|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :))
16.9.2009 22:26:34   
nia5
Nočko vsem user posted image , pa čeprav nobene ni user posted image

21.05.2008 nama je življenje za vedno polepšala najina pikica Nia.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
16.9.2009 23:02:28   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: nia5

Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne?

Jst mu kr že dam z. pasto. Sm jo kupla v lekarni tako k jo lahko tud poje, sam kaj k vragec mali ne pusti spucat zobkov, ga morem kr mal na silo, da mu tiste obloge dol spravim.user posted image Pol je pa ok.

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
16.9.2009 23:02:36   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Hojla punce!

Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! user posted image user posted image

Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine...

Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil.user posted image  In sem že v tridesetkiuser posted image  user posted image

Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? user posted image

Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčkeuser posted image user posted image inuser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Za obiske...
Gibe? Hmm,... če so bile res so ble  24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisanouser posted image

o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t user posted image user posted image

Jaz sem prve gibe v 1. nosečnosti začutila nekje po 20. tednu. V 2., 3.in 4. nosečnosti pa okrog 18. tedna.

Hja, sej ni čudn, če je pa tud zdej živ k živo srebro. V trebuhu je pa tud tako delal, posebej na koncu nosečnostiuser posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
16.9.2009 23:03:46   
Srčekgirll
user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
17.9.2009 5:51:06   
mafi
jutrouser posted image , kaj sem spet med prvimiuser posted image user posted image user posted image .

sem že slabo uro na šihtu, ampak bom kmalu skliznila, ker morm mojga pelat v Krško po avto. sva nabavila še en krš, ki pa je crknil po dobrih 60kmuser posted image ,
no zdej je poštiman sam morva ponga.

a  ja pa še eno neumnost sem naredila,vpisala sem se naprej na študijuser posted image , čakam sam da mi delodajalec odobri plačevanje, no pa mal cvikam kako bom to sfolgala
glede, da imam doma dva pajacmana in da mi že tako primankuje časauser posted image -zgleda  da nisem dala v plan učenjauser posted image .

no pa še ena orenk doza user posted image za vse mamice

Neposredna povezava do sporočila: 1030
17.9.2009 8:39:01   
jana81

IZVIRNO SPOROČILO: jana81

za igranje pa ne govori user posted image ... sem bla brez interneta in tv-ja do danes do 10h...so nam izklopl siol (kljub plačanem računu), telefona ne... banda.

In zakaj so ga potem izklopili? user posted image

eh...
plačali smo račun namesto 105, samo 15 (niso poslali nobenega opomina), ker se je nula zgrešila in tega nismo vedli dokler niso izklopli, valjda smo takoj plačali, in poslali potrdilo po mailu (ker je mail zjutraj delal, telefon pa ne)..potem so po 3 urah telefon vklopli, ob 16h pa izklopli internet in tv.. no zjutraj drug dan sva z mamo preklicale pol telekoma (ker valda nihče nič ne ve, ali se ne oglasijo), in na koncu smo ugotovili, da so zaj.... ker siol posebej izklaplja in rabijo 2 dni da nazaj vklopijo.. zmeda totalna

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
17.9.2009 8:39:13   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: mafi

jutrouser posted image , kaj sem spet med prvimiuser posted image user posted image user posted image .

sem že slabo uro na šihtu, ampak bom kmalu skliznila, ker morm mojga pelat v Krško po avto. sva nabavila še en krš, ki pa je crknil po dobrih 60kmuser posted image ,

a  ja pa še eno neumnost sem naredila,vpisala sem se naprej na študijuser posted image , čakam sam da mi delodajalec odobri plačevanje, no pa mal cvikam kako bom to sfolgala
glede, da imam doma dva pajacmana in da mi že tako primankuje časauser posted image -zgleda  da nisem dala v plan učenjauser posted image .

vsaka čast, men še teh kur.... 4 izpitov ne rata nardit da končam faks, kaj šele da začnem nekaj na novo..

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
17.9.2009 8:39:19   
jana81

Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne?

mi še zobkov ne čistimo vsak dan, le ko se spomnemo user posted image , zjutraj načeloma skupaj z nama, zvečer pa kakor se spomnemo.

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
17.9.2009 8:39:43   
špelin@
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
17.9.2009 8:40:44   
špelin@

Jst mu kr že dam z. pasto. Sm jo kupla v lekarni tako k jo lahko tud poje, sam kaj k vragec mali ne pusti spucat zobkov, ga morem kr mal na silo, da mu tiste obloge dol spravim.user posted image Pol je pa ok.

Ne, še ne uporabljam zobne paste.

Neposredna povezava do sporočila: 1035
17.9.2009 8:41:09   
špelin@

Nč, dost bo mojega (s)kakanja po drugih temah user posted image

Mirno nočko vsem user posted image user posted image user posted image

Si pa firbec, pa voljo tudi še maš user posted image

Hja, pride dan, ko je imam več. Volje user posted image

(odgovor članu nia5)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
17.9.2009 8:46:20   
špelin@

Pa daj, no... user posted image Tole je bil pa res krš user posted image Upam, da bo zdaj delal, kot mora user posted image user posted image

Dobra si, kapo dol user posted image Jaz sem tudi hotela nekaj, ampak se mi žal ne izide, ker so predavanja 4 dni v tednu ob 16h (PO-ČE), takrat pa ni šans, da bi mi kdo pazil na otroke user posted image
Mami je zdaj zelo zbolela, stara mati je itak na čakalni listi za v negovalni oddelek doma za starejše, ker ji je treba menjati plenice, jo hraniti,... Je skoraj popolnoma nepokretna, Na srečo hodi ena gospa vsak dan za 1 uro opoldne k njej, da nam jo pomaga rihtat.
No, izobraževanje, ki sem ga želela, je v MB ob petkih popoldne in ob sobotah dopoldne, kar bi mi zneslo, ampak je predaleč Sem mislila, da je pri nas enako, ker to bi šlo - bi user posted image ob petkih hodil prej domov in sem se že veselila...

