Shadow
|
Ta naš del foruma je spet malo zamrl, tako da nas moram malo gor dvigniti. No, jaz sem od petka dalje na bolniški (kao...) - staknila sem akutni konjuktivitis a.k.a. akutno vnetje oči - izgledam približno tako kot Rocky I, II, III, IV, V, VII, VIII (a jih je bilo še več?) na koncu vsakega filma... me vsi zafkavajo, da me je moj nahoblal :) V glavnem, ni fajn, ampak največji problem je ta, da je zadeva zelooooo nalezljiva in me je strah kot psa, da bi malima kaj prenesla, zato ju zdaj nič ne lupčkam, obraz vstran od njiju držim, roke si pa pred vsakh dotikom razkužujem... kmalu si jih bom kar prekuhati v lonec vrgla, pa bo. Zdaj me pa še nekaj grlo in ušesa hočejo boleti... ma naj gre v tazadnjo vse skupaj. Najhuje pa je še to, da naj ne bi hodila po vetru, pri nas pa je zadnje dni sicer kar prijetno, a vedno nekaj pihlja, zato niti vozičkam ne. na srečo imam zaenkrat dovolj prostovoljcev, ki to delajo namesto mene. Ma, dovolj jamranja, bo že. Bejbija imata zadnje dneve finte pred večernim spanjem - ugotavljam, da ju kopanje popolnoma prebudi in imata okice kot sovice. Očitno bom morala večerno kopanje ukiniti in uvesti jutranje/dopoldansko. Moj nekoč podhranjeni Simon je po teži prehitel Ajdo - on ima 4500g, Ajda pa 4300 - tehtano na kuhinjski vagi, tako da to niso čisto taprave cifre, pa vseeno. Pa dolj je postal, nekateri 56 bodiji mu v koraku že skoraj ne gredo več skupaj. Tudi jaz imam trenutno težave s tem, kako ju oblečt, po sebi se ne smem ravnati, ker meni je nonstop vroče in mi je vsak dodatni sloj oblačil odveč. Bo pa treba počasi bundice in pajacke za zimo nabaviti. Kaj je bolj praktično? No, babe, napišite kaj, ne se samo na pivičkih dobivati!
|