|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008 - 1.del
15.9.2009 8:39:43   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image

Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. user posted image user posted image

lejooooooooooooooo..................ti si pa res pojava.............kr kupla si...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je kupila? eno žvad al kajuser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
15.9.2009 8:42:22   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Lara ti si pa čist not padla v tole farmo user posted image pa sej te čist zastopim... user posted image sem vam vsem že poslala darila za dobro jutro user posted image

Ja, tok sem not padla, da sem celo kartico potegnila... no, mož me je pa še vzpodbujal in plačal prek pay pala.. user posted image user posted image

lejooooooooooooooo..................ti si pa res pojava.............kr kupla si...............user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kaj je kupila? eno žvad al kajuser posted image

ne. denar. da lohka zapravlja na farmi.user posted image

< Sporočilo je popravil Me to you -- 15.9.2009 8:43:28 >

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
15.9.2009 8:45:03   
ključek
ste prebrale...........

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/swayze-izgubil-boj-z-rakom.html

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
15.9.2009 8:54:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

sem ravno včeraj, ko sem šla po Saro v vrtec ugotovila, da je Sara med vsemi otročki največja...pa v skupini je le ona deklica... šiša nekatere fantke za celo glavo user posted image

wau user posted image user posted image user posted image

Pa niso otroci večinoma starejši?

Bubika je zaenkrat najmlajša oz. ena punčka je dan za njo rojena user posted image

"ta mali" pa bodo prihajali počasi do novega leta. Se pa pozna 2 meseca razlike, primerjam nečakeca in bubiko. To tak teka, da je joj.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
15.9.2009 8:55:33   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Lara, ne trosit te ideje okoli user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
15.9.2009 9:22:22   
Alenka_
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Alenka_

sem ravno včeraj, ko sem šla po Saro v vrtec ugotovila, da je Sara med vsemi otročki največja...pa v skupini je le ona deklica... šiša nekatere fantke za celo glavo user posted image

wau user posted image user posted image user posted image

Pa niso otroci večinoma starejši?

Bubika je zaenkrat najmlajša oz. ena punčka je dan za njo rojena user posted image

"ta mali" pa bodo prihajali počasi do novega leta. Se pa pozna 2 meseca razlike, primerjam nečakeca in bubiko. To tak teka, da je joj.

verjameš ali ne ampak v skupini so zaenkrat sami septembrčki user posted image imajo vsak teden kako praznovanje prvega roj.dne...drugače pa do oktobra baje še ostali pridejo, ki bodo pa kak mesec mlajši od naših...
tisti malo starejši so pa v drugi jaslični skupini.

< Sporočilo je popravil Alenka_ -- 15.9.2009 9:25:33 >

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
15.9.2009 9:24:59   
Alenka_

kaj pa to plačujete?

Ma menda sem samo jaz tko usekana tukaj.... hahaha...

Na Facebooku je ena igrica.. user posted image

Lara ti si mi pa tolk prisrčna s to tvojo farmo... še celo sem na rr si jo pripeljala user posted image user posted image

"Ne moremo narediti Velikih stvari - le drobne stvari z veliko ljubezni." (mati Terezija)

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
15.9.2009 9:33:00   
pf

...naša noč...user posted image user posted image user posted image .......   sicer od 3 dalje ....   nekaj ga ful napenja, pa ful prdi....   a je možno, da je to od kravljega mleka?user posted image  .... prej sem mu vedno vse na mleku v prahu pripravila - gris, kašice, ....  zdaj pa na mleku....  bi lahko to bil vzrok njegovih nočnih aktivnostiuser posted image , ker jedel ni nič takega, da bi ga lahko napenjalo...

Jutro Gold fish. Po moje da ja, pa mogoče kako grozdje, hruške če mu daš, jabolka ta, ki so sedaj na drevesih. Tudi Lana bolj slabo spi od cepljenja dalje. Zajoka, malo pobožam, dam dudo, malo čaja ali vode in spi in pol spet in spet. Lahko da je od zobkov tudi, ker ima spet spodaj vse napeto.

