|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
15.9.2009 10:57:53   
Snezinka4
Dan D je bil super. Ravno prav dolgi, da me ni v križu bolelouser posted image user posted image . Ta mali sta se itak zbudili, a ju je tetica brezhibno zrihtala in nafutrala z mojim odtajanim mlekom. Suncicica - enkrat ko imaš toliko otrok komaj čakaš, da jim lahko kdaj pobegneš. Meni se zdaj bolj baby sitterji smilijo in zaradi njih pridem kmalu domovuser posted image user posted image user posted image . Saj veste tisti vic kaj naročiš baby sitterju ko greš ven: Pri prvem otroku: če se obrne v posteljici me takoj pokličite. Pri dveh: če bo fino jokal me pokličite. Pri treh pa: samo če šprica kri me lahko pokličeteuser posted image . No jaz imam pa štiri....user posted image

Berem tole o premikih dvojčkov in se prav bojim dne, ko bosta začeli puzat, ker bomo morali totalno reorganizacijo s poseljami narest v spalnici. Zdaj imam normalno posteljo za njiju tik ob moji in je super komot, ker mi ponoči sploh vstati ni treba, če moram dojiti ali dude vtikat. Kaj pa naredite, če dveh posteljic (70x120) ne morete eno za drugo v spalnico dat? Taškica imaš ti dve ali eno posteljico? Kako boš ti rešila?

Lepo bodite!!!

(odgovor članu suncicica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
15.9.2009 12:27:48   
taškica
Pika - še dobr da si ti mal napisala kako te tvoja Karolina pogreša čim odneseš pete - meni se je tudi to začel dogajati - pri ta najbolj pridnem dvojčku. Me mora skos videt, kadar kuham, pospravljam ali se tuširam...

Tudi mi našega bajska uspavamo na ležalniku.....user posted image nimaš kaj. Sucica -ampak tvoja je pa ekstremna, da se že na noge postavlja....noro.user posted image Bravo!

Snežinka - a si se kej naplesala? Mi je všeč tole z varuškami se takoj podpišem...tudi midva kdaj hitiva zaradi njih domov...ne zaradi otrokuser posted image . Glede postelje mi gredo v spalnico - dve postelje zaporedno - sta že ločeno ker sta predolga in se brcata...Kateri arhitekt vam je pa hišo delal???user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu Snezinka4)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
15.9.2009 14:09:47   
Snezinka4
Taškica - no, mal sem pa že pomigala...celo pivo in pol sem spilauser posted image , ups, mogoče zato danes že cel dan tako lepo spitauser posted image . Kar se pa arhitektov tiče bom pa reklamirala njihovo delouser posted image

Lara - nisem še komentirala tvojih cortkov. Super sta. Prekrasna. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu taškica)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
16.9.2009 8:27:18   
lara light
Dan lepotice moje!

Fiocco di neve, hvalauser posted image . Me veseli, da so bli otroci pridni, varuška uspešna in da je vajin večer uspel...pa še dan d, sem ti kar mal fouš, ampak tko na lepo, saj ti priznam, da bi jaz tudi...kako živo se spomnim prvega koncerta dneva d na našem koncu, kako sva z mojim uživala in se skušala med množico pomladiti še za kakih 5,6 letuser posted image  

Sunči, tvoja je superbabeuser posted image ..moram še slikce pogledat
Taški, kako napreduje tek?user posted image
Pikec, greste na lepše in večje?user posted image  superca
Noki, še kar na dopustu?
Hedi, mf, aknela, buši, buba,...vsem en lep dan, čeprav v dežnih škornjih
...pa ena kavica po dolgem premoru, zdaj na jesen bo še bolj prijalauser posted image  rvi!
user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

