|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009 - 2. del
16.9.2009 14:04:17   
sashy
No upam, da se res obrne do poroda, ker si ne želim rojevat v medenični vstavi. Pri dr. Strahovi pa sm najprej hotla imeti 3d Uz pa sem se prepozno spomnila, ker se to dela med 25-28im tednom nosečnosti tako, da sem se pa potem naročila na obsežen Uz, ki se ga opravlja med 28-35t nosečnosti pa dobila bom še slikice in kakšen filmčekuser posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 676
16.9.2009 14:11:57   
petkapet
sashy, ta prvi se je obrnil zelooo zgodaj, na morfologiji je bil že z glavico navzdol. Ta, pa se je med dvema UZ, to bi bilo okoli 29.tedna, ker 30 je bil obrnjen. In upam, da tako ostane.
Ma, v kolikor se sam ne obrne skušajo zdravniki naredit zunanji obrat, tam bolj pri 37.tednu.

(odgovor članu sashy)
Neposredna povezava do sporočila: 677
16.9.2009 14:14:54   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

I am happy, ja js grem tudi verjetno danes spet v šolo, če me bo murkica lah pobralauser posted image kero babico ste pa imeli zadnjič? Mi dva sva bila ob 18h tist dan, je bila neka druga babica kot ponavadi...do zdej so nas mele že 3 različneuser posted image

mayamaya, js sem bila ravno danes na CSD-ju in vprašala tudi za te paketke oz. nakazilo denarja, pa mi je rekla, da če zdej oddam do konec meseca septembra, da bo nakazilo denarja 15.10., ker enrkat mesečno vsem nakazujejo...nevem pa kdaj si ti oddala?

zdej pa šibam pire krompirčka skuhat, mi je taščica dans golažka dala in sem prav vesela da ne rabim nekaj pacat v kuhinjiuser posted image

Upam pa da boste vse spet kmalu začutile svoje pikice! V petek je neka luna...mislim da prazna? Pa lah da malo vpliva ;)

jaz sem jih oddala včeraj samo mi ni nič rekla kdaj kaj dobim, samo da dobim odločbo domov jaz in pa delodajalec.

drugače pa smo že ratali živahni danes. izgleda, da je rabil malo več počitka. me pa droca direkt pod prsa, da včasih mislim, da bo kaj ven pogledalo user posted image

na zadnjem pregledu 4.9. je bil menda ža obrnjen na glavico in upam, da tako tudi ostane do konca user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 678
16.9.2009 15:26:58   
divja
mi2 z mojim sva tudi prejšnji teden šla uredit očetovstvo, pol sem pa še vprašala če je možno da se mi upošteva tudi septemberska plača, ker prej sem delal v eni drugi firmi in sem imela slabšo plačo, in mi je rekla da lahko oddam papirje preden uradno nastopim porodniško. Zdej mi je moj G v materinsko napisal da je PDP 15.11.09, čeprav mi je skoz govoril da je 11.11.09, porodniško pa nastopim ravno na moj RD 18.10.09,  upam samo da moj se moj miško ne bo spomnil priti kaj prej ...na zadnjem pregledu je bil že lepo obrnjen , vendar se mi zdi da se je včeraj zvečer zasukal, ker me je tako trebuh bolel ko se je premikal da sem že mislila da bo kar ven skočiluser posted image

Se prav vidi da bo kmalu luna, ker tako jurčki rastejouser posted image tašča in tast sta jih že včeraj prinesla celo vrečo, tako da sem jih nekaj pripravila in spanirala za v skrinjo...zdej se jih malo izogibam in že komaj čakam da jih bom lahko jedla (no čeprav se včasih malo pregrešim)

Punce, ali boste vi kupile prsno črpalko pred porodom ali pol, ene priporočajo da jo že v porodnišnico s seboj neseš?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 679
16.9.2009 15:29:54   
december06
hej, da se malo javim. Komaj čakam, da bom naslednji teden imela pregled in da mi seveda reče, da je vse vredu. Skoz me preletavajo misli, kot so a je vse vredu, a se dovolj giba, a dobro raste, ..... tako kot vas vse. Jaz bi mela pregled vsak teden.

