biba007
|
IZVIRNO SPOROČILO: lana70 ......pa s teboj, so se pričele že kakšne tegobe al jih boš kar preskočila... Akhem, sem ravno pisala Arnejčki, kako je z mano in temile potencialno nosečniškimi tegobami. Evo, da naredim kar en copy-past, zadeva je takšnale: cel kup simptomov, ampak nič ni takšnega, kar bi bilo povsem prepričljivo. Npr. ves čas sem vročična (ampak ker po novem jem tudi ogl. hidrate in gluten, ni takšna reakcija čisto nič nepričakovana), tja nekje do poldneva se ves čas malo tresem, kao stres, pa srček šiba (ampak spet, po vsem tem izležavanju je vsaka stvar napor), malo mi je slabo (ampak tale kao slabost preseneljivo močno spominja na standardne krejvinge), buši je velik, joškice tudi (ampak kaj, ko je rit takisto, pa spet ni nenavadno, ker jem približno 2x toliko kot prej)...evo, pa malo trapam....se mi ultra vlečejo tile dnevi do UZja. Ma veš kako bi rada našla nekaj, kar bi mi takole, 1x ali 2x na teden potrdilo, da smo res noseči??? Sicer pa probala Elevit. Zero problems (akhem, ker trapam, zdaj spet ne vem, če ne bi raje takole malo pobruhcala, za ziherhajt ) Daj povej, kako pa to, da moraš bit doma? Rizična nosečnost? Btw, a je kaj novic o Miklci pa Ratatujčku? Rebika, evo, še tule, hvala za kofi in malo načet biskotino....sklepam, da je bil preprosto neodoljiv .... Pa pazi nase, če se je za mleko treba izležavat, pa pojdi spet glancat levi bok...in nič tega
|