tintara
|
Ninča 77: naj prej zate, držim pesti, da bo tudi na pregledu pritisk OK. Meni se je tudi doma nekaj znižal in tudi na pregledu je šel nekaj dol, tak da ni več tisti res pretirano visok (je pa še zmeraj previsok - 150/ ne vem kolk že). Doma je lepo pod 140 zgornji, morda celo bližje 130, spodnji pa itak ni bil problematičen in je okoli 80 (mal plus ali minus). S seboj vzemi domače meritve in če ti ne bodo verjeli tudi merilec, da naenkrat premeriš ona s svojim, nato pa ti s svojim. Vsaj meni so pri prvi nosečnost tako naredili. Shopgirl: itak da ga podarim in se ne bojim, da mi ga ne bi v tistem pol procentu možnosti vrnila, sam res mislim, da se ne bo zgodilo, da bi ga rabila. Tašča je že itak pozabila, pa tudi razlagala ji ne bom. Sem že takrat povedala, da ga ne rabimo in je potem drugič raje vprašala kaj potrebujemo. No, se zmeniva: hm, v pon imam pregled in bom najbrž imela dopust, ker še vedno (zaradi peripetije tega ponedeljka) nujno rabim modrce, spodnje hlače in na žalost sem ugotovila, da sem tudi dvoje nosečniških hlač uspela nekam založit ali pa nepovratno posodit. Tako da imam le ene za v službo in ene za doma (pa še te niso nosečniške in lezejo ful dol). No, kdo bi si mislil, da v tretji nosečnosti še rabiš cunje. Vijolica: pomoje je pa vseeno preveč oblačenja, no odvisno od T v stanovanju. Mi smo imeli prvega konec oktobra, drugo pa konec novembra in sta bila (tudi po nasvetu patronažne) oblečena takole. Bodi in žabice s podplatki, nato pa čez še en vrhnji del in morda spodaj kakšne nogavičke (da so bile nogice res tople). Itak je dojenček, ko spi pokrit in se ti kar hitro skuha (dobi take rdeče pikice po telesu). In tistega o preoblačenju spodnjega dela ne razumem. Zakaj bi ga preoblačil na dve uri (pri vsakem previjanju???). Si sploh ne predstavljam, da bi ga vsakič čisto slekel in na novo oblačil, če tega ne potrebuje. Je pa res, da dostikrat potrebuje, ker je tisti prvi drekec precej tekoč in gre kar hitro mimo pleničk na bodi. Tako da številka 14 ni tako pretirana, medtem ko, Shopgirl, je 6 bodijev odločno premalo (vsaj meni se zdi) - in si daš lahko še mal duška (tako do ene 10). Pride dan, ko ga tudi 6x v enem dnevu preoblečeš, ne vsak dan, včasih pa tudi. No, te komentarje še upam dajat, ker niso tehnični Predajanje dela naslednjikom: hm, pri meni ena pride s porodniške čez 14 dni in imava eno skupno stvar. Sicer se pa šef obnaša bolj tako, kot da bom jaz tu še večno. Še kar se nisva zmenila, kdaj grem, pa komu naj predam... Baje da se mi obeta tudi razgovor z direktorjem, ker se mi potem takoj izteče pogodba, ko se vrnem.... Ampak ne vem če bo še v teh 4-5 tednih, kolkor časa mam namen še delat. Takole punce. Aja: Beebee: nate sem se spominla, drži se in upam, da prideš kmal domov. Čau bau, grem delat, T
|