|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del
16.9.2009 15:22:23   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam user posted image
lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava)
ob 16.30 sadje(cca.200ml)
ob 20.00 kašica+mleko

ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica?

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
16.9.2009 15:26:15   
Čebel@

A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam user posted image
lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 20.00 kašica+mleko

od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
16.9.2009 15:28:27   
MIHAILO
user posted image

lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 20.00 kašica+mleko

od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
16.9.2009 15:31:01   
Čebel@

user posted image

lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 20.00 kašica+mleko

user posted image user posted image user posted image
upam da ti kaj prav prideuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
16.9.2009 15:34:21   
claud
Evo dam se jst 2 frishne fotkeuser posted image

user posted image
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
16.9.2009 15:35:48   
Čebel@
claud......tadruga je full huda z mehurčkiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
16.9.2009 15:37:22   
claud

claud......tadruga je full huda z mehurčkiuser posted image user posted image user posted image

Jaaaa madam je bla cist vesela z ogledalcem....si je vsecuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
16.9.2009 15:37:24   
Maksi1
Jutta, Claud - uauuuuu, kako sta crtkana. user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
16.9.2009 17:55:24   
Onasiss
Evo, naša madam je ravnokar pogrunrala kako se prižiga in ugaša televizija. user posted image user posted image  To, pa da ji je zanimivo ko prižiga in ugaša luč, pa boljš da sploh ne govorim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo šli v štacuno..... in sem morala predčasno zaključit svoj nakupovalni dan saj se je madam usrala do sred hrbta......user posted image user posted image user posted image  ... še dobr da sem blizu doma.....user posted image

So what....

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3334
16.9.2009 17:56:18   
Onasiss
ej claud-full maš lepe slike...ne samo, da je Larissa gor, tudi full so čiste....user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
16.9.2009 18:12:59   
Čebel@
tko,pa so obiski šliuser posted image ......Hana se je nacartala,potem je pa šla spat za 1 urico,sedaj se pa prebujauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
16.9.2009 18:30:09   
Čebel@

lohk ti napišem za Hano:
ob 9.00 mleko(190ml)
ob 20.00 kašica+mleko

tukaj sem se zatipkala-dam ji 2 žlici+60 ml vode

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
16.9.2009 19:40:17   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: mlea

ej claud-full maš lepe slike...ne samo, da je Larissa gor, tudi full so čiste....user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image
kaj bi sele blo s fotoaparatom....te so s telefonom....jah sony ericson je kar znan da dela dobre slikeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
16.9.2009 20:46:53   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

Evo, naša madam je ravnokar pogrunrala kako se prižiga in ugaša televizija. user posted image user posted image  To, pa da ji je zanimivo ko prižiga in ugaša luč, pa boljš da sploh ne govorim....user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo šli v štacuno..... in sem morala predčasno zaključit svoj nakupovalni dan saj se je madam usrala do sred hrbta......user posted image user posted image user posted image  ... še dobr da sem blizu doma.....user posted image

user posted image ja, to je pa naši tudi totalno zanimivo, daljinec v roki in ugašanje ter prižiganje televizijeuser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
16.9.2009 20:48:04   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta

Pa še ena od Vida

user posted image

Fulll je catl!!!!

(odgovor članu Jutta)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
16.9.2009 20:49:29   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

Evo dam se jst 2 frishne fotkeuser posted image

user posted image
user posted image

joj kak srček je!!!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
16.9.2009 20:51:34   
timy

tko,pa so obiski šliuser posted image ......Hana se je nacartala,potem je pa šla spat za 1 urico,sedaj se pa prebujauser posted image user posted image user posted image

super za cartanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image  potem pa je verjetno polna vtisov šla malce zalegnituser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3342
16.9.2009 20:52:54   
sunny24
Čer bejbe! Kako smo?

Gaja je ustala ob 9h...Spet po dolgem času je spala skori 12 ur (edino ob 5:30 je jedla).

Pohajale smo skori cel dan...Zjutri smo šle ven ob 11h, kofetkale ene 2 uri s frendico, pol smo ble 1 urco doma in je pršla moja mama in smo šle ven po dežju še za 2 uri. Zvečer smo šla pa z mojim v kitajsko v Italjo na večerjo...In zdej je moj šou delat, Gaja zaspala (cel dan je spala 1 uro v 2 kosih), jst pa malo na net...user posted image

maksi, tečaj za plavanje...So ceno dvignli na 110 evrov in meni je to full preveč...Tako, da ne bom šla. Če bom že hotla bom šla z Gajo kdaj tko za kako urco sam plavat...

claud in jutta, lepe slikice, predvsem pa lepi modeli! user posted image  

claud, kaj tiste balončke si dodala fotki v kakem programu al...

rumenjak...Mene tudi zanima kako ga pripravite...Kako pa mesek? Sicer Gaja je že jedla meso zmiksano v juhici al pa mineštrci, posebi pa še ne, pa bi ji ga dala za pokušat. Aja, kdaj pa lahko dam naprimer kako paštico z paradajzm?

balonchy, sm se spomnla, da je Benetton 012 tudi v Stari Gorici in če češ, lahko gremo skupi počekirat kaj majo...user posted image   Pa super za opravljen pregled!!!

