|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
11.9.2009 14:49:19   
Shadow
Taški, moje učke so bolje, hvala na pitanju, a zdaj izgledam tako, kot da bi se tri tedne dan in noč skupaj jokala. user posted image  Ja nič, šele naslednje leto se bom prijavila na ANTM. user posted image

Tudi meni je malo hecno, da je treba UZ kolkov plačati. Nam ga delajo v MB P, prvič par dni po rojstvu, kontrolo pa imamo drug mesec na ortopedskem oddelku.

Dajte mi nekaj razložiti v zvezi z adaptiranim mlekom za bejbije. Vsak me sprašuje, zakaj moramo sami kupovati mleko in zakaj ga ne dobimo na recept. A se ga da dobiti na recept ali kako? Meni ga namreč nihče ni dal... barabe!

Lara - lepa sta, lepa!!! Ja, mi bomo tudi kasneje dali one trde deske ven iz teh mehkih košar, pa bomo imeli zimske vreče. No, vsaj jaz sem si tako zamislila, če bo pa funkcioniralo, pa sporočim čez par mesecev.

Belen, mi papamo Bebo, tak da ni kartice, ki bi nam jo pocenila. user posted image

Čujte, kaj oni od Stokke firme se hecajo s cenami trip-trap stolov???? Pa še neke dodatke bi bilo treba zravem vzeti, da so upoabni za tamalčke. Pa saj niso normalni... http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=191026

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
11.9.2009 16:34:31   
taškica
Iiiiiiiii Lara kakšni lepi bambinoti...pridna mamica......jaz sem košare že ven fliknila ju imam kar tako, pa dvignjeno za eno stopnjo, se mi zdi da lepo ven gledata.

Šla u potragu za bodiji; sem kupila v baby centru par; pa v Zari - 2 lepa bela prideta 6.95. Bom še spar čekiralaaa ampak to so cene tu nekje.

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
11.9.2009 20:27:20   
lara light
Taški, Senčka, vsi so lepi tamali user posted image , dajte kake fotke, da vidim vaše lepotce...

Taškica, v sparu so menda super kvalitetni, se ne raztegnejo, trpežni, 3 kom za 10 eur..cene so res tu nekje, pa iz hoferja jih imam nekaj navadnih belih, da jih porabim za pod T-shirt majčke, ki so jima še prav...nevem več cene, nekje 3 eur kom...tanajboljpoceni so pa prijateljiceuser posted image user posted image , danes sem dobila za deklico ene robeuser posted image , da sem jo eno le pregledovala in si izbrala, vse skoraj novo, čudovite cunjice, nekaj kom jeans hlač -prelepe...komaj čakam, da operem in ji  oblečem...jaz sem pa tako kot večina nas, najbolj nove cote so najmanj 2.leti stareuser posted image

Taškica, hvala za nasvete, čeprav je tko težko upoštevat tole izigibanje, presneto, vsi silijo z rokami v njiju, otroci še posebno...(nečaki, tamali od prijateljev)...pa na ulici jaz nimam miru, je včasih prav moteče, stalno me ustavljajo, sprašujejo,..no,to je še ok, potem pa tikajo in tle moram urgirat in ni prijetnouser posted image , saj verjetno z vsemi dvojnimi tko, da je mal atrakcije...

moja štrukla spita že celih 15 min, upam, da mulo zdrži nekje do 1h, da se naspim, zanjo me ne skrbi, ona bo...nekam jesensko utrujena sem, snežinka, emšo bo tudi tukaj...važno, da najdem krivcauser posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
12.9.2009 9:29:41   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: lara light

Taški, bejš, kje se kobacajo, saj ti pravim, da vse kar je, je da on glavo nazaj obrača tko močno obrača, da se prevrne na trebuhuser posted image , ker mu je trebuh nujna pozicija, ona pa leži in v glavnem kriči, ko se naveliča, brcata z nogicami hitro in visoko, to pa res in tisti loki so jima zakon, (še bolj mamici) da lahko butata v viseče igračke (in tko imam 5 min vsaj za wcuser posted image )

sneži, lubek, kolki? matr, mene so v nosečnosti tolko boleli,da hb imam zdaj mir

mam fotko, da jih vam pokažem
user posted image

hedi, a naš vozek ima zimske vreče? a se trdno dno vzame ven verjetno in rata vreča...razsvetli meuser posted image

ajd grem, pa pa

Aaaaaaaaaa kolk ste napisale no, zdej sem vse pozabla....

