Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:47:14
|
|
|
|
Tanja_
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja jutro! se še spomnite kijev? ... danes so pod našim blokom, v baru nekoga ustrelili.... šment! Kje pa ti živiš?Na divjem zahodu?Mater, me je kar zmrazilo....Se bo treba odselit na vas. Dobro jutro drugače! Smo od 6.30 pokonci, zdej se pa v igralnem centru krega, k ne ležim tam z njo.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:49:42
|
|
|
|
Dudica1
|
ojoj ktja... kaj se vse ne dogaja dobesedno pred vašimi vrati ne...svašta!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 7:57:57
|
|
|
|
Anonimen
|
živa ma še vročino. Celo noč sem jo nosila, ker skoz joka. Redko se mi jo posreči odložit v postlo. Spet bom klicala v ZD. Kr ne vem, kaj naj...je možno, da je to od zobkov?? ker diha kar ok kljub prehladu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:05:25
|
|
|
|
Dudica1
|
majch pokliči pa povej kako pa kaj je pa ti bodo povedal če jo pripelji ali ni potrebno...a si ji kaj dala ponoči...calpol-svečko??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
upam, da me res ne bo več dolgo v Lj - preveč zame! saj, če ne bi imela otrok, se me verjetno to ne bi toliko dotaknilo,... sem morala malo "zakašljati",... se opravičujem. Dudica, fletno tvoj malček previja drugega! prav lepo, da ga učiš! pri nas Oskar zbeži stran, samo da mu omenim, da se je Urban pokakal petraa, sem tudi sama že sproti označevala naslove... res je samo par klikov, a kot sem že rekla: potrebujem brco v rit! si že začela? odsvetujem ti vmesni počitek... zdaj, ko si že v drilu, je fino, da nadaljuješ in tako hitro končaš! Urban postal siten, sem ga položila v posteljico, minutko je pojokal in zdaj spi. Oskar je zjutraj izrazil željo, da ne bi šel v vrtec temveč v Zoo, tako da bomo verjetno po vrtcu šli tja, če bo lepo vreme. a katera bo naslednja noseča? jaz pa mislim, da nas bo presenetila tista, za katero najmanj pričakujemo, da bo... vedno je tako. katera pa je to?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:07:51
|
|
|
|
Anonimen
|
zvečer sem ji dala daleron sirup, čeprav ma vročine "samo" 38,2 merjeno v ritki
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:08:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Majch, lahko da so ušeska... upam, da bo z Živo kmalu vse ok!!!!! pikice pokice zanjo!!!
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:10:24
|
|
|
|
Anonimen
|
hja sej to je tud možno. Od zabitega noska klmalu kaj na ušesa pride. Zdravnice še ni, tako da čakam, da lahko spet pokličem
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:12:37
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch živa ma še vročino. Celo noč sem jo nosila, ker skoz joka. Redko se mi jo posreči odložit v postlo. Spet bom klicala v ZD. Kr ne vem, kaj naj...je možno, da je to od zobkov?? ker diha kar ok kljub prehladu. no sej sem ti rekla da se je tud z naso tako zacelo....zdej pa pazi nase ker bos tud ti zbolela...
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:13:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Majch živa ma še vročino. Celo noč sem jo nosila, ker skoz joka. Redko se mi jo posreči odložit v postlo. Spet bom klicala v ZD. Kr ne vem, kaj naj...je možno, da je to od zobkov?? ker diha kar ok kljub prehladu. no sej sem ti rekla da se je tud z naso tako zacelo....zdej pa pazi nase ker bos tud ti zbolela... evo, si mela prav...kaj ste že vi točno staknili??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:13:41
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja Dudica, fletno tvoj malček previja drugega! prav lepo, da ga učiš! pri nas Oskar zbeži stran, samo da mu omenim, da se je Urban pokakal hja no sej ni bil pokakan...ampak ponavadi ga res tudi tisto ne moti majch pa čudno ponavadi sirup vsaj toliko pomaga da si malo opomore in vsaj spijo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:15:46
|
|
|
|
Anonimen
|
pa pri zdravniku naj ti predpiše Calpol sirup. se mi zdi, da ga največ uporabljajo za malčke. po tretjem mesecu.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:16:01
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes punce, dejte mi povedat kje je ta NKD trgovina... sm gledala na netu pa majo full lepe strani.. a obstaja tud kakšna naša spletna stran - je možno online naročevat - a kera kej ve?? NKD na ljubljanski 32 pa v hali d BTC
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:16:55
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 majch pa čudno ponavadi sirup vsaj toliko pomaga da si malo opomore in vsaj spijo ne vem...ob 2 je vseeno zaspala, tak da ni blo čist celo noč, čeprav je kar nemirno spala. Zdaj pa ji je spet ratalo zadremat. HB, ker drugače je čist boga.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:17:35
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Majch IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Majch živa ma še vročino. Celo noč sem jo nosila, ker skoz joka. Redko se mi jo posreči odložit v postlo. Spet bom klicala v ZD. Kr ne vem, kaj naj...je možno, da je to od zobkov?? ker diha kar ok kljub prehladu. no sej sem ti rekla da se je tud z naso tako zacelo....zdej pa pazi nase ker bos tud ti zbolela... evo, si mela prav...kaj ste že vi točno staknili?? kao prehlad ampak gremo danes po vsej vrjetnosti nazaj ker se je men poslabsal in sam cakam da se bo tud tamali...ucer sem bruhala ko vidra....
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:18:36
|
|
|
|
Tanja_
|
Punce-prijateljica je rodila,pa ji bom čestitko poslala.Imate kak lep verz, misel?
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:19:36
|
|
|
|
Anonimen
|
ojoj...katmat..ne kliči hudiča. Upam, da bote kmalu boljše.
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:20:10
|
|
|
|
Blueeyes
|
vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:23:00
|
|
|
|
KatMat
|
prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:25:45
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? greve skup??
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:27:20
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? jaz??? zakaj??? postajam vandal???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:30:05
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: k.tja IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? jaz??? zakaj??? postajam vandal???
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:31:06
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:32:27
|
|
|
|
Blueeyes
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes vse spišem, pol pa error... zdej se mi pa ne da še enkrav vsega pisat.. majch katmat a da je NKD v BTC-ju???.. pol pa morem počekirat k.tjada nisi mela kej prstov vmes??? greve skup?? lahko.... jz sm jutr v ljubljani.... pa mam cajt od zjutri od 6h pa do 13h.. pol morm pa dam letet k ma Gaja kardiologa
|
|
|
|
RE: Z-majčki 2009 - 3.del 16.9.2009 8:33:04
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Blueeyes IZVIRNO SPOROČILO: KatMat prvo mesto zasede katmat drugo dudi....ja BLUE....hvala ja resnica je resnica... za tretje mesto se pa punce kr grbejo ja itak ja...si kr mislim ja kakšna kolona se dela
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?