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
17.9.2009 8:46:57   
špelin@

za igranje pa ne govori user posted image ... sem bla brez interneta in tv-ja do danes do 10h...so nam izklopl siol (kljub plačanem računu), telefona ne... banda.

eh...
plačali smo račun namesto 105, samo 15 (niso poslali nobenega opomina), ker se je nula zgrešila in tega nismo vedli dokler niso izklopli, valjda smo takoj plačali, in poslali potrdilo po mailu (ker je mail zjutraj delal, telefon pa ne)..potem so po 3 urah telefon vklopli, ob 16h pa izklopli internet in tv.. no zjutraj drug dan sva z mamo preklicale pol telekoma (ker valda nihče nič ne ve, ali se ne oglasijo), in na koncu smo ugotovili, da so zaj.... ker siol posebej izklaplja in rabijo 2 dni da nazaj vklopijo.. zmeda totalna

Kako pa to, da niste bili prej opozorjeni?? user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
17.9.2009 8:49:32   
suzy85

midve še ne uporabljava paste. imava pa redne borbe, ker mi non stop ščetko z jezikom ven tišči user posted image

Pameten človek ne naredi vseh napak sam. Možnost da tudi drugim. (W. Churchill)

Neposredna povezava do sporočila: 1039
17.9.2009 8:50:10   
suzy85

upam, da vama bo avto zdej bolje služil!

pa držim pesti, da boš sfolgala vse skupaj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mafi)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
17.9.2009 8:50:56   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85

midve še ne uporabljava paste. imava pa redne borbe, ker mi non stop ščetko z jezikom ven tišči user posted image

Ma naš se zraven dere, kot bi ga dajali iz kože user posted image Sovraži ščetkanje zob user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
17.9.2009 8:53:45   
suzy85
sem ravno dobla ceno za civilno poroko v termah zreče. še dobro, da sem sedela! user posted image
400eur postavitev in dekoracija + 700eur večji finger food hladni bife
ali
400eur postavitev in dekoracija + 500eur manjši finger food hladni bife

halooo, kakšne cene majo!?!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
17.9.2009 9:01:36   
špelin@
sem ravno dobla ceno za civilno poroko v termah zreče. še dobro, da sem sedela! user posted image
ali

O je.belacesta user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
17.9.2009 10:02:14   
špelin@
Še tule vprašam, če mi lahko kdo pomaga:
http://www.ringaraja.net/forum/rizev-narastek/m_4502818/mpage_1/tm.htm#4502843

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
17.9.2009 10:41:57   
tilči

midva jo uporabljava že kar nekaj časa insicer tako,da jo lahko poje.Tilen pa uživa pri čiščenju zobkov.Samo  da zagleda krtačko,se ga ne znebiš,dokler je ne dobiuser posted image .najprej sam malo podrgne,potem mu pa še jaz pomagam

(odgovor članu suzy85)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
17.9.2009 10:44:20   
tilči
Pa dober dan!

Danes sta šla otroka v vrtec,jaz pa malo po nakupih.Sem si kupila nov modrček,ker sem se zadnjič uštela pri številki in premajhnega kupila.Še niso šle skupaj tako kot prvičuser posted image user posted image
Pa mal osem v Mullerja zavila,sedaj pa še malo pospravim in tukaj prečekiram,potem pa po moja srčka

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
17.9.2009 10:45:25   
tilči

ali

O je.belacesta user posted image user posted image user posted image

se strinjam.mene je to precej manj prišlo

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
17.9.2009 10:47:34   
tilči

eh...

Kako pa to, da niste bili prej opozorjeni?? user posted image

Ma tale siol.Itak moraš ves čas klicat tja,da dela normalnouser posted image
Mi pa zadnjič nismo dobili položnice za komunalo in je tašča klicala in sedaj so poslali dveuser posted image Zraven pa napišejo,da ne bodo zaračunavali zamudnih obresti,pa oni so zajuser posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1048
17.9.2009 10:49:54   
tilči
aja,ko smo že ravno pri tašči:

po eni strani jamra,da nima denarja,po drugi strani si je pa včeraj kupila čevlje za 200 euruser posted image user posted image
Pa čez 14 dni gre za en teden na izlet z avtobusom v Albanijo

saj zaradi mene naj kupuje in gre,kamor če,samo naj ne jamra,da nimauser posted image

< Sporočilo je popravil tilči -- 17.9.2009 10:50:25 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1049
17.9.2009 11:01:57   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: tilči

midva jo uporabljava že kar nekaj časa insicer tako,da jo lahko poje.Tilen pa uživa pri čiščenju zobkov.Samo  da zagleda krtačko,se ga ne znebiš,dokler je ne dobiuser posted image .najprej sam malo podrgne,potem mu pa še jaz pomagam

tudi varja isto uživa s ščetko, malo po zobkih, malo pa okrog puca user posted image , tudi v školjki sem jo že našla, tako da sem ji dala novo.
Pokrov mora bit obvezno dol user posted image

< Sporočilo je popravil kasso -- 17.9.2009 11:02:56 >

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?