Rubin.
|
Najprej bi se vam rada zahvalila za vse vzpodbudne in tolažilne besede takrat, ko je hudo in seveda tudi veselje, ki ga delite z menoj takrat, ko so novičke lepe. Kot sem že enkrat napisala, rek: da če hudo deliš se prepolovi, če pa deliš veselje se le to podvoji, še kako drži. Ko je hudo me vaša tolažba gor drži, ko pa je lepo, pa me vaše veselje, ki ga delite z menoj dvigne še višje. Obenem bi se tudi zahvalila za vso podporo vsem, ki mi jo nudite, pa naj bo to moralna, denarna, materialna, duhovna, vseeno, vsaka je dobrodošla v danem trenutku, ko jo potrebujem. In verjetno jo bom še kar nekaj časa. HVALA. Hvala tudi vsem, ki Zoji prižigate svečke. Lepo je videti in vedeti, da je tudi v vaših mislih. Angelček moj pogrešam te in hvala ti, da nas čuvaš, vsak dan najsvetlejši zvezdici pomaham in pošljem poljubček . Gaja je bila danes dobro, na 55% kisiku z setoracijo 92 in 18 vpihi. Ker sva bili obe pridni sva za nagrado dobili cartanje. To so trenutki, za katere se splača živeti. Sploh ne morem opisat občutka, ki me preveva ko jo držim v naročju. Verjetno bi se dalo primerjat z tistim, ko dobiš prvič otroka v naročje - nepopisna sreča. In tako se cartava uro, uro in pol, ko mora spet v inkubator. Meni je pa kar ni za dat. Danes je pri meni spala kot polhek, jaz pa čisto blažena. Vsak dan upam, da bo drug dan vse o.k. in da spet pride k meni. Kakšni so obeti? Sicer se dr. ne pogovarjava kaj preveč o prihodnosti, ker je za mene to izgubilo smisel in praktično živim samo za danes. Na EINT nikoli ne veš kaj bo prinesel jutri in jaz to še kako dobro vem. Ampak vseeno, dr. je omenila, da bo Gajino zdravljenje verjetno dologtrajno, zato bo, ko bo dosegla 1800g pripeljana v Lj, kjer ji bodo vstavili traheostomo zaradi lažjega rokovanja z njo. Trenutno je to vse kar vem. Do te teže ji manjka še dobrih 400g. Jaz upam, da če bo jo že potrebovala, da je ne bo dolgo oz. želim ji čimmprejšnje okrevanje in da pride čimmprej domov. Šele takrat bom resnično verjela, da jo bom imela lahko za vedno v svojem naročju.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 14.9.2009 21:27:05 >
|