Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:22:23
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam lohk ti napišem za Hano: ob 9.00 mleko(190ml) ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava) ob 16.30 sadje(cca.200ml) ob 20.00 kašica+mleko ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:26:15
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam lohk ti napišem za Hano: ob 9.00 mleko(190ml) ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava) ob 16.30 sadje(cca.200ml) ob 20.00 kašica+mleko ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica? od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:28:27
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam lohk ti napišem za Hano: ob 9.00 mleko(190ml) ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava) ob 16.30 sadje(cca.200ml) ob 20.00 kašica+mleko ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica? od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:31:01
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam lohk ti napišem za Hano: ob 9.00 mleko(190ml) ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava) ob 16.30 sadje(cca.200ml) ob 20.00 kašica+mleko ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica? od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje upam da ti kaj prav pride
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:34:21
|
|
|
|
claud
|
Evo dam se jst 2 frishne fotke
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:35:48
|
|
|
|
Čebel@
|
claud......tadruga je full huda z mehurčki
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:37:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 claud......tadruga je full huda z mehurčki Jaaaa madam je bla cist vesela z ogledalcem....si je vsec
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 15:37:24
|
|
|
|
Maksi1
|
Jutta, Claud - uauuuuu, kako sta crtkana.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 17:55:24
|
|
|
|
Onasiss
|
Evo, naša madam je ravnokar pogrunrala kako se prižiga in ugaša televizija. To, pa da ji je zanimivo ko prižiga in ugaša luč, pa boljš da sploh ne govorim.... Smo šli v štacuno..... in sem morala predčasno zaključit svoj nakupovalni dan saj se je madam usrala do sred hrbta...... ... še dobr da sem blizu doma.....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 17:56:18
|
|
|
|
Onasiss
|
ej claud-full maš lepe slike...ne samo, da je Larissa gor, tudi full so čiste....
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 18:12:59
|
|
|
|
Čebel@
|
tko,pa so obiski šli ......Hana se je nacartala,potem je pa šla spat za 1 urico,sedaj se pa prebuja
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 18:30:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO A ma se kir otrok jedilnik ...a malo je al normalno???Ena soseda mi skoz govori da je suh ..sej vem da ni ,sam ,ko mi vsak dan rece pol vcasih mal potuhtam lohk ti napišem za Hano: ob 9.00 mleko(190ml) ob 13.00 kosilo(krompir,riž+zelenjava) ob 16.30 sadje(cca.200ml) ob 20.00 kašica+mleko ob 20 koliko kasice in mleka?mlecna kasica? od milupe mlečno kašico-ji dam 2 veliki žlici praška +10ml vode in vse poje,čez pa spije cca.150ml aM in je sita do zjutraj ko jo vržem iz postelje tukaj sem se zatipkala-dam ji 2 žlici+60 ml vode
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 19:40:17
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea ej claud-full maš lepe slike...ne samo, da je Larissa gor, tudi full so čiste.... kaj bi sele blo s fotoaparatom....te so s telefonom....jah sony ericson je kar znan da dela dobre slike
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:46:53
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlea Evo, naša madam je ravnokar pogrunrala kako se prižiga in ugaša televizija. To, pa da ji je zanimivo ko prižiga in ugaša luč, pa boljš da sploh ne govorim.... Smo šli v štacuno..... in sem morala predčasno zaključit svoj nakupovalni dan saj se je madam usrala do sred hrbta...... ... še dobr da sem blizu doma..... ja, to je pa naši tudi totalno zanimivo, daljinec v roki in ugašanje ter prižiganje televizije
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:48:04
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jutta Pa še ena od Vida Fulll je catl!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:49:29
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Evo dam se jst 2 frishne fotke joj kak srček je!!!!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:51:34
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 tko,pa so obiski šli ......Hana se je nacartala,potem je pa šla spat za 1 urico,sedaj se pa prebuja super za cartanje potem pa je verjetno polna vtisov šla malce zalegnit
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:52:54
|
|
|
|
sunny24
|
