|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
17.9.2009 10:35:44   

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Evo slike od sobe:

http://album.ringaraja.net/index.php?page=album&ID=14685

gem spat čaoooo

lepa sobica...kolumbo ti tak razturašuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3451
17.9.2009 10:36:11   

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Živjo....in adijo.... naša noč user posted image user posted image  valjda zobje.... grem se učit. čao...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image si dobila???

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
17.9.2009 10:36:58   

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci...

Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že???
katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene ste kr pogruntale punceuser posted image user posted image user posted image naši zmagal, tekma pa je bla tokrat zanimiva vsaj v končnici ker je šlo kr precej na tesnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in take tekme imam najraje seveda če potem naši zmagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČ je bla katastrofa, možek kašlja in ga grlo boli in je slabo spal in me rukne ob 4 zjutri pokonci, da je z benjaminom neki narobe in je šel gledat in je reku da je ful žareč jst seveda vsa zalomana sploh nisme dojala kaj se dogaja... mu je zmeru vročino je mel čez 39 sam se ne spomnim če je reku 39,9 al 39,2 sem šla sam po svečko in mu je dal svečko jst sem mu šla pa iskat za pit.... pol je pa čez uro in pol tako kašljal, da se je davil in sem spet skočla pokonci in šle gledat, če še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še spi in sem že tud šla gledat če dihauser posted image

Flori je v vrtcu jst pa čakam, da se benjamin zbudi in potem ga nahranim in ga bo mami pazla jst pa nesem eni moji prjatlci nekaj škatl oblačil ker imamo mi preveč vsega in bom dala nekaj njej ima pa isto starega fanta k je forjan.....

lepo se mejte in lep danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta možek in Benjamin čim prej zdrava...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
17.9.2009 10:37:19   

vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ..........še 4 mesece in grem v službouser posted image user posted image user posted image

se je Hana zdele igrala na poselji z eno tako mizico ki je za finomotoriko in jo raztura že na tisti strani ki je za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
17.9.2009 10:37:30   

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

HANI (OD MAJCHY) vse naj za 7. obmesecnico...
user posted image

čestitikeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
17.9.2009 10:37:36   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci...

Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že???
katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene ste kr pogruntale punceuser posted image user posted image user posted image naši zmagal, tekma pa je bla tokrat zanimiva vsaj v končnici ker je šlo kr precej na tesnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in take tekme imam najraje seveda če potem naši zmagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČ je bla katastrofa, možek kašlja in ga grlo boli in je slabo spal in me rukne ob 4 zjutri pokonci, da je z benjaminom neki narobe in je šel gledat in je reku da je ful žareč jst seveda vsa zalomana sploh nisme dojala kaj se dogaja... mu je zmeru vročino je mel čez 39 sam se ne spomnim če je reku 39,9 al 39,2 sem šla sam po svečko in mu je dal svečko jst sem mu šla pa iskat za pit.... pol je pa čez uro in pol tako kašljal, da se je davil in sem spet skočla pokonci in šle gledat, če še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še spi in sem že tud šla gledat če dihauser posted image

Flori je v vrtcu jst pa čakam, da se benjamin zbudi in potem ga nahranim in ga bo mami pazla jst pa nesem eni moji prjatlci nekaj škatl oblačil ker imamo mi preveč vsega in bom dala nekaj njej ima pa isto starega fanta k je forjan.....

lepo se mejte in lep danuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bosta možek in Benjamin čim prej zdrava...

Se podpišem, upam da oba čimprej okrevata

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
17.9.2009 10:43:04   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: baki

men je nik 15 min. nazaj iz povijalne padu.sekunda.sam plenico sem pobrala ker je bil pokakan in čumf.še dobro da sem imela tam po tleh kovter na pol prepognjen da je padu nanj.se je bol vstrašo mal ga je pa bučka bolela.jst sem bla v trenutku mokra tk sem se ustrašla.vedla sem da se bo to nardilo enkrat ker je živ ko strela

user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
17.9.2009 10:44:37   
baki
katjuša......upam da se hitr pozdravitauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu timy)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
17.9.2009 10:50:51   
Čebel@

men je nik 15 min. nazaj iz povijalne padu.sekunda.sam plenico sem pobrala ker je bil pokakan in čumf.še dobro da sem imela tam po tleh kovter na pol prepognjen da je padu nanj.se je bol vstrašo mal ga je pa bučka bolela.jst sem bla v trenutku mokra tk sem se ustrašla.vedla sem da se bo to nardilo enkrat ker je živ ko strela
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......meni je fizioterapevtka svetovala da jo previjam kar na tleh,ker je tak živček

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
17.9.2009 10:54:38   
baki
saj mislim da ga bom jst tudi začela na tleh sprevijat bol pametno

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
17.9.2009 10:54:41   
Takole zgledajo naši flekci pridejo pa gredo po nekaj minutah ni mi jasno...

user posted image

pa še ena ko naša miss sedi v novem stolčku...hvala mela

user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3461
17.9.2009 10:58:53   
TAMIKA3
IZVIRNO SPOROČILO: cita

Takole zgledajo naši flekci pridejo pa gredo po nekaj minutah ni mi jasno...

user posted image
user posted image
pa še ena ko naša miss sedi v novem stolčku...hvala mela

user posted image

user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
17.9.2009 11:01:28   
baki
se poklicala pediatrinjo pa je rekla da če se normalno obnaša pa če ne bruha da pol je vredu.....upam da res......

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
17.9.2009 11:01:56   
MIHAILO

vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ..........še 4 mesece in grem v službouser posted image user posted image user posted image

se je Hana zdele igrala na poselji z eno tako mizico ki je za finomotoriko in jo raztura že na tisti strani ki je za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Hana...kaksna mizica pa je to???

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3464
17.9.2009 11:03:23   
Čebel@

se poklicala pediatrinjo pa je rekla da če se normalno obnaša pa če ne bruha da pol je vredu.....upam da res......
za vsak slučaj ga par dni opazuj....če ti je padel na mehko,mu skoraj verjetnoo ni nič

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
17.9.2009 11:09:21   
Čebel@

ta stran je 3m+
user posted image

ta druga stran pa 9m+
user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
17.9.2009 11:27:12   
MIHAILO

vem kako se pocutisuser posted image user posted image user posted image sam da je ok...nas je tut tok zivahen da si ga ne upam vsakic na p.mizi preoblacit

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3467
17.9.2009 11:27:47   
TAMIKA3

ta stran je 3m+
user posted image

ta druga stran pa 9m+
user posted image

full vredi user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
17.9.2009 11:28:11   
TAMIKA3
majchy... cena user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
17.9.2009 11:29:23   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

55€ v BC

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
17.9.2009 11:29:33   
MIHAILO

ta stran je 3m+
user posted image

ta druga stran pa 9m+
user posted image

kje se je da kupit,v bcuser posted image je fajna zadeva,kako deluje...hvala

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
17.9.2009 11:30:37   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: TAMIKA3

55€ v BC

uuuuuuuuuuser posted image veliko

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3472
17.9.2009 11:31:57   
MIHAILO

men je mihailo padel na laminat,z zadnjim delom glave se je vdaril od komodo in mu hvala bogu ni bilo nic

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3473
17.9.2009 11:33:23   
MIHAILO
Vceraj ponoci kadar koli se je MIHAILO premaknil sem ga cula in zacela sanjat,da je pri nama v postelji in da bo padel...potem sem se zbudila in vsa prestrasena gledala,ce je v posteljiciuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
17.9.2009 11:33:57   
zvesta
pardon, ker vpadam...

Cita, poslala sem ti ZS

(odgovor članu TAMIKA3)
Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?