Najprej Larči k sem glih "kvoutala": ne vem, ko ugotovim ti povem, če ne bom prej voza prodala, me spredni bicikli zaje.... Sej sje dal že svoje skos pri nas na vasi, na Pokljuki, stokrat v avto.... Čakam na odgovor prodajalca, mogoče ga popravimo. Sicer pa v potragu za marelo... Ja, sicer pa mislim, da neki dol odšnolaš in prešnolaš pa je. Ma, moj voz je men še zmeri všeč, ne bi menjala, no...

Blanč, noooooooooo... ma sej bo no. Pupa moje misli so s tabo in malim škratkoma.

UZ- mi nismo mel, nismo plačal, mam pa privat pediatrinjo. Zanekrat sem plačala samo dodatna cepljenja...
Taški, Sneži, ma jaz sem vama nonstop klanjam!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senči: bogi naš, ne se ne hecajo, kreteni!!! Ne bo njihovih lesenih drv...matrduš---

Bodiji - isto kt ve:povsod kjer so fajn in pocen, sicer pa vse v Chicco, hahahahahaha ja pa ja...user posted image user posted image

Moje cunje: oh jaz mam pa nove, so ene 6 mesecev stare XL hlače...user posted image

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
12.9.2009 10:30:05   
lara light
Hediuser posted image , mi ga povprečno dnevno 2x dajemo ven in noter v avto, pa makadam tud veliko poje...pa moj je že skoraj 3 leta star...naj zamenjajo, moje sprednja kolesa-super, zadnje, ki ga moram dol dajat, da gre v kofano, pa mal z.j.b.va.

Senči, upam, da si bolje. user posted image

Taški, koliko si tekla? user posted image

Pika, kako ste vi?user posted image

Noki, kdaj nazaj? uživate, al je mraz? uživate vseeno, saj vemuser posted image

Punce, katere blazine ste kuple za tamale, za igranje mislim, podloge??
Gemelli že vem, fajn stvarca tole za karate, kaj pa ostale, en dober kompromis med ceno in kvaliteto, hvala!

Sneži, Mf, Blanči-mislim na vas, Belen, Buši, Stijan, sem že gotova, ej moji možgani, skratka vsem lep dan!

Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
12.9.2009 13:26:03   
stijan
Ja te talne blazine mi tudi potrebujemo,pa nisem našla še nič pametnega,verjetno ne iščem na pravem mestuuser posted image .No danes smo probali prvič na žličko mlečno kašo jest,pa mislim ,da sem se jaz zraven najedla tamaladva pa sta me malo čudno gledalauser posted image .Bomo večkrat probali ,da bosta vedla da tudi žlice obstajajo.Drugače pa veliko telovadimo z jakobom ,da se nebo več tako zategoval in prav uživa v tem,Florjan je bolj lenušček in si misli pusti me pri miru,da uživam po svoje. Punce fajn se mejte grem jaz zdaj ,dokler še spita pakirat za v topliceuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1306
12.9.2009 17:42:28   
taškica
Hedi - takoj poročaj kakšen voziček boš še kupila? Marelo? Kakšno? Kilaža???? Mne to full zanima, mojega Hartana sicer ne dvigujem vsak dan, ampak svejedno....težek je.

