lara light
|
Naj prilepim odgovor, ki čaka že ves popoldan, da ga pošljem ...medtem pa Sunči in Snežinkica-uživajta nocoj lp Pika, tale mercator na dom bi tudi meni prav prišel, upam,da bo, enkrat ko bosta mela ene 20 let, tud pr nas kupla puzzle, imam igralni podlogi, nič, nočta bit, morda 5 min...glava jima pada dol, ko paseta in potem je jok; upam, da kmalu osvojita bit natleh, ker je proste roke pri nas met prava umetnost aja, tudi moja deklica se pokriva in tlači vse v usta buba, moja dva se strašno slinita in tlačita roke do grla noter, mamice na dan z nasveti, hvala lepa Hedi, to je stajca zakon! Jaz bi tudi tako, morda bomo očija deložirali, da dobimo plac ...poslikaj ko utegneš, prosim Berem o vašem slinjenju in zobeh, torej naj ne dam nič, če prav zastopim, ker to zna trajat še mesece praviš? ok. Daj Hedika, povej kje si nabavljala?? Jaz sem tudi gledala next in pediped...me mika, saj nimam cajta po štacunah,... kje marmelado, še jest jo ne utegnem , maraton pa samo v kratkih sanjah tečem... Hedi, vozek-ma glih razstavit ne, ampak zložit dol in staknt eno gumo, gre hitro... predvsem če gledaš mojega dragega, kako to obvalada v cca 20 sekundah, se zdi simpl Mf, verjamem, da je ful dela...Taški, sneži in tebi vsaka čast, da furate familije, jaz še sebe poleg njiju ne uspem vsak dan Gemelli, pozdravček vam Tudi mi smo dobili toliko komplimentov in voščil za srečno in zdravo otroštvo od neznancev, da jih če bi bila posamezno nikol ne bi. Paše, priznam. Moj junak jokca, grem, lp vsem