Hmm, ostalo mi je pa ušlo...

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
16.9.2009 20:57:45   
timy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

rumenjak...Mene tudi zanima kako ga pripravite...Kako pa mesek? Sicer Gaja je že jedla meso zmiksano v juhici al pa mineštrci, posebi pa še ne, pa bi ji ga dala za pokušat. Aja, kdaj pa lahko dam naprimer kako paštico z paradajzm?

Sunny rumenjak sem ji jaz najprej dala poskusit trdo kuhan in to čisto malo, ena četrtina rumenjaka. Sedaj pa ji npr. v špinačo zmešam rumenjak. Spečem jajce, da potem laže ločim od beljaka, in potem rumenjak vmešam vanjo. Je fulll navdušena.

Glede mesa, pa sem ga tudi jaz dajala zmiksano v hrani. Sem pa tudi že poskusila pašto s paradižnikom in mesom. Pazila sem samo pri paradižniku, da je bil olupljen in razsemenjenuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
16.9.2009 21:03:59   
Maksi1
Ej, Sunny - a res, je taka visoka cena. Uffa. A maš še tisti link od tega plavanja v Ajdovščini?
A ja, pa če sta z Balonchy zato, se vam lahko pridružim na kofetku.  Mi je taka tuga, da se še nisem uspela s tabo zmenit za eno vozičkanje po NG, ma je skozi kej. No, drugi teden mam bolj na fri (samo v sredo imam zobarja), tako da bi mi pašalo, če se vidimo.

Beneton - jaz sem spomladi vzela en njihov kompletek (majčka, hlače) in sem bla full zadovoljna - mehko blago, raztegljivo, barve neuničljive - in to kar v bivši standi. Kjer maš spodi tudi njihov outlet, čeprav takrat ko sem jaz bla tam, nisi neki profitiral, pa tudi velike izbire ni blo. Zato sem vzela kar iz redne ponudbe in res sem bla ful zadovoljna.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
16.9.2009 21:07:49   
Maksi1
Rumenjak - mi z mesom še nismo začeli. Po mesu bom šele uvajala rumenjak. Pa baje se ga daje najprej 1/4, potem polovičko in nato celega - v prvem tednu naj ne bi prekoračli količine 1 rumenjaka. Čeprav dvomim, da je treba tolko komplicirat.

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
16.9.2009 21:10:53   
Čebel@
čer!
Hanči pančkauser posted image user posted image user posted image je katera še tukaj?

(odgovor članu Maksi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
16.9.2009 21:18:24   
sunny24
timy in maksi hvala za info glede rumenjaka! user posted image  Kiro pašto pa daste?

maksi, za un tečaj sam vpiši tečaj za plavanje za dojenčke pa ti vn vrže...

Za kofe ko prije balonchy (pa tudi drugače) se komot zmenmo! user posted image  

Sam mi2 smo res smotane, živimo par km narazen, pa smo se 2x vidle...Enkrat ko smo ble še noseče in takrat ko smo se slučajno srečali na sprehodu...user posted image

Jst sem prov pozabla da majo v Benettonu tudi za ta male...Mi je šlo z glave...Sem še tisti dan ko sm šla rodit čekirala cotke in zravn globoko dihala...user posted image user posted image user posted image

majchy, jst sm tuki! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
16.9.2009 21:20:45   
Čebel@
sunny.......a se je Gajči rita pocajtala?

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
16.9.2009 21:25:40   
Maksi1
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

timy in maksi hvala za info glede rumenjaka! user posted image  Kiro pašto pa daste? Kar navadno barilo - tisto za na juho. Zarja obožuje zvezdice.  Sicer mi je kar bogo, ker pomodora ji še nisem dala, sira tudi še ne, tako da je pašitco samo z zelenjavo. Ji je pa močno všeč.

maksi, za un tečaj sam vpiši tečaj za plavanje za dojenčke pa ti vn vrže... tnx, bom poiskala.

Za kofe ko prije balonchy (pa tudi drugače) se komot zmenmo! user posted image  

Sam mi2 smo res smotane, živimo par km narazen, pa smo se 2x vidle...Enkrat ko smo ble še noseče in takrat ko smo se slučajno srečali na sprehodu...user posted image   ma res. ma bomo vse nadoknadle.

Jst sem prov pozabla da majo v Benettonu tudi za ta male...Mi je šlo z glave...Sem še tisti dan ko sm šla rodit čekirala cotke in zravn globoko dihala...user posted image user posted image user posted image joj, se spomnem, ko si pravla, da si šla lih tisti dan v šoping. Se je Gaji že zdelo, da bi rada vidla oblekce v živo.

majchy, jst sm tuki! user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?