|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
15.9.2009 20:03:14   
arabela*
Mi pa smo popoldne uživali v magdalenskem parku...pa m se je tak fajn imela..je hodla po majhnih kamenčkih tam in se plazila,pa potičke delala in se igrala s kanglicami.zdaj pa sta obe čist utrujene zaspale...user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
15.9.2009 20:03:28   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Jaz sem pa sama na sebe jezna, da sem imela prometno. Majku mu. Pa tak rada hodim v službo, sedaj bom pa na bolniški sigurno slab mesec. Saj mi je fajn, da se z L cel dan cartava, ampak službo tudi pogrešam. Pa še iti ne upam kaj preveč ven. Recimo v mesto in to. Saj boli me konkretno vse, sploh glava in križ. Greva potem na brzino k frizerju, da L opiči. Baje je treba kar kake tri cm, da so bolj gosti potem.

pf, ni kej. boš pač doma. bodi vesela, da nisi v bolnici ali kaj podobnega. lahko hodiš in se ukvarjaš z L. saj bo hitro minilo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
15.9.2009 20:04:27   
ključek

Lana je pravi cuker z novo frizuro. Ji je kar precej postrigla. Naslednjič pa greva, ko bo v mladem enkrat novembra. Kdaj točno to je, ne vem, ker me bo frizerka obvestila. Baje, da bi naj laski bolj rasli, če se takrat striže. Je malo vraževerna frizerka. Tudi kasirati ni hotela (HB) najinega striženja, ker baje da potem otrok ni tak zdrav. Če je njej prav  je meni tudi. Škoda da samo prvi obisk. user posted image  user posted image   Imamo pa sedem zobkov že, tak da je pravi zajček. Danes ponoči je predrl oz. če še ni, bo pa danes sigurno. Ne pusti prav pogledati, ampak meni se zdi da je že. No vsaj po treh nočeh zadnjih sodeč bi lahko.

slikoooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
15.9.2009 20:07:12   
ključek
*bubi*, če bo ta mesec ln doma 2 tedna, 2 tedna pa v vrtcu..............plačam polno ceno ali kaj manj??kakšen je sistem obračuna izostanka v vrtcu?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
15.9.2009 20:09:52   
Alenka_

IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

MTY kaj sta rihtale z LN? Vse OK?

je pohvalila P, da je super kok se pikice fajn sušijo. in sploh niso verjele, ko sem razlagala, kok jih je imela. pa tudi tko jo je pohvalila-glede motorike in tega. pač hodi še ne, ampak je rekla, naj se nič ne sekiram, njen nečak (od P) je shodil pri 2. letih. saj ne moremo prehitevati.
je bilo pa..........user posted image user posted image user posted image ..............dretja, vpitja............najprej vse okej, se je smejala, pošiljala lupčke.....ko ji je pa izmerila glavo, se je pa začelo............komaj smo jo zvagali, da ne pišem, kakšno dretje je bilo, ko smo jo merili in jo dam ležat v tisto škatlo.user posted image user posted image user posted image user posted image in naročila naju je na dan, ko so imeli preglede 3 mesečni user posted image . in seveda, ko je naša madam vpila, so se jokali tudi tamičkeni. in so mamice zavijale z očmi, meni je pa kr vroče postajalo. sem jo mirila, ampak ni glih pomagalo. potem se je umirila, ko pa pridemo k P, pa ista pesem, ko jo je pregledovala. ah ja, minilo je. ima 10.300 g in velika je 77 cm.user posted image

no samo da je vse ok, solzice so pa že pozabljene user posted image lepe mere ima tvoja princeska! user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
15.9.2009 20:12:53   
Alenka_

*bubi*, če bo ta mesec ln doma 2 tedna, 2 tedna pa v vrtcu..............plačam polno ceno ali kaj manj??kakšen je sistem obračuna izostanka v vrtcu?

pomoje, da se samo hrane ne plača za tiste dni, ko je ni v vrtec... ampak nisem pa sigurna.
je pa to dobro vprašanje...tudi mene zanima...

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1281
15.9.2009 20:13:25   
Alenka_

Lana je pravi cuker z novo frizuro. Ji je kar precej postrigla. Naslednjič pa greva, ko bo v mladem enkrat novembra. Kdaj točno to je, ne vem, ker me bo frizerka obvestila. Baje, da bi naj laski bolj rasli, če se takrat striže. Je malo vraževerna frizerka. Tudi kasirati ni hotela (HB) najinega striženja, ker baje da potem otrok ni tak zdrav. Če je njej prav  je meni tudi. Škoda da samo prvi obisk. user posted image  user posted image   Imamo pa sedem zobkov že, tak da je pravi zajček. Danes ponoči je predrl oz. če še ni, bo pa danes sigurno. Ne pusti prav pogledati, ampak meni se zdi da je že. No vsaj po treh nočeh zadnjih sodeč bi lahko.

ja slikicooooooo bi user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1282
15.9.2009 20:17:46   
Alenka_

Jaz sem pa sama na sebe jezna, da sem imela prometno. Majku mu. Pa tak rada hodim v službo, sedaj bom pa na bolniški sigurno slab mesec. Saj mi je fajn, da se z L cel dan cartava, ampak službo tudi pogrešam. Pa še iti ne upam kaj preveč ven. Recimo v mesto in to. Saj boli me konkretno vse, sploh glava in križ. Greva potem na brzino k frizerju, da L opiči. Baje je treba kar kake tri cm, da so bolj gosti potem.

pf, ni kej. boš pač doma. bodi vesela, da nisi v bolnici ali kaj podobnega. lahko hodiš in se ukvarjaš z L. saj bo hitro minilo. user posted image user posted image user posted image

se podpišem pod tole!
zdaj je kar je... osredotoči se na okrevanje in uživaj s svojo miško doma. mesec bo en-dva-tri naokoli in boš spet lahko pričela s službo. in ne ubadaj se več s prometno, poskušaj to pustiti za seboj in pojdi dalje. bo vse skupaj lepše in lažje! user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
15.9.2009 20:23:01   
Alenka_
no pol pa če ni nobene za kak čvek pa šibam na kavč...gledat tv tistih 5 minut potem bova pa itak že oba spala user posted image

lep večer in mirno noč!