Lara - punca moja kakšen kolo moraš dati dol??? Aja, glede šnofanja v voziček - ok, ampak res ne dovoli šlatanja otrok. Jaz kar rečem, se nič ne ženiramo. Zadnjiž je moj možek me čakal pred pokrito tržnico in so ene Madžarke se jih hotele dotAknit - za mojega (ki vidi povsod same bakterije in viruse je Mađarska pojem prašičje gripeuser posted image ) je takoj začel tulit: "pLEASE DO NOT TOUCH!".  Ne resno, stran od otrok, in ne pretitravam.

Pika kdaj prideš na naš konec?

Malaflobe - kje si pa ti?

Senčka - maš učke že bp?

MOj tek se nadaljuje - ta teden šla 3x po 15min. Prijavila sem se za Ljubljanski maraton - 10km. Potrebujem navijače, me pride katera podpirat ob progo? Še bolje pazi dvojčka???????user posted image user posted image  

Kje pa je naša Noki?

(odgovor članu stijan)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
12.9.2009 21:06:12   
lara light
To pa ni več hec, bravo Taškica, najprej za pogum, potem za pridnost in nazadnje še, da ti spoh to pride na pamet, kaj šele izvest...user posted image user posted image user posted image ...joj, kje sem se jaz izgubilauser posted image ...ma pojma nimam kaj delam, a cajta mi primankuje še za dihatuser posted image

V našega karavana ne gre teutonia, tko da moramo eno kolo (zadnje večje) staknit ven in zopet namontirat. Kaj čmo, ja tko je vsakokrat, če hočem kam dlje.

Grem...mala cmih cmih...lepo nočko vsem!user posted image

Coelho

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
12.9.2009 21:13:21   
Shadow
Taški, pa kaj si nooor, ti pa še tekaš?!?!?! WOW!!!user posted image user posted image user posted image

Hedi, ko boš izvohala kakšno idealno (hm.. user posted image ) marelo za dva, lepo prosim javi, da bomo copy-paste naredili!

Hja, ljudje, ki hočejo gledati in se dotikati dvojčkov... ravno danes me je ena oma malo šokirala... grem z vozekom proti domu, oba bejbija kričalne vaje, ker je bila taaaakaaaa lakota, pa gre mimo ena oma, pa reče, joooooj, kak sta lepa, dajte se malo ustaviti, da ju pogledam in pobožam, jaz pa šviznem mimo nje in ji rečem: Gospa, nimam časa, vidite, da jokata, sta lačna. Ona pa meni: Joj, kakšni ste samo malo bi ju pogledala. Ja, res sem ful egoistična. Bom za vsak ogled začela en euro zaračunavati... uf, to bo bodijev! user posted image

Punce, ste videle dobro novičko od Rubin:
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.

Danes pa je čudovit dan. Po skoraj treh mesecih sem prvič v življenju v naročju držala mojo Gajo. Občutek je nepopisen. Dve uri čiste sreče. user posted image
Ponovno sem dobila občutek, da mogoče pa bo le še vse tako kot mora biti.

Drugače pa smo se preselili, jaz se še privajam, mislim da edino Mala miss nima težav, všeč ji je ker je vse na dosegu roke ima že dve prijateljici, skratka kar fajn je vse skupaj prenesla.

Danes sem čisto euforična, tako da jutri kaj več napišem, so mi obljubili, da če bo z Gajo vse tako kot mora biti, jo jutri dobim ponovno v naročje, komaj čakam - držite pesti, da se spet naužijem blaženosti.

Jaz sem fuuuuul vesela zanjo.

Grem, Simon cmiha.

Neposredna povezava do sporočila: 1309
12.9.2009 22:14:46   
buši2
Dober večer herojke!

Me dva dni ni gor, pa ste se ful razpisale,..user posted image

Blančuser posted image -sem se čisto prestrašla. Tudi moje dve polivata in to kar precej, sicer ne v loku, ampak vsakič, ko se malo naprezata spustita mleko. Se je tudi moji že zgodilo, da je ostala brez zraka. Ponavadi, ko se ji zaleti na previjalni mizi. Moram biti zelo previdna, sedaj po tvoji dogodivščini bom še bolj! Drži se!