Neposredna povezava do sporočila: 1329
16.9.2009 8:51:22   
buba.miska
lara tudi tebi dobro jutro.
Jaz mam malo še grenki priokus od včeraj.
To je tak ko se v tako družino oženiš, ki nevejo kdaj bi mogli it domov.
Sem nabavla varuško in so prišli njegovi malo pred tem ko sva mogla it, pa jim ni kapnilo da se te spodobi iti z nami ven ne pa da so varuško pazli. Bolj nerodno mi še ni blo. Pa ko so potrkali so rekli O pa ste doma. jaz pa sem jim odgovorila Smo samo ZDAJ gremo.
Tak mi je hudo za varuško, je blča mama od botrce pa je vedno rade volje priskočla na pomoč, zdaj pa jo tak več nem upala nič prosit. Še skopala mi ju je

Mogla sem nekomu povedat

lp

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
16.9.2009 9:31:55   
ninčy
Hojla!
No, pa se vam bomo tudi mi pridružili.
7. 9. sta na svet prijokala Jan (44 cm in 1860 g) in Žan (45 cm in 1805 g). Po enem tednu v P smo v ponedeljek popoldne prišli domov. Imamo se krasno, fanta  sta super pridna. Mami že  najde čas tudi za internet user posted image .

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu buba.miska)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
16.9.2009 9:33:03   
pikatara
Snežinka mmi imamo eno posteljco pravokotna na drugo, smo moralim pa eno omaro iz spalnice dat. to pa da bi lahko kateri od naju normalno iz postelje vstal pa sloh ni šans. Oba morava pri nogah ven lest, ne eni strani je stena,, na drugi pa posteljici. Še vedno pa lahko z ograjicami za posteljo rešiš, le več jih boš mogla imet.

Lrči nič ne gremo na večje, ampak na boljšo razporeditev, lepše in končno naše!!! Do sedaj smo bili v najemu, sicer dost veliko, ampak ena čist neuporabna soba v amnsardi, ki je samo za skaldišče. Sicer bomo na 60 kvadratih, dve enako veliki sobi, ter manjša dnevna in kuhinja. Bistveno je da bosta imela otroka svojo sobo (v spalnico še ena postelcja ne bi šla, kaj šele dve) in 80 kvadratov atrija, da bo mami brez skrbi otroke zunaj pustila in psa seveda.

Buba miška a da bi ju pazili pa ne? Pri nas so k sreči vsi obiski napovedani, pa še ful daleč so vsi.

Ja Taški me prav zanima kako bo ko bo mala plazila in bo samo za mano capljala. Sem bila menda kot otrok čist ista, stare mame sem se skor do šole za predpasnik držala. Je pa Patrik čisti smejko in nezahteven otrok. Edina sreča pri Karolini je, da je vseeno kdo je z njo, samo da nekdo je, pa je lahko tudi nekdo, ki ga prvič vidi. Kar k vsakemu ki se malo približa vozičku bi šla, sam da bi se carkljala. Sem pa opazila, da mi to bolj intenzivno dela pred vsakim izpitom, pol se pa umiri.

Neposredna povezava do sporočila: 1332
16.9.2009 9:33:49   
pikatara
Ninčy čestitke in dobrodošla.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
16.9.2009 14:04:08   
lara light
Ninčy, iskrene čestitke in dobrodošla med dvojnimi!user posted image user posted image  (ali še večx mamicami)
Buba, ti kar vrži ven. Mene folk že dolgo ne preseneča več. Tanajbolj nemogoče variante se mi zgodijo, tko da...ne obremenjuj se preveč in čimprej pozabi.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: pikatara

Snežinka mmi imamo eno posteljco pravokotna na drugo, smo moralim pa eno omaro iz spalnice dat. to pa da bi lahko kateri od naju normalno iz postelje vstal pa sloh ni šans. Oba morava pri nogah ven lest, ne eni strani je stena,, na drugi pa posteljici. Še vedno pa lahko z ograjicami za posteljo rešiš, le več jih boš mogla imet.
...sem odebelila, kako je pri nasuser posted image

