Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:54:22
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Sem vam poslala. Hvala! majchy, tudi jst nism vedla, da je soja alergena? timy, moj ma tudi full rad pikantno...Tako da ko on kuha, da meni posebi in pol si sebi začini s čilijem, poprom, kajenskim poprom in še eno stvarjo...Sem 1x provala in me je peklo celo grlo... K jst nisem navajena... Ko jst kuham pa je vse lih prov začinjeno... Aja, z mojim živiva skupi malo več kot 3 leta in smo v tem času porabli 1 kilo soli oz smo jo lih prejšni mesec porabli in kupli novo...
< Sporočilo je popravil sunny24 -- 16.9.2009 21:55:16 >
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:54:36
|
|
|
|
timy
|
Maksi kar naprej gledam tega tvojega Garfielda, pa ti naj pokažem mojega, sicer ni oranžen, je pa požrešen in len ter kar naprej na kavču pred televizijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:55:53
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Maksi kar naprej gledam tega tvojega Garfielda, pa ti naj pokažem mojega, sicer ni oranžen, je pa požrešen in len ter kar naprej na kavču pred televizijo Lep!!!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:57:00
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Sem vam poslala. Hvala! mmmm, Sunny jaz bi dodala še Tabasco drugače pa tvoj ve, kako se je majchy, tudi jst nism vedla, da je soja alergena? timy, moj ma tudi full rad pikantno...Tako da ko on kuha, da meni posebi in pol si sebi začini s čilijem, poprom, kajenskim poprom in še eno stvarjo...Sem 1x provala in me je peklo celo grlo... K jst nisem navajena... Ko jst kuham pa je vse lih prov začinjeno... Aja, z mojim živiva skupi malo več kot 3 leta in smo v tem času porabli 1 kilo soli oz smo jo lih prejšni mesec porabli in kupli novo...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:57:13
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny........še dobro da imammo strica googla,da kaj novega zvemo pri nama pa nobeden od naju ne je rad preveč začinjeno timy.......svetovna slikica
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:58:20
|
|
|
|
Čebel@
|
milči,rebeka......dober večer
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:58:33
|
|
|
|
Maksi1
|
Timy - jaz pa mam rada začinjeno hrano, a ne preveč. Še najrajši malo solim in dodam druge začimbe - čeprav sem nagnjena na domače (bazilka, origano, majaron, timijan, šetraj - ti pa verjetno rabiš še kako eksotično, če sem te prav razumela), no pa kakšen čili mi je še všeč. Kislega ne maram, obožujem sladko. Na žalost, za kile. Veš, zdej si me pa spomnila na temno čokolado s pekočo papriko. Moram it pogledat, če jo imam še kaj na zalogi. Ta je carska.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:59:12
|
|
|
|
Čebel@
|
pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci...
