Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 15:00:47
|
|
|
|
Anonimen
|
o šit kako zaspano vreme se mi kar kinka
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 15:05:34
|
|
|
|
kodrana
|
dan. mislim,da je skrajni čas, da se malo oglasim. naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal. kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 16:12:38
|
|
|
|
kasso
|
kodrana, te spremljam edinaos, ja tudi jaz bi šla spat to vreme. V vrtcu pa je hčerka ta mesec malo prikrajšana in je celo vzgojiteljicama hudo, ker ti ki so ostali od lani (8 otrok)pravita, da se dobro držijo ob vsem joku in hrupu enajstih novincev. Danes je najbrž bil težek dan, ker sta bili obe izmozgani. Upam, da se bodo otročki kmalu navadili na to zanje pozitivno spremembo in bo skupina kmalu začela normalno funkcionirat.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 18:16:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčke in Za obiske... Gibe? Hmm,... če so bile res so ble 24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisano
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 18:16:37
|
|
|
|
Srčekgirll
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. mislim,da je skrajni čas, da se malo oglasim. naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal. kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala.. Helow! Ja tebe pa res dolg ni blo. Se bo že navadla. Pr nas se je takoj ulaufal, sam smo že 2x zbolel. upam, da jo boš čimprej najdla, srečno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 18:48:05
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčke in Za obiske... Gibe? Hmm,... če so bile res so ble 24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisano o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:15:43
|
|
|
|
špelin@
|
Čer Uf, sem ravno iskala en kuharski recept za jutri in se mi zdaj sline cedijo Napaka! Nikoli več zvečer ne fantaziraj o hrani!!! Grem po sladoled
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:24:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos špelin@ enako , celo noč je prejokala , jaz pa z njo Upajmo na boljšo noč!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:26:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ojla! mi smo spali ok. me je blo malo strah zaradi noska, ampak je blo vse vredu. danes se s lotiva rihtanja evine sobice. najprej morava najine računalnike prestavit v manjšo sobo, ki jo je treba še prepleskat, pol pa še evino sobico porisat, pa bo. komaj čakam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:26:46
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 za igranje pa ne govori ... sem bla brez interneta in tv-ja do danes do 10h...so nam izklopl siol (kljub plačanem računu), telefona ne... banda. In zakaj so ga potem izklopili?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:27:37
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? za Tajo, naj se revica čimprej pozdravi. Kako je bilo na pregledu? za prve gibe
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:28:50
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso V vrtcu pa je hčerka ta mesec malo prikrajšana in je celo vzgojiteljicama hudo, ker ti ki so ostali od lani (8 otrok)pravita, da se dobro držijo ob vsem joku in hrupu enajstih novincev. Danes je najbrž bil težek dan, ker sta bili obe izmozgani. Upam, da se bodo otročki kmalu navadili na to zanje pozitivno spremembo in bo skupina kmalu začela normalno funkcionirat. Tudi jaz upam, da se novinci kmalu navadijo vrtca in ugotovijo, da zna biti zabavno
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:29:40
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. mislim,da je skrajni čas, da se malo oglasim. naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal. kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala.. Oooooo, super, da si se javila Pestke za službo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:30:23
|
|
|
|
nia5
|
Dober večer Imam večerjo kar pred računalnikom Sem danes probala srečo in šla na vrt z Nio, da vidim če mi bo pustila kaj delat ali bo sitna. Ne samo da sma bile skoraj dve uri na vrtu, še travo mi je pomagala pipat , se šetala po zemlji, blitvi, solati , v glavnem naredila sem veliko, pa čeprav je malo pridelek potacala.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:30:33