Taškica- mislim, hudoooo dobr tale tvoja prijava na maraton. Svaka čast! Ne samo, da najdeš čas, še pri 5 moških.com - kapo dol punca!

No tudi jaz nisem izuzeta iz nakupovalne mrzlice za tamale. Ja, v HM sem kupila žametne hlače, kjut žabice in še,... Je fajn,ker se vse pere na 60 stopinj. Moram pa priznati, da so bodiji iz Lecreca in Hoferja tudi zelo trpežni. Ker veliko polivamo je tudi pranja večuser posted image in se dobro obnesejo. Lecrecovi bodiji so bolj majhni in nosimo številko za 6 mesecevuser posted image .
Zdaj preverjam tudi kakovost različnih plenic. Pamperske so še vedno no. 1, so pa Lidlove tudi zelo dobre in ugodne in to bistveno bolj kot Mullerjeve. Je treba paziti na finance user posted image .

No mi smo pa imeli te dni malo problemčkov in sicer tavelka je imela drisko user posted image . Smo takoj zagnali paniko, pa se je izkazalo, da je le lažje oblike. Zakaj, pojma nimam. Pride pač. Takoj sem klicala P, me je pomiril, da dokler je otrok ješč sploh ni problema. Je treba paziti le, da poje svojo dozico in dodajam čaj (pa še to bolj ne, ker ga ne mara user posted image .
Moram potrkat na les, moje punce spita celo nočuser posted image . Res, da gremo spat ponavadi opolnoči in potem zdržita do 7h zjutraj. Ful paše, ker tudi mami rabi velikoooooo spanca. Upam, da bosta po meni in bosta spale še tko naprej.
Tamala že dviguje noge u luftuser posted image , tavelki pa se to še ne zdi dobra ideja in raje brca.

Aja še glede plačevanja UZ. Ker nismo ljublančani moramo tudi mi za v LJ plačati UZ. ZZZS povrne stroške, ampak se mi zdi bebasto imeti toliko dela s tem.user posted image . Da ne govorim, da še vedno pri 3 mesecih in pol nisem dobila datuma za pregled. Povsod me pošiljajo drugam, češ da nimajo terminov in je vse zasedeno. Na koncu bom zgleda šla kar v porodnišnico Kranj (zelo daleč od doma)user posted image . Še za razvojno sem morala moledovati, da smo dobili oktobra v ZD Bežigrad. Ja tale zdravstvo user posted image user posted image .

No pa sem nadoknadila, a ne?

Uživajte in bodite še naprej tko fejst!!!!

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
13.9.2009 11:42:26   
lara light
S5 jaz le nahitro, marelo iščemo tudi mi! Se priporočam za ideje, thx!

Dajte mi povedat, verjetno ste spregledale, glede igralne podlage oz. kam odlagate vaše škrate, kadar niso v ležalniku, da lahko sploh kaj nardite?
In katera že hodi 3x na teden v šoping? Sama al s tamalima? Vsaka čast. Meni ne uspe, al je meni premajhno al pa je trgovina premajha za nasuser posted image

Rubin, vse najlepše vam želimo za naprej!user posted image

Taški, si me navdušila: ko bosta mela 5m, sem se kar odločila...to bo kmalu, začnem tud jaz teč in telovadit, zdaj imam kao super izgovor cruser posted image ...pa dajte me držat za besedo, kako je uni vic: kar je reku je rekuuser posted image

