|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo septembra 2009
15.9.2009 7:05:23   
ička
Zares DOBRO jutro!!!!user posted image

Ne morem nazaj zaspat, takoj ko je mož šel skozi vrata me je vrgla pokonci misel - zdej grem naredit test! V bistvu brez pričakovanj, ker user posted image komaj dober dan zamuja... in imam doma samo FS test (ki mu marsikatera ne zaupa preveč) sem čakala, vmes poslušala sosedo (ima jutranje slabosti, očitnouser posted image ) poškilim in kaj zagledam?!delata se DVE zelo lepo vidni črtici!!!! in čez minuto sta bili kot narisani - je to možno?!

AAAAAAAAA!!!!!!!!! In možu ne morem sedaj povedat, ker se mi bo še kam zaletel, sem takoj stekla sem gor si dušo olajšatuser posted image

Na, in sedaj naj se v miru učim - pa ja deuser posted image !!! Če mi pa na polno dogaja! Pojutrišnjem ponovim test, do takrat pa rezervauser posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 251
15.9.2009 7:44:01   
baby1978
ička čestitaaaaaaammmmmmmmmmmuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi mene trga, da bi test naredila,čeprav je še 2 dni do.....

ička kake si imela znake.....daj malo se razpiši...

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 252
15.9.2009 8:03:29   
ička
Uf, sem čakala, da katera pride goruser posted image !! Hvalauser posted image !
Mene je v petek in soboto bolelo v spodnjem delu trebuha, vendar ne čisto tako kot za M...lulam nenormalno že 3 dni (na pol ure - eno uro, pa če pijem ali ne) in takooo sem brez volje (samo lahko bi bil razlog tudi to vreme ali pa trenutno stanje izpitnega obdobja, ko se mi res več ne dauser posted image ). Menstruacija naj bi prišla v nedeljo, najkasneje včeraj in zato sem šla delat test... Saj vse znake, ki bi bili lahko znak nosečnosti, imam pogosto (ne vedno) tudi v PMS (težke in boleče prsi, več WCja, špikanje tako in drugačno, razdraženost...). Za test sem se torej odločila, ker mi M dva dni zamuja (v zadnjih 8 ciklih mi ni skoraj nič - zjutraj na 30 dan je bila user posted image vedno na obisku). in če drži -sem user posted image !!! Punce - gremo - september je komaj na polovici!!!user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 253
15.9.2009 8:07:37   
isabeaux
jutro punce...vau...čestitke ičika....kako lepe novice....

Baby 1978 naredi test, saj nimaš kaj izgubit...glede razočaranj ti verjamem, ker je bilo pri meni isto...sam nikoli ni bil noben drug test + (razen ko sem imela ss - tudi cb +) razen fs duota....tako da še vedno upam...bom pa najbolj ziher čez kak teden...ko ne bo user posted image ...čeprav je pr men zmeri točna kot ura...14 dni od o...tko da jutr....

Moji znaki...prsi težke in boleče...pa lulanje na 15 minut...kar je pa seveda pr men tud pred m....tko da bog si ga vedi kako znake razpoznat...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 254
15.9.2009 8:17:49   
NATAŠA35
ičkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitke, sem mislila, da september ne bo nič roza obarvan

Moja sreča so moji otroci: David, Luka, Jakob in Simon

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 255
15.9.2009 8:21:52   
baby1978
Hja , ma nevem od moje O je nekje 12-14 dni, nevem mogoče je sploh ni bilo. Ja ta ženska radovednost ne, čisto smo neučakane. Glede na to, da se trudiva 1 leto, sem kr pridna, ker sem max 3 teste uničla.
Isa- ma ti si ziher noseča, črtice so in to je važno.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 256
15.9.2009 8:24:28   
NATAŠA35
baby naredi test, poglej isa je poskušala kar 18 krogovuser posted image user posted image user posted image , pa ni obupala, tako da tudi pri tebi se bo kmalu prikazala user posted image

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 257
15.9.2009 8:37:39   
Anonimen
Jutro punce!
Opaaaa nekaj novih pluskov pa imamo!! Čestitke vsem!!!

No pri meni pa takole: M še ni, delala sem test zjutraj v soboto pa je bila rahla črtica na FS. Ker sem to že videla prejšnji cikel, sem naredila popoldne še en test in gladek - pa včeraj še en test in seveda -. Zdaj pa spet samo čakam, da se ulije. Nikoli ampak res nikoli več ne delam FS, ker se mi je že 2x zlagal in hvala bogu, da se tokrat pa res nisem veselila takoj, ko sem zagledala črtico. Sem še od prejšnjega lažno pozitivnega testa skeptična.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 258
15.9.2009 9:05:35   
NATAŠA35
T.Z. vidiš meni je pa prav FS pokazal lepo črtico in to kar 2x, veliko uporabnic pa je nad njim nezadovoljna...počakaj še kak dan in zopet poskusi z drugim testom...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 259
15.9.2009 9:17:41   
ička
No, saj ravno tega se jaz bojim - (NE)zanesljivost FS testov!!! Ne upam si biti še evforično vesela, da me ne bo prilimalo nekam, če se mogoče (upam seveda, da neuser posted image ) ulije tečka...
isa je pa carica, se strinjam!!!user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 260
15.9.2009 9:32:15   
MiniMiska
ička, user posted image user posted image user posted image user posted image Tudi jaz nisem verjela testom, zato sem jih več naredila. Ampak očitno je res user posted image Zdaj le še čakam, da mi G potrdi to, kar pravi test :)

(odgovor članu ička)
Neposredna povezava do sporočila: 261
15.9.2009 10:01:14   
Srčekgirll
ička - ČESTITKE zauser posted image .