Lrči nič ne gremo na večje, ampak na boljšo razporeditev, lepše in končno naše!!! Do sedaj smo bili v najemu, sicer dost veliko, ampak ena čist neuporabna soba v amnsardi, ki je samo za skaldišče. Sicer bomo na 60 kvadratih, dve enako veliki sobi, ter manjša dnevna in kuhinja. Bistveno je da bosta imela otroka svojo sobo (v spalnico še ena postelcja ne bi šla, kaj šele dve) in 80 kvadratov atrija, da bo mami brez skrbi otroke zunaj pustila in psa seveda.
fantastično! od srca vam privoščim lastno stanovanje, pa atrij...superskouser posted image

moja dva celo dopoldne nekaj jokcata, kaj dogaja? user posted image user posted image  ja,smo šli k taščici na obisk, to bo, touser posted image
no, zdaj pa pridno ajkata...lubčke vsemuser posted image

Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
16.9.2009 20:31:23   
Snezinka4
Lara, Pika - normalen izstop iz postelje - kaj je že to!?user posted image   Žal v L postelj ne morem dat, ker drugače prehod in omare zaprem. Verjetno bomo posteljici kljub vsemu dali zaporedno. Vrat pač ne bomo zapirali, saj jih tudi sedaj ne...še vedno je pa varianta z ograjcami. Hvala za idejo.

Ninčy - čestitke in dobrodošla! 

Ej Noki, zdaj si pa sigurno že doma, ko je tako slabo vreme? Kako ste se imeli? Mala dva žabco plavata al kravl?user posted image

Drage moje, naj vas deževno vreme ne potre! Kakšen dober CD v radio pa bo! Pozdrav vsem!

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
16.9.2009 21:32:15   
hedviga
Hehehe, Sneži, jaz sem Noki isto vprašala...ampak ne vem, bo še mogla poročat.
Torej posteljice...Maaaa jaz mam svinjsko srečo, naša spalnica ki sicer ni velika, je pa ravn tolko dolga da dobim notri 120 dolgi posteljici in se za enga mišjaka da zapret vrata user posted image user posted image No seveda zaporedno. In še vedno se splaziva vsak na svoji strani ven. Onara je itak po meri vgradna za not it pa nam nič ne nuca če je ne bi bilo. No enkrat po njunem 1 letu bomo pa aktivirali njun cimer. Je.bi ga, treba it na svoje mulčki user posted image user posted image

Buba miška, mogoče pa niso tolk slabo mislili? mogoče so pa varuški malo družbo delali?

Taški, Pika...naša dva tut tulita če zginem stran, ampak se potem večinoma pomirita. Je pa res da imata že tiste napade strahu pred tujimi in manj tujimi ljudmi. Špelka je že itak bolj te sorte, zdaj pa še Mihca vrže sem in tja...

Eto, staja na sliki
user posted image

< Sporočilo je popravil hedviga -- 16.9.2009 21:33:51 >

Špelca in Mihec 9.2.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1336
16.9.2009 21:38:20   
Shadow
Ninčy, iskrene čestitke in dobrodošla med nami! Babuške tukaj so prava zakladnica nasvetov, idej in predlogov!

Naj vas obvestim, da so moje oči spet v normali, sem pa vmes eno fasungo antibiotikov popapala, ker so me napadle bolečine še v ušesu in grlu. Čisto sem bila out of order. No, sem pa uspela okužiti še Ajdo, ampak sem takoj ob ob prvih znakih vnetja šprintala do pediatrinje, pa smo kar kapljice začeli v oko dajati in je že bolje. Saj bo.

Drugače pa sta bejbija v redu, le Simon me skrbi, ker bi nonstop jedel! Poje 150 ml dozo, pa še kar rokice v usta tišči, jaz hudobnica, pa ne dam več. Upam, da bomo lahko kmalu na bolj sitostno hrano prešaltali, da ne bom otroka sestradala. Je pa ful bucko postal, ima obrazek kot polna luna. In posledično tudi težek, mi pri hranjenju hočejo že roke odpasti (hvala bogu za blazino za dojenje, je super tudi za flaškanje).