Neposredna povezava do sporočila: 1258
15.9.2009 9:36:49   
pf
MTY fajn rihtajta z LN danes na sistematiki. Boš videla, da bo LN kot cuker danes in ne bo jokala.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
15.9.2009 9:37:46   
pf
Drugače pa jaz Lani kupujem večino 80 cm, nekaj pa tudi 86, ker pri bodijih ni veliko razlike in mi je ljubše, da so malo večji.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
15.9.2009 9:49:07   
pf

ste prebrale...........

http://24ur.com/ekskluziv/tuja-scena/swayze-izgubil-boj-z-rakom.html

Dober igralec. Škoda.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
15.9.2009 9:49:39   
Virtualna
Jutro tudi od naju...

jaz za Leylo kupujem oblekice st. 86 in 92....user posted image
86 so bolj body-ji in majcke, ...hlace, pajkice in pajaci so pa kar st. 92....

Sem nekaj casa nazaj pravla, da imam user posted image sestrico...pa so ji potrdili, da bo imela user posted image ....tak, da ji vse Leyline cunje sparam...ji bodo prav prisle user posted image ...zadnjic sem vse privlekla na plano....sem ji vse lepo oprala in zlozila....me je kar malo nostalgija vlekla...ko sem gledala te cisto mickane Leylikine pajace....user posted image ....sploh ne morem verjet koliko teh cunj imam....user posted image ....bo mala zalozena od A do Z ... ji ne bo treba cisto nic novega nabavljati, razen posteljice, pa previjalne mizice...user posted image

Kaj vasi user posted image jejo bobi palckeuser posted image ... moja jih ima tako rada, ...prav tako tudi smoki je...a pri palckah sem nekako user posted image ...moram biti pozorna, kako in na kak nacin si jih spravlja v usta....a kaj ko je tako dretje, ce jih ne dobi....

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
15.9.2009 9:59:42   
*bubi*

IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

Kaj vasi user posted image jejo bobi palckeuser posted image ... moja jih ima tako rada, ...prav tako tudi smoki je...a pri palckah sem nekako user posted image ...moram biti pozorna, kako in na kak nacin si jih spravlja v usta....a kaj ko je tako dretje, ce jih ne dobi....

Jaz ji dam včasih, ampak tiste kristalčke soli dol popraskam. Pa obvezno mora sedet v stolčku, ko je.

Smokijev pa ji ne dajem, ker ima večina gor arašide. Tega pa se bom izogibala kolikor bo le šlo. No, bubiju recimo sploh niso dobri in jih sploh ne kupujemo.

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
15.9.2009 10:30:49   
Virtualna
bubi....mogoce, bi mi ti znala "pomagati" ali vsaj razcistiti moje dvome...

in sicer...Leyla je zelo navezana na dudo...vseskozi jo ima v ustih...med spanjem, med igranjem, med sprehajanjem, med voznjo v autu...skratka stalno jo ima v ustih...no in ker se dude rade zgubljajo...jih imam v rezervi nekih pet komadov...stvar je pa sledeca....vseh pet komadov je velikost 1...se pravi od 0-6 mesecev...no in sem sla zadnjic v shopping z namenom, da bi ji dude zamenjala v velikost 2 ...od 6-12 mesecev....pridem domov, ji dam dudo v usta,....jo vrze stran...in v dretjeuser posted image ....nakar ji ponovno dam dudo v usta....jovo na novo...jo prime z rokico in jo zabrise stran....sklepam, da se ji vecja duda ne dopade...ji dam "staro"...in stvar je bila resena....

No zdaj me pa zanima, ....ocitno je velikost posamezne dude prilagojena otrokovim ustkom oz. celjusti....al kaj ti jaz vem cemu...skrbi me....ali je mozno, da ji celjust oz. zobki zaradi "premajhne" dude "narobe raste".... no...problemov sicer nimamo z zgoraj navedenim...a, ce do nadaljnega ne bo hotla imeti vecje dude in bo ostala pri zacetnem vzorcu....mogoce pa...user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
15.9.2009 12:10:07   
*bubi*
Dude so res z razlogom različnih velikosti, še posebej enkica se mi zdi mala. Tako da bi res bilo dobro prešaltat na 2.

