Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 7:05:23
|
|
|
|
ička
|
Zares DOBRO jutro!!!! Ne morem nazaj zaspat, takoj ko je mož šel skozi vrata me je vrgla pokonci misel - zdej grem naredit test! V bistvu brez pričakovanj, ker komaj dober dan zamuja... in imam doma samo FS test (ki mu marsikatera ne zaupa preveč) sem čakala, vmes poslušala sosedo (ima jutranje slabosti, očitno ) poškilim in kaj zagledam?!delata se DVE zelo lepo vidni črtici!!!! in čez minuto sta bili kot narisani - je to možno?! AAAAAAAAA!!!!!!!!! In možu ne morem sedaj povedat, ker se mi bo še kam zaletel, sem takoj stekla sem gor si dušo olajšat Na, in sedaj naj se v miru učim - pa ja de !!! Če mi pa na polno dogaja! Pojutrišnjem ponovim test, do takrat pa rezerva
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 7:44:01
|
|
|
|
baby1978
|
ička čestitaaaaaaammmmmmmmmmm Tudi mene trga, da bi test naredila,čeprav je še 2 dni do..... ička kake si imela znake.....daj malo se razpiši...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:03:29
|
|
|
|
ička
|
Uf, sem čakala, da katera pride gor !! Hvala ! Mene je v petek in soboto bolelo v spodnjem delu trebuha, vendar ne čisto tako kot za M...lulam nenormalno že 3 dni (na pol ure - eno uro, pa če pijem ali ne) in takooo sem brez volje (samo lahko bi bil razlog tudi to vreme ali pa trenutno stanje izpitnega obdobja, ko se mi res več ne da ). Menstruacija naj bi prišla v nedeljo, najkasneje včeraj in zato sem šla delat test... Saj vse znake, ki bi bili lahko znak nosečnosti, imam pogosto (ne vedno) tudi v PMS (težke in boleče prsi, več WCja, špikanje tako in drugačno, razdraženost...). Za test sem se torej odločila, ker mi M dva dni zamuja (v zadnjih 8 ciklih mi ni skoraj nič - zjutraj na 30 dan je bila vedno na obisku). in če drži -sem !!! Punce - gremo - september je komaj na polovici!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:07:37
|
|
|
|
isabeaux
|
jutro punce...vau...čestitke ičika....kako lepe novice.... Baby 1978 naredi test, saj nimaš kaj izgubit...glede razočaranj ti verjamem, ker je bilo pri meni isto...sam nikoli ni bil noben drug test + (razen ko sem imela ss - tudi cb +) razen fs duota....tako da še vedno upam...bom pa najbolj ziher čez kak teden...ko ne bo ...čeprav je pr men zmeri točna kot ura...14 dni od o...tko da jutr.... Moji znaki...prsi težke in boleče...pa lulanje na 15 minut...kar je pa seveda pr men tud pred m....tko da bog si ga vedi kako znake razpoznat...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:17:49
|
|
|
|
NATAŠA35
|
ička čestitke, sem mislila, da september ne bo nič roza obarvan
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:21:52
|
|
|
|
baby1978
|
Hja , ma nevem od moje O je nekje 12-14 dni, nevem mogoče je sploh ni bilo. Ja ta ženska radovednost ne, čisto smo neučakane. Glede na to, da se trudiva 1 leto, sem kr pridna, ker sem max 3 teste uničla. Isa- ma ti si ziher noseča, črtice so in to je važno.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:24:28
|
|
|
|
NATAŠA35
|
baby naredi test, poglej isa je poskušala kar 18 krogov , pa ni obupala, tako da tudi pri tebi se bo kmalu prikazala
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 8:37:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce! Opaaaa nekaj novih pluskov pa imamo!! Čestitke vsem!!! No pri meni pa takole: M še ni, delala sem test zjutraj v soboto pa je bila rahla črtica na FS. Ker sem to že videla prejšnji cikel, sem naredila popoldne še en test in gladek - pa včeraj še en test in seveda -. Zdaj pa spet samo čakam, da se ulije. Nikoli ampak res nikoli več ne delam FS, ker se mi je že 2x zlagal in hvala bogu, da se tokrat pa res nisem veselila takoj, ko sem zagledala črtico. Sem še od prejšnjega lažno pozitivnega testa skeptična.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 9:05:35
|
|
|
|
NATAŠA35
|
T.Z. vidiš meni je pa prav FS pokazal lepo črtico in to kar 2x, veliko uporabnic pa je nad njim nezadovoljna...počakaj še kak dan in zopet poskusi z drugim testom...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 9:17:41
|
|
|
|
ička
|
No, saj ravno tega se jaz bojim - (NE)zanesljivost FS testov!!! Ne upam si biti še evforično vesela, da me ne bo prilimalo nekam, če se mogoče (upam seveda, da ne ) ulije tečka... isa je pa carica, se strinjam!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 9:32:15
|
|
|
|
MiniMiska
|
ička, Tudi jaz nisem verjela testom, zato sem jih več naredila. Ampak očitno je res Zdaj le še čakam, da mi G potrdi to, kar pravi test :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 10:01:14
|
|
|
|
Srčekgirll
|
ička - ČESTITKE za .
