|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
17.9.2009 9:04:01   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Sm ugotovila da našo riž zapira user posted image user posted image - mlečne kašce, sama riževa kašca brez mleka ( k sm jo dala mal v juhco da sm jo zagostila), riž kuhan user posted image No se ga bomo mal izogibal;

No če sm kej pozabla se bom pa še spomnla

No, ne vem sicer, lohk da se motm, ampak a ni blo skoz da riž mal zapira? Mislm, tko dost splošno znano? Govorim zarad tega ker vem da kadar sem mela drisko sem jedla bobi palčke pa kuhan riž.user posted image
Zdej pa že ne vem več a smo sam pri nas tko delal, a delajo še kje tko...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 3426
17.9.2009 9:04:30   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: baki

meni je rekla p.da se alergije pojavijo takoj,ali pa k daš drugič tisto hrano.je rekla da se nimam kaj bat da nik že mora jest mešano prehrano.tudi meso in rumenjak pije tudi navadno mleko 3.5user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo da ze vse je...a km pijeuser posted image kaj pa am...
a misliš adaptirano mleko ?to pije 2x na dan zjutraj in zvečer zaradi vitaminov.sam da mi noče samega mleka mu vedno not dam kakšno keksolino......zdej ko pa bojo zobje zunaj bom pa začela vrjetno sam po žlički.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3427
17.9.2009 9:07:41   
Onasiss

HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje...user posted image

Se podpišem....

< Sporočilo je popravil mlea -- 17.9.2009 9:09:11 >

So what....

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3428
17.9.2009 9:10:15   
Onasiss
Živjo....in adijo.... naša noč user posted image user posted image  valjda zobje.... grem se učit. čao...

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3429
17.9.2009 9:16:44   
baki
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

HANI (OD MAJCHY) vse naj za obmesečje...user posted image

Se podpišem....
jaz tudi

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3430
17.9.2009 9:19:54   
baki

Živjo....in adijo.... naša noč user posted image user posted image  valjda zobje.... grem se učit. čao...
jst sem tudi imela noč zauser posted image ,sam da tokrat ga je katja srala.se ji je nekaj sanjalo pol je bla pa čist paf.ni zaspala nazaj skor 1 uro.če ne eden pa drugi.za pop....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3431
17.9.2009 9:28:19   
MIHAILO

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3432
17.9.2009 9:28:40   
MIHAILO

jst sem tudi imela noč zauser posted image ,sam da tokrat ga je katja srala.se ji je nekaj sanjalo pol je bla pa čist paf.ni zaspala nazaj skor 1 uro.če ne eden pa drugi.za pop....

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3433
17.9.2009 9:29:38   
MIHAILO

meni je rekla p.da se alergije pojavijo takoj,ali pa k daš drugič tisto hrano.je rekla da se nimam kaj bat da nik že mora jest mešano prehrano.tudi meso in rumenjak pije tudi navadno mleko 3.5user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo da ze vse je...a km pijeuser posted image kaj pa am...
a misliš adaptirano mleko ?to pije 2x na dan zjutraj in zvečer zaradi vitaminov.sam da mi noče samega mleka mu vedno not dam kakšno keksolino......zdej ko pa bojo zobje zunaj bom pa začela vrjetno sam po žlički.

ja adaptirano mleko...kdaj mu das pa km...v kasice al

(odgovor članu baki)
Neposredna povezava do sporočila: 3434
17.9.2009 9:31:14   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Sm ugotovila da našo riž zapira user posted image user posted image - mlečne kašce, sama riževa kašca brez mleka ( k sm jo dala mal v juhco da sm jo zagostila), riž kuhan user posted image No se ga bomo mal izogibal;

No, ne vem sicer, lohk da se motm, ampak a ni blo skoz da riž mal zapira? Mislm, tko dost splošno znano? Govorim zarad tega ker vem da kadar sem mela drisko sem jedla bobi palčke pa kuhan riž.user posted image

Pa pri nas niti ni blo take navade, tko da user posted image
No sej vsega se enkrat naučiš da potem lahko pameten al pa še bolj neumen umreš user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3435
17.9.2009 9:34:39   
simonakr

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3436
17.9.2009 9:36:18   
timy

HANI (OD MAJCHY) vse naj za 7. obmesecnico...
user posted image

tudi od nasuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3437
17.9.2009 9:38:28   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Ja, se jaz tudi spomnim, da sem morala jesti kuhan riž, kadar sem imela driskouser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3438
17.9.2009 9:58:30   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci...

Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že???
katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene ste kr pogruntale punceuser posted image user posted image user posted image naši zmagal, tekma pa je bla tokrat zanimiva vsaj v končnici ker je šlo kr precej na tesnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in take tekme imam najraje seveda če potem naši zmagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČ je bla katastrofa, možek kašlja in ga grlo boli in je slabo spal in me rukne ob 4 zjutri pokonci, da je z benjaminom neki narobe in je šel gledat in je reku da je ful žareč jst seveda vsa zalomana sploh nisme dojala kaj se dogaja... mu je zmeru vročino je mel čez 39 sam se ne spomnim če je reku 39,9 al 39,2 sem šla sam po svečko in mu je dal svečko jst sem mu šla pa iskat za pit.... pol je pa čez uro in pol tako kašljal, da se je davil in sem spet skočla pokonci in šle gledat, če še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še spi in sem že tud šla gledat če dihauser posted image