Drugače pa delam še ta in dva tedna, potem pa aktivne priprave na novega člana. Komaj čakam!

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 680
16.9.2009 18:03:10   
nina68
Mi smo včeraj imeli kontrolni UZ rasti pri Pušenjaku. Naš fant je težak 1930g pri 31t4d, obrnil se je že na glavico, upam, da tako ostane tudi do konca. Pušenjak pravi, da je po vseh parametrih dovolj velik in težak za tedne (od 1600-1800g), vendar sem videla na nekaterih forumih, da je kar težak, vendar G jemljejo do +/- 10% za normalno.
Je pa zelo aktiven fant, sva se z Pušenjakom hecala, da igra fuzbal, ampak je žogo zamenjal z mano, kar seveda zelo dobro čutim, ko pa se raztegne mi zgleda nogice tako tišči v želodec in prepono, da komaj diham, pa še slabo mi postane.
Drugače pa sem od jutrišnega dne dalje v bolniški, s porodniškim dopustom pa začnem 16.10.

Kontrolo imam 30.9. in srčno upam, da bo vse ok.

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.9.2009 19:10:28   
pi82ka
Živjo,
da se malo javim in pokomentiran, kar se uspela prebrati.
Našuser posted image  je zadne dni tako aktiven, da me včasih že kar malce boli od nejovih podvogov. Kot da bi delala salte na tranpolinu.
Včeraj je bil prav en grozen dan...komaj sem prišla iz službe, bilo mi je slabo, brez moči, trebuh mi je otrdeval od 15h pa do 17h, vmes ša še brce take, kot da bi hotuuser posted image  skoz popek venuser posted image . Danes je že bolje.
Sem pa od jutri na prej na bolniškiuser posted image , ker enostavne ne morem več delat 8 ali več ur na dan. Sicer se bom mogla res bolj doma držat ampak na sprehod pa lahko grem, ker pri nas v službi majo zelo strogo kontrolo in ti pošljejo inšpektorja domov. Nič za to, ker tako ali tako ne mislem bluzit okrog, na sprehod mi pa ne bo noben prepreči it.

Ena je omenila da očka ni imel želje it v porodno z mamico, moj se je tud nekako bal, ampak, ker je v materinski vidu porodno sobo in poslušal vse razlage babce, je mnenje spremenil in bo z veseljem šel z mano. Je pa res, da če sam ne bi želel, ga tudi jaz ne bi sila v to. Tko da user posted image  za materinsko šolo.

A katere pozna naslov na naetu za javno hrambo celic? Nekaj sem gledala ampak priznam, da do sedaj ko sem hodila v službo nisem kaj dosti iskala in brskala po netu.

Ninka80 super za info. o mariborski zavarovalnici.

Midva sva ravno danes uredila na CSD-ju vse papirje...full so bli prijazni in tudi za očetovstvo sva vse zrihtala.

Kar se tiče izhodov iz hiše po porodu se bom jaz kar držala nasvetov moje mame in tašče, one že vejo. Se boma pazila in se pustila razvajat. Tak je bil tudi nasvet v materinski šoli. 
Me pa skrbijo razne petarde letos, no od kar imamo psička me itak to full moti,da bobni že en mesec pred prazniki oziroma takoj po 1. novembru. Lani i npred lani sva bila čez viken večinoma pri njemu, ker je bolj mir kot v našem kraju, ampak letos se pa ne bova mogla umaknit.

uf...roman sem napisala NO PA PRIDNE BODITE...PA,PAuser posted image

(odgovor članu nina68)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.9.2009 19:24:44   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

A katere pozna naslov na naetu za javno hrambo celic? Nekaj sem gledala ampak priznam, da do sedaj ko sem hodila v službo nisem kaj dosti iskala in brskala po netu.

pi82ka
jaz sem jim poslala mail, da se pač zanimam za to na naslov: espok-ztm@ztm.si.
in so mi poslali odgovor z zloženko in prijavnico skoraj takoj nazaj.