Pika, superca za flat, še posebej sem ti fauš za atrij!!! Jaz mrzlično iščem kako pozabljeno, bogato teto iz Argentine/Avstralije/Amerike/Nemčije..., ki bi umrla in meni zapustila premoženje, pol bi pa hitro kakšno fletno hiško nabavili. Realnost bo menda bolj kruta, bo treba kar kak samomorilski kredit v prihodnosti vzet. user posted image

Vidim da vas ima še nekaj prostorske dileme - mi se bomo kar dnevni sobi odpovedali, da bosta bejbija imela svojo sobo, midva pa delovno sobo/spalnico. Obiske bomo pa kar v jedilnici gostili, bojo vsaj prej domov odpeketali, ker na mehkem kavču se preveč razkomotijo, pa se jim pol nikamor ne mudi. user posted image  

Spomnim se, da je pred časom ena (ne vem več, katera) pisala o neki maksi ograji, ki se jo da sestaviti v poljubno veliko ogrado - je tista tako prijazna, pa mi pripne link za nabavo te zadeve? Nimam časa za nazaj brskati...

Vozičkamo se fuuul, mi spita v vozu kot ubita, zadnje dni se odpravim ven še s psom zraven, pa niti ni tako zelo zapleteno, kot se mi je sprva zdelo, da bo. Se je revež kar hitro navadil, da ko je zraven voz, je njegov povodec na 1m in da ni letanj do vsakega grma prosto po Prešernu. Je pa cucek ful zaščitniški do vozička, če hoče kdo preveč noter gledati, kar renčati začne in odžene marsikatero zijalo.

Nekaj mi še povejte - Ajda ima grdo plenično vnetje user posted image , pa ne pomaga nobena žauba - imamo Sudocrem, Lasepton, hladilno mazilo, ribje mazilo, Lamprehtovo mazilo mi je lekarnarka odsvetovala za tako malo dete, tako da ne vem več, kaj še naj na rit namažem. No, možno je tudi, da gre za kako glivično vnetje, bo drug teden P povedala na posvetovalnici. Ima katera izmed vas kake dobre izkušnje s kako drugo kremico? Itak da pogosto previjamo, rit dobro umivamo in sušimo, pa še kar ne izgine. Upam, da je ne boli oz. peče.

Ma moram it, spet kričimo.

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
16.9.2009 21:41:43   
Shadow
Oooooooo, Hedi, to pa je Stajica (z veliko začetnico)!!! Mi tuuuuuudi!!! Kje si to nabavila?????

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
16.9.2009 21:53:42   
hedviga

IZVIRNO SPOROČILO: Shadow

Oooooooo, Hedi, to pa je Stajica (z veliko začetnico)!!! Mi tuuuuuudi!!! Kje si to nabavila?????

hehe, čak da najdem... emmm...
pa Pi.z..... kdo mi link zbrisal...
čaki
aha evo---
http://www.bambinoworld.eu/en/room-divider-supergiant-xxl-max-680-cm.html

No pa še okol vnetja. Mi smo mel pri Špeli pomoje ene dva meseca non stop vneto češplo. Pa ni NIČ nucalo. No.. pomagala sem si z kamiličnim čajem za umivanjem. Umivala RES VSE tudi vmes, zeloo nežno ampak more bit čisto. Potem poslušila brez izjeme, pa nucala je krema od Mustele Stelaktiv al neki takega. AMpak..ni se in ni se pozdravilo. in potem enkrat čez noč,mazala samo z enim češkim hladilcem ali sploh z ničemer ( je blo toplo in je bla brez plenice) je zginilo in odsihmal je mir. Poskusi tudi zt daktarinom mazilom, lahko da ma glivice. Če je pa kaj bakterijskega pa naj raj P pove.

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
16.9.2009 22:17:01   
blanč
Hedi, otroc so me stran od kible spravl pa sem šele zdele vidla, da si bla na FB...
Senčka, moj tudi poje 150 pa pol še tok milo joka, da bi še, jaz mačeha mu pa kar dudo v usta tišim. joj je tudi tak bajsek...
Mi smo pa nafilali 3 meseceuser posted image
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
16.9.2009 22:18:58   
sonček33
Blanč kakšna lepotca.  Fletkota mala. Polubčkaj ju.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
16.9.2009 23:02:36   
Snezinka4
Uuuuu kriza Hedi! A tole bomo rabil al kaj!?! Jaz pri prvih dveh nisem imela nobene stajice?!? Nobenih ograjic...ne me plašit, da bomo moral tkole ogradit dnevno sobo...user posted image

Blanči - krasna škratka maš. Pa take fensi stolčke!

