Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:33:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? jaz??? zakaj??? postajam vandal??? ja ne vem... neki kiji so se omenjal.. zdej pa vandal pr vas???? MOGOČE NAKLJUČJE AL JE POVEZANO TO???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:34:46
|
|
|
|
Dudica1
|
blue a to mata v kliničnem na kardiologiji na 7 oddelku??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:35:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? jaz??? zakaj??? postajam vandal??? ja ne vem... neki kiji so se omenjal.. zdej pa vandal pr vas???? MOGOČE NAKLJUČJE AL JE POVEZANO TO??? pa se je računalnik navzel slabe karme, a?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:35:59
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo ja itak ja...si kr mislim ja kakšna kolona se dela mene še ni med njimi.... jz bolj tm v ozadju
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:35:59
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo blue jaz grem danes u soping....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:36:57
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo blue jaz grem danes u soping.... ti pa doma leži ne pa da greš bolna v šoping!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:37:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 blue a to mata v kliničnem na kardiologiji na 7 oddelku?? ne, baje zdej v novi pediatrični... prej sm mela na Vrazovem trgu, pa so se preselili... tko da upam da sem prov napotena tja
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:37:12
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro! se še spomnite kijev? ... danes so pod našim blokom, v baru nekoga ustrelili.... šment! Kje pa ti živiš?Na divjem zahodu?Mater, me je kar zmrazilo....Se bo treba odselit na vas. Dobro jutro drugače! Smo od 6.30 pokonci, zdej se pa v igralnem centru krega, k ne ležim tam z njo. šit IZVIRNO SPOROČILO: Majch živa ma še vročino. Celo noč sem jo nosila, ker skoz joka. Redko se mi jo posreči odložit v postlo. Spet bom klicala v ZD. Kr ne vem, kaj naj...je možno, da je to od zobkov?? ker diha kar ok kljub prehladu. ojej... Nevem, kaj ti rečt. Upam, da bo kmalu mimo. Je pa možno, da so zobki in jo taako zelo matra. Poskusi ji dlesni z vinom namazat, pa boš takoj vidla. Dudi, kolk sta kjut tvoja dva IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Punce-prijateljica je rodila,pa ji bom čestitko poslala.Imate kak lep verz, misel? čestitam!!! Verz? Nimam. So mi kičasti Katmat, še to. Pozdravi se! Trebušna viroza zdaj ful razsaja. Pazite se punce, to je hudič. Te izmozga ful, spoh nimaš moči...
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:38:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo blue jaz grem danes u soping....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:38:41
|
|
|
|
FLASK_A
|
aja. Dobro jutro. Tamala zrihtana, usrana, najeta, zrigana, skričana- zdaj pa spi Jaz sem pa hrenovke pojedla, zdej pa vabilo za krst pišem. Ga imamo v nedeljo
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:39:24
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A aja. Dobro jutro. Tamala zrihtana, usrana, najeta, zrigana, skričana- zdaj pa spi Jaz sem pa hrenovke pojedla, zdej pa vabilo za krst pišem. Ga imamo v nedeljo dobro jutro tudi tebi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:39:48
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo ja itak ja...si kr mislim ja kakšna kolona se dela mene še ni med njimi.... jz bolj tm v ozadju na moji stavnici si ti na prvem mestu....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:40:08
|
|
|
|
Tanja_
|
No, če pa ne verza pa kaj naj napišem.Zdele mam čist prazno glavo in mi je vse tok pocukrano. blue NKD je menda v Tuš centru v BTCju. Sem včer mal raziskovala po netu. katmat ne hodi okol vsa bolana.Raje se pocajtajte.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:43:43
|
|
|
|
KatMat
|
ja flaska....k povozena rozca zgledam....nimas kej...poleg glavobolov me je zvecer pa se zbruhal pa sem mislila da mi gre ze na bolje....(pa da ne slisim kero rect-aha slabosti)
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:44:36
|
|
|
|
KatMat
|
ma morm mal vn drugac se mi bo zmesal....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:44:42
|
|
|
|
petrazg
|
Dobro jutro.... Spet je slaba noč, malo boljša kot včeraj, ampak vseeno budnice od 1 naprej... Zdaj se pa trudi nekaj zaspat, bomo videli kako bo... k.tja... pa kaj se to pri vas dogaja... Noseča je sedaj katera? Al sam KatMat hecate? vas ne sledim... Bolančki hitro se pozdravite...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:45:44
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma morm mal vn drugac se mi bo zmesal.... kdo ti bo pa malo merkal?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:47:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo blue jaz grem danes u soping.... ti pa doma leži ne pa da greš bolna v šoping!!!!!!!! morm it...tamala mi je ze vse 56 prerasla 62 mam pa sam se to kar je na njej....tak da nimam izbire....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:47:45
|
|
|
|
FLASK_A
|
Katmat, jaz bi vsaj toliko počakala, da vsaj en dan ne bi bruhala/ driskala, pol pa ni panike. Da ne bo še kdo fasal. Bogica
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:48:32
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 IZVIRNO SPOROČILO: KatMat ma morm mal vn drugac se mi bo zmesal.... kdo ti bo pa malo merkal? ja z mano gre....dam jo v avto,fajn zadekam,dam v vozicek grem u stacuno in nazaj u avto...to je to
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:50:24
|
|
|
|
KatMat
|
nimam izbire...pa se hocm vn iz te bajte ker mamo tri neukrotljive necake na merkanju in vse kar pocnejo je da zbijajo direkt nama nad glavo...cviljenje,jok,zbijanje,kricanje....men se pa ze kr iz uses kadi
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:50:45
|
|
|
|
Dudica1
|
joj ne vem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:51:13
|
|
|
|
KatMat
|
kje lahko kupim willow tree figurce???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:52:37
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat kje lahko kupim willow tree figurce??? jaz sm na vrhnki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:53:46
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 joj ne vem kaj ne ves
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?