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.9.2009 19:26:12   
mayamaya
aja, jaz na netu nisem nič našla glede tega. ima pa to čež zavod za transfuzijsko medicino, samo jaz se na njihovi strani ne znajdem najboljše. po moje sploh ne piše nič o tem, al se pa jaz čisti antitalent user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.9.2009 19:29:47   
pi82ka
MAYAMAYA hvala tudi jaz ravnokar našla link in tel. ter naslov:

http://www.kemofarmacija.si/si/?articleID={F82E2CB4-9F2F-346B-97B7-C91E7BE8A918}&id=produkti&offset=70&sub=Bolezni_in_zdravila
če bo še katera iskala.

Barbchen v materinski je sedaj še predavanje v četrtek in v torek (praktični prikaz)? 2 skupini če se ne motim-ali imaš kaj več informaciji? Za epiduralno pa greva midva verjetno nasledni petek 25.9 ob 13:30.

lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 685
16.9.2009 19:43:24   
divja
jaz sem pa kar malorazočarana nad materinsko šolo, smo jo imeli prejšnji teden od pon-čet od 18.00-19.30, vse je bilo bolj na hitro povedano s tem da naj bi bili 4 ki bi predavali pa so 3 odpovedali :( jaz sem tudi malo razmišljala o epeduralni, vendar na MŠ sploh ni nič omenila te teme niti kje se lahko kaj pozanimaš oz imaš predavanje. Ali mogoče katera ve ali se v Lj tudi plača in pa koliko

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 686
16.9.2009 22:27:44   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Barbchen v materinski je sedaj še predavanje v četrtek in v torek (praktični prikaz)? 2 skupini če se ne motim-ali imaš kaj več informaciji? Za epiduralno pa greva midva verjetno nasledni petek 25.9 ob 13:30.

lp

hej souser posted image , sem ti tudi jaz danes na FB pustila sporočilo, če kaj več veš, glede na to, da naju včeraj ni bilo (moj je očitno neki tazga pojedu, da je bil čist švoh, same me pa ni pustil, zaradi epizode prejšnji tedenuser posted image ). Ja še 1x je, v 2. skupinah in nimam pojma po kakšni logiki se razporediti - midva jutri ne moreva, tako da bova šla v torek. Za epiduralno pa se jaz še nisem odločila, kdaj bom šla na predavanje.

Mirno nočko souser posted image in čimmanj pohodov na WCuser posted image

Carpe Diem!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.9.2009 6:48:04   
valerija77
Dobro jutro

No pri nas že spet bedimo od 5 ure zjutraj, ker se mi tamal premetava po trebuhu, da imam občutek da bo kr čez trebuh ven pobegnu. user posted image Tudi jaz sem šla včeraj urejat papirje na csd in zdaj moram počakat na odločbo. Očetovstvo pa bova šla urejat nekje oktobra. V torek sem imela obravnavo na sodišču za skrbništvo sina in je sodnica obravnavo po uri in pol preložila na nov datum ker se nisva mogla zmenit komu naj bo sin dodeljen. Jaz seveda vztrajam da je dodeljen meni in mu ga nikakor ne mislim prepustiti po vsem kar sem morala dati skozi pri njem.
Sem pa včeraj prvič občutila neko špikanje v spodnjem delu trebuha in verjetno gre za  Braxton-Hicksove popadke. K sreči se je zvečer to umirilo, ker še res ne bi rada rodila. Vsaj nekaj tednov naj še počaka. Naslednji prgled imam šele 13.10. tak da se bom še kr načakala.

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.9.2009 8:35:52   
petkapet
Dobro jutro,...zaspano jutro

spali smo super. Dedec v trebuhu user posted image pa je imel včeraj pravo tekmo, zvečer od 7ih do 11h, sem mislila, da sem nogometno igrišče. Ma sem bila prav zadovoljna, ker je dan poprej skora j cel dan ninal.