Ritna vnetja...a klasične cink paste pa nobena ne poskusi!?! Če je rita rdeča pomaga takoj in 100%. Ali pa praška pasta?

Lara kako ste pa vi rešili ritno ranico? Upam, da je ni več...

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
16.9.2009 23:37:28   
Shadow
Blanči.... iiiiiiiiiiiiiiiii, ma kak sta lepa, res!!!! Čestitke za 3 mesece!!! user posted image user posted image user posted image
Ja jaz tudi ne vem, zakaj nam otroke na neke diete tiščijo... saj bodo pol celo življenje imeli čas, da hujšajo! user posted image  Jaz bi mu s takim veseljem 200ml naredila, pa naj je, dete zaglajeno...

Hedi, danke! Bomo menda mi tudi nabavili. A podlogo si si pa sama izdelala ali kako?

Sneži.. cinkovo mazilo. Hm. Praška pasta? Hm. Se bom morala malo izobraziti, da ne bom spet tako tele, kot par mesecev nazaj pri tetra plenicah. user posted image

Tak, grem probat malo spat. Nočka!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
17.9.2009 7:06:05   
hedviga
Snežki, ne pomoje ne bo treba. Jaz imam prostor pa celo dnevno s kuhinjo in del.kotiček vse v enem prostoru in se mi zdi, da ju imam vsaj malo na broju tam notri.user posted image No, pa še prostor imam pa se tkole afne guncam. user posted image
Senči, blazino sem dala narest tapetniku po meri. Ampak tele ograjce so ble daljše kot sva midva zračunala in je blazina malo manjša. No pa sem dala notri še škatle za igrače not dat. Pa zdaj ni več onih plavih blazin, ampak sem kupila take velike puzzle. Za pofilat.

Nam žal takrat tut cinkova ni nucala, niti praška, niti ribodermin, niti bebival, niti...ma kaj vem kaj vse sem mela.
Blačni, važno da sem te mal sem zvlekla!! Vsaj vem kam te it iskat user posted image user posted image
Ma sta cortkota no, tamali je res tapravi heroj!! Zdaj pa mi povej kakšne maš to pri tamali copatke gor?

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
17.9.2009 8:51:14   
taškica
Zdravo čvekice;

Blanč - kako sta lepa....krasna bambinota imaš!

Hedi - ograjca je fletna itak, da maš vse u nulo zrihtano - ni da ni. Jaz bi zate kr še ene dvojčke naročila, ker maš vse pod kontrolo in si taka super mamica! pa še plac imaš!!!user posted image

Sneži - tut mi nismo imeli ničesar, me pa res zanima kako je, ker sta dva. Ko začneta puzati....hm, je res treba vse zavarovati....

Nincy - dobrodošla...poročaj kako ti gredo prvi tedni- in veš...tako hitro mine....

Lara moja, še kaj napiši kako si....te rada berem.

Pika - ti neverjetic woman - glej da postaviš guncnico v atriju, da pridemo k tebi na pivičko, deca pa na gujsanje (glej da ne bo samo enaaaaaaa)user posted image  te ma pa Karolina zgleda čist pogruntano in te zahteva. Prav je tako!!!!

Bubamiska - te cist razumem glede varuške...imamo vsi podobne dedke in babice - pri nas se prikažejo (en del familije) ccca 5x na leto, pa še to v nedeljo npr. ob 21h, ko morajo deca bit v mižulah, pa sanjati...naslednji dan pa šolauser posted image .

Senčka - upam, da pozdraviti vneto ritko...Tut mi imeli probleme.........ampak nekako rešili.