Blanči, vem, da ste ok!user posted image

Buši, bravo za 7h skupaj spanja, zavidaaam!user posted image

Lepo nedeljo lepotičke moje, vam in vašimuser posted image

Coelho

(odgovor članu buši2)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
13.9.2009 12:07:48   
Belen
ciao mame,
spet ena lepa nedelja....smo bli že na sprehodu, zdej pikice bodo papale in ninat do 17h....pole pa spet wen... user posted image user posted image

lara ... mi hodimo w shopping... user posted image user posted image js se ne morem upret tem lepim oblekcam za punčke ki imajo.... pridemo pa wsepowsod....naš voziček je lahek, pa ozek ko marsi kateri drugi enojni,ker mamo od Jane enga za drugim... ko bo še sšportni del gor...pol pa bo super lahek user posted image user posted image

taški...če ti najdeš čas za telowadbo,jo lahko tudi js... oktobra začnem user posted image

punce, lepo nedeljo user posted image

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***

Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.9.2009 8:48:22   
pikatara
Larči ful sta luštna. Za igranje sem jima v baby centru kupila puzzle iz gobe, lahko po želji postavljaš, pa še toplo je. Ogromno sem z njima na tleh, ker drugače naša mala joka. Naša dva sploh nočeta bit več v ležalnikih, samo flaško še pijemo not. Sta skoz na tleh in se vedno več igrata. Trgovine me sploh ne vidijo. Mercator pripelje domov, sušilca sem naročila po netu, le kadar je treba kaj za oblečt kupit pridemo do trgovine, pa še to grem v HM, ker lahko grem z vozičkom not. Drugič bom šla raje brez mojega, ker bi vse pokupil. Če je zraven, obvezno preveč domov prineseva, pa same temne stvari izbira za Patrika in pol je polno muck gor.

Taški sem že ene dve mamici z marelo za dvojčke na cesti ustavljala in spraševala, pa pravijo, da pride prav samo za asfalt, za pesek pa ne. Tako da meni definitivno ne pride prav. Doma že dam vozek iz avta in nazaj, ni panike dvignit, za an morje, da bi pridobila malo prostora pa ne pride v poštev. Pridem takoj po izpitu, ki je v sredo, oziroma takoj ko bo vreme. A ti resno o maratonu, kdaj pa je? Če boš šla komot popazimo še na tvoja 2 al pa 4, če je treba.

Rubin tudi jaz sem neskončno srečna zate. Držite se še naprej.

Mene to da se vedno več na trebuh obračata in tako ležita nič ne skrbi, ker je to le čez dan, mi pa oba kovter čez glavo vlečeta in plenico, če je kje pri roki. Me pol skoz skrbi, da ne bosta mogla dihat.

Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.9.2009 12:54:54   
buba.miska
Pozdravljene
Vidim da se pogovarjate o spanju na trebuhu.
Žana spi na trebuhu že od 2 mesca, smo meli spodaj blazino za dihanje (sedaj je več nimamo se je prevečkrat vstran premeknila pa je tulilo)
Klemen pa sedaj spi na trebuhu kaki mesec.
Nikoli nisem mela kakšnega problema da nebi keri mogo dihat ali kaj takega.

Kaj ste ve naredle ko so jih dlesni srbele? Jaz mam tisto za na prst pa potem drgneš samo me je strah da bi preveč pa jih bo potem zaradi tega bolelo. Se da dobit kakšna krema?

Lp

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.9.2009 15:00:57   
hedviga
Lara, jaz imam taveliko "stajico" (ograjica) in po meri narejeno blazino notr. cca 2x2 metra, 6-8 cm debelo, oblečeno v skaj in prevleke iz frotirja. Ful dobro se obnese! Imam precej prostora in malo pohištva (ja, za to pa zmeri zmanjka , hehehehe) in se lahko malo afnam. Imam sicer vse v enem prostoru, ampak ne vidim iz kuhinje in mi je tole super. Naša dva sta že kar mobilna. Sicer ne plazita še v klasičnem pomenu - leva, desna, ampak se premikata kot žabi in kotalita kot žogi in muvata, migata in prideta kamor hočeta. Če ne pa tulita in ju mami da user posted image user posted image Skratka, ni ju za pustit brez nadzora. Po tleh imam sicer ploščice in talno ogrevanje, ampak zdaj še ne kurimo, je mrzlo, predvsem pa trdo. No, enkrat bom poslikala to stajo

Marelice - nisem še našla idealne, je pomoje ni take z velikimi bicikli. Oz ena je, ampak je velika...pol je pa vseen če kar letalonosilko obdržim...kar verjetno tut bom.

