frrrr
|
@lina - držim pesti, da si izboriš posteljo poleg Matjaža in ne bo sam prebijal noči v bolnici. *lina* - pozdravite velikega bratca! mali bratec je pa tut že velik in zelo pridno spi... upam, da tut mi kaj tolk pridnega dobimo psaša - saj bo kmalu bolje... js sm zadnje čase brala mau poste za nazaj in sem ugotovila, da sem ponoči bolj malo spala morm rečt, da sem pozabila... torej ne traja to tolk časa... in super za pridnega velikega bratca! kdaj se pa piškot vrne iz dopusta? v soboto? tiste, ki ste pred kratkim rodile... vam je kaj jasno kaj je to porodni načrt? js sm to zdaj prvič slišala, pa si niti slučajno ne mislim delat nekih načrtov kk bom rodila... se bom pustila presenetit kot prvič a je to zdaj kakšna nova moda? mi imamo pa en majčken problem s kakanjem. v vrtcu noče kakat. ga že zjutraj tišči, pa ne more. gre v vrtec. pride iz vrtca in takoj kakat. sem ga vprašala zakaj ne gre v vrtcu, pa mi je rekel ja, če pa nimamo več kahlic doma lula na stranišče, kaka pa na kahlico... kaj nej ga doma na stranišče silim, ko gre kakat al kako nej to rešimo? sicer pa bil danes tak čudno lenoben dan. sicer sem bla pridna in sem pobrisala prah po stanovanju, pa likala sem dobro urco... pa jabolčni in skutni zavitek sem spekla. mau sem spala... no, sej neki sem pa naredila. imela sem pa občutek, da sem dopoldne kr zabluzila, a očitno temu ni tako popoldne smo šli na telovadbo. blo res super. veliko boljša organizacija, pristop in vse kot pri lanski telovadbi. lani hodili na abc športa, letos pa na g-rega. prišli domov, hitr pod tuš, večerja in branje pravljice. zdaj že 2 dni bereva slončka oskarja in mu je full všeč. *lina* - pri nas v vrtcu ni kakšne angleščine, no vsaj vem ne zato... sem pa v septembru pri ciciklubu naročila ne kovček za učenje angleščine. cd z 8imi pesmicami, pa številke in barve so na kartončkih... kr luštno. enkrat sva cd poslušala in pregledala kaj vse je v kovčku. delovnega zvezka še nisva pogledala. ko bo kak interes pokazal za to, pa nadaljujemo prigode... v ponedeljek, ko sem prišla po Jašo v vrtec, je pritekel k meni in mi takoj začel tožarit, da ga je Filip potiskal. sem mu povedala, da ni lepo tožarit in sva šla. potem sem ga pa na poti domov povprašala kaj je pa on Filipu naredil, da ga je le-ta potiskal. in mi je povedal, da mu je nagajal. pa sem začela s pridigo kao ni mi treba tožarit in naj se kr v vrtcu zmenijo kaj in kako. pa me mali pogleda, ter mi reče: pa sej sem ti samo po resnici povedal včeraj so šli kravice gledat... je zgleda tu nekje v bližini neka kmetija in gredo vsake tolk časa mau pokukat kaj počnejo krave. je povedal, da so prišli tja in rekli dober dan krave, one pa so odgovorile muuuu dober daaan (pa pri dober dan tolk luštno spremeni glas ). in potem nadaljuje v tonu vzgojiteljice: no, zdaj pa gremo naprej. adijo krave. in potem mora še v imenu krav odgovorit: muuuu adiiiijo (glas enak kot pri mukanju ) pa v ponedeljek me pred hišo ni poslušal in sem mu rekla, da ga js tut ne bom poslušala, ko bo hotel zvečer risanke gledat. in 5 minut kasneje je z eno palico listje premetaval, ter zraven govoril js te tut ne bom poslušal, ko boš hotela zvečer televizor gledat v soboto in nedeljo sem po dooolgem času gledala tv, in sem mu pač po pravljici rekla lahko noč in povedala, da grem tv gledat. aja, pa pred vrtcem imajo en tak avto (formaviva), kjer se vsak dan usedemo in nas mali pelje na sladoled in na morje. no, zadnje čase je še gasilec in mora potem it pogasit tja, kjer gori. v ponedeljek pa ga vprašam kam me bo peljal in me pogleda, ter reče: js sm bil s prijateljem na pivu, zato ne bom vozil. prej sta se pa z možem nekaj igrala in je mali začel možu ti si kuža. ne lajat na druge ljudi. ne na cesto tekat. eno kost sem najdu zate. grem še eno iskat, ti me pa počakaj... vglavnem na dolgo in široko ga je komandiral tak, pa sem se razpisala za naprej in nazaj grem v posteljo še kaj prebrat, dokler me ne zmanjka... nočko
|