Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:04:33
|
|
|
|
ključek
|
do petka sva še doma, če bo vse okej, pa v ponedeljek štratava obe s šihtom....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:04:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Mi pa smo popoldne uživali v magdalenskem parku...pa m se je tak fajn imela..je hodla po majhnih kamenčkih tam in se plazila,pa potičke delala in se igrala s kanglicami.zdaj pa sta obe čist utrujene zaspale... koliko časa pa imaš A v vrtcu? do pol enih
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:05:32
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Saraya A na roditeljski sestanek v vrtec se gre z otrokom ali brez? Brez. kaj pa v slučaju,da ni varstva??
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:38:07
|
|
|
|
Lara Croft
|
Lara ti si mi pa tolk prisrčna s to tvojo farmo... še celo sem na rr si jo pripeljala user posted image user posted image Rabimo sosede...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:40:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
Kaj vasi user posted image jejo bobi palckeuser posted image . Edino grisine ji dam... no, danes sem ji kupla tudi stiropor, ma ni bla navdušena... Bubi, so ji pa tisti musliji bolj drobno mleti in sadni, šli zelo v slast...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:46:42
|
|
|
|
Lara Croft
|
..dretja, vpitja... Srakica mala...
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 21:52:02
|
|
|
|
Lara Croft
|
kaj pa v slučaju,da ni varstva?? Ne greš na roditeljski. V naši občini pa zrihtajo varstvo za tisto urco.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:08:58
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft Lara ti si mi pa tolk prisrčna s to tvojo farmo... še celo sem na rr si jo pripeljala user posted image user posted image Rabimo sosede... jih še nimaš dost??
< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.9.2009 22:13:14 >
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:12:06
|
|
|
|
ključek
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: Me to you *bubi*, ker je velika 77 cm, je boljše št. 86 cunje kupiti? to, kar kupuješ sedaj in bi naj nosila celo zimo, vsekakor 86. Pa malo še pazi na firmo - C&A ima bolj male številke. Sem bubiki kupila bodije 92 in so ji rokavi malo dolgi, po telesu pa nič kaj. hm...pa je bubika malo manjša in lažja od naše madam. a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100? imam še tist bon od DM, pa ga je treba porabit.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:14:32
|
|
|
|
Lara Croft
|
jih še nimaš dost??user posted image Never.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:15:12
|
|
|
|
amor real
|
kaj vi dajete že alpsko mleko vašim ? Jaz dajem še do 29/9 mellin2 , potem pa bom šla na latte crescita od Mellin za pitje, pudinge, grez.... bi pa delala počasi z alpskim?! Malček pa cvikam...., naša pedijatrinja odsvetuje alpsko mleko do 2. leta
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:15:47
|
|
|
|
ključek
|
sami sva ostali, Lara.
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:21:03
|
|
|
|
Lara Croft
|
a potem v C&A rajši kupim še več od 92? kok je potem??100? 96 mislim, da je.... meni pa se zdijo bodiji 86/92 tko veliki, predvsem široki....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:22:23
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sami sva ostali, Lara. Misliš?
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:23:32
|
|
|
|
amor real
|
nič same, tle je ena špija mondiale ostala z vami
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:24:04
|
|
|
|
amor real
|
samo moram še likat zraven.....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:25:18
|
|
|
|
gloria
|
...čer...sploh vam ne sledim ...pri nas je stanje groznega obojestranskega pogrešanja ....ko odhajam v službo mali spi,ko pridem spi tak da se zjutraj naužijemo en drugega ...ju3 imamo popoldne posvetovalnico,pol grem pa delat...pooooooool pa do ponedeljka ne ... ...možek je ful priden....čist brez problema se rihtata popolde,sam ne me vprašat kakšno nardita .....
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:26:18
|
|
|
|
sonček33
|
gloria ni važno kakšno je, samo da se imata fajn
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:29:18
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real kaj vi dajete že alpsko mleko vašim ? Jaz dajem še do 29/9 mellin2 , potem pa bom šla na latte crescita od Mellin za pitje, pudinge, grez.... bi pa delala počasi z alpskim?! Malček pa cvikam...., naša pedijatrinja odsvetuje alpsko mleko do 2. leta Ji dajamo tisto šparovo, se mi zdi bolj podobno mleku, kot alpsko.. Naša pediatrinja pa je rekla, da lahko komoz začnemo... smo bli tam, ko je imela 10 mesecev pa nekaj, se mi zdi.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:34:15
|
|
|
|
gloria
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 gloria ni važno kakšno je, samo da se imata fajn ...ja saj to je moj eno letni moto ....sam da je čas za malega opere,zlika spuca se že
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 22:56:25
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija* IZVIRNO SPOROČILO: gold fish ...naša noč... ....... sicer od 3 dalje .... nekaj ga ful napenja, pa ful prdi.... a je možno, da je to od kravljega mleka? .... prej sem mu vedno vse na mleku v prahu pripravila - gris, kašice, .... zdaj pa na mleku.... bi lahko to bil vzrok njegovih nočnih aktivnosti , ker jedel ni nič takega, da bi ga lahko napenjalo... definitivno mleko! ko ga je A probala, je imela čist iste težave - napenjanje, prdenje...čez dan je še nekako blo, ampak spat pa nikakor ni mogla, ker jo je šraufalo. očitno naša A še ni pripravljena na navadno mleko, zato še vztrajamo pri bebi. mi smo še tud na aptamilu 2..... samo 1 obrok dnevno dobi al kašico al gris al kaj podobnega.....do pred kratkim na mleku v prahu...zdaj kaki teden pa na kravjem...... očitno bo treba počakat tud pri nas... v vrtcu in šolah pa imajo itak tud mleko v prahu in ne tega kravjega svežega... ali se je že spremenilo to? ve katera?
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:01:11
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* Nič več ne joka, lepo se igra, pridno je in je ful rada zunaj. ...za bubiko........ ona je itak ful pridne sorte
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:02:01
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real nič same, tle je ena špija mondiale ostala z vami Sem prow vesela, da prideš malo več sem.
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:06:33
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: amor real kaj vi dajete že alpsko mleko vašim ? Jaz dajem še do 29/9 mellin2 , potem pa bom šla na latte crescita od Mellin za pitje, pudinge, grez.... bi pa delala počasi z alpskim?! Malček pa cvikam...., naša pedijatrinja odsvetuje alpsko mleko do 2. leta jaz sem mu ga 1 teden, pa ga nekaj ful napenja in črviči nonstop...kake alergije nima....samo zgleda, mu še ni v telesu vse pripravljeno za km...Midva sva še tud na aptamilu 2..... ne vem al naj 3 kupim al ne...... Za grise pa to mu pa dam raje mleko v prahu...... sem od kar nekaj jih slišala da je boljše tako..... pa saj ni potrebe, da mleko pije.... če dobi dovolj mlečnih zadev..sir,skute, pudingi, jogurti, .....tako naš P....
|
|
|
|
RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del 15.9.2009 23:06:58
|
|
|
|
gold fish
|
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you sami sva ostali, Lara. ne nista, jaz sem prišla malo prebrat .....
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?