Spanje na trebuhu - spita že oba, oz se obračata okoli kakor jima paše. Mihcu še vedno včasih ne znese, včasih Špeli in ju je ponoči treba reševat. Itak se še zmeri zbujata, ker..ma kaj vem zakaj..ne paše pozicija, žejna, vroče, mraz, kar tako,...
Se pa vedno naguzita čist k tazgornji stranici, da manjka samo še mal pa bosta luknjo skoz nardila user posted image
Jaz se ne sekeram preveč, ker je vse brezveze, onadva se obrneta kakor jima paše, pa če ju še stokrat okol dam. Kovtr jima gre pa na jetra. Moram res naumit nekaj namest tega. Vreče oz. jaz bi jima zrihtala kar nekakšnega pajaca za spanje, se bosta lažje premikala.

Buba miškica, obstaja Calgel in nekaj podobnega imajo tudi v Mullerju, ampak zdaj sta tvoja prišla v fazo ko vlačita vse v usta in to zna še trajat. Naša dva sta začela se mi zdi pri 3 mesecih, no pa še danes ni nobenega zoba. Bi vmes že na kile calgela pojedla.

Taški, a poleg marmelade še maraton??!! AAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
..no bodijev še nisem novih nič kupila, sem eno porcijo dobila, še eno dobim, pa bom potem še kaj novega. Mamo pa zato že nuove jaknce in kapice, čevelčki pa so že na poti user posted image

Mimoidoči buleči...ma smo se že navadli, seveda imamo najlepše otroke. Itak jih noben ne bi pogledal isto, če bi bila v ločenih vozičkih. Ma...ljudje so predvidljivi sto na uro user posted image

Larči aa?? a vse razstaviš ko daš v avto, ojojojojo, men bi se zmešal. Zato smo kupili avtobus.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.9.2009 15:29:20   
malaflobe
ojla!
Kolk ste vse pridneuser posted image user posted image . Pri nas je norišnicaaaaaaaaaaa. Ne vem kje se me glava drži. Polno dela itak, pa še vsi prehlajeni, šola, oči v bol., obiski,.... A bo že bolje.
Vidim, da imate druge večje težave user posted image .

Želim vam vsem, da se poštima in bo tako kot si želite!user posted image user posted image

No pri nas je pestro in mala dva rasteta kot konoplja. Po dnevi skoraj več ne spita in tu je šel tudi moj čas za likanje, pomivanje, pospravljanje, branje in rr. Sedaj po večini hranim, kuham, kopam in za silo pospravim.
Je pa tudi pri nas isto, glede komentarjev in pogledov, spimo kot jima paše, Oblačim ju kot medvedka v dolgo (žabice, bodi) in pokrita sta s kovtrčkom, ki jima tudi nagaja. Zobkov tudi mi še nimamo pa je že vse zatečeno.

Sem mislila, da bom lahko kaj več napisala pa je že alarm iz spalnice in letim, da ne bosta dvauser posted image .

Poljubite svoje otročke in uživajte v materinstvu!
Pozdravček od nas!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.9.2009 18:24:43   
Snezinka4
Drage moje, vidim, da vam gre dobrouser posted image , tako da se lahko še jaz pohvalimuser posted image . Danes je dan D in jaz grem ven. Na dan Duser posted image . Prvič odkar imamo dvojčke greva sama v lajfuser posted image . Ta velka otroka se že tuširata, ta maledva skoraj prisilno držimo pokonci, potem sledi kopanje za njiju, potem hranjenje in upam, da bosta tako utrujeni, da bosta spali najmanj do takrat ko jaz pridem nazajuser posted image . Sicer imamo izkušeno baby sitterco, ampak ne smemo je že prvič čist uničit, če hočmo da bo še kdaj sem prišlauser posted image .