Nekak vidim pri tebi dve nalogi:
1. Leylo odvadit, da bo imela skoz dudo v ustih
2. Leylo prepričat, da je 2 ravno tak dobra kot 1 user posted image

1. O tem sem nekaj časa nazaj že pisala. Sem morala prav rečt v vrtcu, da so bubiju dudo jemali, drugače jo je imel kar tak v ustih. Isto nameravam zdaj pri bubiki. Doma pa narediva tako: rečem ji, da njen medo in tigi rabita dudke in da jih bosta čuvala v posteljici. Jo nesem v sobico in sama vrže dude v kinderpet. Potem mora seveda dat dude ven za jest - takrat jih probam umaknit z vidnega polja - če ne vidi, se ne spomni user posted image

2. tukaj pa bi jaz začela v času, ko je naspana in dobro razpoložena, torej da duda ni nuja. Umakneš vse 1 in na vidno točko nastaviš 2. Če ji ne bo všeč, pač ok. Se rahlo prepleta s 1. točko user posted image  Če ne želi ene 2 ji pač ponudi drugo 2. Saj veš kako je, če lahko izbiraš, pač sprejmeš user posted image

Jao, upam, da se ne zapleteš v zgodbi. In da uspe menjava. Po drugi strani pa se je za zamislit, če ne bi bilo najboljše kar ukinit dude user posted image  Neeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
15.9.2009 12:35:31   
gold fish
...bubi...a ti si danes fraj al si že končala za danes?

kako je bubika v vrtcu?  kako dolgo jo imaš tam? ...midva bova čez kakih 14 dni štartala....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
15.9.2009 14:08:30   
pf

...bubi...a ti si danes fraj al si že končala za danes?

Sem ravnokar razmišljala glede na to kdaj je bil post objavljen. Imaš fajn službo. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1267
15.9.2009 14:12:20   
pf
Jaz sem pa sama na sebe jezna, da sem imela prometno. Majku mu. Pa tak rada hodim v službo, sedaj bom pa na bolniški sigurno slab mesec. Saj mi je fajn, da se z L cel dan cartava, ampak službo tudi pogrešam. Pa še iti ne upam kaj preveč ven. Recimo v mesto in to. Saj boli me konkretno vse, sploh glava in križ. Greva potem na brzino k frizerju, da L opiči. Baje je treba kar kake tri cm, da so bolj gosti potem.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
15.9.2009 17:38:18   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*
bubika je skoraj po JUSu. user posted image
Za zimskega pajaca bom imela kar problem user posted image  86 ali 92 user posted image

čakaj no, a ni 86 enako kot 18 mesecev, 92 pa 24 mesecev?
torej ni problema, če je po jusu, ker poleti ga ne bo rabila user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
15.9.2009 17:44:19   
Olivija*
Jst pa še 2% čakam... user posted image user posted image user posted image

kmetica user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
15.9.2009 17:49:37   
Olivija*
...naša noč...user posted image user posted image user posted image .......   sicer od 3 dalje ....   nekaj ga ful napenja, pa ful prdi....   a je možno, da je to od kravljega mleka?user posted image  .... prej sem mu vedno vse na mleku v prahu pripravila - gris, kašice, ....  zdaj pa na mleku....  bi lahko to bil vzrok njegovih nočnih aktivnostiuser posted image , ker jedel ni nič takega, da bi ga lahko napenjalo...

definitivno mleko! ko ga je A probala, je imela čist iste težave - napenjanje, prdenje...čez dan je še nekako blo, ampak spat pa nikakor ni mogla, ker jo je šraufalo.

očitno naša A še ni pripravljena na navadno mleko, zato še vztrajamo pri bebi.

Neposredna povezava do sporočila: 1271
15.9.2009 19:42:51   
pf
Lana je pravi cuker z novo frizuro. Ji je kar precej postrigla. Naslednjič pa greva, ko bo v mladem enkrat novembra. Kdaj točno to je, ne vem, ker me bo frizerka obvestila. Baje, da bi naj laski bolj rasli, če se takrat striže. Je malo vraževerna frizerka. Tudi kasirati ni hotela (HB) najinega striženja, ker baje da potem otrok ni tak zdrav. Če je njej prav  je meni tudi. Škoda da samo prvi obisk. user posted image  user posted image   Imamo pa sedem zobkov že, tak da je pravi zajček. Danes ponoči je predrl oz. če še ni, bo pa danes sigurno. Ne pusti prav pogledati, ampak meni se zdi da je že. No vsaj po treh nočeh zadnjih sodeč bi lahko.