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
15.9.2009 20:35:21   
arabela*
A na roditeljski sestanek v vrtec se gre z otrokom ali brez?

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
15.9.2009 20:43:29   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

...bubi...a ti si danes fraj al si že končala za danes?

kako je bubika v vrtcu?  kako dolgo jo imaš tam? ...midva bova čez kakih 14 dni štartala....

Ko si to spraševala, sem se ravno v službo odpravljala. Prišla pa domov ob 19ih. Bubika je že spala, danes sem jo videla samo zjutraj, ko sem jo v vrtec peljala user posted image

Bubika je super v vrtcu, danes jo je vzgojiteljica ful pohvalila. Nič več ne joka, lepo se igra, pridno je in je ful rada zunaj. Tam je od cca 7.30 do 15.00.

Sem ravnokar razmišljala glede na to kdaj je bil post objavljen. Imaš fajn službo. user posted image

Ja, ima svoje pluse user posted image user posted image user posted image  Eh, temu bi jaz bolj rekla neenakomerno porazdeljene obveznosti.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1286
15.9.2009 20:43:32   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
bubika je skoraj po JUSu. user posted image
Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image  86 ali 92 user posted image

čakaj no, a ni 86 enako kot 18 mesecev, 92 pa 24 mesecev?
torej ni problema, če je po jusu, ker poleti ga ne bo rabila user posted image

user posted image user posted image user posted image  ni več dileme user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1287
15.9.2009 20:43:35   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

po moje je boljše, če greš sama.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
15.9.2009 20:43:36   
*bubi*

ah ja, minilo je. ima 10.300 g in velika je 77 cm.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Cepljena pa valjda ni bila?

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
15.9.2009 20:44:30   
ključek

ah ja, minilo je. ima 10.300 g in velika je 77 cm.user posted image

user posted image user posted image user posted image  Cepljena pa valjda ni bila?

ne, je bila že julija. zaradi vrtca.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
15.9.2009 20:45:34   
ključek
*bubi*, ker je velika 77 cm, je boljše št. 86 cunje kupiti?

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.9.2009 20:46:22 >

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
15.9.2009 20:45:35   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1292
15.9.2009 20:49:12   
*bubi*

Za vsak dan izostanka ti odštejejo hrano, to pa je manj kot 1€/dan. Znasek je rahlo odvisen tudi od cene, ki jo sicer plačuješ.

Za daljše izostanke (recimo 1 mesec) pa je odvisno od občine - v naši lahko daš vlogo, da te oprostijo plačila in plačaš samo rezervacijo. Mora pa seveda bit utemeljen izostanek zaradi bolezni. Pa poleti to velja.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
15.9.2009 20:49:15   
*bubi*

Brez.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1294
15.9.2009 20:49:35   
ključek

Mi pa smo popoldne uživali v magdalenskem parku...pa m se je tak fajn imela..je hodla po majhnih kamenčkih tam in se plazila,pa potičke delala in se igrala s kanglicami.zdaj pa sta obe čist utrujene zaspale...user posted image

koliko časa pa imaš A v vrtcu?

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
15.9.2009 20:50:45   
ključek

Za vsak dan izostanka ti odštejejo hrano, to pa je manj kot 1€/dan. Znasek je rahlo odvisen tudi od cene, ki jo sicer plačuješ.

Za daljše izostanke (recimo 1 mesec) pa je odvisno od občine - v naši lahko daš vlogo, da te oprostijo plačila in plačaš samo rezervacijo. Mora pa seveda bit utemeljen izostanek zaradi bolezni. Pa poleti to velja.

se pravi...........cca. 10 € manj bom plačala??user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1296
15.9.2009 20:51:04   
*bubi*

*bubi*, ker je velika 77 cm, je boljše št. 86 cunje kupiti?

to, kar kupuješ sedaj in bi naj nosila celo zimo, vsekakor 86. Pa malo še pazi na firmo - C&A ima bolj male številke. Sem bubiki kupila bodije 92 in so ji rokavi malo dolgi, po telesu pa nič kaj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
15.9.2009 20:51:56   
*bubi*

se pravi...........cca. 10 € manj bom plačala??user posted image

žalostno ampak resnično user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1298
15.9.2009 20:59:37   
Čarli08
Čer punce.
No, midva sva že malce doma, še jutri bova, potem pa nazaj v vrtec. Je imel R čisto mičkeno virozo čez vikend, pa sva še malce doma ostala. In imam vse enako razturjeno kot pred enim tednom user posted image .
Upam, da ne bo spet potrebno kakšno mini uvajanje, ker ga nekaj časa ni bilo ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1299
15.9.2009 21:03:50   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

Čer punce.
No, midva sva že malce doma, še jutri bova, potem pa nazaj v vrtec. Je imel R čisto mičkeno virozo čez vikend, pa sva še malce doma ostala. In imam vse enako razturjeno kot pred enim tednom user posted image .
Upam, da ne bo spet potrebno kakšno mini uvajanje, ker ga nekaj časa ni bilo ...

to tudi mene skrbi.....user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?