(odgovor članu malaflobe)
Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.9.2009 20:22:28   
suncicica
hello punce....komaj sem vas uspela prebrat

nic se kaj ne oglasam ker se mi ne ljubi se s tem ukvarjat.
stella me raztura. ze en teden se v posteljici postavlja na noge in jaz bistra nisem spustila posteljnega dna cisto dol in je vceraj skoraj cepnila ven.o tem kako se podi po stanovanju po vseh 4 nima niti smisla govorit.hvala bogu je pia normalen dojencek in nikamor ne hiti.

ste se pogovarjale o hartanu... jaz sem ga kupila in ga ze prodajam.  prvic ga komaj stlacim v avto. drugic pa se tako klofata v vozicku da bom znorela. pozitivna lastnost pa je da je velik in prostoren,ampak kaj ......in ga kar prodajam............

jaz sem kupila penaste puzle za talno podlago,so prav super.
jaz sem sla v lajf(stran od pup )ko so imele tocno 5 mesecev,totalna polomija. nisem se mogla sprostit,pogrizla sem vse nohte in skoraj znorela-sem ju prevec pogresala.

ja ...pa stella ima 8kg polnih pia pa 6300.

hana od kje pa si?

< Sporočilo je popravil suncicica -- 14.9.2009 20:26:13 >

Stella in Pia

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.9.2009 20:40:33   
lara light
Naj prilepim odgovor, ki čaka že ves popoldan, da ga pošljemuser posted image ...medtem pa Sunči in Snežinkica-uživajta nocojuser posted image user posted image  lp

Pika, tale mercator na dom bi tudi meni prav prišel, upam,da bo, enkrat ko bosta mela ene 20 let, tud pr nasuser posted image
kupla puzzle, imam igralni podlogi, nič, nočta bit, morda 5 min...glava jima pada dol, ko paseta in potem je jok; upam, da kmalu osvojita bit natleh, ker je proste roke pri nas met prava umetnost
aja, tudi moja deklica se pokriva in tlači vse v ustauser posted image

buba, moja dva se strašno slinita in tlačita roke do grla noter, mamice na dan z nasveti, hvala lepauser posted image

Hedi, to je stajca zakon! Jaz bi tudi tako, morda bomo očija deložirali, da dobimo placuser posted image ...poslikaj ko utegneš, prosimuser posted image
Berem o vašem slinjenju in zobeh, torej naj ne dam nič, če prav zastopim, ker to zna trajat še mesece praviš? ok.
Daj Hedika, povej kje si nabavljala?? Jaz sem tudi gledala next in pediped...me mika, saj nimam cajta po štacunah,... kje marmelado, še jest jo ne utegnemuser posted image , maraton pa samo v kratkih sanjah tečem...

Hedi, vozek-ma glih razstavit ne, ampak zložit dol in staknt eno gumo, gre hitro... predvsem če gledaš mojega dragega, kako to obvalada v cca 20 sekundah, se zdi simpluser posted image

Mf, verjamem, da je ful dela...Taški, sneži in tebi vsaka čast, da furate familije, jaz še sebe poleg njiju ne uspem vsak danuser posted image

Gemelli, pozdravček vamuser posted image

Tudi mi smo dobili toliko komplimentov in voščil za srečno in zdravo otroštvo od neznancev, da jih če bi bila posamezno nikol ne bi. Paše, priznam.user posted image

Moj junak jokca, grem, lp vsemuser posted image user posted image user posted image  

Coelho

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.9.2009 20:44:09   
sonček33
LL lepo je bilo prebrat ...pa zvedt kako ste..uživajte še naprej

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1320
15.9.2009 8:32:08   
taškica
Ojla drage moje,

medtem ko sem pametna 100/h o bacilih in virusih in malih otrocih, sem včeraj šla v voljčje žrelo - na rojstni dan, z dvojčkoma kje rje bilo 10 otrok. user posted image  In vsi valda prehlajeni, kihanje kašljanje in božanje dojencljnov. Še dobro, da je mož bolj šarf da jih je znal poditi. Zdaj pa samo čakam.