< Sporočilo je popravil pf -- 15.9.2009 19:43:24 >

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
15.9.2009 19:44:24   
pf
MTY kaj sta rihtale z LN? Vse OK?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
15.9.2009 19:54:25   
ključek

user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image                                                     

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  

mokatela- R 2.8., Minea(41,5 cm, 1.520 g)  in Manja(43 cm, 1.600 g) 
- 9,5. mesec (70,5 cm, 10.300 g) in (72 cm, 9.860 g)
user posted image  
gold fish- R 17.8.,Jaka(49 cm, 3.030 g)   
- 1. mesec (52 cm, 3.515 g) 
- 2. mesec (54 cm, 4.495 g) 
- 3. mesec (58 cm, 5.370 g)
- 4,5. meseca (63 cm, 6.555 g)
- 6. mesec (67,5 cm, 7.285 g)
- 8. mesec (71 cm, 8.200 g)
- 9. mesec (72 cm, 8.485 g)
- 12.mesec (75cm, 9.200g) 
user posted image               
emi- R 18.8., Ines (48 cm, 2.880 g) 
-1. mesec (53cm, 3.830 g)
-2. mesec (57,5cm, 5.030 g)
-3. mesec (60cm, 6.000 g) 
-4. mesec (63cm, 6.600 g)

-5. mesec (64,5 cm, 6.930 g)
user posted image  
*zoe*- R 23.8.,Marko (47 cm, 2.500 g)      
   user posted image

user posted image  

pf- 
R 26.8., Lana (53 cm, 3.550 g) 
-1. mesec (53 cm, 4.000 g) 
-2. mesec (57 cm, 4.595 g)
-3. mesec (60 cm, 5.350 g) 
-4. mesec (63 cm, 6.100 g) 
-6. mesec (66 cm, 6.900 g)

-8,5. meseca (68 cm, 7.350 g)
-12. mesec (74,5 cm, 9.060 g)
user posted image  
Saraya- R 27.8., Marisa (49,5 cm, 3.410 g) 
-1.mesec (54,5 cm, 3.890 g)
-2.mesec (56 cm, 4.785 g)
-3.mesec (60 cm, 5.620 g)
-4,5. meseca (63,7 cm, 6.730 g)
-6.mesec (66 cm, 7.260 g)

-9.mesec (69,2cm, 8.590 g)
user posted image  
tasha23- R 30.8., Gabriel (52 cm, 3.690 g)  
-4. mesec (70 cm, 7.100 g)  
user posted image     
srki -R 31.8., Nik 
user posted image  
timica- R 2.9.
user posted image  
Optimizem- R 2.9., Kaja (52 cm, 3.240 g) 
user posted image
*bubi*- R 4.9.,*bubika*(49 cm, 2.950 g) 
-1. mesec (51,5 cm, 4.025 g)
-2. mesec (55 cm, 4.955 g)
-3. mesec (58,5 cm, 5.720 g)
-4,5. meseca (61,5 cm, 6.580 g) 

-6. mesec (65,5 cm, 7.190 g) 
-9.mesec (69,5 cm, 8.640 g)

-12. mesec (75 cm, 9.690 g)                           
user posted image
anckabancka-
R 4.9.,Jakob (51 cm, 3.680 g)  
user posted image  
Me to you- R 4.9., Lana Neja (54 cm, 4.120 g) 
-1. mesec (55 cm, 4.710 g)
-2. mesec (58 cm, 5.300 g)
-3. mesec (62 cm, 6.380 g)
-4. mesec (6.960 g)