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 262
15.9.2009 10:23:29   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: NATAŠA35

T.Z. vidiš meni je pa prav FS pokazal lepo črtico in to kar 2x, veliko uporabnic pa je nad njim nezadovoljna...počakaj še kak dan in zopet poskusi z drugim testom...

Sem že ponovila test in je -.

(odgovor članu NATAŠA35)
  Neposredna povezava do sporočila: 263
15.9.2009 11:44:34   
NATAŠA35
pa ne nouser posted image user posted image user posted image user posted image za pop....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 264
15.9.2009 12:42:33   
isabeaux
T.Z. joj neee..user posted image .....ti fs testi so za reklamirat...vsaj pr tistih, ki nam lažejo.....ampak saj veš, jaz zmer govorim, še je upanje dokler se ne ulije....

No danes sem nardila še en seratec testek in je bila malo bolj intenzivna črtica...tko da upam...upam....user posted image

Sam bog ne daj da bo spet ss...joj...dovolj jih mam!...Ampak negativne misli šccc...šccc...pa bo a ne user posted image

Vsem ki še čakate na user posted image  držim močne pestke...

ostalim , ki pa se je user posted image  nemilo pokazala pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image za naslednji krog...

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 265
15.9.2009 12:44:17   
isabeaux
baby1978 poskusi s bc mini testom, ta mi ni nikoli kazal črtice...ko mi jo fs je...zdaj pa jo je pokazal...tko da upam...

Minimiška...a si že poklicala za termin...g.......

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 266
15.9.2009 13:04:24   
isabeaux
joj ne seratec ...bc mini sem delala...in imam oba danes v albumu...poglejte pa povejte če ve tud vidite močnejšo črtico na današnjem...user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 267
15.9.2009 13:20:21   
majalina
seratec? kaj je pa to?

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 268
15.9.2009 13:20:42   
NATAŠA35
isa zelo lepo se vidi user posted image in to močnejša, tako draga moja si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...zdaj pa misli, o otročku, ki ga boš čez 9 mesecev zibala, misli o ss pa odmisli, kakor, da ji sploh nisi imela

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 269
15.9.2009 13:56:42   
isabeaux
user posted image nataša bom...poskusila...saj zdaj se že opogumljam da pokličem g. pa ji rečem....sam bom še kak dan počakala....

a tebe tud mantra kislina...zgaga?

majalina......seratec je isti kot bc mini...in tud zanesljiv sam zazna 20 miu/mml...beta hcg - ja stane okrog 1,4 €

bc mini pa zazna 10 miu/mml....beta hcg - jas je zato zelo občutljiv....sta pa enaka po izgledu tko da sem zato zamešala user posted image

(odgovor članu NATAŠA35)
Neposredna povezava do sporočila: 270
15.9.2009 15:31:43   
Loni76
Isabeaux in Ička čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image
Moje user posted image še vedno ni, mogla bi priti včeraj. Ni v navadi da zamuja. Kakšnih posebnih znakov nimam. Vsake toliko me zaboli, kot da se bo vlilo in to že ene pet dni. Sem pa danes kupila BC test, ampak sem se odločila, da ga naredim jutri, če user posted image še vedno ne bo.

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 271
15.9.2009 16:22:13   
Lun1ca
ooo imamo pa nekaj novih user posted image  user posted image user posted image user posted image čestitke vsem posebej tebi isabeaux, kr si se mislim da od nas tuki najbol dolgo trudla user posted image user posted image user posted image zdaj pa črne misli vstran in razmišljat samo pozitivno user posted image
Vsem želim lepo nosečnost!user posted image
Upam pa da se vam pridružim, ker ta mesec zgleda kr uspeva vsem. Upam da user posted image ne pride čez 1 teden in da zagledam plusek.

(odgovor članu Loni76)
Neposredna povezava do sporočila: 272
15.9.2009 16:23:28   
majalina
aha, verjetno si te test kupila preko interneta!

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 273
15.9.2009 17:20:21   
MiniMiska
Isa, ja črtici kažeta, da si user posted image - čestitke! Sem se naročila, v začetku oktobra imam UZ za potrditev user posted image user posted image
Ička, Isa ... zdaj smo malo popravile statistiko :)
čakamo še druge, da se nam pridružite - vse, ki čakate user posted image - naj bodo vsi testi pozitivni.

p.s. kje pa je dini? je že en čas nisem videla tukaj :)

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 274
15.9.2009 17:21:46   
kago
Isabeaux user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image srečka nosečka :D
iskrene čestitke od mene in mojih 4 tačk :D

Ni ga mulca čez horjulca

(odgovor članu majalina)
Neposredna povezava do sporočila: 275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  9 10 [11] 12 13   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.