birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci... Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že??? katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barki mene ste kr pogruntale punce naši zmagal, tekma pa je bla tokrat zanimiva vsaj v končnici ker je šlo kr precej na tesno in take tekme imam najraje seveda če potem naši zmagajo NOČ je bla katastrofa, možek kašlja in ga grlo boli in je slabo spal in me rukne ob 4 zjutri pokonci, da je z benjaminom neki narobe in je šel gledat in je reku da je ful žareč jst seveda vsa zalomana sploh nisme dojala kaj se dogaja... mu je zmeru vročino je mel čez 39 sam se ne spomnim če je reku 39,9 al 39,2 sem šla sam po svečko in mu je dal svečko jst sem mu šla pa iskat za pit.... pol je pa čez uro in pol tako kašljal, da se je davil in sem spet skočla pokonci in šle gledat, če še diha zdej pa še spi in sem že tud šla gledat če diha Flori je v vrtcu jst pa čakam, da se benjamin zbudi in potem ga nahranim in ga bo mami pazla jst pa nesem eni moji prjatlci nekaj škatl oblačil ker imamo mi preveč vsega in bom dala nekaj njej ima pa isto starega fanta k je forjan..... lepo se mejte in lep dan Joj, boga tvoja fanta Naj se čimhitrej pocajtata Glede preverjanja dihanja sem pa jst ful vesela da mam Angelcare, sploh glede na to da je Kristi precej bolna nonstop in me tko ne skrbi... Me je pa enkrat skor kap k je dejansko začel piskat, jst kuj v sobo, preverm Kristi, ona diha, zadeva pa še kr tul. Pol pa pride moj pa prav, aja, sej res, sva postlo na stran obrnila in sta obe blazini zdrsnle čist dol k nogam, tam kjer Kristi sploh ni in seveda ni blo kontakta z njenim dihanjem... Sem ga skor fentala, ker jst sem se kr tresla