Flori je v vrtcu jst pa čakam, da se benjamin zbudi in potem ga nahranim in ga bo mami pazla jst pa nesem eni moji prjatlci nekaj škatl oblačil ker imamo mi preveč vsega in bom dala nekaj njej ima pa isto starega fanta k je forjan.....

lepo se mejte in lep danuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3439
17.9.2009 10:13:23   
TAMIKA3

kje pa ste vseuser posted image URSA,TAMIKA,MAJCHY te se ponavadi zjutraj oglasijouser posted image

tukaj user posted image
pri nas je malo bolj pestro user posted image , tako, da ni časa za rr.
zdaj oba spita user posted image user posted image , grem nekaj malega narest user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3440
17.9.2009 10:14:27   
TAMIKA3

HANI (OD MAJCHY) vse naj za 7. obmesecnico...
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3441
17.9.2009 10:15:03   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci...

Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že???
katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mene ste kr pogruntale punceuser posted image user posted image user posted image naši zmagal, tekma pa je bla tokrat zanimiva vsaj v končnici ker je šlo kr precej na tesnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in take tekme imam najraje seveda če potem naši zmagajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NOČ je bla katastrofa, možek kašlja in ga grlo boli in je slabo spal in me rukne ob 4 zjutri pokonci, da je z benjaminom neki narobe in je šel gledat in je reku da je ful žareč jst seveda vsa zalomana sploh nisme dojala kaj se dogaja... mu je zmeru vročino je mel čez 39 sam se ne spomnim če je reku 39,9 al 39,2 sem šla sam po svečko in mu je dal svečko jst sem mu šla pa iskat za pit.... pol je pa čez uro in pol tako kašljal, da se je davil in sem spet skočla pokonci in šle gledat, če še dihauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa še spi in sem že tud šla gledat če dihauser posted image

Flori je v vrtcu jst pa čakam, da se benjamin zbudi in potem ga nahranim in ga bo mami pazla jst pa nesem eni moji prjatlci nekaj škatl oblačil ker imamo mi preveč vsega in bom dala nekaj njej ima pa isto starega fanta k je forjan.....

lepo se mejte in lep danuser posted image user posted image user posted image

Joj, boga tvoja fantauser posted image user posted image user posted image  Naj se čimhitrej pocajtatauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Glede preverjanja dihanja sem pa jst ful vesela da mam Angelcare, sploh glede na to da je Kristi precej bolna nonstop in me tko ne skrbi... Me je pa enkrat skor kap k je dejansko začel piskat, jst kuj v sobo, preverm Kristi, ona diha, zadeva pa še kr tul. Pol pa pride moj pa prav, aja, sej res, sva postlo na stran obrnila in sta obe blazini zdrsnle čist dol k nogam, tam kjer Kristi sploh ni in seveda ni blo kontakta z njenim dihanjem... Sem ga skor fentala, ker jst sem se kr treslauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3442
17.9.2009 10:15:14   
Jutta
Katjusa - ubogi Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image
Boste šli kaj k zdravniku?

Claud - kako ti je uspelo prilepit tako lepe slikce? Jaz sem jih preko shrani.si, ampak so ratale manjše.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3443
17.9.2009 10:19:44   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Katjusa - ubogi Benjaminuser posted image user posted image user posted image user posted image

Claud - kako ti je uspelo prilepit tako lepe slikce? Jaz sem jih preko shrani.si, ampak so ratale manjše.

ne smo bli zadnič ap je rekla da mu nima kaj datuser posted image user posted image user posted image user posted image če vročina v 3 dneh ne zgine bomo šli..... upam, da bop kmalu vredu

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3444
17.9.2009 10:21:57   
Čebel@

ne smo bli zadnič ap je rekla da mu nima kaj datuser posted image user posted image user posted image user posted image če vročina v 3 dneh ne zgine bomo šli..... upam, da bop kmalu vredu

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 3445
17.9.2009 10:23:56   
Čebel@
vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ..........še 4 mesece in grem v službouser posted image user posted image user posted image

se je Hana zdele igrala na poselji z eno tako mizico ki je za finomotoriko in jo raztura že na tisti strani ki je za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3446
17.9.2009 10:24:23   
TAMIKA3

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3447
17.9.2009 10:25:02   
TAMIKA3

vsem hvala za čestitkeuser posted image user posted image user posted image ..........še 4 mesece in grem v službouser posted image user posted image user posted image

se je Hana zdele igrala na poselji z eno tako mizico ki je za finomotoriko in jo raztura že na tisti strani ki je za 9muser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

3.8.2006 MAI 4610g,57cm

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3448
17.9.2009 10:28:38   
timy

user posted image user posted image user posted image bravo Hana

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3449
17.9.2009 10:34:10   
baki
men je nik 15 min. nazaj iz povijalne padu.sekunda.sam plenico sem pobrala ker je bil pokakan in čumf.še dobro da sem imela tam po tleh kovter na pol prepognjen da je padu nanj.se je bol vstrašo mal ga je pa bučka bolela.jst sem bla v trenutku mokra tk sem se ustrašla.vedla sem da se bo to nardilo enkrat ker je živ ko strela

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 3450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  136 137 [138] 139 140   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?