč je prejokalauser posted image , jaz pa z njouser posted image

user posted image user posted image user posted image
Upajmo na boljšo noč!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1008
16.9.2009 21:26:02   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ojla! user posted image
mi smo spali ok. me je blo malo strah zaradi noska, ampak je blo vse vredu. danes se s user posted image  lotiva rihtanja evine sobice. najprej morava najine računalnike prestavit v manjšo sobo, ki jo je treba še prepleskat, pol pa še evino sobico porisat, pa bo. komaj čakam user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1009
16.9.2009 21:26:46   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

za igranje pa ne govori user posted image ... sem bla brez interneta in tv-ja do danes do 10h...so nam izklopl siol (kljub plačanem računu), telefona ne... banda.

In zakaj so ga potem izklopili? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1010
16.9.2009 21:27:37   
špelin@

Hojla punce!

user posted image user posted image user posted image za Tajo, naj se revica čimprej pozdravi.
Kako je bilo na pregledu?
user posted image za prve gibe user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1011
16.9.2009 21:28:50   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso
V vrtcu pa je hčerka ta mesec malo prikrajšana in je celo vzgojiteljicama hudo, ker ti ki so ostali od lani (8 otrok)pravita, da se dobro držijo ob vsem joku in hrupu enajstih novincev. Danes je najbrž bil težek dan, ker sta bili obe izmozgani. Upam, da se bodo otročki kmalu navadili na to zanje pozitivno spremembo in bo skupina kmalu začela normalno funkcionirat.

Tudi jaz upam, da se novinci kmalu navadijo vrtca in ugotovijo, da zna biti zabavno user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1012
16.9.2009 21:29:40   
špelin@

dan.

Oooooo, super, da si se javila user posted image user posted image
Pestke za službo user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1013
16.9.2009 21:30:23   
nia5
Dober večer user posted image
Imam večerjo kar pred računalnikom user posted image
Sem danes probala srečo in šla na vrt z Nio, da vidim če mi bo pustila kaj delat ali bo sitna. Ne samo da sma bile skoraj dve uri na vrtu, še travo mi je pomagala pipat user posted image , se šetala po zemlji, blitvi, solati user posted image , v glavnem naredila sem veliko, pa čeprav je malo pridelek potacala.

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1014
16.9.2009 21:30:33   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Hojla punce!

o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t user posted image user posted image

Jaz sem prve gibe v 1. nosečnosti začutila nekje po 20. tednu. V 2., 3.in 4. nosečnosti pa okrog 18. tedna.

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 1015
16.9.2009 21:31:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Sem danes probala srečo in šla na vrt z Nio, da vidim če mi bo pustila kaj delat ali bo sitna. Ne samo da sma bile skoraj dve uri na vrtu, še travo mi je pomagala pipat user posted image , se šetala po zemlji, blitvi, solati user posted image , v glavnem naredila sem veliko, pa čeprav je malo pridelek potacala.

Dober tek user posted image
user posted image zate in za Nio, pridni sta bili.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1016
16.9.2009 21:31:33   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Dobro jutro user posted image

tilči, user posted image za spanje, jaz se žal ne morem hvaliti... user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Včeraj sem izvedela,da je moja sodelavka za privat varstvo čez poletje plačevala 500 euruser posted image ,sedaj ima pa vrtca 35 eur.Sem ji rekla,da če bi jaz morala dati toliko za varstvo,sploh na šiht ne grem,ker se ne splača

Džizs user posted image

špelin@ enakouser posted image , celo noč je prejokalauser posted image , jaz pa z njouser posted image

tilči kar se tašče tiče:user posted image

aja BTW: ograjica je že nameščena in je user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1017
16.9.2009 21:33:01   
nia5
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

ojla! user posted image
mi smo spali ok. me je blo malo strah zaradi noska, ampak je blo vse vredu. danes se s user posted image  lotiva rihtanja evine sobice. najprej morava najine računalnike prestavit v manjšo sobo, ki jo je treba še prepleskat, pol pa še evino sobico porisat, pa bo. komaj čakam user posted image

špelin@, edinaos user posted image user posted image user posted image  za spanje!

tilči user posted image user posted image user posted image  za spanje. sam tisto privat varstvo je blo pa res drago!

jana ti je uspelo snoči dovolj priigrati? user posted image

Joj mene pa kar vest peče, nikakor da se spravima zraven, je kar nekaj dela še, zidanja, polaganja tal....user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1018
16.9.2009 21:35:52   
nia5

Hojla punce!

user posted image user posted image user posted image za bogico Tajo, upam da se čimprej pozdravi revica.
Veš da se ne spomnim kdaj sem jih začela čutit user posted image , bi mogla mal pošnofat med papirji ali pa po spominu user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1019
16.9.2009 21:37:13   
nia5

dan.

user posted image user posted image user posted image za neuspelo službo

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1020
16.9.2009 21:38:52   
nia5

Čer user posted image

Uf, sem ravno iskala en kuharski recept za jutri in se mi zdaj sline cedijo user posted image Napaka! Nikoli več zvečer ne fantaziraj o hrani!!! user posted image

Grem po sladoled user posted image

To je hudič ja user posted image . Jaz pa si privoščim kaj se mi zlušta, če le imam v bajti, ampak ponavadi bi glih tisto, česar ni.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1021
16.9.2009 21:40:44   
nia5
Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne?

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1022
16.9.2009 21:41:40   
nia5

IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Dober tek user posted image
user posted image zate in za Nio, pridni sta bili.

Hvala user posted image
Saj je že bil skrajni čas veš?!user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1023
16.9.2009 22:14:10   
špelin@
Nč, dost bo mojega (s)kakanja po drugih temah user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1024
16.9.2009 22:18:54   
nia5

Nč, dost bo mojega (s)kakanja po drugih temah user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

Si pa firbec, pa voljo tudi še maš user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  39 40 [41] 42 43   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?