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 10:23:29
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35 T.Z. vidiš meni je pa prav FS pokazal lepo črtico in to kar 2x, veliko uporabnic pa je nad njim nezadovoljna...počakaj še kak dan in zopet poskusi z drugim testom... Sem že ponovila test in je -.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 11:44:34
|
|
|
|
NATAŠA35
|
pa ne no za pop....
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 12:42:33
|
|
|
|
isabeaux
|
T.Z. joj neee.. .....ti fs testi so za reklamirat...vsaj pr tistih, ki nam lažejo.....ampak saj veš, jaz zmer govorim, še je upanje dokler se ne ulije.... No danes sem nardila še en seratec testek in je bila malo bolj intenzivna črtica...tko da upam...upam.... Sam bog ne daj da bo spet ss...joj...dovolj jih mam!...Ampak negativne misli šccc...šccc...pa bo a ne Vsem ki še čakate na držim močne pestke... ostalim , ki pa se je nemilo pokazala pa in za naslednji krog...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 12:44:17
|
|
|
|
isabeaux
|
baby1978 poskusi s bc mini testom, ta mi ni nikoli kazal črtice...ko mi jo fs je...zdaj pa jo je pokazal...tko da upam... Minimiška...a si že poklicala za termin...g.......
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 13:04:24
|
|
|
|
isabeaux
|
joj ne seratec ...bc mini sem delala...in imam oba danes v albumu...poglejte pa povejte če ve tud vidite močnejšo črtico na današnjem...
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 13:20:21
|
|
|
|
majalina
|
seratec? kaj je pa to?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 13:20:42
|
|
|
|
NATAŠA35
|
isa zelo lepo se vidi in to močnejša, tako draga moja si ...zdaj pa misli, o otročku, ki ga boš čez 9 mesecev zibala, misli o ss pa odmisli, kakor, da ji sploh nisi imela
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 13:56:42
|
|
|
|
isabeaux
|
nataša bom...poskusila...saj zdaj se že opogumljam da pokličem g. pa ji rečem....sam bom še kak dan počakala.... a tebe tud mantra kislina...zgaga? majalina......seratec je isti kot bc mini...in tud zanesljiv sam zazna 20 miu/mml...beta hcg - ja stane okrog 1,4 € bc mini pa zazna 10 miu/mml....beta hcg - jas je zato zelo občutljiv....sta pa enaka po izgledu tko da sem zato zamešala
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 15:31:43
|
|
|
|
Loni76
|
Isabeaux in Ička čestitke za Moje še vedno ni, mogla bi priti včeraj. Ni v navadi da zamuja. Kakšnih posebnih znakov nimam. Vsake toliko me zaboli, kot da se bo vlilo in to že ene pet dni. Sem pa danes kupila BC test, ampak sem se odločila, da ga naredim jutri, če še vedno ne bo.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 16:22:13
|
|
|
|
Lun1ca
|
ooo imamo pa nekaj novih čestitke vsem posebej tebi isabeaux, kr si se mislim da od nas tuki najbol dolgo trudla zdaj pa črne misli vstran in razmišljat samo pozitivno Vsem želim lepo nosečnost! Upam pa da se vam pridružim, ker ta mesec zgleda kr uspeva vsem. Upam da ne pride čez 1 teden in da zagledam plusek.
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 16:23:28
|
|
|
|
majalina
|
aha, verjetno si te test kupila preko interneta!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 17:20:21
|
|
|
|
MiniMiska
|
Isa, ja črtici kažeta, da si - čestitke! Sem se naročila, v začetku oktobra imam UZ za potrditev Ička, Isa ... zdaj smo malo popravile statistiko :) čakamo še druge, da se nam pridružite - vse, ki čakate - naj bodo vsi testi pozitivni. p.s. kje pa je dini? je že en čas nisem videla tukaj :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo septembra 2009 15.9.2009 17:21:46
|
|
|
|
kago
|
Isabeaux srečka nosečka :D iskrene čestitke od mene in mojih 4 tačk :D
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.