No mi smo pa fasali prvo virozo oziroma prehlad - uboščka močno kašljata. Tako kot sem napovedovala, po ponedeljkovem rojstnem dnevu, kjer so bili prehlajeni otroci, sta včeraj začela kihati za 3x več kot prej, pa suho kašljati, noč je bila huda, bujenje na vsako uro in pol, pa cmihanje.....Noska še nista zamašena, čakam še to. Uboščka, se mi močno smilita, jaz pa sem ena kura, ki ima prakso zasabo, pa modruje po forumu, sama pa naredi največjo možno bedarijo....Sem jezna sama nase. user posted image

Doma imam vsak dan predstavo mojih 5moskih.com! Če to ni sreča....

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
17.9.2009 8:55:04   
pikatara
Shadow tole s Simonom bo minilo, je Patrik isto počel. Poje vse svoje, pa še vse kar Karolina pusti. Malo je buckast pa ni panike. Ja tud jaz bi kako tako teto, pa ne bo nič iz tega, torej je logična posledica samomorilski kredit na neskončno let. Ampak enkrat je treba na svoje, da ne bomo več najemine plačevali. Shadow naš kuža ima iste težave, je čist na kratko pa ve, da mora po desni strani voza hodit, ker ga imam tako bolj pod kontrolo. Je pa že od prvega dneva znami na sprehodih. Pri nas je za vneto ritko pomagala edino krema penaten iz mullerja. Oba sta imela fejst vneto, rdeče pikice po ritkah iz katerih je občasno kar malo kri šla na plenico. Pa mi je kolegica za tole kremo povedala in je bilo v parih dneh vredu. Bepanthen pa ni pomagal.

Hedi to pa je stajica. Pri nas bo cela dnevna soba tolk velikauser posted image . Tu notri bosta pe res brez skrbi.

Blanči ful sta luštna. Mate glih take ležalnike kot mi. Poskusi jima tole modro zadevo ven dat, boš videla kako bosta lažje not. Mi smo jo že pri 2 mesecih odstranili. Sedaj pa ležalnike uporabljamo samo še za hranjenje po flaški.

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
17.9.2009 8:57:53   
pikatara
Taški čimprej se pozdravite. Za drug teden napovedujejo sonček, pa se bova kaj zmenile, če boste imeli kaj časa. Gugalnice pa bodo, pa tobogan, pa bazen,... pa pivce seveda.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1347
17.9.2009 10:53:18   
Snezinka4
Daaaan! Danes ste pa zgodaj začvekaleuser posted image
Hedi - moram ti povedat, da mi je tvoj igralni kotiček izredno všeč. samo malo sem se prestrašila, da bo to treba narest, in sicer zato, ker si sploh ne predstavljam kako dva loviš po bajti. Mi imamo tudi prostor in se bojim, da bo treba nekaj takega uvest. No pa imam spet eno stvar za premlevat - kje, kakšno, kako veliko....user posted image

Taški - ajej. Zbolela! Upam, da danes mine. Poročaj.

Pika - čestitke za novo stanovanje! Jupi!

Noki, ajde kakšno besedo na plan!user posted image

Bubamiška, Taški - familija,obiski...ha, ha so hecni. Eni so tako uvidevni da sploh zraven ne pridejo, ker vedo da na začetku rabiš mir. Pa prav tiste bi najraje vidla. Eni uletijo pa si komaj roke umijejo, drugi se ne sezuvajo, tretji ostanejo do polnoči s triletnikom, medtem ko jaz ob desetih pop* indam svoje otroke spat, četrti visijo in visijo kljub temu da vedo da sem imela tisti dan vročino in mastitis, peti se čudijo zakaj njihovemu otroku ne dovolim božanja dojenčkov, šesti HOČEJO videt dojenčke takoj ko pridejo iz bolnice in sicer takrat ko so še majhni saj pol ko so večji je brez veze...skratka, dokler nimaš svojih dojenčkov (nedonošenčkov) ne moreš bit uvideven ker preprosto ne veš kakšen naj bi bil režim. Treba jim je povedat, a kaj ko jim jaz po 4 otrocih ne morem. "Bi morali vedet" user posted image . pa jih raje tkole po forumu mal pokritiziram...ha, hauser posted image

