Shadow
|
Ninčy, iskrene čestitke in dobrodošla med nami! Babuške tukaj so prava zakladnica nasvetov, idej in predlogov! Naj vas obvestim, da so moje oči spet v normali, sem pa vmes eno fasungo antibiotikov popapala, ker so me napadle bolečine še v ušesu in grlu. Čisto sem bila out of order. No, sem pa uspela okužiti še Ajdo, ampak sem takoj ob ob prvih znakih vnetja šprintala do pediatrinje, pa smo kar kapljice začeli v oko dajati in je že bolje. Saj bo. Drugače pa sta bejbija v redu, le Simon me skrbi, ker bi nonstop jedel! Poje 150 ml dozo, pa še kar rokice v usta tišči, jaz hudobnica, pa ne dam več. Upam, da bomo lahko kmalu na bolj sitostno hrano prešaltali, da ne bom otroka sestradala. Je pa ful bucko postal, ima obrazek kot polna luna. In posledično tudi težek, mi pri hranjenju hočejo že roke odpasti (hvala bogu za blazino za dojenje, je super tudi za flaškanje). Pika, superca za flat, še posebej sem ti fauš za atrij!!! Jaz mrzlično iščem kako pozabljeno, bogato teto iz Argentine/Avstralije/Amerike/Nemčije..., ki bi umrla in meni zapustila premoženje, pol bi pa hitro kakšno fletno hiško nabavili. Realnost bo menda bolj kruta, bo treba kar kak samomorilski kredit v prihodnosti vzet. Vidim da vas ima še nekaj prostorske dileme - mi se bomo kar dnevni sobi odpovedali, da bosta bejbija imela svojo sobo, midva pa delovno sobo/spalnico. Obiske bomo pa kar v jedilnici gostili, bojo vsaj prej domov odpeketali, ker na mehkem kavču se preveč razkomotijo, pa se jim pol nikamor ne mudi. Spomnim se, da je pred časom ena (ne vem več, katera) pisala o neki maksi ograji, ki se jo da sestaviti v poljubno veliko ogrado - je tista tako prijazna, pa mi pripne link za nabavo te zadeve? Nimam časa za nazaj brskati... Vozičkamo se fuuul, mi spita v vozu kot ubita, zadnje dni se odpravim ven še s psom zraven, pa niti ni tako zelo zapleteno, kot se mi je sprva zdelo, da bo. Se je revež kar hitro navadil, da ko je zraven voz, je njegov povodec na 1m in da ni letanj do vsakega grma prosto po Prešernu. Je pa cucek ful zaščitniški do vozička, če hoče kdo preveč noter gledati, kar renčati začne in odžene marsikatero zijalo. Nekaj mi še povejte - Ajda ima grdo plenično vnetje , pa ne pomaga nobena žauba - imamo Sudocrem, Lasepton, hladilno mazilo, ribje mazilo, Lamprehtovo mazilo mi je lekarnarka odsvetovala za tako malo dete, tako da ne vem več, kaj še naj na rit namažem. No, možno je tudi, da gre za kako glivično vnetje, bo drug teden P povedala na posvetovalnici. Ima katera izmed vas kake dobre izkušnje s kako drugo kremico? Itak da pogosto previjamo, rit dobro umivamo in sušimo, pa še kar ne izgine. Upam, da je ne boli oz. peče. Ma moram it, spet kričimo.
|