-5. mesec (68 cm, 7.500 g)
-6. mesec (70 cm, 8.050 g)
-9. mesec (72,5 cm, 9.120 g)
-12. mesec (77 cm, 10.300 g)
user posted image   
talytha- Neža   
user posted image  
Lea2007
-R 6.9., Patrik (51 cm, 3.510 g) 
user posted image  
KAHLO -R 7.9.,Ronja (54 cm, 3.850 g) 
-4. mesec (64cm, 7.900 g)
-5. mesec (69cm, 8.500g)

user posted image
petrax - R 7.9.,Kristjan (52 cm, 3.600 g) 
-1. mesec (54,5 cm, 4.430 g)
-2. mesec (59,5 cm, 5.400 g)
-3. mesec (64 cm, 6.120 g)
user posted image  
nynna -R 8.9.Kaja (49 cm, 3.310 g)   
user posted image  
RAČKAPK-R 8.9., Marija (50 cm, 2.900 g)
-1. mesec (53 cm, 3.740 g)
-2. mesec (57,5 cm, 4.640 g)
-3. mesec (60 cm, 5.170 g)
-4,5 meseca (63 cm, 5.970 g)
-6. mesec (65 cm, 6.850 g)

-9. mesec (71cm, 7.350 g)
user posted image   
Jazzy1- R 8.9., Lija (51 cm, 3.040 g)
-1. mesec (54 cm, 3.390 g)
-2. mesec (57 cm, 4.320 g)
-3. mesec (59 cm, 5.040 g)
-4. mesec (63 cm, 5.600 g)

-5. mesec (63,5 cm, 6.130 g)
-6. mesec (66 cm, 6.870 g)
-7. mesec (68 cm, 7.700 g)
-9. mesec (71,5 cm, 8.490 g)
user posted image  
Alenka_ - R.8.9., Sara (56 cm, 4.310 g)
-1. mesec (58 cm, 5.600 g)
-2. mesec (59 cm, 6.125 g)
-3. mesec (65 cm, 7.580 g)
-4. mesec (68 cm, 8.000 g)
-5. mesec (69 cm, 8.450 g)
-6. mesec (70 cm, 8.700 g)

-9. mesec (74 cm, 9.800 g)  
-12. mesec (79,5 cm, 10.500 g) 
user posted image
SashaB-R 9.9., Nik ( 52 cm, 3.245 g) 
user posted image
gloria- R 9.9.,Nik (52 cm, 4.200 g) 
-1. mesec (56 cm, 5.000 g)
-2. mesec (59 cm, 6.300 g)
-3. mesec (63 cm, 7.100 g)

-4,5 meseca (66 cm, 8.200 g)
-5. mesec (67 cm, 8.500 g)
-6. mesec (69 cm, 9.200 g)

-7. mesec (74 cm, 10.000 g)
-8. mesec (76 cm, 10.480 g)
-9. mesec (76 cm, 11.000 g)
-10. mesec(78 cm, 11.800 g)
-11.mesec(79 cm, 12.200 g)
user posted image  
anchy82-R 10.9.,Vita (54 cm, 3.520 g) 
-1. mesec (55 cm, 3.900 g)
-2. mesec (58 cm, 4.800 g) 
-3. mesec (62 cm, 5.300 g)
-4,5. meseca (65 cm, 6.300 g)
-6. mesec (68cm, 7.300 g)
-9. mesec (74 cm, 8.500 g)  
user posted image
maruškaŠ- R 10.9.,Enej (54 cm, 3.860 g) 
-6. mesec (69 cm, 8.360 g)   
user posted image
lana17- R 10.9.,Jon (52 cm, 3.180 g) 
- 1. mesec (54 cm, 4.250 g) 
- 2. mesec (58 cm, 5.600 g) 
- 3. mesec (63 cm, 6.400 g) 
- 4. mesec (66 cm, 7.100 g)  
- 5. mesec (68 cm, 7.400 g)
- 6,5. meseca (70,5 cm, 7.900 g)