Čer bejbe! Kako smo? Gaja je ustala ob 9h...Spet po dolgem času je spala skori 12 ur (edino ob 5:30 je jedla). Pohajale smo skori cel dan...Zjutri smo šle ven ob 11h, kofetkale ene 2 uri s frendico, pol smo ble 1 urco doma in je pršla moja mama in smo šle ven po dežju še za 2 uri. Zvečer smo šla pa z mojim v kitajsko v Italjo na večerjo...In zdej je moj šou delat, Gaja zaspala (cel dan je spala 1 uro v 2 kosih), jst pa malo na net... maksi, tečaj za plavanje...So ceno dvignli na 110 evrov in meni je to full preveč...Tako, da ne bom šla. Če bom že hotla bom šla z Gajo kdaj tko za kako urco sam plavat... claud in jutta, lepe slikice, predvsem pa lepi modeli! claud, kaj tiste balončke si dodala fotki v kakem programu al... rumenjak...Mene tudi zanima kako ga pripravite...Kako pa mesek? Sicer Gaja je že jedla meso zmiksano v juhici al pa mineštrci, posebi pa še ne, pa bi ji ga dala za pokušat. Aja, kdaj pa lahko dam naprimer kako paštico z paradajzm? balonchy, sm se spomnla, da je Benetton 012 tudi v Stari Gorici in če češ, lahko gremo skupi počekirat kaj majo... Pa super za opravljen pregled!!! Hmm, ostalo mi je pa ušlo...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 20:57:45
|
|
|
|
timy
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 rumenjak...Mene tudi zanima kako ga pripravite...Kako pa mesek? Sicer Gaja je že jedla meso zmiksano v juhici al pa mineštrci, posebi pa še ne, pa bi ji ga dala za pokušat. Aja, kdaj pa lahko dam naprimer kako paštico z paradajzm? Sunny rumenjak sem ji jaz najprej dala poskusit trdo kuhan in to čisto malo, ena četrtina rumenjaka. Sedaj pa ji npr. v špinačo zmešam rumenjak. Spečem jajce, da potem laže ločim od beljaka, in potem rumenjak vmešam vanjo. Je fulll navdušena. Glede mesa, pa sem ga tudi jaz dajala zmiksano v hrani. Sem pa tudi že poskusila pašto s paradižnikom in mesom. Pazila sem samo pri paradižniku, da je bil olupljen in razsemenjen
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:03:59
|
|
|
|
Maksi1
|
Ej, Sunny - a res, je taka visoka cena. Uffa. A maš še tisti link od tega plavanja v Ajdovščini? A ja, pa če sta z Balonchy zato, se vam lahko pridružim na kofetku. Mi je taka tuga, da se še nisem uspela s tabo zmenit za eno vozičkanje po NG, ma je skozi kej. No, drugi teden mam bolj na fri (samo v sredo imam zobarja), tako da bi mi pašalo, če se vidimo. Beneton - jaz sem spomladi vzela en njihov kompletek (majčka, hlače) in sem bla full zadovoljna - mehko blago, raztegljivo, barve neuničljive - in to kar v bivši standi. Kjer maš spodi tudi njihov outlet, čeprav takrat ko sem jaz bla tam, nisi neki profitiral, pa tudi velike izbire ni blo. Zato sem vzela kar iz redne ponudbe in res sem bla ful zadovoljna.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:07:49
|
|
|
|
Maksi1
|
Rumenjak - mi z mesom še nismo začeli. Po mesu bom šele uvajala rumenjak. Pa baje se ga daje najprej 1/4, potem polovičko in nato celega - v prvem tednu naj ne bi prekoračli količine 1 rumenjaka. Čeprav dvomim, da je treba tolko komplicirat.
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:10:53
|
|
|
|
Čebel@
|
čer! Hanči pančka je katera še tukaj?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:18:24
|
|
|
|
sunny24
|
timy in maksi hvala za info glede rumenjaka! Kiro pašto pa daste? maksi, za un tečaj sam vpiši tečaj za plavanje za dojenčke pa ti vn vrže... Za kofe ko prije balonchy (pa tudi drugače) se komot zmenmo! Sam mi2 smo res smotane, živimo par km narazen, pa smo se 2x vidle...Enkrat ko smo ble še noseče in takrat ko smo se slučajno srečali na sprehodu... Jst sem prov pozabla da majo v Benettonu tudi za ta male...Mi je šlo z glave...Sem še tisti dan ko sm šla rodit čekirala cotke in zravn globoko dihala... majchy, jst sm tuki!
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:20:45
|
|
|
|
Čebel@
|
sunny.......a se je Gajči rita pocajtala?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 6.del 16.9.2009 21:25:40
|
|
|
|
Maksi1
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 timy in maksi hvala za info glede rumenjaka! Kiro pašto pa daste? Kar navadno barilo - tisto za na juho. Zarja obožuje zvezdice. Sicer mi je kar bogo, ker pomodora ji še nisem dala, sira tudi še ne, tako da je pašitco samo z zelenjavo. Ji je pa močno všeč. maksi, za un tečaj sam vpiši tečaj za plavanje za dojenčke pa ti vn vrže... tnx, bom poiskala. Za kofe ko prije balonchy (pa tudi drugače) se komot zmenmo! Sam mi2 smo res smotane, živimo par km narazen, pa smo se 2x vidle...Enkrat ko smo ble še noseče in takrat ko smo se slučajno srečali na sprehodu... ma res. ma bomo vse nadoknadle. Jst sem prov pozabla da majo v Benettonu tudi za ta male...Mi je šlo z glave...Sem še tisti dan ko sm šla rodit čekirala cotke in zravn globoko dihala... joj, se spomnem, ko si pravla, da si šla lih tisti dan v šoping. Se je Gaji že zdelo, da bi rada vidla oblekce v živo. majchy, jst sm tuki!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?