Snežinka - Dan D? kako je bilo?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
15.9.2009 8:55:44   
hedviga
Taši, ma kje, nič ne bo. Tvoja dva sta pomoje že od dneva 0 prekužena.

Sneži?!! Čakamo poročilo..a je blo tut kej akcije, bojo še keri dvojčki, še nr.5 mrbit? user posted image user posted image user posted image user posted image Ma, pupa, upam da si se mela fajn.

Sunči, tvoja Stelica je pa zakon, deleč nabolj napreden dvojček 2009!!!! user posted image user posted image Jaz sem kar vesela, da je plazenje še na vidiku. Namreč (in to bosta Sunči in Noki tut zihr potrdili) komaj čakaš da so aktivni, potem pa ugotoviš kol več akcije in vsega to terja od tebe. Bolj naporno, zares.

Larči,kaj pa kakšna manjša stajika za začetek, pa kaj mehkega notri. Naša dva sta začela aktivno harat po tleh, ko sta glavo že dobro gor držala, prej je bilo samo za kratek čas, za vzorec. Ma...kaj naj ti rečem, lahko da tvoja dva dobita grizalo že prej. Ma, ti kar kupi pa je, lahko da nuca in bo bolj mir.

MF, ohjej, že tko maš dela, no. Jaz komaj tole bogo gospodinjstvo gor držim, ti pa še vse to zraven... Bravo in drži se!!

Ostale pupe: lep dan!!!

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1322
15.9.2009 10:26:40   
suncicica
hedviga res je da komaj cakas ko osvojijo neko novost...pol pa molis boga da bi jo pozabili!!!!!
zdaj ko se tipica zna sama postavit na noge ,jo je se tezje uspavat.ker njej je finta ce se drzi za rom postelje in se ziba al odriva ....GROZAAAAAAAAAAA.
najlazje se jo uspavam privezano v lupinici med zibanjem in jo potem odnesem v poteljo.

vsaj pii se nikamor ne mudi,ona je se vedno brezzoba,lena in prava razvajenka.

Stella in Pia

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
15.9.2009 10:43:09   
suncicica
sem dala nekaj novih slikic v album

Stella in Pia

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
15.9.2009 10:53:23   
pikatara
Bubamiška za dlesni mazat imamo gengigel.

Hedi kakšne čevljce pa? Sem glih danes razmišljala kaj jima sedaj ko bo bolj mrzlo na noge dat. Ko sta bila majhna (kot da sta sedaj že ful starauser posted image ) sem jima plišaste copate obula.

Sunči oz Stella bravo. Snežinka sigurno si uživala.

Larči za tlačenje v usta nič ne pomaga, bosta vedno nekaj našla, če ne drugega pa svoja oblačila, ali pa dele telesa drug od drugega. Včeraj smo imeli razvojno in je rekla dohterca, da ni problema, če se pokrivata, da sta že dovolj velika, da si znata odstranit, če bi bila panika. Drugače je vse ok, le malo sta mehka, sploh Patrik, kontrola čez 2 meseca. patrik ima 7,5 kg, Karolina pa 6. Stajico sicer imamo sam ne vem, če jo bomo uporabljali, bomo probali brez. Cele dneve sta na tleh in uživata, tam tudi zaspita, ko bosta pa začela plazit, bomo pa že v novem stanovanju in bomo vse tako postavili, da nimata kaj prevrečt in si kaj naredit.

Naša mala jokica ne sme bit niti 5 sekund sama, že tuli, tako da je sedaj z mano za računalnikom in je pravkar pogruntala kako miška dela in mi veselo vse premika, jo zna prav primit in premikat. Včeraj sem se mogla malemu prav nasmejat, pogledal je Karolino, ji vzel dudo iz ust in jo dal sebi v usta.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!
Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?