Včeraj sem oddala tudi jaz papirje na CSD. Denar namesto paketa dobimo pa naslednji mesec. Kar se tiče očetovsega dopusta, pa mi je rekla, da mora biti tudi letošnja oktobrska plača gor user posted image . Pa sem jo vprašala, kaj ce rodim prej, ko mož še ne dobi plače (ker bi koristil takoj ko se rodi), in je rekla,da naj jo pol faksira...user posted image , pa bo ona vpisala.

Ma nevem zakaj je tolko nujno tud oktobersko dobit. A tiste, ki mate rok v začetku oktobra, morajo vašim moškim tudi vpisat še oktobersko plačo?

(odgovor članu valerija77)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.9.2009 8:51:04   
korala
Ojla, čvekice user posted image ! Tudi midva sva včeraj uredila priznanje očetovstva, dvignila sem tudi vse papirje za izpolniti. Nisem vedela, ampak nazaj jih je treba prinesti najkasneje dan, preden začneš porodniško.

Drugače smo ok, mali se veselo razteguje in premetava. Naslednji pregled imam 29.9., UZ kontrolo rasti pa 7.10.
Najbolj me muči spanje, ker se pol noči nameščam v pravi položaj, da potem nekako zaspim, dokler se ne začne smrčanje...user posted image

Porodniško začnem 1.11. Srečkice tiste, ki jo že oktobra, jaz sem prav sita službe, pa voženj z vlakom. Če bo kakšna epidemija gripe, jo bom takoj pobrisala na bolniško.

Lepo se imejte v tem zaspanem dnevu.
Pa, pa.

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 690
17.9.2009 9:17:14   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: petkapet

Dobro jutro,...zaspano jutro

spali smo super. Dedec v trebuhu user posted image pa je imel včeraj pravo tekmo, zvečer od 7ih do 11h, sem mislila, da sem nogometno igrišče. Ma sem bila prav zadovoljna, ker je dan poprej skora j cel dan ninal.

Včeraj sem oddala tudi jaz papirje na CSD. Denar namesto paketa dobimo pa naslednji mesec. Kar se tiče očetovsega dopusta, pa mi je rekla, da mora biti tudi letošnja oktobrska plača gor user posted image . Pa sem jo vprašala, kaj ce rodim prej, ko mož še ne dobi plače (ker bi koristil takoj ko se rodi), in je rekla,da naj jo pol faksira...user posted image , pa bo ona vpisala.

Ma nevem zakaj je tolko nujno tud oktobersko dobit. A tiste, ki mate rok v začetku oktobra, morajo vašim moškim tudi vpisat še oktobersko plačo?

nama je isto rekla. ne vem pa niti zakaj rabijo njim vseh 12 plač vpisat. a za tistih 15 dni ki jim plača država user posted image v glavnem je rekla, da naj prinesemo papirje konec oktobra, če nas bo pa otrok prehitel, pa da naj pol naknadno sporoči še oktobersko plačo...nič jasno

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 691
17.9.2009 9:18:04   
mayamaya
da nismo bile pri isti ženski ?

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 692
17.9.2009 9:22:19   
petkapet
Mayamaya, moah, tebi je rekla vsaj oktobra, da prineseš, meni pa, da ko se rodi user posted image . Sem bla v Izoli.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 693
17.9.2009 9:26:33   
tassika
Meni je pa izpolnila papirje in napisala gor da mora vpisati samo še sept. plačo, eanko kot jaz, pa imam rok 23.11. Saj sem rekla, vsak zavod dela po svojem principu, samo pač ko rodim mora sporočit s katerim dnem ostane doma.

Evo jaz sem pa danes bolje, res ne vem kaj me je včeraj zvilo, ampak nisem mogla nič, ne stat ne sedet, še ležat samo na levem boku, ponoči je pa minilo.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu petkapet)
Neposredna povezava do sporočila: 694
17.9.2009 9:27:42   
srecna_zvezda
Dobro jutro souser posted image !