Shadow - o kremah, ki si jih naštela nimam pojma. V bistvu so vse en isti šmorn, če mene vprašaš. Ene imajo malo več cinka pa izsušujejo(uporabiš ko je rita že rdeča), druge imajo veliko lanolina in vazelina pa ščitijo pred urinom (uporabljaš vsak dan). To je zelo poenostavljeno. Jaz uporabljam hladilno mazilo Lekarne Flerin, ker jih poznam in vem,da je notri samo tisto kar gor piše, in da ga sproti mešajo. Kar pa verjetno velja tudi za vsako večjo lekarno. Če je pa rita malo rdeča pa na tanko namažem cinkovo pasto in je do naslednjega previjanja že ok. Dobiš jo v vsaki lekarni. Rite smo do poletja umivali z vatkami in vodo, zdaj smo pa komot in uporabljamo ritne robčke. Pri prvih dveh sem skoz uporabljala ritne robčke, pa ni bilo nobenih rdečih riti...uf, kok mam za povedat o ritahuser posted image user posted image

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
17.9.2009 12:00:59   
buba.miska
Saj bi jih vrgla ven pa živim v njihovem stanovanju. Oni so se preselili v hišo. Tak da za enkrat še morem tiho bit sam nevem kak dugo še.
Saj vedno pridejo al te ko bi naj šli na sprehod, al te ko jih začnem rihtat za spat al pa ko že spijo. Te pa bi jih samo nosli potem pa jih naj jaz oba naenkrat. Najraje vidim če sem lepo sama z nijimi, naredim tak kak mi paše pa ni nobenih norih pripomb.
Zdaj bi jim že MORALA nekaj za jest dat ne pa samo mleko, pa nosit jih tuj ni treba tak kot so v razvojni rekli samo nekaj komplicirajo...Ja pa še zaj za krst že majo obleko? (to jim bo botra kupla)...

Joj so mi malo živci popustila pa sem malo se razpisala kaj mi vse govorijo.

Dvomim da so oni drugače mikslili, čakali so tak dugo dokler nismo domov preišli pa še te je blo rečeno da zdaj lahko gredo ker smo mi doma. Halo jaz sem si varuško poklicala da je deco čuvala če bi hotla njih bi jim že rekla. Samo te bi mela user posted image celo noč. Ker oni bi jih nosli tak dugo dokler nebi domov prišli pa tudi če bi že bla čist fertik..

Še dobro da mam takega ateka ki se boji nekaj dosti takih malih nosit, pa vem da jih samo te vzdigne ko treba kupčka podret drugače pa se znjimi igra, oni pa ne vedo drugo kot nosit

Malo sem vam zatežila se opravičujemuser posted image

lp

ŽANA(2130g) IN KLEMEN (2310g) 14.5.2009

Neposredna povezava do sporočila: 1349
18.9.2009 7:46:17   
lara light
Dan lepotice! S5 neprespana nočuser posted image ...moja dva se vsaki 2h uri zbujata, pa kaj je zdaj to???

Taškica, boščki ste, upam, da je že bolje. A kašljata? Težko dihata? Si ju peljala pokazat k p?
Hedi, superska je! Hvala tud za link! (morda se nam obeta večji brlog)
Sneži, Senči, mi nismo imeli vnete ritke, tistega klasičnega pl. izpuščaja, amapak razpokano odprtinico, dve do tri razpoke fullll časa...in kaj je pomagalo, nič se mi zdi, le čas. Probala sem vse. Še najslabše je naredila P, ko je z nekim jodom nakapala gazico in pokrila, vse pa zalepila s trakom. In pod trakom se je v par urah naredila razjeda, tko da smo še to celili z bepantenom...ma za pop...
Gemelli, javi se kaj, lp
Pika, kako si ti?
Mali mi joka, že 1h uro pišem tole...ne vem kaj, ja nosu bi se itak...
Kaj naj še povem, ja nič k delo kliče... evo spet niso vrteče čebele več zanimive, lp vsem

Coelho

(odgovor članu Shadow)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?