- 9. mesec (74 cm, 8.500 g)
user posted image       
miko-R 10.9.,Tim (51 cm, 3.390 g)
user posted image  
nosek5-R 11.9.,Klara (53 cm, 3.840 g)    
user posted image
misa4
- R 12.9., Anže (54 cm, 4.020 g)
-1.mesec (57,5 cm, 5.200 g)
-2. mesec (61,5 cm, 6.000 g)
-3.mesec (65 cm, 6.800 g)
-4
. mesec (68 cm, 7.800 g)
-12. mesec (79 cm, 11.500 g)
user posted image  
meta21-R 13.9., Lovro (52 cm, 3.920 g)  
-1. mesec (58 cm, 4.750 g)
-2. mesec (61 cm, 5.800 g)

-3. mesec ( 64 cm, 6.600 g)
-4,5 .meseca (69 cm, 7.800 g)

-6.mesec (72 cm, 8.700 g)
-7.mesec (74 cm, 8.900 g)
-9. mesec (77 cm, 10.100 g) 
user posted image  
Tejchy-R 13.9.,Nik (51 cm, 3.470 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.600 g)
-2. mesec (57 cm, 6.020 g)
-3. mesec (61 cm, 7.130 g)
-4,5. meseca (68 cm, 8.190 g)
user posted image  
simat-R 14,9.,Nina (51 cm, 3.200 g) 
- 1. mesec (3.650 g)
- 2. mesec (57 cm, 4.320 g)
- 3. mesec (60,5 cm, 4.940 g)
- 4. mesec (63,5 cm, 5.430 g)

- 5. mesec (66 cm, 5.940 g)  
  user posted image    
alysa- R 14.9., Anže (52 cm, 3.370 g)   
user posted image
najina pikica*-R 15.9., Lana (50 cm, 3.350 g) 
user posted image  
AinB-R 18.9.,Tarik (52 cm, 3.430 g)
-5. mesec (68,7 cm, 7.550 g)  
-6. mesec (70 cm, 8.230 g)
-9. mesec (73,6 cm, 9.430 g)
user posted image  
bark-R 18.9., Tit (50 cm, 3.080 g) 
user posted image  
nelly2629 -R 18.9., Niko (52 cm, 3.390 g) 
user posted image  
taja1235- R 18.9.,Ingrid (51 cm, 2.940 g) 
 user posted image
Tia - R 18.9., Maj (52 cm, 3.590 g) 
-1. mesec (58,5 cm, 4.500 g) 
-2. mesec (59,5 cm, 5.000 g) 
-3. mesec (64,5 cm, 6.150 g) 
-4,5 meseca (65,5 cm, 6.900 g)
-6. mesec (68 cm, 7.500 g)

-9. mesec (72 cm, 9.000 g)
user posted image
leda-R 18.9., Ela (50 cm, 3.010 g) 
-1. mesec (54 cm, 4.100 g)
-2. mesec (57 cm, 5.125 g) 
-3. mesec (59 cm, 5.800 g)

-4. mesec (63 cm, 6.300 g)
-5. mesec (65 cm, 6.670 g) 
-9. mesec (69 cm, 8.200 g) 
user posted image  
olivija* - R 19.9., Ana (51 cm, 3.470 g) 
-1. mesec  (57 cm, 4.800 g)
-2. mesec (58,5 cm, 5.150 g) 
-3. mesec (62cm, 5.980 g)
-4. mesec (63cm, 7.000 g)

-5. mesec (66,5cm, 7.500 g)
-6. mesec (69 cm, 8.600 g)

-10. mesec (76 cm, 10.000 g)
user posted image                  
morango-
R 19.9., Lena (54 cm, 3.650 g)
-1. mesec (55 cm, 4.300 g)
-2. mesec (61 cm, 5.530 g)
-3. mesec (63 cm, 6.000 g)

-4. mesec (70 cm, 6.580 g)
-6. mesec (71 cm, 7.300 g) 
user posted image  
Lara Croft-R 19.9., Lara (51 cm, 3.440 g)
-1,5. meseca (55 cm, 4.400 g)
-3,5. meseca (60 cm, 5.700 g)
-5. mesec (64 cm, 6.660 g)