Danes smo mi zelo slabo spali; vedno tezje je najti pravi polozaj. Pri nas gre nekako tako; premetavamose in iscemo polozaje nekje 10min in ko se koncno nastimam, ne mine niti dve minute in moram ali na wc ali pa mi je pase vec tako lezat, saj me bebi kr naprej mocno brca!user posted image seveda se vse tezje premikam, oblacim, diham, kakor si ti tassika tudi napisala. Vcasih pozabim da sem noseca (kljub busiju) in nikakor ne morem razumet zakaj mi je tako presneto tezko vstat iz postelje...sele ko vcasih malo pretiravam in me brcike znotraj zacnejo opominjati, se sele zavem...user posted image Drugace pa sem vceraj nabavila skoraj vse za najinega bajsija; vso kozmetiko, dudice (1x Nuk in 1x Avent) bomo videli ce bo katero sploh potreboval in katero si bo sploh izbral...user posted image sedaj mi ostane le se jogi za posteljico, previjalna podloga in previjalna deska. Aja pa tiste stvari iz lekarne; FR, ribodermin (za otrockove gube), pa bepanthen in vlozke zame...

Glede CSD jaz sem ze dobila nakazano vceraj, je pa res da sem jaz sla papirje nesti nekje konec avgusta, tako nekako. Sem sla slucajno na bankomat in ko sem poleg place zgledala dodatnih skoraj 300€ sem bila navdusena in se odlocila kar zapraviti.user posted image

(odgovor članu korala)
Neposredna povezava do sporočila: 695
17.9.2009 10:23:45   
ninka80
Pozdravljene,

berem, da že vse pridno urejate papirje na CSD, mene to še čaka, upam, da prihodnji teden.
Danes greva z malim k zdravniku, ad vidmo kaj mu je.

Grem, me kliče, greva slikat s temperami,

se še kaj oglasim

http://nina80.moj-album.com/

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 696
17.9.2009 10:27:00   
Nezy85
Pozdravlene souser posted image
Danes ponoči smo spali dokaj dobro, iz torka na sredo pa katastrofa, sem se zbudila ob 2 zjutraj se premetavala pol ure pol sem vstala in sem bedela do 5.20 dokler ni moj šel v službo, zdaj smo pa kr dobro spančkali!!

Naša biba pa ima konstanten ritem telovadbe, med 17.00 in 20.00 intenzivno telovadi oz. nekaj trenira vrjetno boksuser posted image , takrat sma z mojim ravno v mat. šoli in se moj smeji kak mi skače trebuh na vse straniuser posted image .

Tudi jaz sem šla po papirje na CSD in mi je rekla da naj za očetovski dopust oddam papirje vsaj 2 dni prej preden bo nastopil očetovski dopust!Za moje papirje pa mi ni nič rekla do kdaj moram oddati, jaz ji bom kar nesla papirje takrat ko mi z moje firme pošlejo obrazec ki so ga mogli izpolnit za plače!Najbol tečno in obremajujoče je urejanje teh papirjev!!!

Jaz pa še pojma nimam kako se je moja biba obrnila, pregled imam pa konec meseca in mi je rekla da boma takrat delale UZ!

< Sporočilo je popravil Nezy85 -- 17.9.2009 10:29:47 >

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu srecna_zvezda)
Neposredna povezava do sporočila: 697
17.9.2009 11:26:57   
giotti
Mi poveste tiste, ki ste uredile še priznanje očetovstva na CSD? Ste to lahko naredile isti dan kot ostale stvari brez najave ali ste se morale kaj prej najavit in so vam oni rekli, kdaj pridet?

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 698
17.9.2009 11:29:46   
mayamaya
jaz sem to vse hkrati naredila. samo pri dveh različnih referentkah.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 699
17.9.2009 11:52:58   
korala
Očetovstvo sva uredila brez najave. Oba prineseta osebni dokument, potem se naredi zapisnik, v katerem bodoči očka izjavlja, da je oče otroka, ki ga boš rodila. Potem je zase strokovna delavka delala še neke zaznamke, če sva zaposlena in kje ter ugotavljala, kje živiva (zaradi kasnejšega uveljavljanja preživnine ipd., če bi živela ločeno).
Porodniško pa urejaš pri drugi delavki v drugi pisarni - tudi brez najave.
Vsaj tako je na CSD Škofja Loka.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......