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? Boga Taja, da se bo prej pozdravila ji Videk pošilja poljubčke in Za obiske... Gibe? Hmm,... če so bile res so ble 24.10.07 ob 12:24 (13t 5d)(nism čist 100%), za ta druge sm pa 100% da so bli, pa 11.11.07 ob 21:09 (16t2d). Mam vse zapisano o marička, ti si pa zgodaj čutila. jaz še v tretji nosečnosti je bilo tam po 22 t Jaz sem prve gibe v 1. nosečnosti začutila nekje po 20. tednu. V 2., 3.in 4. nosečnosti pa okrog 18. tedna.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:31:26
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Imam večerjo kar pred računalnikom Sem danes probala srečo in šla na vrt z Nio, da vidim če mi bo pustila kaj delat ali bo sitna. Ne samo da sma bile skoraj dve uri na vrtu, še travo mi je pomagala pipat , se šetala po zemlji, blitvi, solati , v glavnem naredila sem veliko, pa čeprav je malo pridelek potacala. Dober tek zate in za Nio, pridni sta bili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:31:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro tilči, za spanje, jaz se žal ne morem hvaliti... IZVIRNO SPOROČILO: tilči Včeraj sem izvedela,da je moja sodelavka za privat varstvo čez poletje plačevala 500 eur ,sedaj ima pa vrtca 35 eur.Sem ji rekla,da če bi jaz morala dati toliko za varstvo,sploh na šiht ne grem,ker se ne splača Džizs špelin@ enako , celo noč je prejokala , jaz pa z njo tilči kar se tašče tiče: aja BTW: ograjica je že nameščena in je
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:33:01
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ojla! mi smo spali ok. me je blo malo strah zaradi noska, ampak je blo vse vredu. danes se s lotiva rihtanja evine sobice. najprej morava najine računalnike prestavit v manjšo sobo, ki jo je treba še prepleskat, pol pa še evino sobico porisat, pa bo. komaj čakam špelin@, edinaos za spanje! tilči za spanje. sam tisto privat varstvo je blo pa res drago! jana ti je uspelo snoči dovolj priigrati? Joj mene pa kar vest peče, nikakor da se spravima zraven, je kar nekaj dela še, zidanja, polaganja tal....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:35:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Hojla punce! Hvala vsem za čestitke ob mojem rojstnem dnevu! Ni bil ravno idealen dan...se je Taja še vedno slabo počutila, vročina je bla...in smo šli k P. Fasala je virus herpes in ima revika polna usta aft... trajalo bo še kake tri štiri dni, ker ma res dosti, danes ma že manj vročine... Drugače pa sem popoldne imela obiske in se je dan potem lepo zaključil. In sem že v tridesetki Držite pesti popoldan, mava s pikecom pregled! A je možno ne, da sem včeraj in danes že začutla prve gibe? za bogico Tajo, upam da se čimprej pozdravi revica. Veš da se ne spomnim kdaj sem jih začela čutit , bi mogla mal pošnofat med papirji ali pa po spominu
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:37:13
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: kodrana dan. mislim,da je skrajni čas, da se malo oglasim. naj povem,da mi smo ok. smo v vrtcu. se še ni čisto navadila, malo pojokca, ampak bo. jaz iščem službo. sem mislila,da jo imam v žepu, pa nitako. žal. kako ste ve? nekatere spremljam na fb. drugače pa sem vas kar malo pogrešala.. za neuspelo službo
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:38:52
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Čer Uf, sem ravno iskala en kuharski recept za jutri in se mi zdaj sline cedijo Napaka! Nikoli več zvečer ne fantaziraj o hrani!!! Grem po sladoled To je hudič ja . Jaz pa si privoščim kaj se mi zlušta, če le imam v bajti, ampak ponavadi bi glih tisto, česar ni.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:40:44
|
|
|
|
nia5
|
Nekaj me zanima. Ali že uporabljate zobno pasto pri čiščenju zobekov? Je še malo prehitro ne?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 21:41:40
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dober večer Imam večerjo kar pred računalnikom Sem danes probala srečo in šla na vrt z Nio, da vidim če mi bo pustila kaj delat ali bo sitna. Ne samo da sma bile skoraj dve uri na vrtu, še travo mi je pomagala pipat , se šetala po zemlji, blitvi, solati , v glavnem naredila sem veliko, pa čeprav je malo pridelek potacala. Dober tek zate in za Nio, pridni sta bili. Hvala Saj je že bil skrajni čas veš?!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 22:14:10
|
|
|
|
špelin@
|
Nč, dost bo mojega (s)kakanja po drugih temah Mirno nočko vsem
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 2.del :)) 16.9.2009 22:18:54
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Nč, dost bo mojega (s)kakanja po drugih temah Mirno nočko vsem Si pa firbec, pa voljo tudi še maš
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?