-6. mesec (66,5cm, 7.300g)
-10. mesec (72cm, 8.340g)
user posted image  
Bambi D-R 21.9., Laura 
user posted image  
urska238
- R 21.9., Matej (54 cm, 4.000 g)
-1. mesec (58 cm, 5.280 g)
-3. mesec (64,2 cm, 6.100 g)
-4. mesec (68 cm, 6.370 g)
user posted image  
onina - R 23.9.,Matic (51 cm, 3.510 g)
-1. mesec (56 cm, 5.000 g)
-2. mesec (60,5 cm, 6.500 g)
-3. mesec (63,5 cm, 7.550 g)
-5. mesec (8.500 g)

user posted image
tinka- R 23.9.,Aljaž (52 cm, 3.400 g)   
user posted image   

user posted image

monika30-R 26.9., Jakob (52 cm, 4.070 g) 
-1. mesec (55 cm, 4.700 g)
-4. mesec (67 cm, 6.900 g)
user posted image                         
Marsy-R 27.9.,Kaja
(56 cm, 3.630 g) 
-1. mesec (57 cm, 4.050 g)
-3,5. meseca (62 cm, 5.650 g)
-4,5. meseca (65 cm, 6.350 g)
-5,5. meseca (67 cm, 6.530 g)
user posted image  
Virtualna-R 28.9.,Leyla (52 cm, 4.310 g)
- 1,5. meseca (58 cm, 5.520 g)
- 4. mesec (68 cm, 8.500 g)
- 7. mesec (73 cm, 9.600 g)
- 8. mesec ( 76 cm, 11.100 g)
user posted image  
Čarli08 - R 28.9.,Rožle (53 cm, 3.400 g)
-4,5. meseca (63,7 cm, 6.840 g)
-5,5. mesec (65,8 cm, 7.330 g)
-11. mesec (74,5 cm, 10.320 g)
user posted image  
amor real -R 29.9,Tomaž (56 cm, 4.090 g)
-1. mesec (62 cm, 5.150 g) 
-2. mesec (64 cm, 5.850 g)
-3. mesec (70 cm, 6.350 g)
-4,5. meseca (70 cm, 7.200 g)
-6. mesec (75 cm, 7.600 g)

user posted image  
petra1978-R 2.10., Gal (51 cm, 3.510 g)
-1. mesec (58,5 cm, 5.090 g) 
-2. mesec (61,5 cm, 5.970 g)
-3. mesec (64 cm, 6.840 g)
-4. mesec (68 cm, 7.630 g)

-5. mesec (70 cm, 8.190 g)
user posted image
lana luna-R 4.10.,Sara (52 cm, 3470 g)
-  2. mesec (55,5 cm, 4470 g)
-  3. mesec (60 cm, 5600 g)
-  4. mesec (62 cm, 6000 g)
-  7. mesec (66 cm, 6600 g)
- 10. mesec (71 cm, 7500 g)

user posted image
 user posted image
coko- R 21.9. , Ela-naš angelček  (50 cm, 2.970 g)

user posted image user posted image user posted image user posted image                                        

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
15.9.2009 20:01:02   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: pf

MTY kaj sta rihtale z LN? Vse OK?

je pohvalila P, da je super kok se pikice fajn sušijo. in sploh niso verjele, ko sem razlagala, kok jih je imela. pa tudi tko jo je pohvalila-glede motorike in tega. pač hodi še ne, ampak je rekla, naj se nič ne sekiram, njen nečak (od P) je shodil pri 2. letih. saj ne moremo prehitevati.
je bilo pa..........user posted image user posted image user posted image ..............dretja, vpitja............najprej vse okej, se je smejala, pošiljala lupčke.....ko ji je pa izmerila glavo, se je pa začelo............komaj smo jo zvagali, da ne pišem, kakšno dretje je bilo, ko smo jo merili in jo dam ležat v tisto škatlo.user posted image user posted image user posted image user posted image in naročila naju je na dan, ko so imeli preglede 3 mesečni user posted image . in seveda, ko je naša madam vpila, so se jokali tudi tamičkeni. in so mamice zavijale z očmi, meni je pa kr vroče postajalo. sem jo mirila, ampak ni glih pomagalo. potem se je umirila, ko pa pridemo k P, pa ista pesem, ko jo je pregledovala. ah ja, minilo je. ima 10.300 g in velika je 77 cm.user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?