< Sporočilo je popravil majchy23 -- 16.9.2009 22:00:19 >
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:00:09
|
|
|
|
timy
|
Nekaj mi tale forum nagaja, prejšnje sporočilo je samo kopiralo Sunny hotela sem reči, da bi jaz tem začimbam, ki jih tvoj uporablja, dodala še Tabasco, drugače pa tvoj ve, kako se dobro je
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:01:13
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Sem vam poslala. Hvala! mmmm, Sunny jaz bi dodala še Tabasco drugače pa tvoj ve, kako se je majchy, tudi jst nism vedla, da je soja alergena? timy, moj ma tudi full rad pikantno...Tako da ko on kuha, da meni posebi in pol si sebi začini s čilijem, poprom, kajenskim poprom in še eno stvarjo...Sem 1x provala in me je peklo celo grlo... K jst nisem navajena... Ko jst kuham pa je vse lih prov začinjeno... Aja, z mojim živiva skupi malo več kot 3 leta in smo v tem času porabli 1 kilo soli oz smo jo lih prejšni mesec porabli in kupli novo... ti je uspelo odgovor stlačit umes
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:01:14
|
|
|
|
Maksi1
|
Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:01:52
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci... Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:02:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:03:47
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy Nekaj mi tale forum nagaja, prejšnje sporočilo je samo kopiralo Sunny hotela sem reči, da bi jaz tem začimbam, ki jih tvoj uporablja, dodala še Tabasco, drugače pa tvoj ve, kako se dobro je Sej si napisala, sam nekje umes posta!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:03:57
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 pogrešam večerne čveke:kolumbo,mlea,katjuša,balonchy,tanci... Tudi jst...Le kje so? Aja, a ni neka košarka al kaj že??? katjuša jo skoraj sigurno dela,kolumbo štriha bajto,mlea se verjetno uči,tanci pospravla da ne bo kot pri ciganih,balonchy pa verjetno pije pivo na barki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:04:05
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam točno! sori, sem pozabla, da tudi ta seznam imamo.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:05:00
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - jaz pa mam rada začinjeno hrano, a ne preveč. Še najrajši malo solim in dodam druge začimbe - čeprav sem nagnjena na domače (bazilka, origano, majaron, timijan, šetraj - ti pa verjetno rabiš še kako eksotično, če sem te prav razumela), no pa kakšen čili mi je še všeč. Kislega ne maram, obožujem sladko. Na žalost, za kile. Veš, zdej si me pa spomnila na temno čokolado s pekočo papriko. Moram it pogledat, če jo imam še kaj na zalogi. Ta je carska. Odvisno kaj kuham, drugače imam najraje baziliko in origano - mi tako dobro dišita, ja posegam tudi po ostalih, zadnje čase zelo po ingverju in pa čemažu, drugače pa čili in kajenski poper, pa vedno najdem kaj novega, ampak brez popra in česna pa enostavno ne gre Temno čokolado pa jaz kupujem mojemu očetu, kadar pazi na Evo On se pa res totalno drži zdrave prehrane in ne odstopa niti za ped. Star je 75 let, ljudje pa mu dajo največ 57. Res pa je, da se vse življenje ubada s športom, tako službeno kot zasebno. Jaz imam po njemu le težo in prebavo. Ampak tudi to je nekaj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:05:37
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam točno! sori, sem pozabla, da tudi ta seznam imamo. imamo vse živo na seznamčkih po moje imamo najbolj obsežen seznam na celem rr-ju
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:06:03
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam točno! sori, sem pozabla, da tudi ta seznam imamo. Saj ne bi vedela, tudi če bi pogledala na seznam, ker imam dva To je Tomi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:08:38
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: timy ampak brez popra in česna pa enostavno ne gre ITAK za tvojega očeta. In podedovane gene.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:10:48
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam točno! sori, sem pozabla, da tudi ta seznam imamo. imamo vse živo na seznamčkih po moje imamo najbolj obsežen seznam na celem rr-ju Ja, po moejm tudi! Bravo mi oz bravo majchy k si tako pridna s seznami!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:11:05
|
|
|
|
Čebel@
|
meni je mož že pobegnil v posteljo,jaz se mu grem pa pridružit........fajn čvekej te še naprej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:11:43
|
|
|
|
Maksi1
|
No, Majchy ....si vidla, da ni vse v seznamih.... Hecam se. Pridno skrbiš zanje. Pa zdej se mi zdi, da boš še neki novega uštimala, ane? Tomi - mu paše ime. Samo verjetno ga ni dobu po unmu pevcu od sidarte?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:11:55
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Maksi1 Timy - lušn muc. Prav tak lenušček, kot muc mora bit. Kako mu je pa ime? poglej na seznam točno! sori, sem pozabla, da tudi ta seznam imamo. imamo vse živo na seznamčkih po moje imamo najbolj obsežen seznam na celem rr-ju Ja, po moejm tudi! Bravo mi oz bravo majchy k si tako pridna s seznami! sej probam predat štafeto drugi,pa jo nobena ne mara
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 22:12:02
|
|
|
|
sunny24
|
Nočko majchy!
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?